andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 513
Nici prea personal...
|
|
« Reply #45 on: August 15, 2007, 11:41:03 AM » |
|
puteau macar sa ii schimbe culoarea parului...da nuuuu...folosim reteta!
|
|
|
|
sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 277
''even a devil may cry if he loses a loved one''
|
|
« Reply #46 on: August 15, 2007, 11:59:34 AM » |
|
Pei...1:parul alb la demoni e suteki... 2: tipii cu parul alb is cool si duri..
"
|
|
|
|
Yazoo
Redeemer
Missing-nin
Chakra: 179
Wanted ~ Dead or Alive
|
|
« Reply #47 on: August 15, 2007, 12:16:02 PM » |
|
plus..mai e o tipa....nuj cum o cheama...dar...pe langa faptul ca e aproape dezbracata..pare sa kick ass... hehe...Dante..s-ar putea sa i se scurga ochii..
Gloria parca o cheama, si arata dupa parerea mea ca o prostituata. Daca si la ea se va da Dante va scadea mult in ochii mei jocul si Capcom. Insa o vad disparand repede din scena, probabil de mana lui Nero. In schimb de Kyrie chiar imi place so far. Cum zice si sungoddess, mai merge si o fata nevinovata din cand in cand, insa sa nu va mirati daca vreodata o vedeti scotand vreo sabie uriasa si incepe sa macine demoni. Cat despre look-ul lui Nero; nu se stie nimic despre trecutul lui...ar putea avea o legatura mai mare cu Dante decat lasa de inteles. Probabil de acolo parul 'n' such.
|
~ The Great Age of Pirates ~
|
|
|
sungoddess
Fanclub Kakashi
|
|
« Reply #48 on: August 15, 2007, 12:50:20 PM » |
|
rata dupa parerea mea ca o prostituata. Daca si la ea se va da Dante va scadea mult in ochii mei jocul si Capcom. Da..asta cred si eu...pe siteul oficial zicea cv de ea..nuj..are o functie in Ordin..dar ziceau ca ceilalti nu o privesc cu ochi buni.....ma mir de ce? sincer..io de cand am vazut-o am zis...''asta n-are ce cauta in devil may cry'' In schimb de Kyrie chiar imi place so far. Cum zice si sungoddess, mai merge si o fata nevinovata din cand in cand, insa sa nu va mirati daca vreodata o vedeti scotand vreo sabie uriasa si incepe sa macine demoni.
right again yazoo...sa nu fim prea surprinsi... oriq..si mie imi place so far... nu se stie nimic despre trecutul lui...ar putea avea o legatura mai mare cu Dante decat lasa de inteles. Probabil de acolo parul 'n' such. Corect inca o data...este posibila si aceasta varianta...cert este ca Capcom au declarat ca din punct de vedere al povestii si intrigii..dmc4 este mult mai amplu ca celelate..so..cn stie?
|
|
|
|
andemon
A N B U
Nici prea personal...
|
|
« Reply #49 on: August 16, 2007, 10:44:05 AM » |
|
nu mi se pare mai amplu...in general, jocurile dmc au putine personaje. aici sunt deja cateva, dar inca nu am vazut nimic, in afara de faptul k ai doi eroi in loc de unu.
|
|
|
|
sungoddess
Fanclub Kakashi
|
|
« Reply #50 on: August 16, 2007, 12:11:23 PM » |
|
Ma refer la poveste,nu ca numar de personaje.Povestea pare mai incalcita,din ce am vazut.
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 135
Gamehamster
|
|
« Reply #51 on: August 16, 2007, 03:37:02 PM » |
|
si devil may cry 3 a fost incalcit....mi'a luat mult sa imi dau seama care era scopul final al lui vergil // arkham
|
|
|
|
andemon
A N B U
Nici prea personal...
|
|
« Reply #52 on: August 16, 2007, 05:10:49 PM » |
|
asa e....adik stim k ei au ridicat temen ni gru..dar scopul se dezvaluie pe parcurs. iar incalceala din capul lui arkham//jester iese la iveala..destul de reusita povestea.
|
|
|
|
sungoddess
Fanclub Kakashi
|
|
« Reply #53 on: August 16, 2007, 07:32:35 PM » |
|
destul de reusita povestea De acord insa...la dmc4...sunt si mai multe nelamuriri....mana lui Nero,comportamentul lui Dante..
|
|
|
|
andemon
A N B U
Nici prea personal...
|
|
« Reply #54 on: August 17, 2007, 10:57:17 AM » |
|
de acord. dar si in dmc3..dak vedeai numai franturi, aveai la fel de multe nelamuriri. de aia abia astept sa puna cineva toate filmele din dmc4 pe tube!
vesti deci edit: dante o sa aiba iar 4 stiluri in dmc4....si vergil cik nu poate fi jucat in dmc4...damn!
|
|
« Last Edit: August 17, 2007, 04:01:04 PM by andemon »
|
|
|
|
|
sungoddess
Fanclub Kakashi
|
|
« Reply #55 on: September 03, 2007, 05:01:33 PM » |
|
si vergil cik nu poate fi jucat in dmc4...damn one sec....vergil apare in dmc4.?.when the hell did that happen..?.plus..nu mai baga nimeni filmele alea..ca mor de curiozitate.. EDIT..ok n ustiu daca voi ati vazut acest trailer..dar eu l-am gasit..si am observat ca sunt nijte parti care nu sunt pe trailerul de pe you tube.... ..moama..deci..nero chiar a sters pamantul cu dante..la propiu...m ise pare mie..sau nero e un..fighting maniac?Adik...cu cata furie da...veti intelege dupa c il vedeti..sau daca l-ati vazut deja... anyway..imi place vb lu dante de la sfarsit..''adios kid''... http://www.devilmaycry.com/home.htmlLe gasiti in meniu la ...nero comes and grips with his newly found power...la video Sunt inca doua exemple de lupte una cu nero si una cu dante..daca apasati next...m-am gandit sa-l pun..chiar daca poate il stiti..eu una nu il vazusem..
|
|
« Last Edit: September 04, 2007, 10:26:46 PM by sungoddess »
|
|
|
|
|
andemon
A N B U
Nici prea personal...
|
|
« Reply #56 on: September 06, 2007, 01:42:42 PM » |
|
vergil e unlockable, dar nu are poveste...poate k la fel o sa fie si mary. asa se zvonea pe forumuri. tari clipurile...si mai ales situl. de ce imi cere varsta?! pacat insa k situl e inca in formare...si cam de noobi. adik zice de armele noi si de alastor, dar nu spune nik de rebellion...WTF?! dante e cam terfelit de nero. da eu cred k cei doi sunt cam egali. dante se face d trigger si nu are probleme. iar nero e prea rapid, prea furios. abia astept sa vad clipurile.
|
|
« Last Edit: September 06, 2007, 01:52:13 PM by andemon »
|
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 135
Gamehamster
|
|
« Reply #57 on: September 06, 2007, 03:06:55 PM » |
|
nero e prea rapid prea furios... dante merge cu dacia , iar el pe jos... [offtopic]
|
|
|
|
sungoddess
Fanclub Kakashi
|
|
« Reply #58 on: September 06, 2007, 03:09:17 PM » |
|
Ce mai fratilor...Dante o sa aiba..maaaaaaari dureri de cap cu Nero...mai ales d ela picioarele alea drept in mutra lui....
|
|
|
|
Yazoo
Redeemer
Missing-nin
Chakra: 179
Wanted ~ Dead or Alive
|
|
« Reply #59 on: September 06, 2007, 04:13:51 PM » |
|
Hehe, cand nu ajuta nimic, mergi la sursa a.k.a. site-ul oficial, or something like that. Tocmai am aflat ca un prieten si-a luat PS3 si facem "cheta" 4 insi pentru comanda la DMC4. Now this is what i've been waiting for. Cand facem rost n-o sa mai auziti de mine o vreme.
|
~ The Great Age of Pirates ~
|
|
|
|