AnimeFan

Jocuri => Jocuri => Topic started by: andemon on June 03, 2007, 07:47:03 PM

Title: Devil May Cry
Post by: andemon on June 03, 2007, 07:47:03 PM
Ok...sa o luam pe rand
Gen: action adventure
an: din 2001 pana in 2007
poza:
(http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Dmc3box.jpg)
asta e cel pe kre l-am jucat eu...
jocul e mega! sistemul de lupta e facut in asa fel incat sa nu ai cum sa te plictisesti, iar povestea e de apreciat.

Title: Re: Devil May Cry
Post by: Yazoo on August 07, 2007, 12:37:47 AM
Hah, ce multa lume a postat la topicul asta.
Am jucat si eu cele 3 jocuri, acum strang bani pentru un PS3 ca sa pot juca ce-l de-al 4-lea titlu (desi ma mai gandesc daca este chiar o afacere buna sa mi-l iau acum, nu-i decat 20mil si nici modchip-uri n-au aparut inca).
Devil May Cry 1 l-am jucat acum ceva vreme buna, mi-a placut, pe vremea aia era revolutionar. Am incercat sa-l mai reiau acum ceva vreme, dar mi se pare extrem de invechit, mai ales dupa ce joci 2 si 3.
Devil May Cry 2, in ciuda faptului ca este considerat de multi ca fiind cel mai slab si o dezamagire din partea Capcom-ului, mie mi-a placut, mai mult ca 1 chiar; actiune la greu, gameplay antrenant si mai rapid, poveste interesanta. Singura buba, prea scurt.
Devil May Cry 3. Ultimul jucat/terminat. Young Dante and Vergil kick fucking ass. Best game so far.
Abia astept sa vad cum se mananca DMC4. Am sperante mari pentru el. Vom trai si vom vedea ce si cum.

Post by: andemon on August 07, 2007, 04:44:27 PM
off: fain sigu q vergil si beowulf...da voiam sa vad toata poza.
on: dmc4 o sa se joace q nero, membru al order of the sword, kre il urmareste pe dante pt a-si razbuna camarazii.
arme: sabia semi motocicleta red queen, revolverul dublu blue rose...ha, nume feminine.
tricks: devil bringer, mana sa dreapta, kre ii permite sa apuce creepsi de departe si sa faca combouri mai tari.
se pare k atat dante cat si a;te personaje sunt unlockable in joc...da om vedea.

Post by: Yazoo on August 07, 2007, 05:20:40 PM
Uite intreaga poza:

(http://img54.imageshack.us/img54/4999/25ex4.th.jpg) (http://img54.imageshack.us/my.php?image=25ex4.jpg)

Din cate am inteles in DMC4, Dante nu e personaj deblocabil, si participa la actiune. In story joci ce de genu, 60% cu Nero si 40% cu Dante. Ceea ce e super tare atata timp cat nu se face o varza din poveste.

Post by: andemon on August 07, 2007, 05:58:39 PM
ar fi super asa....k in LOK defiance.
varza..hmm...si asa nu povestea e punctul forte al unui dmc..adik povestile sunt putin originale, si e interesant k numele sunt luate din divina comedie. dar in rest e cam plin de clisee.

Post by: Yazoo on August 07, 2007, 06:06:27 PM
varza..hmm...si asa nu povestea e punctul forte al unui dmc..adik povestile sunt putin originale, si e interesant k numele sunt luate din divina comedie. dar in rest e cam plin de clisee.

Hahaha, so true. Insa 4 se anunta ceva mai stralucit.
La faza cu jucatul si cu-si cu, am ramas marcat dupa ce am jucat un cacat de FPS, in care jucai 2-3 misiuni cu tipii buni, apoi 1-2 cu aia rai, si era o varza ca cu aia buni trebuia sa aperi nush pe cine si una alta, iar pe urma cand jucai cu ceilalti, trebuia sa-l asasinezi pe cel pe care-l aparasei inainte. Mi s-a parut de toata jena faza si de asta zic ca sa nu se ajunga la acelasi lucru si in DMC4.

Post by: andemon on August 07, 2007, 06:09:08 PM
off: sa incerci LOK defiance....e inferior k gameplay lui dmc, da tot e joc super.
on: o as fie la final ceva de gen nero vs dante[fara devil bringer din cate am vazut] si apoi dante vs nero.....repetitiv, dar fun!
in rest, nush nik despre arme sau skills, k inca nu am vazut decat jocul pana la primu boss.

Post by: Yazoo on August 07, 2007, 06:21:03 PM
on: o as fie la final ceva de gen nero vs dante[fara devil bringer din cate am vazut] si apoi dante vs nero.....repetitiv, dar fun!

Defiance am jucat pe vremea cand imi mergea gamepad-ul pentru comp. Sunt fan al seriei LOK si SR, insa n-am mai pus mana pe jocuri de mult. Povestea e geniala oricum, in cazul ei, game play-ul conteaza mai putin.

Eh, acum fie vorba intre noi, Nero are mult de mancat pana sa ajunga la nivelul lui Dante, si nu ma refer numai la putere si skill-uri. Dante e favoritul majoritatii fanilor DMC, nu cred ca Capcom o sa-l "lase" sa ia bataie de la Nero. Parca vad sper sfarsit o alinata intre cei doi, ca in DMC3 intre Vergil si Dante. Pun pariu ca asa va fi. Join forces to defeat the big demon mofo at the end...yawn...

Post by: andemon on August 08, 2007, 10:38:03 AM
alianta din 3 a fost destul de scurta...da a fost tare lupta in kre il chemai pe vergil langa tine.
in 4, eu cred k nero moare...sincer. o sa joc eu q dante si il rup in bucatele.
si in plus nero e cam clona lui dante, nu prea e original, si e pacat de joc.

Post by: Yazoo on August 11, 2007, 10:04:48 PM
in 4, eu cred k nero moare...sincer. o sa joc eu q dante si il rup in bucatele.
si in plus nero e cam clona lui dante, nu prea e original, si e pacat de joc.

Nu stiu cat de clona e. Nu prea seamana prea mult cu Dante, mai ales la personalitate. Dante e genul mai relaxat, mai laid-back; in timp ce Nero pare mai gata sa sara la bataie, mai irascibil. Insa am vazut cutscene-urile lansate pana acum, si incepe sa-mi placa tipul...are niste replici foarte acide mai ales la adresa demonilor. Cred ca o sa-mi placa gameplay-ul cu el, si imi place cum manuieste sabia aia cu o singura mana.
Acum cum se vor inclesta cei doi ramane de vazut. Daca tre sa-l rupi pe nenea Dante...mwaha, bagi mare Nero style, daca nu invers.
Abia astept sa apara versiunea pentru PC, ca in nici un caz nu merita sa-ti iei PS3 in momentul acesta.

Post by: sungoddess on August 12, 2007, 04:12:31 PM
Da c tip de pc tre sa ai ca sa-l joci?Ca am inteles ca-i super performant...Am citit...dar nuj daca e true..ca cica cei care au jucat DMC4 n-au fost multumiti...cica Nero e enervant pe langa Dante..dar sincer..niciodata nu m-am luat dupa c zic astia...Critica tot..Totusi..m-am enervat ca primul trailer nu se intelege nimik din c spun...se aude in background niste susoteli si fragmente de convorbiri...lol..vocea lui Nero e tare...mai ales daca se enerveaza :lol: ...Dra o parte mi-a atras atentia..insa tot n-am priceput nimik..(tocmai am discutat noi yazoo :roll:)...cred ca le place sa ne bage in ceata.Au zis ca au vrut sa modernizeze jocul schimbandu-l pe Dante cu Nero...dar..nuj daca va tine...adik...Dante e mai pe placul lumii...si Nero e nou..asa am observat..

Post by: andemon on August 12, 2007, 04:28:46 PM
ziceam k nero are stinger, pistol, sabie mare....cam seamana q dante la stil de lupta....in loc de drive, are faza aia de incarca sabia si da q foc....cam penibil, dar e jucabil.

Post by: Yazoo on August 12, 2007, 05:11:15 PM
Eu zic sa nu judecam pana nu vom vedea cu ochii nostri cum sta treaba cu jocul asta.
Stilul lui Nero este asemanator din cauza combinarii sabie-pistol, intalnita si la Dante, insa probabil sunt si alte diferente inafara de cele mentionate. Mie unu incepe (din cut-scene-urile recente) sa-mi placa personalitatea lui Nero.

Normal ca ajungi sa-l indragesti pe Dante dupa 3 jocuri in care el e personajul principal; a fost o alegere grea probabil pentru cei de la Capcom sa-l introduca in 4 pe Nero ca main chara. Insa l-au pastrat si pe Dante pentru multumirea fanilor, lucru ce reiese din faptul ca acesta participa direct la poveste si nu e personaj bonus sau ascuns (sau skin de Nero sau mai stiu eu ce).

Post by: andemon on August 12, 2007, 05:19:03 PM
ok..ma abtin pana aflu mai multe...da am vazut k stilul de lupta e f asemanator.

Post by: sungoddess on August 12, 2007, 05:30:46 PM
''Mie unu incepe (din cut-scene-urile recente) sa-mi placa personalitatea lui Nero.''

Ce cut-scene-uri?Au mai aparut altele inafara de cele din trailer??

Post by: Yazoo on August 12, 2007, 05:35:43 PM
Ce cut-scene-uri?Au mai aparut altele inafara de cele din trailer??

Bine, cuvantul 'recente' nu a fost bine ales; nu-s chiar recente. Ma refeream la cele din Demo-uri. Cele cu gameplay si boss-battle-ul cu Berial; in special ultimul.

Uite si un random fact: "Power, I need more power!" replica lui Nero din trailer, a mai fost folosita de Vergil de doua ori pana acum: in DMC3 si in romanul DMC1 unde apare sub numele de Gilver. Nu insinuez nimic, insa its an interesting fact don't you agree.

Post by: andemon on August 12, 2007, 05:37:42 PM
hmmm, sa nu imi zici k teoria aia k mana e a lui nello e adevarata!
app, imi plac glumele lui nero....sunt cel putin la fel de funny k cele ale lui dante.
si dupa cate vadm q nero stai mai mult in aer...asa k are un stil mai imba decat al lui dante...eu zic k tre sa fii noob rau sa iei vreo lovitura dupa primele nivele...

Post by: Yazoo on August 12, 2007, 08:42:44 PM
si dupa cate vadm q nero stai mai mult in aer...asa k are un stil mai imba decat al lui dante...

Asta din cauza Devil Bringer-ului, cu care te agati de monstri si ii tragi sus, sau de sus ii aduci pe pamant. Chestia asta imi aduce aminte de Blades of Chaos ale lui Kratos din God of War 2; si acolo aveai posibilitatea asta. Deabia astept sa incerc personal gameplay-ul, cu ambii, ca pun pariu ca si lui Dante i-au bagat chestii noi. Cat despre statul in aer cu Dante, cu Ari-haik si cu Ebony is Ivory eu zic sa stateai destul; chestie care s-a dovedit foarte utila in lupta cu Nevan.

Post by: andemon on August 13, 2007, 09:57:04 AM
da....da air hike costa....devil b il ai de la inceput..si asa nu foloseam aia decat de mare nevoie...pt vergil si beowulf.
la nevan, la putere a fost un d trigger de 5 stele si cerberus...fara astea mi-o luam rau de tot.

Post by: sungoddess on August 13, 2007, 11:19:36 AM
Ok...faza cu ''i need more power'' :roll: um..nu mi-a placut..nu mi-a dat de inteles decat faptul ca Nero ar putea fi posedat de mana aia idioata(IN SENSUL CA E REA..CA IDIOATA NU E..CA ARE NIJTE MISCARI).Si unde ati auzit voi poantele lui Nero?..come on guys...give me a link...will ya?? :shock:

Post by: andemon on August 13, 2007, 11:23:47 AM
http://www.youtube.com/watch?v=J3lKzgP4ROo
lemme guess...more demons...

Post by: sungoddess on August 13, 2007, 12:48:03 PM
Ok... :shock: ce le-a venit la aia sa zica ca Nero nu stie de gluma si ca...bla-bla..ce au mai zis?? :-t  >:/
Nero e beton armat aici.  :d/  =P~  Si ce forta...pei...cn stie...Dante s-ar putea sa aiba de furca cu tipul asta....sincer...FRATILOR..CAND MAI APAR DEMO-URI D-ASTEA NOI..SAU SCENE..VREAU SI EU SA VAD..DACA GASITI UNDEVA..nu ma lasati la urma doar ptr ca is fata... :lol:

Tot felul de zvonuri apar...dar nimik sigur..Nero seamana mult cu Dante..ptr ca unii zic ca au o legatura...altii zic ca e legatura de sange..altii zic ca mana lui e posedata de acelasi demon care l-a posedat pe Vergil...si d-aia Dante o vrea...

Post by: andemon on August 13, 2007, 06:10:35 PM
faza q "more power" ne face sa ne gandim la asta...dar nello, vergilsi xce urma de ei a fost eradicata in dmc1 si 3...
eu cred k e mana lui sparda...sau k e spiritul sau kre a posedat un corp si kre dorind sa se materializeze, doreste putere.
melisa, youtube nu e site ascuns, asa k dak dai la search dmc4 o sa gasesti toate filmele de la E3....

Post by: sungoddess on August 13, 2007, 06:52:19 PM
youtube nu e site ascuns, asa k dak dai la search dmc4 o sa gasesti toate filmele de la E3

Binenteles ca nu..you tube il stiam si eu...ma gandeam daca gasiti alt site...care nu e asa cunoscut..APROPO..legat de Kyrie si Nero..si de ce a spus si Yazoo...pe siteul oficial DMC4 am vazut ca spune despre Kyrie cum ca Nero o vede ca pe o mama si o sora mai mare... :? um..mi-e mi se parea ca-s de aceeasi varsta...tare tine sa accentueze...''ca o sora,mama'' :roll:

Post by: Yazoo on August 13, 2007, 07:58:37 PM
''ca o sora,mama'' :roll:

Probabil ea l-a ingrijit; cine stie ce trecut si copilarie intunecata o fi avut. :roll: Probabil nici parinti nu are, probabil ea l-a gasit si a avut grija de el. Cred ca de aia pune accentul pe mama/sora.
Insa n-ar fi DMC daca nu s-ar introduce si un pic de poveste de dragoste in toata treaba asta. Love-triangle, mwaha.

Post by: sungoddess on August 13, 2007, 08:44:28 PM
Probabil nici parinti nu are, probabil ea l-a gasit

pei..asa parca scria acolo..ca nu stie cine sunt parintii lui..

Insa n-ar fi DMC daca nu s-ar introduce si un pic de poveste de dragoste in toata treaba asta.
^:)^ i bow down to that...macar mai e cnv care cat-de-cat are parerea asta.. :roll:
Well..maybe..hopefully...you're right..io is adepta ideii ca in jocuri sau filme cum sunt DMC poate fi chiar nice nitica poveste de dragoste..dar..well..that's just me.. :roll:
( sa nu razi iar de mn andemon) :wink:

Post by: andemon on August 14, 2007, 10:32:08 AM
am ras deja..putina dragoste?...poate...nu zic k nu.
dar jocul e despre demoni, actiune si arme...si umor...e si dragoste, dar nimik serios...asta e.

Post by: sungoddess on August 14, 2007, 10:54:18 AM
dar jocul e despre demoni, actiune si arme...si umor...e si dragoste, dar nimik serios...asta e.

Posted on: August 13, 2007, 08:44:28 PMPosted by: sungoddess 
Normal ca ideea se axeaza pe luptele cu demoni nimeni n ua zis contrariul,insa noi vorbeam din toate punctele,inclusiv cele care sunt in cantitate insignifianta :D...

Post by: Yazoo on August 14, 2007, 11:03:20 AM
Insa in toate 3 a fost si dragoste, si era evidenta. In 1 el e innebunit dupa Trish care arata ca mama lui si de care se ingragosteste din prima. In 2 Lucia e clar indragostita pana peste cap de el. Iar in 3 e clar; chiar si Mary care ura totii demonii falls for him. He has that effect on women.
Cum am vazut pe un forum ~ Dante: "You've got fan-girls...I've got fan-women".

Insa chiar si asa, actiunea este foarte diferita de restul jocurilor. In primul rand, pe langa demoni, sunt omanenii din Order cu care Dante are ce are, el fiind vazut in inceput intr-o lumina negativa de villain. Apoi sunt Nero si Kyrie, care cine stie ce le rezerva viitorul. Mai ales lui Nero. Si au am auzit teorii cum ca mana ar fi a lui Vergil (din cauza replicii lui din trailer). Acum, vom vedea.
Producatorii nu au lansat nici o informatie despre Vergil in 4, insa au zis ca va avea contributie majora la poveste. Deci nu pot decat sa astept sa vad ce si cum.

Post by: sungoddess on August 14, 2007, 11:09:02 AM
Insa in toate 3 a fost si dragoste, si era evidenta. In 1 el e innebunit dupa Trish care arata ca mama lui si de care se ingragosteste din prima. In 2 Lucia e clar indragostita pana peste cap de el. Iar in 3 e clar; chiar si Mary care ura totii demonii falls for him. He has that effect on women.
Yazoo..nu pot sa spun decat..ai perfecta dreptate.. :D..si eu am observat la fel...dar....well...nu vroiam sa para ca sunt iubitoare de romance..fiindca altfel lumea ar fi spus ca n-am c cauta sa imi placa Devil may cry..
Insa chiar si asa, actiunea este foarte diferita de restul jocurilor. In primul rand, pe langa demoni, sunt omanenii din Order cu care Dante are ce are, el fiind vazut in inceput intr-o lumina negativa de villain. Apoi sunt Nero si Kyrie, care cine stie ce le rezerva viitorul. Mai ales lui Nero
Asa este....este un mare mister legat de aceasta parte a jocului...si multa lume intra la speculatii ...fiecare mai ciudata decat cealalta....insa..legat de zvonul cum ca mana i-ar apartine lui vergil....am vazut eu un fel de topic pe IGN....teoria parerea foarte probabila...

Post by: andemon on August 14, 2007, 11:11:32 AM
dragoste? unde? in ce scena?
trish seamana q eva si da...il atrage pe dante...
mary in schimb e asa de distrusa de moartea tatalui ei incat se si reintoarce la ucis demoni..
nu zic k nu e loc de love, dar e lasata la nivel mia mic.
si asa, nu cred k mary, lucia, trish raman q dante...ficare are felul ei de a fi si dante e imposibil de controlat...

Post by: Yazoo on August 14, 2007, 11:27:51 AM
dragoste? unde? in ce scena?

In DMC1 in scena cu Nightmare apare scanteia dintre cei doi, apoi Dante e devastat cand Trish il ataca. Apoi Langa statuia lui Mundus, Trish se sacrifica sa-l salveze. Apoi la final dupa ultima bataie cu Mundus.
In 2 nu atat de evidenta, insa se vede din ultima misiune ca Lucia tine la Dante.
In 3 Mary, chiar daca poate nu se ajunge pana la dragoste, Mary incepe sa-l placa pe acel Dante pe care l-a impuscat de nu stiu cate ori si pe care vroia sa-l omoare odata cu restul demonilor.
Nu au ramas cu el, probabil pentru ca cei de la Capcom au vrut mai multe caractere feminine in universul DMC. Just cause there are no expicit scenes, asta nu inseamna ca sentimentele nu exista. Sunt destul de evidente odata ce joci.

Post by: andemon on August 14, 2007, 11:31:18 AM
the greatest love story never told...hmmm
app, mary e de mare ajutor la ultima scena...are o rata de foc de 1/100...
noroc k mai omoram eu, k q ea...0 sperante sa fac 100.

Post by: Yazoo on August 14, 2007, 11:40:50 AM
app, mary e de mare ajutor la ultima scena...are o rata de foc de 1/100...
noroc k mai omoram eu, k q ea...0 sperante sa fac 100.

Ce te asteptai, sa-ti faca ea toata treaba murdara?  :lol:  Wheres the fun in that?!
Oricum, a fost distractiva scena; masacru la greu...cat pot sa iubesc genul asta, exact din aceasta cauza.

Post by: sungoddess on August 14, 2007, 11:58:53 AM
Um..legat de dmc3...pei..defapt..e o scena ''destul ''de explicita...la misiunea 16...dupa c dante se lupta cu Lady...aproape ca o saruta..insa ea lasa capul intr-o pArte..din toate jocurile..mi s-a parut ca scena asta este cea mai explicita...ma refer la filmuletele din joc...si chiar parea ca ,desi l-a impuscat de nenumarate ori...Dante tinea la Lady mult... :roll:

Post by: andemon on August 14, 2007, 06:07:17 PM
dante se distra doar...da asa e, e explicit..k se plictisise de atatia demoni.

app, e prima oara in dmc4 knd apare o arma automata: blue rose...adik are rata de foc cat ebony si ive combinate...plus k combinata q d bringer are un efect de shotgun super.

Post by: sungoddess on August 14, 2007, 07:04:22 PM
e prima oara in dmc4 knd apare o arma automata: blue rose...adik are rata de foc cat ebony si ive combinate...plus k combinata q d bringer are un efect de shotgun super.
Suna interesant....dar...ma enerveaza ca va fi foarte greu sa pot sa vad un demo live..daramite sa joc chiar eu cu manutele  mele...fiind ptr playstation.. :(

Post by: andemon on August 14, 2007, 07:09:21 PM
never say never...o sa joci dmc3...si poate si 4..dupa ce gasesti servici sa iei ps3

Post by: sungoddess on August 14, 2007, 07:12:17 PM
dupa ce gasesti servici sa iei ps3
:lol: Prefer sa nu comentez aceasta fraza..insa...as fi sperat poate la festivalul otaku din bucuresti..dar...la cata lume o sa vina..ma indoiesc ca li'l ol' me..o sa prinda cateva minute.. :D..well...speranta moare ultima..mi-ar placea sa omor nijte demoni cu nero si dante.. :lol:...

Post by: andemon on August 14, 2007, 07:23:30 PM
q nero sigur apuci...ideea e sa ajungi la misiunile unde joci q dante.

Post by: sungoddess on August 14, 2007, 07:27:47 PM
ideea e sa ajungi la misiunile unde joci q dante
Da..asta e alta chestie ciudata...dante il va schimba in joc pe nero la un moment dat?Asta nu poate insemna decat 3 lucruri..kowaii...fie nero..m..m..moare...fie..e ranit grav..fie...devine rau si Dante se lupta cu el.. :(

Post by: andemon on August 14, 2007, 07:30:01 PM
nici una..nici alta.
e un fell de stafeta...data de la unul la altul.
fiecare are o parte din poveste...normal k o sa fie ranit si nero..dar o sa fie din poveste.
de dante nu mai zic...

Post by: sungoddess on August 14, 2007, 07:40:45 PM
Inteleg..fiindca amandoi sunt playable...si creatorii n-au vrut sa-l lase la o parte din actiune pe Dante...fiindca este foarte iubit..au decis sa ''imparta'' lupta amandoi..makes sense...ideea e..ca la sfarsit..sa iasa lucrurile bn..adik..astia 3...ma refer si la dante si la nero si la Kyrie..sa scape...desi..cv imi spune ca nu va fi ''all  sunshine and lollypops'' :roll:

Post by: andemon on August 15, 2007, 10:14:53 AM
din partea mea sa moara toti in afara de dante...si asa nero e o copie iefitna dupa dante...q cateva modificari...par alb, sabie, pistol....wow, ce original.
iar kyrie are moaca de victima.
o sa imi faca placere sa joc q dante si sa matur pe jos q nero...

Post by: sungoddess on August 15, 2007, 11:24:56 AM
din partea mea sa moara toti in afara de dante...si asa nero e o copie iefitna dupa dante...q cateva modificari...par alb, sabie, pistol....wow, ce original.
iar kyrie are moaca de victima.
o sa imi faca placere sa joc q dante si sa matur pe jos q nero...
Moo..asta nu e nice..Nero nu-i copia lui Dante...soo far as we know....iar Kyrie..pei..macar o data sa avem si noi ca fata in joc o tipa care nu sterge pamantul cu demonii sau cu Dante..cnv mai nevinovat..plus..mai e o tipa....nuj cum o cheama...dar...pe langa faptul ca e aproape dezbracata..pare sa kick ass... :lol: hehe...Dante..s-ar putea sa i se scurga ochii..

Post by: andemon on August 15, 2007, 11:41:03 AM
puteau macar sa ii schimbe culoarea parului...da nuuuu...folosim reteta!

Post by: sungoddess on August 15, 2007, 11:59:34 AM
Pei...1:parul alb la demoni e suteki...
2: tipii cu parul alb is cool si duri.. :roll:

"

Post by: Yazoo on August 15, 2007, 12:16:02 PM
plus..mai e o tipa....nuj cum o cheama...dar...pe langa faptul ca e aproape dezbracata..pare sa kick ass... :lol: hehe...Dante..s-ar putea sa i se scurga ochii..

Gloria parca o cheama, si arata dupa parerea mea ca o prostituata. Daca si la ea se va da Dante va scadea mult in ochii mei jocul si Capcom. Insa o vad disparand repede din scena, probabil de mana lui Nero.

(http://img166.imageshack.us/img166/7221/demo039ne1.th.jpg) (http://img166.imageshack.us/my.php?image=demo039ne1.jpg)

In schimb de Kyrie chiar imi place so far. Cum zice si sungoddess, mai merge si o fata nevinovata din cand in cand, insa sa nu va mirati daca vreodata o vedeti scotand vreo sabie uriasa si incepe sa macine demoni.

Cat despre look-ul lui Nero; nu se stie nimic despre trecutul lui...ar putea avea o legatura mai mare cu Dante decat lasa de inteles. Probabil de acolo parul 'n' such.

Post by: sungoddess on August 15, 2007, 12:50:20 PM
rata dupa parerea mea ca o prostituata. Daca si la ea se va da Dante va scadea mult in ochii mei jocul si Capcom.
Da..asta cred si eu...pe siteul oficial zicea cv de ea..nuj..are o functie in Ordin..dar ziceau ca ceilalti nu o privesc cu ochi buni.....ma mir de ce? :lol: sincer..io de cand am vazut-o am zis...''asta n-are ce cauta in devil may cry''
In schimb de Kyrie chiar imi place so far. Cum zice si sungoddess, mai merge si o fata nevinovata din cand in cand, insa sa nu va mirati daca vreodata o vedeti scotand vreo sabie uriasa si incepe sa macine demoni.
right again yazoo...sa nu fim prea surprinsi... :D oriq..si mie imi place so far...
nu se stie nimic despre trecutul lui...ar putea avea o legatura mai mare cu Dante decat lasa de inteles. Probabil de acolo parul 'n' such.
Corect inca o data...este posibila si aceasta varianta...cert este ca Capcom au declarat ca din punct de vedere al povestii si intrigii..dmc4 este mult mai amplu ca celelate..so..cn stie?

Post by: andemon on August 16, 2007, 10:44:05 AM
nu mi se pare mai amplu...in general, jocurile dmc au putine personaje.
aici sunt deja cateva, dar inca nu am vazut nimic, in afara de faptul k ai doi eroi in loc de unu.

Post by: sungoddess on August 16, 2007, 12:11:23 PM
Ma refer la poveste,nu ca numar de personaje.Povestea pare mai incalcita,din ce am vazut.

Post by: Kyo on August 16, 2007, 03:37:02 PM
si devil may cry 3 a fost incalcit....mi'a luat mult sa imi dau seama care era scopul final al lui vergil // arkham

Post by: andemon on August 16, 2007, 05:10:49 PM
asa e....adik stim k ei au ridicat temen ni gru..dar scopul se dezvaluie pe parcurs.
iar incalceala din capul lui arkham//jester iese la iveala..destul de reusita povestea.

Post by: sungoddess on August 16, 2007, 07:32:35 PM
destul de reusita povestea
De acord insa...la dmc4...sunt si mai multe nelamuriri....mana lui Nero,comportamentul lui Dante.. :D

Post by: andemon on August 17, 2007, 10:57:17 AM
de acord.
dar si in dmc3..dak vedeai numai franturi, aveai la fel de multe nelamuriri.
de aia abia astept sa puna cineva toate filmele din dmc4 pe tube!

vesti deci edit: dante o sa aiba iar 4 stiluri in dmc4....si vergil cik nu poate fi jucat in dmc4...damn!

Post by: sungoddess on September 03, 2007, 05:01:33 PM
si vergil cik nu poate fi jucat in dmc4...damn
  :shock: one sec....vergil apare in dmc4.?.when the hell did that happen..?.plus..nu mai baga nimeni filmele alea..ca mor de curiozitate.. :lol:

EDIT..ok n ustiu daca voi ati vazut acest trailer..dar eu l-am gasit..si am observat ca sunt nijte parti care nu sunt pe trailerul de pe you tube.... :shock: ..moama..deci..nero chiar a sters pamantul cu dante..la propiu...m ise pare mie..sau nero e un..fighting maniac?Adik...cu cata furie da...veti intelege dupa c il vedeti..sau daca l-ati vazut deja... :roll: anyway..imi place vb lu dante de la sfarsit..''adios kid''... :lol:

http://www.devilmaycry.com/home.html

Le gasiti in meniu la ...nero comes and grips with his newly found power...la video
Sunt inca doua exemple de lupte una cu nero si una cu dante..daca apasati next...m-am gandit sa-l pun..chiar daca poate il stiti..eu una nu il vazusem..

Post by: andemon on September 06, 2007, 01:42:42 PM
vergil e unlockable, dar nu are poveste...poate k la fel o sa fie si mary. asa se zvonea pe forumuri.
tari clipurile...si mai ales situl.
de ce imi cere varsta?!
pacat insa k situl e inca in formare...si cam de noobi. adik zice de armele noi si de alastor, dar nu spune nik de rebellion...WTF?!
dante e cam terfelit de nero. da eu cred k cei doi sunt cam egali. dante se face d trigger si nu are probleme. iar nero e prea rapid, prea furios.
abia astept sa vad clipurile.

Post by: Kyo on September 06, 2007, 03:06:55 PM
nero e prea rapid prea furios...
dante merge cu dacia , iar el pe jos... [offtopic]

Post by: sungoddess on September 06, 2007, 03:09:17 PM
Ce mai fratilor...Dante o sa aiba..maaaaaaari dureri de cap cu Nero...mai ales d ela picioarele alea drept in mutra lui.... :lol:

Post by: Yazoo on September 06, 2007, 04:13:51 PM
Hehe, cand nu ajuta nimic, mergi la sursa a.k.a. site-ul oficial, or something like that.
Tocmai am aflat ca un prieten si-a luat PS3 si facem "cheta" 4 insi pentru comanda la DMC4. Now this is what i've been waiting for. Cand facem rost n-o sa mai auziti de mine o vreme.

Post by: sungoddess on September 06, 2007, 04:25:24 PM
Hei..asteptam detalii cat de curand... :wink:..adik...more info on it..

Post by: Yazoo on September 06, 2007, 04:38:17 PM
Eu inca astept sa aflu ce cerinte va avea jocul pentru PC, care va fi lansat la inceputul lui 2008 (Q1). La cum e facut engine-ul grafic o sa fie destul de maricele. Si sa nu fie o portare dinaia tembela ca la DMC3; de fapt who am i kiddin, i just want this freakin` game already. Am deja cosmaruri.

Post by: sungoddess on September 06, 2007, 05:14:01 PM
Well..la cat a ocupat dmc3 pe hard...cred ca...asa cum zici si u..cn stie cat de mare o sa fie...dmc3 oriq a ocupat destul..din punctul meu de vedere..

Post by: Yazoo on September 06, 2007, 05:19:18 PM
Well..la cat a ocupat dmc3 pe hard...cred ca...asa cum zici si u..cn stie cat de mare o sa fie...dmc3 oriq a ocupat destul..din punctul meu de vedere..

Nu la asta ma refer, poate sa ocupe si 10Gb, nu imi pasa. Eu ma refer la cerintele legate de RAM, video si ce draq o sa-i mai trebuiasca. DMC3 a avut cerinte mici, chiar si pentru o portare de PS2, insa 4-ul se anunta sa fie eyecandy galore.

Post by: Kyo on September 06, 2007, 05:27:42 PM
il vreti neaparat original? in max o sapt ar trebui sa apara si pe torrenti. si il luati, ardeti pe un dvd... si il jucati.  te invidiez maestre yazoo :P

Post by: Yazoo on September 06, 2007, 05:33:31 PM
il vreti neaparat original? in max o sapt ar trebui sa apara si pe torrenti. si il luati, ardeti pe un dvd... si il jucati.  te invidiez maestre yazoo :P

Inca nu exista chipuri pentru PS3 si de aia tre original. Crede-ma, nu as da 10 bani in plus pe langa banii de dvd, daca ar merge luat de pe net si jucat asa simplu in momentul de fata.

Post by: andemon on September 07, 2007, 01:34:36 PM
hei, stiu cum e sa salivezi dupa un joc mult timp.
knd o sa iasa pt PC o sa incerc sa vad dak merge..si o sa tin pumnii...si cam atat.

Post by: sungoddess on September 21, 2007, 09:58:54 PM
Ok ppl..nou trailer dmc..

http://www.veoh.com/videos/v1077041wFWj4sQe?searchId=5676168117071686946&rank=10     
 :shock: bestial..absolut bestial..
iata inca unul..
http://www.veoh.com/videos/v117576665FRJs4N?searchId=6656129548219672202&rank=1

Yep..imi place atitudinea lui Nero..cool cu muzica la urechi.. :lol:..si Dante cred ca e iar mai haios..cn stie..oriq...trailerele arata super...check 'em out  :kk

Post by: Kyo on September 22, 2007, 12:21:32 AM
wow, in sfarsit gameplay cu Dante! F*ck nero, dante is za man!!! poate nu mai are beowulf pe el, dar le rupe cu pumnii si picioarele simplu! :D

Post by: andemon on September 22, 2007, 01:18:20 PM
da...sunt faine. cam greu de distins ceva. dar merita vazute.

Post by: sungoddess on September 28, 2007, 05:09:14 PM
Oameni buni..nou video... :shock: de data asta am ramas masca...cred ca spune detalii despre poveste mai mult ca oricare..oriq...uite dovada pozelor aduse de andemon..trish si lady revin in fortza.. :lol: si restul..ei bn..uitati-va....

http://www.veoh.com/videos/v1183635xpHn4z7P?searchId=5676168117075384794&rank=192

Ca sa vedetzi si mai bn si mai clar...eu una l-am vazut pe siteul asta..
http://www.gametrailers.com/player/25417.html   

Post by: andemon on October 02, 2007, 06:27:14 PM
sa inteleg k lui dante ii plac fetele mai dure...iar nero are slabiciune pt damsele...e si asta o treaba.
jale clip....inca 2 ani si le avem si pe restu. X_x

JALE! DE VAZUT!
LOOK: http://www.youtube.com/watch?v=9bo9W40goCU&NR=1

Post by: jupy on October 08, 2007, 11:12:18 AM
am inceput sal downloadez... mai postez cand incep sal joc

Post by: andemon on October 08, 2007, 05:03:03 PM
wow....GG jupy-dono!
sunt sigur k o sa iti placa...
hmm, acum sunt 3 fete pe forumul asta kre vor fi jucat jocul.

Post by: Jiraya on October 08, 2007, 11:10:35 PM
god dammit.. am luat DMC 3 mai de mult si nu mergea... :'(... cred ca o sa il caut iara

Post by: he0ky on October 10, 2007, 04:10:50 PM
mie mia mers , dar nu imi place k nu pot sa il joc pe joystick normal , trebui dala cu alea doua manete ca la ps , sincer nu asi da bani pe un nou joystik ca sa joc dmc , ce impresie mia facut slab , foarte slab , pana sa imi dati cu ceva in cap vreu sa precizez k in ultimi 4 ani nu am jucat altceva decat sims , nu prea imi place genul asta ma plimb si imi sare monstrul in fatza ma speri ( off topic : k miam amintit , singurul in genul asta care mia placut a fost igi2 , la ala decat sa o iau prin baza sa ma omor cu sutele de soldatzei sa trec podu sa ajung in alta baza si intrunsfarsit trec stagiul , mai bine ocolesc baza la pod trec pe jos prin rau si cu 3 gloantze am terminat primul stagiu :D , aaaaa superb jocul incercam si incercam sa gasesc o cale sa termin stagiul folosind cat mai putzina munitie si un contact cu inamici cat mai mic) on topic , primele 3 nivele la dmc au fost ceva de genu jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj pana mia amortit mana sa tot apas tasta j (sabie) singur se duce catre aia deci nu trebuie sa ma obosesc decat sa il fac sa dea cu sabia ca disperatul in stanga si in dreapta , serati putzine , grafica ma asteptam sa fie super tare da chear mi se pare slaba , in orce caz imi plac melodiile care canta cand te bati cu aia la filmuletze nu ma uit k nu am vazut seria ca detest spoilarele , cu toate ca cika nu ar fi spolare ,fie tot nu le vizionez , camera nu se roteste sa apara in fatza adversarul , cateodata nici nu imi vad personajul dapai din ce directie ma ataca , lam testat la mediagalaxi , k au ps2 expus cu dmc 3 sa joci pt proba , alt ceva , camera se misca calumea , poti sa faci si speciale , mie la tastatura nu imi ies de loc , grafica tot e slaba , da tot e altceva , sincer siu k am scris mult, inca un rand si gata , jocul e tare , dar e genul pt ps nu pc , poate dak vreo data asi avea bani sa imi cumpar ps ,atuncia da 

Post by: andemon on October 10, 2007, 06:21:27 PM
ce sa zici si tu...
1. pun pariu k ai jucat la easy
2. grafica era buna la momentul ala...tu cunosti oameni cu ps2...asa k profita!
3. ti-am mai zis k poti sa te uiti la filme...altfel ai juca doar pt gameplay, dar la jjjjjjj -ul tau nu cred k e cazul
4. sa imi dai ocazia sa iti arat ce poate jocul si iti garantez k iti schimba parerea...

Post by: sungoddess on October 10, 2007, 07:19:13 PM
Sincer he0ky...nu sunt de acord deloc cu ce spui..unul..nu apar monstrii de nicaieri si te baga in sperietzi...doi...mie sincer mi s-a parut buna grafica..sincer...3..asa e prima data cand joci..ti-o spun eu...faptul ca tii mana pe jjj in continuu nu e vina jocului..ci a ta..fiindca poti sa si sari si sa evitzi loviturile..nu doar sa dai cu jjj..dar depinde..daca ai jucat pe easy ar trebui din..hmm..sa zicem..3 lovituri sa-i termini pe aia normali...deci..daca ai apasat de mai multe ori inseamna ca ai jucat pe normal...(consider eu)...dupa mine..jocul acesta este la categoria lui unul bun..hack and slash action...(ca si multi altii care au apreciat jocul )..dar modul cum scrii mi se pare ca nici macar n-ai stat sa vezi filmuletzele dintre lnivele..ca sa observi ca este si cu o poveste foarte interesanta..nu numai lupta lupta lupta..si..hmm..nu e spoiler..defapt...animeul..este dupa jocuri si n uare nicio legatura cu jocurile..defapt..inceputul devil may cry este cu acest joc..deci daca ai fi vazut filmuletzele nu ar fi fost spoiler..ptr ca este exact inceputul povestii..si este o poveste foarte interesanta..sugerez..sa te uiti la filumuletze inainte sa iti faci idei preconcepute...seria n-are aproape nicio legatura cu jocurile...iar dmc3 este inceputul..deci n-ai cum sa vezi spoiler....ca sa fiu sincera...eu am vrut sa joc jocul dupa ce am vazut filmuletzele si mi-au placut foarte foarte mult..io zic sa mai incerci o data..ptr ca analiza de mai sus a ta este scrisa mai mult la graba..fiindca n-ai avut rabdare sa urmaresti jocul...

Post by: Kyo on October 11, 2007, 10:33:14 PM
e parerea ei... desigur, legata de prejudecatile ei virgine, sau mai degrab obsesie: "FARA SPOLIERE CA MOR!!!". eh, macar acum moare majora :lol:

Post by: andemon on October 12, 2007, 09:46:46 AM
yo..vezi ce zici...eu stiu k nu ai intentii rele cu replicile tale, da ea poate nu stie...
ideea e heoky k ai reusit imposibilul...sa nu iti placa dmc3!

Post by: jupy on October 13, 2007, 06:52:09 PM
fuckin' nu merge sa'l instalez...o sa dldez alta varianta... intr'o zi...

Post by: andemon on October 15, 2007, 09:33:44 AM
intra pe mess pe mine si te ghidez eu...e o mica smecherie...

Post by: Crow on November 02, 2007, 08:58:02 PM
am jucat si eu recent dmc 3 pe pc si m-a lasat masca. adica felul in care se miscau, atacurile... sa nu mai vorbim de transformarea in demon. m-am urcat pe pereti cand nu mai treceam de o misiune pentru ca se bloca.
totusi am  jucat un flash game odata care seamana cu felul in care se lupta Dante, dar ala era 2D asa ca nu se compara.