Title: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on June 04, 2007, 09:41:05 AM Ok, ce se intampla knd disney, buenavista si Square se unesc?
APARE UN JOC KRE MIE IMI PLACE FOARTE MULT! Kingdom hearts urmareste povestea lui Sora, wielder of the kingdom key, kre dupa ce e obligat sa isi paraseasca insula, isi cauta prietenii, in acelasi timp incercand sa isi salveze lumea de amanintarea lui Ansem si a heartless. E un action adventure, semanand putin q Final Fantasy[datorita mini gameurilor si a schimbarii scenei inainte de lupta]. Dak esti fan FF, o sa ai ocazia sa ii revezi pe Squall[Leon], Siefer, Aerith[da, e moarta...], Yuffie, Cid, CLOUD...etc. Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: purple_angel on June 04, 2007, 04:52:35 PM Am facut deja si eu putina reclama la jocul asta...dar doar putina...cateva sig-uri...avataruri..si ceva posturi pe aici pe acolo :D
Stiu ca poate nu sunt in masura sa il laud..pt ca inca nu l-am jucat dar totusi din cate am vz pe net...e un joc foarte dragutz :D si interesant. Am citit si putin din manga asa ca stiu cate ceva din poveste...anyway..cand am sa fac rost de joc...am sa postez fiecare detaliu aici! :D Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: Jane on June 04, 2007, 07:03:49 PM Ok, ce se intampla knd disney, buenavista si Square se unesc? Apare Kingdom Hearts :Phm..tidus,wakka,selphie,rikku,seph..waw :P ce amintiri :lol: avantajul de a avea prieteni fani final :lol: eh..mi-a placut..pacat ca nu-s asa multi fani si pe-aici :( Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on June 04, 2007, 07:08:25 PM pai sunt 3 aici, mai e si kyo....eu zic k mai bine putini si buni.
hai, discutii! personaj preferat: Riku, boss preferat: Sephiroth, lumea preferata: Castle Oblivion Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: jupy on July 02, 2007, 12:40:27 PM mi-a imprumutat o cholega jocul pe ps2 si eram inebunita dupa el.....inca mai sunt ...
Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: purple_angel on July 02, 2007, 08:48:33 PM Ah you lucky person you!!! ai PS2!!damn!!!! :cry:
Eu am incercat acuma versiune pt comp..si nu ma stiu DELOC! dang! *noroc ca exista cheats :twisted: * La mine..personajul pref..e Sora dar imi place de Riku mai mult atunci cand isi revine de sub controlul raului :D Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on July 06, 2007, 12:34:15 PM invidieeeee
mie imi place de modul lui riku de a trai...the twilit road to the future...noroc k l-a ajutat mickey Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: Kyo on July 08, 2007, 12:34:01 AM mi'a placut ca ala mai smecher din disney s'a inhaitat cu ala mai smecher din KH. plus ca mikey al nostru a invatat sa bata bine cu keyblade-ul ala!
Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: Yazoo on July 08, 2007, 11:02:18 AM Jucat+terminat toate! (+KH2 Final MiX care era doar in japoneza, dar l-am jucat stiind deja povestea, doar pentru luptele bonus, which kick-ass btw).
Ce pot sa zic despre joc, este unul dn preferatele mele. A inceput destul de copilaresc cu KH1 care mi s-a parut un pic cam boring pana la Castel Oblivion. (tre sa recunosc, nu sunt cel mai mare fan Disney out there) Fiiind si un mare fan FF am apreciat reintalnirea cu personajele preferate, mai ales cu Leon, Cloud si Seph (hardest bossin 1, participa la story in 2). Gameplay distractiv si interesant, poveste dragutza, mai ales incepand din COM continud in 2, ceea a Oraganizatiei XIII. Personaje preferate: Sora, Axel, Marluxia, Leon. Pentru cei care nu stiau, odata cu KH2 Final Mix+ a fost lansata si o versiune pentru PS2 a COM-ului, insa numai pe japoneza, bazata tot pe aceeasi poveste, acelasi gameplay. Acum, nu-mi ramane decat sa astept KH3, dupa filmele ascunse din KH2 si KH2Final Mix+ pare sa fie mult mai interesant. Btw, Keyblade knights apar si in KH2FM+, odata ca boss-battle (foarte grea deasemenea) si ca un cutscene cu Xemnas care are unul prins in baza lui, pe care il numeste "old friend". Abia astept sa se clarifice totul si sa vad ce si cum. Insa pana atunci mai e de asteptat...and I'll need a PS3 too. Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on July 08, 2007, 11:49:27 AM i envy this dude...
sa iti traiasca PS2-ul. scena aia q cei 3 keyblade warriors in arumura si q campul de keyblades e ausome.... Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: Yazoo on July 08, 2007, 11:56:53 AM i envy this dude... sa iti traiasca PS2-ul. scena aia q cei 3 keyblade warriors in arumura si q campul de keyblades e ausome.... Scena din KH2 Final Mix + ai vazut-o? Daca nu, arunca un ochi aici: http://www.youtube.com/watch?v=8wtQ_72JwIE (http://Kingdom Hearts 2 Final Mix + Secret Ending) Its pure eye candy! Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on July 08, 2007, 12:12:17 PM ms...luasem si eu filmele de pe net k kiar erau tari!
dar tre sa mai astept pana sa le joc pe cele 2..ma multumesc q chain of memories unde pot sa joc si q riku Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: Yazoo on July 08, 2007, 12:49:01 PM dar tre sa mai astept pana sa le joc pe cele 2..ma multumesc q chain of memories unde pot sa joc si q riku Partea cu Riku mi s-a parut mult mai slaba fata de cea cu Sora. Tot ce o mai salva, defapt datorita acestui fapt am si jucat-o, este completarea povestii Organizatiei XIII, planurile lui Zexion, Larxeus si Vexen. In rest, cam monotona si plictisitoare, lumile Disney aproape ca nu mai au nici o poveste, doar acelasi boss la final, iar totul se rezuma doar la lupta, experienta, carti noi, si trecerea la nivelul urmator. Partea cu Sora a fost mult-MULT mai buna si mai faina, iar Marluxia mi s-a parut un villain foarte tare, din pacate, in ultima lupta a fost cam slab (penultima a fost ai grea). Ce mi-a mai placuut in COM a fost chiar sistemul de lupta, pe carti, care a deranjat pe multi, insa impunea un pic mai multa stategie si o mai buna alegere a miscarilor, decat continua apasare a butonului de atac din versinuea pentru PS2. Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on July 08, 2007, 12:55:48 PM de acord...COM iti mai punea si mintea la contributie..mai ales in lumea q winnie the pooh.
sora mi se pare penibil k personaj si erou...sincer..o fi vocea de vina sau freaza...nush. riku e mult mai complex. si in reverse/rebirth, ma bat q ansem,...de 2 ori....aia da distractie. Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: Yazoo on July 08, 2007, 01:03:09 PM sora mi se pare penibil k personaj si erou...sincer..o fi vocea de vina sau freaza...nush. riku e mult mai complex. si in reverse/rebirth, ma bat q ansem,...de 2 ori....aia da distractie. Se vede ca nu ai jucat KH2, altfel nu ai zice asta despre Sora. De acord, in KH1 era un copil mic si neexperimentat, insa pe parcursul jocului, creste, invata si evolueaza cum in multe jocuri de genu nu intalnesti. In COM se face trecerea, pentru ca acolo este criogenat de Namine pentru ai reface amintirile. Deja in KH2 este mult mai matur. Insa un pic din personalitatea lui tot ramane, si e foarte bine. Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on July 12, 2007, 11:55:00 AM nu am jucat nici KH1 macar, ma abzam pe ce am vazut din filme de pe net.
nu zic k Sora e penibil sau ceva de genu..doar k nu imi place mie de el. si il prefer pe riku kre nu are pretntii de salvator dar kre face ceea ce trebuie facut, luptand q sine insusi in acelasi timp. Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: Yazoo on July 12, 2007, 03:16:27 PM Riku mi-a placut si mie la inceput, apoi a inceput sa ma enerveze faza cu "bad-ass kid who does what he wants". Ffs, lumea era in pericol, heartless peste tot, insa lui tot ce-i pasa era sa dovedeasca ca e mai bun decat Sora. De fapt ce-a cel motiveaza pe Riku pe tot parcursul jocului, si asta o zice chiar el la sfarsitul KH2-ului, e gelozia. El vroia sa fie ca Sora, el vroia sa fie alesul, si il rodea pe suflet ca oricat se zbatea, si chiar daca era mai bun mai puternic sau mai stiu eu ce decat acesta, Sora mereu il va intrece. Si nu putea intelege asta, pana la final, cand realizeaza, ca atata timp cat face lucruri numai pentru el nu va castiga niciodata in fata lui Sora care nu lupta pentru el, ci punea restul lumii si prieteni inaintea lui. Cum am zis, la sfarsitul KH2-ului isi da seama de asta. Sa vedem totusi in Kh3 cum va fi. Totusi, nu mi-ar place sa se schibe foarte mult, nu ar mai fi Riku atunci.
Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on July 14, 2007, 10:24:06 AM KH3?! WTF? nu se terminase poveste?! nu se intorsesera toti acasa?
Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: Yazoo on July 14, 2007, 10:30:20 AM KH3?! WTF? nu se terminase poveste?! nu se intorsesera toti acasa? Ba da. Insa ca sa scurtez explicatia, cauta filmele secrete din KH2 si KH2Final Mix+, cele cu Xehanort si KeyBlade Knights-ii. Si vei vedea despre ce e vorba. Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on July 14, 2007, 10:32:50 AM da alea sunt doar filme, sau tin de un nou joc?
Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: eurunik on July 14, 2007, 10:40:41 AM Din pacate eu ma inceput cu KH2 ..care mia placut extrem de mult ... povestea ...mixul intre lmea disney shi ff .... mia palcut sa am party cu Auron in taramul cu Hercules ..etc ...e un jok fantastic shi mertia jukat .....KH1 din pacate nu prea ma atras in mare parte ca eram obisnuit cu actiunea din Kh2 ...na oricum..sa nu faceti aceasi greseala k mene ..
P.S. filmele de la sf lu Kh2 shi mix ...sunt indicatii la urmatorul jok KH ...scire asta pe gamespot mi se pare ...KH3 crd ca o sa apara la anu in 2008 Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on July 14, 2007, 10:42:14 AM @eur: daaaa, auron e preferatul meu dupa cloud...deh....sabii mari...
Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: Yazoo on July 14, 2007, 10:49:05 AM da alea sunt doar filme, sau tin de un nou joc? Asa puteai zice si despre filmul secret de la sfarsitul KH1-ului. Bataia lui Roxas cu sutele de heartless-i, reaparitia lui Riku, bataia dintre cei doi. Insa uite ca toate acelea s-au intamplat in KH2. Deci... Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on July 14, 2007, 10:55:52 AM yatta! KH3!
o sa treb sa modific topicu dupa ce apare jocu...deci aia era faza q filmuletu ala q tipii q armura... http://www.youtube.com/watch?v=iEL2grmKSnM Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: eurunik on July 14, 2007, 10:58:56 AM yatta! KH3! a da ..na shi traileru ..lam mai vaz dar am uitat de el ...e de cv timp ^.^o sa treb sa modific topicu dupa ce apare jocu...deci aia era faza q filmuletu ala q tipii q armura... http://www.youtube.com/watch?v=iEL2grmKSnM Uitati varianta extendet http://www.youtube.com/watch?v=35yH1e0YdEc Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on July 14, 2007, 11:08:57 AM deci aici e KH combinat q power rangers sau ce?
o sa citesc povestea de pe net sa ma lamuresc... Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: Yazoo on July 14, 2007, 11:10:24 AM a da ..na shi traileru ..lam mai vaz dar am uitat de el ...e de cv timp ^.^ Uitati varianta extendet http://www.youtube.com/watch?v=35yH1e0YdEc Ala nu e trailer, sunt filmele secrete din KH2 normal pus cap coada cu cel din KH2 Final Mix+, care il countinua pe primul. "Trailer" ar fi daca ar arata actual footage din joc, gameplay, grafica, interfata etc. Insa mai aveam de asteptat pana atunci. Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on July 14, 2007, 11:14:32 AM WTF? ansem e chel acum?...da...da...stiu k nu e ansem...
dar filmele astea ma fac tare curios...pacat k nu o sa apuc sa il joc. Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: Yazoo on July 14, 2007, 11:19:21 AM WTF? ansem e chel acum?...da...da...stiu k nu e ansem... dar filmele astea ma fac tare curios...pacat k nu o sa apuc sa il joc. Cheliosul e Xehanort, sau cel putin asa se crede pana acum. KH3 este invaluit in prea mult mister pentru a-ti da seama ce si cum doar din niste filme bonus. Ba chiar acestea au rolul de a te face curios si nu a de a te lamurii. Pana apare jocul poate strang si io bani destui de un PS3 si sper sa apara si modare calumea pana atunci. Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on July 14, 2007, 11:33:33 AM ahaa...adik ala al carui nobody era xemnas...got it...
dar tipu ala de e trnsf in gheata...seamanq roxas...desi nush ce leg ar putea fi... Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: Yazoo on July 24, 2007, 08:53:08 AM dar tipu ala de e trnsf in gheata...seamanq roxas...desi nush ce leg ar putea fi... Asta nici eu nu inteleg. Roxas e nobody-ul lui Sora, cu care se uneste pe la sfarsitul lui KH2, deci nu vad de ce s-ar reintoarce. Insa nu cred ca e el, poate doar seamana. Oricum, sunt aproape sigur ca totul se va lega frumos odata ce va iesi jocul. Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on July 25, 2007, 08:12:24 PM pai din moment ce apare xehanort, inseamna k filmu ala e din trecut...da dak e asa, sora nu devenise inca heartless, asa k roxas nu exista..o fi ceva q reincarnare sau rerepare a istoriei.
Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: Yazoo on July 26, 2007, 12:46:46 AM pai din moment ce apare xehanort, inseamna k filmu ala e din trecut...da dak e asa, sora nu devenise inca heartless, asa k roxas nu exista..o fi ceva q reincarnare sau rerepare a istoriei. Da, si faza cu actiunea petrecandu-se in trecut e posibila, insa am renuntat demult la a ma gandi cum o sa fie o continuare oferita de Square, pentru ca oricat de la curent si informat esti, niciodata nu vei ghici. Jocurile Square sunt unice fix prin faptul asta. Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on July 27, 2007, 07:34:17 PM right...da are si speculatia farmecu ei...iar dak e macar pe juma la fel de misto povestea k filmuletu..e super.
Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: Yazoo on July 27, 2007, 07:41:37 PM right...da are si speculatia farmecu ei...iar dak e macar pe juma la fel de misto povestea k filmuletu..e super. Sper doar sa nu o de-a in faze ca "the Dark side of the Kingdom Hearts story" ca atunci chiar s-ar strica. Kingdom Hearts s-a cladit in urma aventurilor distractive ale lui Sora and Co. si daca KH3 va deveni ce a devenit PoP: Warrior Within dupa The Sands of Time, multi fani KH vor fi dezamagiti. Si cred ca Square stie asta. Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on July 27, 2007, 07:43:13 PM eu as juca jocul, da nu am bani de ps 2 sau 3....zau nu cred k o sa altereze prea rau povestea...iar kestia q predestinarea si q repetarea istoriei ar putea fi frumos abordate.
Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: Yazoo on July 27, 2007, 07:47:10 PM eu as juca jocul, da nu am bani de ps 2 sau 3....zau nu cred k o sa altereze prea rau povestea...iar kestia q predestinarea si q repetarea istoriei ar putea fi frumos abordate. Da, poate ca ar iesi ceva frumos oricum ar aborda povestea. Nu tin minte sa fie multe jocuri Square care sa ma fi dezamagit. Deci de ce ar risca cu unul dintre cele mai asteptate titluri pentru PS3. P.S. un PS2 acum e 5 milioane, cu chip 7. Un PS3 e 20. Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: eurunik on July 28, 2007, 01:32:50 PM PS2 nmodelu standart nu comapct am vazut shi cu 2 kk ...instalarea chipului am auzit ca e 800 k ... deci mult nu e ...
PS3 da ..am vaz cu 19.990.000 lei vechi xD ..oare cat or costa shi chipul la ps3 :-? .. Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on July 29, 2007, 08:11:39 PM ehe....si 100 000 e mult dak nu ii ai...
revenind la KH3...no new info so far...dar m-am uitat mai q atentie la filme....tipu q paru negru...terra, parca apare si in kh2...dunno 4 sure. Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: Yazoo on July 30, 2007, 12:54:01 PM ehe....si 100 000 e mult dak nu ii ai... Si eu care ma gandesc ca mi-am luat slujba de tipul verii sa-mi pot lua la toamna PS3. :roll: dar m-am uitat mai q atentie la filme....tipu q paru negru...terra, parca apare si in kh2...dunno 4 sure. Cred ca stiu la cine te referi. La el nu? (http://img217.imageshack.us/img217/6375/sm2ea7.th.jpg) (http://img217.imageshack.us/my.php?image=sm2ea7.jpg) Daca da, si eu am observat faza asta. Are freza exact (de fapt, aproape exact) ca Xemnas, superiorul Organizatiei XIII din KH2: (http://img266.imageshack.us/img266/8121/stuffwo9.th.png) (http://img266.imageshack.us/my.php?image=stuffwo9.png) (http://img519.imageshack.us/img519/5851/stuff2xt2.th.png) (http://img519.imageshack.us/my.php?image=stuff2xt2.png) Dupa parerea mea, cred ca Xehaort, in ura luptei, probabil i-a furat corpul tipului, devenind Ansem...care odata invins, pierzandu-si inima...devine nobody a.k.a. Xemnas. Iar sabia lui si aspactul heartles-ului acela, aduc mult cu Riku cand era posedat de Ansem: (http://img411.imageshack.us/img411/8158/stuff3vu8.th.png) (http://img411.imageshack.us/my.php?image=stuff3vu8.png) Iar probabil Kingdom Hearts-ul acela albastru e originalul KH, care care Xemnas incearca sa-l reproduca in KH2: (http://img444.imageshack.us/img444/7783/stuff4tt7.th.png) (http://img444.imageshack.us/my.php?image=stuff4tt7.png) Si scena extra din KH2 Final Mix+, in care Xemnas tine unul din cavaleri prizonier si il numeste "old friend", nu poate decat sa ateste ca acesta are o stransa legatura cu ei. Dar, binenteles, asta e doar o teorie. M-as mira sa fie asa. Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on July 31, 2007, 09:01:33 PM exact la pletosu ala ma refeream, good job yazoo!
iar acolitu lui Xena kiar seamana la costum q riku....legaturi legaturi... Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: purple_angel on July 31, 2007, 10:26:21 PM Eu am citit undeva ca KH3 ...va fi povestea lui Roxas...Producatorul...a vrut sa il scoata pe Sora..si sa centreze povestea in jurul lui Roxas...dar totusi ...a negat ca acesta va face parte din productie..deci pana la urma..va fi vorba despre Roxas..dar totusi..nu despre el...interesting...hmm
Aha...si am aflat si putin despre personajele din trailer...putin e cuvantul cheie! :lol: http://www.kh-3.net/kingdom-hearts-3/characters Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on August 01, 2007, 11:32:55 AM ms de link, p-angel.
pe ven credeam k il cheama terra...damn. si totusi, ce bataie isi iau astia trei in keyblade wars...sper sa nu moara toti. chelu e xehanort...desi dak e timlineu asa inapoiat s-ar putea sa ma insel. iar power rangeru ala e ceea ce voia ansem sa faca din riku....a killing heartless puppet. Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: Yazoo on August 05, 2007, 12:04:00 AM Eu am citit undeva ca KH3 ...va fi povestea lui Roxas...Producatorul...a vrut sa il scoata pe Sora..si sa centreze povestea in jurul lui Roxas... Sincer, ma indoiesc de chestia asta. Roxas si-a avut partea de poveste, in KH2. El este doar nobody-ul lui Sora care s-a creat atunci cand Sora a devenit heartless in KH1 pentru a-i salva inima lui Kairi. El a fost in Organization XIII, unde nu a facut mare lucru, apoi "s-a retras", a trait in lumea creata de DiZ, apoi s-a unit cu Sora inapoi. Nu vad ce poveste (a se citi "filler") ar mai putea sa scoata pentru el. Totusi, m-am mirat sa-l vad in filmulete, deh, if thats him anyway. Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on August 05, 2007, 08:26:35 PM pai avand in vedere q roxas si sora sunt unul, povestea ar putea fi despre destinul lui sora q weilder of the keyblade si q putina predestinare..tot ce se poate.
Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: jupy on October 29, 2007, 10:15:56 PM Quote: Quote Originally Posted by AnimeNation News Wednesday November 16th, 2005 Possible Kingdom Hearts Anime Movie? In June 2002 Disney announced tentative plans to develop a Kingdom Hearts animation. Now Anime News Service reports that Kingdom Hearts II game director Tetsuya Nomura has mentioned in an unidentified magazine published outside of Japan that the Kingdom Hearts animation may be a theatrical film. Quote: Quote Originally Posted by Anime News Service 11-16-05 (8:40AM EST)---- Kingdom Hearts Anime? According to an interview with Square's Tetsuya Nomura (director of Kingdom Hearts II and Final Fantasy VII Advent Children) in an uncited overseas (outside Japan) magazine, an animation based on the game maybe forthcoming in the format of a theatrical film. am gasit si eu pe net si cred k ar fii super belea sa faca un film... doar daca n'au facut! Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on October 29, 2007, 10:21:27 PM dak e adevarat, mi-ai imbunatatit toata saptamana!
Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: Kyo on October 29, 2007, 10:32:39 PM sau inceputu de saptamana... get real, au talent astia la stricat o poveste buna cu un film nasol... no really, inchipuiti'va ce buget le'ar trebui ca sa faca un film live action KH!
Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: jupy on October 29, 2007, 10:36:12 PM Quote In June 2002 poate au facut si eu economii :D Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on October 29, 2007, 10:42:27 PM kyo e prea pesimist...asa e din experienta lui..si il inteleg
Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: purple_angel on October 29, 2007, 10:59:38 PM Eh faza cu filmul...si eu sunt un pic cam pesimista...adik am vazut ce au facut cu manga-ul!!! CAR CRASH!
Desigur...daca grafica filmului e asemanatoare celei din Advent Children sau din reclamele KH...cred ca as urmari filmul pt scenele de lupta...ca sincer nu stiu ce poveste ar putea arata... Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on October 29, 2007, 11:26:58 PM era manga la nijikon..pana la alice....cam nasol...si asa, manga m-a dezamagit.
Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: jupy on October 30, 2007, 08:32:47 AM MANGA KH LA NIJIKON?! DRA*U !!!!! stii de unde se poate lua de pe net? :D
Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: purple_angel on October 30, 2007, 07:19:30 PM Sa iei de pe net?download? Eu te-as sfatui sa mai astepti...din cate am vazut nu s-a terminat...si nu e facut pe capitole..e ciudat rau....adik....fiecare joc are cate un manga .Nici unul nu are sfarsit si e cam aiurea facut...mai bine intri pe kh-vid si te uiti la filmuletze ca pricepi mai bine :d eu cel putin asa am facut :P
Sau noah...daca vrei pot sa iti dau eu capitolele pe care le am... era manga la nijikon.. CAT COSTA?Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on October 30, 2007, 07:51:38 PM vreo 30 de lei...dar zic iar, nu merita sa cumperi manga KH!
Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: Kyo on October 30, 2007, 08:01:30 PM on a second thought era 25lei... dar vorba lu ala de mai sus, nu merita.
Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: purple_angel on October 30, 2007, 08:32:59 PM 30 de lei?OMG! o singura revista?...damn...bine ca nu imi place manga-ul ca...daca ar fi fost misto...as fi plans zile intregi...
Title: Re: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2 Post by: andemon on October 30, 2007, 08:56:29 PM era de fapt un volum intreg...dar kiar si asa...
|