Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! November 06, 2007, 08:57:44 AM
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: Devil May Cry
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3 4 ... 6
Author
Topic: Devil May Cry  (Read 332 times)
Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Chakra: 178

Wanted ~ Dead or Alive

« Reply #15 on: August 12, 2007, 05:35:43 PM »

Ce cut-scene-uri?Au mai aparut altele inafara de cele din trailer??

Bine, cuvantul 'recente' nu a fost bine ales; nu-s chiar recente. Ma refeream la cele din Demo-uri. Cele cu gameplay si boss-battle-ul cu Berial; in special ultimul.

Uite si un random fact: "Power, I need more power!" replica lui Nero din trailer, a mai fost folosita de Vergil de doua ori pana acum: in DMC3 si in romanul DMC1 unde apare sub numele de Gilver. Nu insinuez nimic, insa its an interesting fact don't you agree.

~ The Great Age of Pirates ~

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 524

Nici prea personal...

« Reply #16 on: August 12, 2007, 05:37:42 PM »

hmmm, sa nu imi zici k teoria aia k mana e a lui nello e adevarata!
app, imi plac glumele lui nero....sunt cel putin la fel de funny k cele ale lui dante.
si dupa cate vadm q nero stai mai mult in aer...asa k are un stil mai imba decat al lui dante...eu zic k tre sa fii noob rau sa iei vreo lovitura dupa primele nivele...
« Last Edit: August 12, 2007, 06:08:40 PM by andemon » Logged

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Wanted ~ Dead or Alive

« Reply #17 on: August 12, 2007, 08:42:44 PM »

si dupa cate vadm q nero stai mai mult in aer...asa k are un stil mai imba decat al lui dante...

Asta din cauza Devil Bringer-ului, cu care te agati de monstri si ii tragi sus, sau de sus ii aduci pe pamant. Chestia asta imi aduce aminte de Blades of Chaos ale lui Kratos din God of War 2; si acolo aveai posibilitatea asta. Deabia astept sa incerc personal gameplay-ul, cu ambii, ca pun pariu ca si lui Dante i-au bagat chestii noi. Cat despre statul in aer cu Dante, cu Ari-haik si cu Ebony is Ivory eu zic sa stateai destul; chestie care s-a dovedit foarte utila in lupta cu Nevan.

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #18 on: August 13, 2007, 09:57:04 AM »

da....da air hike costa....devil b il ai de la inceput..si asa nu foloseam aia decat de mare nevoie...pt vergil si beowulf.
la nevan, la putere a fost un d trigger de 5 stele si cerberus...fara astea mi-o luam rau de tot.

sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 278

''even a devil may cry if he loses a loved one''

« Reply #19 on: August 13, 2007, 11:19:36 AM »

Ok...faza cu ''i need more power'' um..nu mi-a placut..nu mi-a dat de inteles decat faptul ca Nero ar putea fi posedat de mana aia idioata(IN SENSUL CA E REA..CA IDIOATA NU E..CA ARE NIJTE MISCARI).Si unde ati auzit voi poantele lui Nero?..come on guys...give me a link...will ya??

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #20 on: August 13, 2007, 11:23:47 AM »

http://www.youtube.com/watch?v=J3lKzgP4ROo
lemme guess...more demons...

sungoddess
Fanclub Kakashi

« Reply #21 on: August 13, 2007, 12:48:03 PM »

Ok... ce le-a venit la aia sa zica ca Nero nu stie de gluma si ca...bla-bla..ce au mai zis??  
Nero e beton armat aici.  :d/    Si ce forta...pei...cn stie...Dante s-ar putea sa aiba de furca cu tipul asta....sincer...FRATILOR..CAND MAI APAR DEMO-URI D-ASTEA NOI..SAU SCENE..VREAU SI EU SA VAD..DACA GASITI UNDEVA..nu ma lasati la urma doar ptr ca is fata...

Tot felul de zvonuri apar...dar nimik sigur..Nero seamana mult cu Dante..ptr ca unii zic ca au o legatura...altii zic ca e legatura de sange..altii zic ca mana lui e posedata de acelasi demon care l-a posedat pe Vergil...si d-aia Dante o vrea...
« Last Edit: August 13, 2007, 01:09:36 PM by sungoddess » Logged

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #22 on: August 13, 2007, 06:10:35 PM »

faza q "more power" ne face sa ne gandim la asta...dar nello, vergilsi xce urma de ei a fost eradicata in dmc1 si 3...
eu cred k e mana lui sparda...sau k e spiritul sau kre a posedat un corp si kre dorind sa se materializeze, doreste putere.
melisa, youtube nu e site ascuns, asa k dak dai la search dmc4 o sa gasesti toate filmele de la E3....

sungoddess
Fanclub Kakashi

« Reply #23 on: August 13, 2007, 06:52:19 PM »

youtube nu e site ascuns, asa k dak dai la search dmc4 o sa gasesti toate filmele de la E3

Binenteles ca nu..you tube il stiam si eu...ma gandeam daca gasiti alt site...care nu e asa cunoscut..APROPO..legat de Kyrie si Nero..si de ce a spus si Yazoo...pe siteul oficial DMC4 am vazut ca spune despre Kyrie cum ca Nero o vede ca pe o mama si o sora mai mare... um..mi-e mi se parea ca-s de aceeasi varsta...tare tine sa accentueze...''ca o sora,mama''

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Wanted ~ Dead or Alive

« Reply #24 on: August 13, 2007, 07:58:37 PM »

''ca o sora,mama''

Probabil ea l-a ingrijit; cine stie ce trecut si copilarie intunecata o fi avut. Probabil nici parinti nu are, probabil ea l-a gasit si a avut grija de el. Cred ca de aia pune accentul pe mama/sora.
Insa n-ar fi DMC daca nu s-ar introduce si un pic de poveste de dragoste in toata treaba asta. Love-triangle, mwaha.

sungoddess
Fanclub Kakashi

« Reply #25 on: August 13, 2007, 08:44:28 PM »

Probabil nici parinti nu are, probabil ea l-a gasit

pei..asa parca scria acolo..ca nu stie cine sunt parintii lui..

Insa n-ar fi DMC daca nu s-ar introduce si un pic de poveste de dragoste in toata treaba asta.
i bow down to that...macar mai e cnv care cat-de-cat are parerea asta..
Well..maybe..hopefully...you're right..io is adepta ideii ca in jocuri sau filme cum sunt DMC poate fi chiar nice nitica poveste de dragoste..dar..well..that's just me..
( sa nu razi iar de mn andemon)

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #26 on: August 14, 2007, 10:32:08 AM »

am ras deja..putina dragoste?...poate...nu zic k nu.
dar jocul e despre demoni, actiune si arme...si umor...e si dragoste, dar nimik serios...asta e.

sungoddess
Fanclub Kakashi

« Reply #27 on: August 14, 2007, 10:54:18 AM »

dar jocul e despre demoni, actiune si arme...si umor...e si dragoste, dar nimik serios...asta e.

Posted on: August 13, 2007, 08:44:28 PMPosted by: sungoddess 
Normal ca ideea se axeaza pe luptele cu demoni nimeni n ua zis contrariul,insa noi vorbeam din toate punctele,inclusiv cele care sunt in cantitate insignifianta ...

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Wanted ~ Dead or Alive

« Reply #28 on: August 14, 2007, 11:03:20 AM »

Insa in toate 3 a fost si dragoste, si era evidenta. In 1 el e innebunit dupa Trish care arata ca mama lui si de care se ingragosteste din prima. In 2 Lucia e clar indragostita pana peste cap de el. Iar in 3 e clar; chiar si Mary care ura totii demonii falls for him. He has that effect on women.
Cum am vazut pe un forum ~ Dante: "You've got fan-girls...I've got fan-women".

Insa chiar si asa, actiunea este foarte diferita de restul jocurilor. In primul rand, pe langa demoni, sunt omanenii din Order cu care Dante are ce are, el fiind vazut in inceput intr-o lumina negativa de villain. Apoi sunt Nero si Kyrie, care cine stie ce le rezerva viitorul. Mai ales lui Nero. Si au am auzit teorii cum ca mana ar fi a lui Vergil (din cauza replicii lui din trailer). Acum, vom vedea.
Producatorii nu au lansat nici o informatie despre Vergil in 4, insa au zis ca va avea contributie majora la poveste. Deci nu pot decat sa astept sa vad ce si cum.

sungoddess
Fanclub Kakashi

« Reply #29 on: August 14, 2007, 11:09:02 AM »

Insa in toate 3 a fost si dragoste, si era evidenta. In 1 el e innebunit dupa Trish care arata ca mama lui si de care se ingragosteste din prima. In 2 Lucia e clar indragostita pana peste cap de el. Iar in 3 e clar; chiar si Mary care ura totii demonii falls for him. He has that effect on women.
Yazoo..nu pot sa spun decat..ai perfecta dreptate.. ..si eu am observat la fel...dar....well...nu vroiam sa para ca sunt iubitoare de romance..fiindca altfel lumea ar fi spus ca n-am c cauta sa imi placa Devil may cry..
Insa chiar si asa, actiunea este foarte diferita de restul jocurilor. In primul rand, pe langa demoni, sunt omanenii din Order cu care Dante are ce are, el fiind vazut in inceput intr-o lumina negativa de villain. Apoi sunt Nero si Kyrie, care cine stie ce le rezerva viitorul. Mai ales lui Nero
Asa este....este un mare mister legat de aceasta parte a jocului...si multa lume intra la speculatii ...fiecare mai ciudata decat cealalta....insa..legat de zvonul cum ca mana i-ar apartine lui vergil....am vazut eu un fel de topic pe IGN....teoria parerea foarte probabila...

Pages 1 2 3 4 ... 6
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: Devil May Cry « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne