Pt. mine cel mai nasol anime a fost Ghost in the Shell, nu mi-a placut deloc ><
Doar pentru ca tie nu ti-a placut, asa nu-l face un anime nasol. E un SF genial, cu o perspectiva interesanta asupta viitorului, cu personaje realist realizate, cu actiune, rasturnari de situatie, intriga calume, poveste care te tine la marginea scaunului, grafica si sunet de inalta calitatea. Doar ca n-ai inteles nimic din el nu il caracteriza ca
nasol.
Si cu Blue Gender (de care se tot lua lumea pe prima pagina) e cam aceeasi poveste. Normal ca the Inuyasha si Kaleido Star fan-boys/girls nu inteleg nimic din el decat sange si iar sange. Jeez.
Si o alta chestie, rar am vazut aici discutandu-se despre anime-uri care nu au aparut pe Anime+.
Sa vedem ce nu mi-a placut mie (nu neaparat in ordinea asta):
* Noir - doamne, cat a dormit la anime-ul asta. plictisitor pana in maduva. ai zice ca un anime despre asasini ar fi mai interesant, dar actiunea este atat de seaca si evolueaza atat de greu, incat te ia somnu.
* Ikkitousen si Ikkitousen DD - fan-service galore. poveste nimic, personaje ioc...anime facut doar pentru fan-service. si unii mai au si tupeul sa-l compare cu Tenjou Tenge. Pfff...
* Chrno Crusade - aiurea si plictisitor. dragut la inceput, insa se strica foarte repede si ajunge la o varza totala cu actiune de umplutura.
* DearS - clona nesimtita de Chobits. insa daca Chobits a fost fainuta, DearS a fost o porcarie uriasa, creat poate pentru fani anime cu tangente in pedofilie.
* Final Fantasy Unlimited si The Legend of the Crystals - jeguri. nu merita sa poarte numele de Final Fantasy. macar nu sunt create de echipa de la Square.
* Green Green TV - stupid, pervers si degeaba. ulta lume il considera funny...oare atat de diferite sunt punctele noastre de vedere?!?
* Gravitation - am crezut ca va fi ceva in gen BECK, insa m-a dezamagit enorm...si mai e si gay.
* Ninja Scroll TV - pacat de filmul cu acelasi nume. seria a fost foarte slabuta, nici nu se compara.
* Filmele Naruto - daca primul a fost ceva-ceva mai bunicel, calitatea lor a scazut drastic dupa aia. 3-ul este dea-dreptul imbecil. macar filmul Shippuuden sa iasa ceva mai calumea.
* Record of Lodoss War - TV - nu neaparat anime prost, insa cu mult sub OVA-uri; deci pertotal o dezamagire monstru.
* Trinity Blood - un ghiveci urias, fara nici un punct de reper. cu poveste aproape episodica, si persoanje multe si majoritatea degeaba.
* Devil May Cry TV - ce-a mai mare dezamagire a anului acesta. fiind un mare fan al seriei de jocuri DMC aveam urase sperante pentru seria asta. pacat de intentie.
Plus alte zeci de anime-uri ecchi sau clone echa de Gundam. Lista ar fi lunga, insa mi-e deja lene sa ma mai gandesc la toate.