andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 513
Nici prea personal...
|
|
« Reply #30 on: August 14, 2007, 11:11:32 AM » |
|
dragoste? unde? in ce scena? trish seamana q eva si da...il atrage pe dante... mary in schimb e asa de distrusa de moartea tatalui ei incat se si reintoarce la ucis demoni.. nu zic k nu e loc de love, dar e lasata la nivel mia mic. si asa, nu cred k mary, lucia, trish raman q dante...ficare are felul ei de a fi si dante e imposibil de controlat...
|
|
|
|
Yazoo
Redeemer
Missing-nin
Chakra: 179
Wanted ~ Dead or Alive
|
|
« Reply #31 on: August 14, 2007, 11:27:51 AM » |
|
dragoste? unde? in ce scena?
In DMC1 in scena cu Nightmare apare scanteia dintre cei doi, apoi Dante e devastat cand Trish il ataca. Apoi Langa statuia lui Mundus, Trish se sacrifica sa-l salveze. Apoi la final dupa ultima bataie cu Mundus. In 2 nu atat de evidenta, insa se vede din ultima misiune ca Lucia tine la Dante. In 3 Mary, chiar daca poate nu se ajunge pana la dragoste, Mary incepe sa-l placa pe acel Dante pe care l-a impuscat de nu stiu cate ori si pe care vroia sa-l omoare odata cu restul demonilor. Nu au ramas cu el, probabil pentru ca cei de la Capcom au vrut mai multe caractere feminine in universul DMC. Just cause there are no expicit scenes, asta nu inseamna ca sentimentele nu exista. Sunt destul de evidente odata ce joci.
|
~ The Great Age of Pirates ~
|
|
|
andemon
A N B U
Nici prea personal...
|
|
« Reply #32 on: August 14, 2007, 11:31:18 AM » |
|
the greatest love story never told...hmmm app, mary e de mare ajutor la ultima scena...are o rata de foc de 1/100... noroc k mai omoram eu, k q ea...0 sperante sa fac 100.
|
|
|
|
Yazoo
Redeemer
Missing-nin
Chakra: 179
Wanted ~ Dead or Alive
|
|
« Reply #33 on: August 14, 2007, 11:40:50 AM » |
|
app, mary e de mare ajutor la ultima scena...are o rata de foc de 1/100... noroc k mai omoram eu, k q ea...0 sperante sa fac 100.
Ce te asteptai, sa-ti faca ea toata treaba murdara? Wheres the fun in that?! Oricum, a fost distractiva scena; masacru la greu...cat pot sa iubesc genul asta, exact din aceasta cauza.
|
~ The Great Age of Pirates ~
|
|
|
sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 277
''even a devil may cry if he loses a loved one''
|
|
« Reply #34 on: August 14, 2007, 11:58:53 AM » |
|
Um..legat de dmc3...pei..defapt..e o scena ''destul ''de explicita...la misiunea 16...dupa c dante se lupta cu Lady...aproape ca o saruta..insa ea lasa capul intr-o pArte..din toate jocurile..mi s-a parut ca scena asta este cea mai explicita...ma refer la filmuletele din joc...si chiar parea ca ,desi l-a impuscat de nenumarate ori...Dante tinea la Lady mult...
|
|
|
|
andemon
A N B U
Nici prea personal...
|
|
« Reply #35 on: August 14, 2007, 06:07:17 PM » |
|
dante se distra doar...da asa e, e explicit..k se plictisise de atatia demoni.
app, e prima oara in dmc4 knd apare o arma automata: blue rose...adik are rata de foc cat ebony si ive combinate...plus k combinata q d bringer are un efect de shotgun super.
|
|
|
|
sungoddess
Fanclub Kakashi
|
|
« Reply #36 on: August 14, 2007, 07:04:22 PM » |
|
e prima oara in dmc4 knd apare o arma automata: blue rose...adik are rata de foc cat ebony si ive combinate...plus k combinata q d bringer are un efect de shotgun super. Suna interesant....dar...ma enerveaza ca va fi foarte greu sa pot sa vad un demo live..daramite sa joc chiar eu cu manutele mele...fiind ptr playstation..
|
|
|
|
andemon
A N B U
Nici prea personal...
|
|
« Reply #37 on: August 14, 2007, 07:09:21 PM » |
|
never say never...o sa joci dmc3...si poate si 4..dupa ce gasesti servici sa iei ps3
|
|
|
|
sungoddess
Fanclub Kakashi
|
|
« Reply #38 on: August 14, 2007, 07:12:17 PM » |
|
dupa ce gasesti servici sa iei ps3 Prefer sa nu comentez aceasta fraza..insa...as fi sperat poate la festivalul otaku din bucuresti..dar...la cata lume o sa vina..ma indoiesc ca li'l ol' me..o sa prinda cateva minute.. ..well...speranta moare ultima..mi-ar placea sa omor nijte demoni cu nero si dante.. ...
|
|
|
|
andemon
A N B U
Nici prea personal...
|
|
« Reply #39 on: August 14, 2007, 07:23:30 PM » |
|
q nero sigur apuci...ideea e sa ajungi la misiunile unde joci q dante.
|
|
|
|
sungoddess
Fanclub Kakashi
|
|
« Reply #40 on: August 14, 2007, 07:27:47 PM » |
|
ideea e sa ajungi la misiunile unde joci q dante Da..asta e alta chestie ciudata...dante il va schimba in joc pe nero la un moment dat?Asta nu poate insemna decat 3 lucruri..kowaii...fie nero..m..m..moare...fie..e ranit grav..fie...devine rau si Dante se lupta cu el..
|
|
|
|
andemon
A N B U
Nici prea personal...
|
|
« Reply #41 on: August 14, 2007, 07:30:01 PM » |
|
nici una..nici alta. e un fell de stafeta...data de la unul la altul. fiecare are o parte din poveste...normal k o sa fie ranit si nero..dar o sa fie din poveste. de dante nu mai zic...
|
|
|
|
sungoddess
Fanclub Kakashi
|
|
« Reply #42 on: August 14, 2007, 07:40:45 PM » |
|
Inteleg..fiindca amandoi sunt playable...si creatorii n-au vrut sa-l lase la o parte din actiune pe Dante...fiindca este foarte iubit..au decis sa ''imparta'' lupta amandoi..makes sense...ideea e..ca la sfarsit..sa iasa lucrurile bn..adik..astia 3...ma refer si la dante si la nero si la Kyrie..sa scape...desi..cv imi spune ca nu va fi ''all sunshine and lollypops''
|
|
|
|
andemon
A N B U
Nici prea personal...
|
|
« Reply #43 on: August 15, 2007, 10:14:53 AM » |
|
din partea mea sa moara toti in afara de dante...si asa nero e o copie iefitna dupa dante...q cateva modificari...par alb, sabie, pistol....wow, ce original. iar kyrie are moaca de victima. o sa imi faca placere sa joc q dante si sa matur pe jos q nero...
|
|
|
|
sungoddess
Fanclub Kakashi
|
|
« Reply #44 on: August 15, 2007, 11:24:56 AM » |
|
din partea mea sa moara toti in afara de dante...si asa nero e o copie iefitna dupa dante...q cateva modificari...par alb, sabie, pistol....wow, ce original. iar kyrie are moaca de victima. o sa imi faca placere sa joc q dante si sa matur pe jos q nero... Moo..asta nu e nice..Nero nu-i copia lui Dante...soo far as we know....iar Kyrie..pei..macar o data sa avem si noi ca fata in joc o tipa care nu sterge pamantul cu demonii sau cu Dante..cnv mai nevinovat..plus..mai e o tipa....nuj cum o cheama...dar...pe langa faptul ca e aproape dezbracata..pare sa kick ass... hehe...Dante..s-ar putea sa i se scurga ochii..
|
|
|
|
|