Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! October 27, 2007, 09:10:25 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Animeuri | Topic: Cel mai nashpa anime ever
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3 4
Author
Topic: Cel mai nashpa anime ever  (Read 355 times)
kAtA_ssj6
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 101

« Reply #45 on: August 15, 2007, 11:20:30 PM »

kaleido star (it sucks very much) , cowboy beebop (too boring) & yu-gi-oh ! gx (too stupid)

XxSharukaxX
*~Arctic Goddess~*
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 17

"Cand voi fi mare, vreau sa devin un Pokemon!"

« Reply #46 on: August 18, 2007, 06:34:16 PM »

Cred ca cel mai aiurea si najpa anime vazut la viata mea a fost Parapa The Rapper. Omg...cat de aiurea si fara sens, sincer de obicei ma uit la anime-uri pt ca sunt interesante, si tre sa intelegi mesajul... DA la asta nu am intels nik. Nu mi-a placut deloc.

Ariadna
Classified
New promoted Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 6

« Reply #47 on: October 24, 2007, 02:57:36 PM »

Naruto ftw! Chiar nu stiu cum de am rezistat sa urmaresc 155 de episoade din prima serie...
*ahem* aici intra si Shippuuden (o lalaiala totala, scuzati exprimarea).

Locul 2: Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan. Nu stiu de ce il lauda toata lumea, Nu stiu exact ce vrea sa inseame. Si mai ales, nu stiu de ce l-am urmarit in intregime -_- just lame.

Locul 3: Princess Resurrection. Am descarcat cateva episoade sperand sa vad ceva dragut, o poveste bine conturata, dar se pare ca am ales anime-ul gresit.

Locul 4: Sola. Sincera sa fiu, chiar mi-a placut inceputul, ideea cu norii mi s-a parut interesanta, dar totul a fost spulberat pe parcurs.

Locul 5: Zettai Shounen. Dupa primele 6 episoade, mi-am zis ca acesta este un anime pentru pensionari. Nu stiu exact de ce, dar asta imi inspira. Poate o sa-l vizionez pe tot la batranete.

Locul 6: faimosul Kiba, datorita plotului atat de interesant.

Locul 7: School Days. Guys, daca vreti sa vedeti cu adevarat o telenovela, vi-l recomand.

Atm, atat. Revin.
« Last Edit: October 24, 2007, 03:03:34 PM by Ariadna » Logged

Brolly_AF
the First Kage and the Fan Club Akatsuki Leader Tobi - Obito
Kage

Chakra: 1659

I am Kyuubi.

« Reply #48 on: October 24, 2007, 03:54:12 PM »

LoL Naruto pe locul 1, cred ca te-ai uitat prea mult pe jet*x !!!

Ariadna
Classified
New promoted Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 6

« Reply #49 on: October 24, 2007, 04:30:53 PM »

Hehe, e mai bine sa crezi asta, te asigur.

Scuze Brolly, dar este parerea mea. Si da, consider ca Naruto este unul dintre cele mai slabe anime-uri in momenul de fata. Pacat, a fost dragut, dar de la episodul 80 (in jur de 80, nu mai stiu exact), a scazut considerabil in ochii mei.

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 529

Nici prea personal...

« Reply #50 on: October 24, 2007, 04:39:21 PM »

wow....asta da schimbare de 180 de grade...eu mi-am dat seama k naruto e slaaab, cam dupa episodul 150...si apoi shippuden m-a dezamagit si mai mult...si s-a dus iluzia. revazandu-l pe jet(x) mi-am dat seama cam cat de copilaros, repetitiv si plat e.
dar pe locul unu...la 2 locuri distanta de naruto este kyoro chan...nu pot sa cred k cineva s-ar uita la asa ceva...si pe locul doi ar fi rapperul papapa...

Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 3

Eat this!

« Reply #51 on: October 24, 2007, 04:52:48 PM »

...la 2 locuri distanta de naruto este kyoro chan...nu pot sa cred k cineva s-ar uita la asa ceva...si pe locul doi ar fi rapperul papapa...

Kyoro Chan e o pierdere de vreme,nu un anime...Ca shi Rapperul Parapa,de altfel...
Plus ca mai sunt o gramada de "anime-uri" d'astea exclusiv pentru copii...Ar trebui urgent sa aiba in josul ecranului o avertizare specifica: "interzis persoanelor peste 10 ani"...

Alte anime-uri nashpa sunt Paradise Kiss(total aiurea),Kiddy Grade shi Kaleido Star,ultimele doua fiind de-a dreptul
enervante...
« Last Edit: October 24, 2007, 04:55:24 PM by Cr1571n4 » Logged

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 167

Gamehamster

« Reply #52 on: October 24, 2007, 10:45:53 PM »

ai uitat sa zici de gravitation...

Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 3

Eat this!

« Reply #53 on: October 24, 2007, 10:50:19 PM »

ai uitat sa zici de gravitation...

Iar incepi?
Nu-ntzeleg ce ai tu cu anime-ul asta...Nu-tzi place bine gata...Asta nu e locul potrivit sa dezbatem pe tema asta...

Imi cer scuze de off...
« Last Edit: October 24, 2007, 10:56:23 PM by Cr1571n4 » Logged

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 529

Nici prea personal...

« Reply #54 on: October 24, 2007, 10:55:46 PM »

macar gaynime ala are grafica, sunet si poveste....da anime gen kyoro si parapa nu au kiar nik kre sa atraga...sunt 0 barat!

Pages 1 2 3 4
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Animeuri | Topic: Cel mai nashpa anime ever « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne