Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! November 04, 2007, 04:50:42 AM
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3 4
Author
Topic: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2  (Read 222 times)
Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Chakra: 178

Wanted ~ Dead or Alive

« Reply #30 on: July 24, 2007, 08:53:08 AM »

dar tipu ala de e trnsf in gheata...seamanq roxas...desi nush ce leg ar putea fi...

Asta nici eu nu inteleg. Roxas e nobody-ul lui Sora, cu care se uneste pe la sfarsitul lui KH2, deci nu vad de ce s-ar reintoarce. Insa nu cred ca e el, poate doar seamana.
Oricum, sunt aproape sigur ca totul se va lega frumos odata ce va iesi jocul.

~ The Great Age of Pirates ~

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 527

Nici prea personal...

« Reply #31 on: July 25, 2007, 08:12:24 PM »

pai din moment ce apare xehanort, inseamna k filmu ala e din trecut...da dak e asa, sora nu devenise inca heartless, asa k roxas nu exista..o fi ceva q reincarnare sau rerepare a istoriei.

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Wanted ~ Dead or Alive

« Reply #32 on: July 26, 2007, 12:46:46 AM »

pai din moment ce apare xehanort, inseamna k filmu ala e din trecut...da dak e asa, sora nu devenise inca heartless, asa k roxas nu exista..o fi ceva q reincarnare sau rerepare a istoriei.

Da, si faza cu actiunea petrecandu-se in trecut e posibila, insa am renuntat demult la a ma gandi cum o sa fie o continuare oferita de Square, pentru ca oricat de la curent si informat esti, niciodata nu vei ghici. Jocurile Square sunt unice fix prin faptul asta.

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #33 on: July 27, 2007, 07:34:17 PM »

right...da are si speculatia farmecu ei...iar dak e macar pe juma la fel de misto povestea k filmuletu..e super.

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Wanted ~ Dead or Alive

« Reply #34 on: July 27, 2007, 07:41:37 PM »

right...da are si speculatia farmecu ei...iar dak e macar pe juma la fel de misto povestea k filmuletu..e super.

Sper doar sa nu o de-a in faze ca "the Dark side of the Kingdom Hearts story" ca atunci chiar s-ar strica. Kingdom Hearts s-a cladit in urma aventurilor distractive ale lui Sora and Co. si daca KH3 va deveni ce a devenit PoP: Warrior Within dupa The Sands of Time, multi fani KH vor fi dezamagiti. Si cred ca Square stie asta.

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #35 on: July 27, 2007, 07:43:13 PM »

eu as juca jocul, da nu am bani de ps 2 sau 3....zau nu cred k o sa altereze prea rau povestea...iar kestia q predestinarea si q repetarea istoriei ar putea fi frumos abordate.

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Wanted ~ Dead or Alive

« Reply #36 on: July 27, 2007, 07:47:10 PM »

eu as juca jocul, da nu am bani de ps 2 sau 3....zau nu cred k o sa altereze prea rau povestea...iar kestia q predestinarea si q repetarea istoriei ar putea fi frumos abordate.

Da, poate ca ar iesi ceva frumos oricum ar aborda povestea. Nu tin minte sa fie multe jocuri Square care sa ma fi dezamagit. Deci de ce ar risca cu unul dintre cele mai asteptate titluri pentru PS3.

P.S. un PS2 acum e 5 milioane, cu chip 7. Un PS3 e 20. 

eurunik
New promoted Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 11

Haruhi Stalker

« Reply #37 on: July 28, 2007, 01:32:50 PM »

PS2 nmodelu standart nu comapct am vazut shi cu 2 kk ...instalarea chipului am auzit ca e 800 k ... deci mult nu e ...
PS3 da ..am vaz cu 19.990.000  lei vechi xD ..oare cat or costa shi chipul la ps3 ..

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #38 on: July 29, 2007, 08:11:39 PM »

ehe....si 100 000 e mult dak nu ii ai...
revenind la KH3...no new info so far...dar m-am uitat mai q atentie la filme....tipu q paru negru...terra, parca apare si in kh2...dunno 4 sure.

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Wanted ~ Dead or Alive

« Reply #39 on: July 30, 2007, 12:54:01 PM »

ehe....si 100 000 e mult dak nu ii ai...

Si eu care ma gandesc ca mi-am luat slujba de tipul verii sa-mi pot lua la toamna PS3. 

dar m-am uitat mai q atentie la filme....tipu q paru negru...terra, parca apare si in kh2...dunno 4 sure.

Cred ca stiu la cine te referi. La el nu?

Daca da, si eu am observat faza asta. Are freza exact (de fapt, aproape exact) ca Xemnas, superiorul Organizatiei XIII din KH2:

Dupa parerea mea, cred ca Xehaort, in ura luptei, probabil i-a furat corpul tipului, devenind Ansem...care odata invins, pierzandu-si inima...devine nobody a.k.a. Xemnas. Iar sabia lui si aspactul heartles-ului acela, aduc mult cu Riku cand era posedat de Ansem:

Iar probabil Kingdom Hearts-ul acela albastru e originalul KH, care care Xemnas incearca sa-l reproduca in KH2:

Si scena extra din KH2 Final Mix+, in care Xemnas tine unul din cavaleri prizonier si il numeste "old friend", nu poate decat sa ateste ca acesta are o stransa legatura cu ei.
Dar, binenteles, asta e doar o teorie. M-as mira sa fie asa.

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #40 on: July 31, 2007, 09:01:33 PM »

exact la pletosu ala ma refeream, good job yazoo!
iar acolitu lui Xena kiar seamana la costum q riku....legaturi legaturi...

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 174

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #41 on: July 31, 2007, 10:26:21 PM »

Eu am citit undeva ca KH3 ...va fi povestea lui Roxas...Producatorul...a vrut sa il scoata pe Sora..si sa centreze povestea in jurul lui Roxas...dar totusi ...a negat ca acesta va face parte din productie..deci pana la urma..va fi vorba despre Roxas..dar totusi..nu despre el...interesting...hmm
Aha...si am aflat si putin despre personajele din trailer...putin e cuvantul cheie! 
http://www.kh-3.net/kingdom-hearts-3/characters

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #42 on: August 01, 2007, 11:32:55 AM »

ms de link, p-angel.
pe ven credeam k il cheama terra...damn.
si totusi, ce bataie isi iau astia trei in keyblade wars...sper sa nu moara toti.
chelu e xehanort...desi dak e timlineu asa inapoiat s-ar putea sa ma insel.
iar power rangeru ala e ceea ce voia ansem sa faca din riku....a killing heartless puppet.

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Wanted ~ Dead or Alive

« Reply #43 on: August 05, 2007, 12:04:00 AM »

Eu am citit undeva ca KH3 ...va fi povestea lui Roxas...Producatorul...a vrut sa il scoata pe Sora..si sa centreze povestea in jurul lui Roxas...

Sincer, ma indoiesc de chestia asta. Roxas si-a avut partea de poveste, in KH2. El este doar nobody-ul lui Sora care s-a creat atunci cand Sora a devenit heartless in KH1 pentru a-i salva inima lui Kairi. El a fost in Organization XIII, unde nu a facut mare lucru, apoi "s-a retras", a trait in lumea creata de DiZ, apoi s-a unit cu Sora inapoi. Nu vad ce poveste (a se citi "filler") ar mai putea sa scoata pentru el. Totusi, m-am mirat sa-l vad in filmulete, deh, if thats him anyway.

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #44 on: August 05, 2007, 08:26:35 PM »

pai avand in vedere q roxas si sora sunt unul, povestea ar putea fi despre destinul lui sora q weilder of the keyblade si q putina predestinare..tot ce se poate.

Pages 1 2 3 4
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne