Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! November 12, 2007, 04:29:35 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Animeuri | Topic: Cel mai nashpa anime ever
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3 4
Author
Topic: Cel mai nashpa anime ever  (Read 363 times)
kAtA_ssj6
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 100

« Reply #45 on: August 15, 2007, 10:20:30 PM »

kaleido star (it sucks very much) , cowboy beebop (too boring) & yu-gi-oh ! gx (too stupid)

XxSharukaxX
*~Arctic Goddess~*
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 11

"Cand voi fi mare, vreau sa devin un Pokemon!"

« Reply #46 on: August 18, 2007, 05:34:16 PM »

Cred ca cel mai aiurea si najpa anime vazut la viata mea a fost Parapa The Rapper. Omg...cat de aiurea si fara sens, sincer de obicei ma uit la anime-uri pt ca sunt interesante, si tre sa intelegi mesajul... DA la asta nu am intels nik. Nu mi-a placut deloc.

Ariadna
Classified
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 5

« Reply #47 on: October 24, 2007, 01:57:36 PM »

Naruto ftw! Chiar nu stiu cum de am rezistat sa urmaresc 155 de episoade din prima serie...
*ahem* aici intra si Shippuuden (o lalaiala totala, scuzati exprimarea).

Locul 2: Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan. Nu stiu de ce il lauda toata lumea, Nu stiu exact ce vrea sa inseame. Si mai ales, nu stiu de ce l-am urmarit in intregime -_- just lame.

Locul 3: Princess Resurrection. Am descarcat cateva episoade sperand sa vad ceva dragut, o poveste bine conturata, dar se pare ca am ales anime-ul gresit.

Locul 4: Sola. Sincera sa fiu, chiar mi-a placut inceputul, ideea cu norii mi s-a parut interesanta, dar totul a fost spulberat pe parcurs.

Locul 5: Zettai Shounen. Dupa primele 6 episoade, mi-am zis ca acesta este un anime pentru pensionari. Nu stiu exact de ce, dar asta imi inspira. Poate o sa-l vizionez pe tot la batranete.

Locul 6: faimosul Kiba, datorita plotului atat de interesant.

Locul 7: School Days. Guys, daca vreti sa vedeti cu adevarat o telenovela, vi-l recomand.

Atm, atat. Revin.
« Last Edit: October 24, 2007, 02:03:34 PM by Ariadna » Logged

Brolly_AF
the First Kage and the Fan Club Akatsuki Leader Tobi - Obito
Kage

Chakra: 1652

I am Kyuubi.

« Reply #48 on: October 24, 2007, 02:54:12 PM »

LoL Naruto pe locul 1, cred ca te-ai uitat prea mult pe jet*x !!!

Ariadna
Classified
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 5

« Reply #49 on: October 24, 2007, 03:30:53 PM »

Hehe, e mai bine sa crezi asta, te asigur.

Scuze Brolly, dar este parerea mea. Si da, consider ca Naruto este unul dintre cele mai slabe anime-uri in momenul de fata. Pacat, a fost dragut, dar de la episodul 80 (in jur de 80, nu mai stiu exact), a scazut considerabil in ochii mei.

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 510

Nici prea personal...

« Reply #50 on: October 24, 2007, 03:39:21 PM »

wow....asta da schimbare de 180 de grade...eu mi-am dat seama k naruto e slaaab, cam dupa episodul 150...si apoi shippuden m-a dezamagit si mai mult...si s-a dus iluzia. revazandu-l pe jet(x) mi-am dat seama cam cat de copilaros, repetitiv si plat e.
dar pe locul unu...la 2 locuri distanta de naruto este kyoro chan...nu pot sa cred k cineva s-ar uita la asa ceva...si pe locul doi ar fi rapperul papapa...

Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 0

Eat this!

« Reply #51 on: October 24, 2007, 03:52:48 PM »

...la 2 locuri distanta de naruto este kyoro chan...nu pot sa cred k cineva s-ar uita la asa ceva...si pe locul doi ar fi rapperul papapa...

Kyoro Chan e o pierdere de vreme,nu un anime...Ca shi Rapperul Parapa,de altfel...
Plus ca mai sunt o gramada de "anime-uri" d'astea exclusiv pentru copii...Ar trebui urgent sa aiba in josul ecranului o avertizare specifica: "interzis persoanelor peste 10 ani"...

Alte anime-uri nashpa sunt Paradise Kiss(total aiurea),Kiddy Grade shi Kaleido Star,ultimele doua fiind de-a dreptul
enervante...
« Last Edit: October 24, 2007, 03:55:24 PM by Cr1571n4 » Logged

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 136

Gamehamster

« Reply #52 on: October 24, 2007, 09:45:53 PM »

ai uitat sa zici de gravitation...

Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 0

Eat this!

« Reply #53 on: October 24, 2007, 09:50:19 PM »

ai uitat sa zici de gravitation...

Iar incepi?
Nu-ntzeleg ce ai tu cu anime-ul asta...Nu-tzi place bine gata...Asta nu e locul potrivit sa dezbatem pe tema asta...

Imi cer scuze de off...
« Last Edit: October 24, 2007, 09:56:23 PM by Cr1571n4 » Logged

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 510

Nici prea personal...

« Reply #54 on: October 24, 2007, 09:55:46 PM »

macar gaynime ala are grafica, sunet si poveste....da anime gen kyoro si parapa nu au kiar nik kre sa atraga...sunt 0 barat!

animeGirl
New promoted Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 4

« Reply #55 on: October 29, 2007, 11:39:47 PM »

cu siguranta cele mai nashpa animeuri sunt porcariile alea de pe Anima(X): Kyoro-chan, Parappa, A-Kuei and Gatchinpo, cubix. nici macar nu se pot numi animeuri...sunt pt copiii de grupa mica...
aaaa....si sa nu uit cumva de pokemon...very lame...aceeasi actiune interminabila se repeta in toate episoadele: ash si gasca lui merg intr-un oras unde gasesc un pokemon nou si un maestru de pokemoni; apoi vine echipa racheta si incearca sa fure pokemonii, dar de fiecare data pikachu (nush dak am scris corect) le sparge balonu, ii electrocuteaza si "echipa racheta se avanta din nou..." iti vine sa te dai cu capul de pereti, nu alta...

Pages 1 2 3 4
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Animeuri | Topic: Cel mai nashpa anime ever « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne