kAtA_ssj6
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 98
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to kAtA_ssj6
|
|
« Reply #45 on: August 15, 2007, 11:20:30 PM » |
|
kaleido star (it sucks very much) , cowboy beebop (too boring) & yu-gi-oh ! gx (too stupid)
|
|
|
|
XxSharukaxX
*~Arctic Goddess~*
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 13
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to XxSharukaxX
"Beware Of The Dead" O_o
|
|
« Reply #46 on: August 18, 2007, 06:34:16 PM » |
|
Cred ca cel mai aiurea si najpa anime vazut la viata mea a fost Parapa The Rapper. Omg...cat de aiurea si fara sens, sincer de obicei ma uit la anime-uri pt ca sunt interesante, si tre sa intelegi mesajul... DA la asta nu am intels nik. Nu mi-a placut deloc.
|
|
|
|
Ariadna
Classified
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 10
145.00 ryo
View Inventory
Send Money to Ariadna
|
|
« Reply #47 on: October 24, 2007, 02:57:36 PM » |
|
Naruto ftw! Chiar nu stiu cum de am rezistat sa urmaresc 155 de episoade din prima serie... *ahem* aici intra si Shippuuden (o lalaiala totala, scuzati exprimarea).
Locul 2: Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan. Nu stiu de ce il lauda toata lumea, Nu stiu exact ce vrea sa inseame. Si mai ales, nu stiu de ce l-am urmarit in intregime -_- just lame.
Locul 3: Princess Resurrection. Am descarcat cateva episoade sperand sa vad ceva dragut, o poveste bine conturata, dar se pare ca am ales anime-ul gresit.
Locul 4: Sola. Sincera sa fiu, chiar mi-a placut inceputul, ideea cu norii mi s-a parut interesanta, dar totul a fost spulberat pe parcurs.
Locul 5: Zettai Shounen. Dupa primele 6 episoade, mi-am zis ca acesta este un anime pentru pensionari. Nu stiu exact de ce, dar asta imi inspira. Poate o sa-l vizionez pe tot la batranete.
Locul 6: faimosul Kiba, datorita plotului atat de interesant.
Locul 7: School Days. Guys, daca vreti sa vedeti cu adevarat o telenovela, vi-l recomand.
Atm, atat. Revin.
|
|
« Last Edit: October 24, 2007, 03:03:34 PM by Ariadna »
|
|
|
|
|
Brolly_AF
Akatsuki Leader !!!
Kage
Chakra: 2123
46.00 ryo
View Inventory
Send Money to Brolly_AF
Григо́рий Ефи́мович Распу́тин
|
|
« Reply #48 on: October 24, 2007, 03:54:12 PM » |
|
LoL Naruto pe locul 1, cred ca te-ai uitat prea mult pe jet*x !!!
|
|
|
|
Ariadna
Classified
Chakra: 10
145.00 ryo
View Inventory
Send Money to Ariadna
|
|
« Reply #49 on: October 24, 2007, 04:30:53 PM » |
|
Hehe, e mai bine sa crezi asta, te asigur. Scuze Brolly, dar este parerea mea. Si da, consider ca Naruto este unul dintre cele mai slabe anime-uri in momenul de fata. Pacat, a fost dragut, dar de la episodul 80 (in jur de 80, nu mai stiu exact), a scazut considerabil in ochii mei.
|
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 850
270.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #50 on: October 24, 2007, 04:39:21 PM » |
|
wow....asta da schimbare de 180 de grade...eu mi-am dat seama k naruto e slaaab, cam dupa episodul 150...si apoi shippuden m-a dezamagit si mai mult...si s-a dus iluzia. revazandu-l pe jet(x) mi-am dat seama cam cat de copilaros, repetitiv si plat e. dar pe locul unu...la 2 locuri distanta de naruto este kyoro chan...nu pot sa cred k cineva s-ar uita la asa ceva...si pe locul doi ar fi rapperul papapa...
|
|
|
|
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Hidden-nin
Chakra: 39
80.00 ryo
View Inventory
Send Money to Cr1571n4
|
|
« Reply #51 on: October 24, 2007, 04:52:48 PM » |
|
...la 2 locuri distanta de naruto este kyoro chan...nu pot sa cred k cineva s-ar uita la asa ceva...si pe locul doi ar fi rapperul papapa...
Kyoro Chan e o pierdere de vreme,nu un anime...Ca shi Rapperul Parapa,de altfel... Plus ca mai sunt o gramada de "anime-uri" d'astea exclusiv pentru copii...Ar trebui urgent sa aiba in josul ecranului o avertizare specifica: "interzis persoanelor peste 10 ani"... Alte anime-uri nashpa sunt Paradise Kiss(total aiurea),Kiddy Grade shi Kaleido Star,ultimele doua fiind de-a dreptul enervante...
|
|
« Last Edit: October 24, 2007, 04:55:24 PM by Cr1571n4 »
|
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 111
95.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #52 on: October 24, 2007, 10:45:53 PM » |
|
ai uitat sa zici de gravitation...
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Hidden-nin
Chakra: 39
80.00 ryo
View Inventory
Send Money to Cr1571n4
|
|
« Reply #53 on: October 24, 2007, 10:50:19 PM » |
|
ai uitat sa zici de gravitation...
Iar incepi? Nu-ntzeleg ce ai tu cu anime-ul asta...Nu-tzi place bine gata...Asta nu e locul potrivit sa dezbatem pe tema asta... Imi cer scuze de off...
|
|
« Last Edit: October 24, 2007, 10:56:23 PM by Cr1571n4 »
|
|
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 850
270.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #54 on: October 24, 2007, 10:55:46 PM » |
|
macar gaynime ala are grafica, sunet si poveste....da anime gen kyoro si parapa nu au kiar nik kre sa atraga...sunt 0 barat!
|
|
|
|
animeGirl
New promoted Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 4
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to animeGirl
|
|
« Reply #55 on: October 30, 2007, 12:39:47 AM » |
|
cu siguranta cele mai nashpa animeuri sunt porcariile alea de pe Anima(X): Kyoro-chan, Parappa, A-Kuei and Gatchinpo, cubix. nici macar nu se pot numi animeuri...sunt pt copiii de grupa mica... aaaa....si sa nu uit cumva de pokemon...very lame...aceeasi actiune interminabila se repeta in toate episoadele: ash si gasca lui merg intr-un oras unde gasesc un pokemon nou si un maestru de pokemoni; apoi vine echipa racheta si incearca sa fure pokemonii, dar de fiecare data pikachu (nush dak am scris corect) le sparge balonu, ii electrocuteaza si "echipa racheta se avanta din nou..." iti vine sa te dai cu capul de pereti, nu alta...
|
|
|
|
DeeDee
Chakra: 30
130.00 ryo
View Inventory
Send Money to DeeDee
sugar high- Pepsi addict - :D
|
|
« Reply #56 on: November 27, 2007, 01:50:40 PM » |
|
De acord cu XxSharukaxX, Parappa e totally lame, si Kyoro-chan la fel, parca am ceva si cu Valerianele, saunush cum se numesc...si inca unul, cu copii si veceuri (scuzati lapsususul) Doamne, ce s-a putut pristi Anim*x-ul si inca ceva...care a avut tupeul sa dubleze Naruto si sa cenzureze fiecare pata de sange si shuriken infipt in ceva is a dead man!
|
|
|
|
hitmanasasin
my job, my curse ; member of Akatsuki club , KAkashi club
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 31
47.00 ryo
View Inventory
Send Money to hitmanasasin
Justice will prevail.... !! sper
|
|
« Reply #57 on: December 25, 2007, 07:40:37 PM » |
|
nu mio placut ghost in shell
|
|
|
|
LaDy_D3viL
Pr!ntzesa C!up3rcutzel0r o_0
Hidden-nin
Chakra: 24
25.00 ryo
View Inventory
Send Money to LaDy_D3viL
-_-
|
|
« Reply #58 on: December 28, 2007, 11:14:08 PM » |
|
Clar... 1- Kyoro-chan (mai bine ma sinucid decat sa ma uit ) 2-Rapperul Parapa (cand am vazut ca vecinuta mea il vizioneaza, mi-am facut cruce) Ma mai gandesc, dar sunt obosita... si nu gandesc
|
|
|
|
ioni220
Chakra: 46
292.00 ryo
View Inventory
Send Money to ioni220
|
|
« Reply #59 on: January 07, 2008, 11:09:38 AM » |
|
Am unu nou OURAN High School nishtiu cum ,moamaaaa ce porcarieeeee (he0 nu ma mai chinui sa ma uit la el ,si sper sa nu apara sez 2) !!!!!
(ps sunt unele animeuri pe care leati mentionat voi aici care la o anumita varsta au fost bune dar acuma nu mai sunt pt ca nu mai sunteti mici,deci dbz ,pokemon chiar au fost super cand aveam 10 12 ani asa ca nu mai le mentionati )
|
|
« Last Edit: January 07, 2008, 11:36:45 AM by ioni220 »
|
|
|
|
|
|