News: Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim !

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 18, 2008, 02:41:29 AM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: [1] 2 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Kingdom Hearts 1/Chain of memories/2  (Read 264 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 817

75.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« on: June 04, 2007, 09:41:05 AM »

Ok, ce se intampla knd disney, buenavista si Square se unesc?
APARE UN JOC KRE MIE IMI PLACE FOARTE MULT!
Kingdom hearts urmareste povestea lui Sora, wielder of the kingdom key, kre dupa ce e obligat sa isi paraseasca insula, isi cauta prietenii, in acelasi timp incercand sa isi salveze lumea de amanintarea lui Ansem si a heartless.
E un action adventure, semanand putin q Final Fantasy[datorita mini gameurilor si a schimbarii scenei inainte de lupta].
Dak esti fan FF, o sa ai ocazia sa ii revezi pe Squall[Leon], Siefer, Aerith[da, e moarta...], Yuffie, Cid, CLOUD...etc.

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 172

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to purple_angel

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #1 on: June 04, 2007, 04:52:35 PM »

Am facut deja si eu putina reclama la jocul asta...dar doar putina...cateva sig-uri...avataruri..si ceva posturi pe aici pe acolo
Stiu ca poate nu sunt in masura sa il laud..pt ca inca nu l-am jucat dar totusi din cate am vz pe net...e un joc foarte dragutz si interesant.
Am citit si putin din manga asa ca stiu cate ceva din poveste...anyway..cand am sa fac rost de joc...am sa postez fiecare detaliu aici!

Jane
..::Angel::..
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 349

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Jane

There is no failure. Only feedback.

« Reply #2 on: June 04, 2007, 07:03:49 PM »

Ok, ce se intampla knd disney, buenavista si Square se unesc?
Apare Kingdom Hearts
hm..tidus,wakka,selphie,rikku,seph..waw ce amintiri avantajul de a avea prieteni fani final eh..mi-a placut..pacat ca nu-s asa multi fani si pe-aici

andemon
A N B U
Sennin

75.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #3 on: June 04, 2007, 07:08:25 PM »

pai sunt 3 aici, mai e si kyo....eu zic k mai bine putini si buni.
hai, discutii! personaj preferat: Riku, boss preferat: Sephiroth, lumea preferata: Castle Oblivion

jupy
Demon Hunter
Fanclub Digimon
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 176

40.00 ryo

View Inventory
Send Money to jupy

may the rock be with you

« Reply #4 on: July 02, 2007, 12:40:27 PM »

mi-a imprumutat o cholega jocul pe ps2 si eram inebunita dupa el.....inca mai sunt ...

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 172

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to purple_angel

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #5 on: July 02, 2007, 08:48:33 PM »

Ah you lucky person you!!! ai PS2!!damn!!!! 
Eu am incercat acuma versiune pt comp..si nu ma stiu DELOC! dang! *noroc ca exista cheats  *
La mine..personajul pref..e Sora dar imi place de Riku mai mult atunci cand isi revine de sub controlul raului

andemon
A N B U
Sennin

75.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #6 on: July 06, 2007, 12:34:15 PM »

invidieeeee
mie imi place de modul lui riku de a trai...the twilit road to the future...noroc k l-a ajutat mickey

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 133

35.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #7 on: July 08, 2007, 12:34:01 AM »

mi'a placut ca ala mai smecher din disney s'a inhaitat cu ala mai smecher din KH. plus ca mikey al nostru a invatat sa bata bine cu keyblade-ul ala!

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world dom
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

Chakra: 306

115.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #8 on: July 08, 2007, 11:02:18 AM »

Jucat+terminat toate! (+KH2 Final MiX care era doar in japoneza, dar l-am jucat stiind deja povestea, doar pentru luptele bonus, which kick-ass btw).
Ce pot sa zic despre joc, este unul dn preferatele mele. A inceput destul de copilaresc  cu KH1 care mi s-a parut un pic cam boring pana la Castel Oblivion. (tre sa recunosc, nu sunt cel mai mare fan Disney out there) Fiiind si un mare fan FF am apreciat reintalnirea cu personajele preferate, mai ales cu Leon, Cloud si Seph (hardest bossin 1, participa la story in 2). Gameplay distractiv si interesant, poveste dragutza, mai ales incepand din COM continud in 2, ceea a Oraganizatiei XIII. Personaje preferate: Sora, Axel, Marluxia, Leon. Pentru cei care nu stiau, odata cu KH2 Final Mix+ a fost lansata si o versiune pentru PS2 a COM-ului, insa numai pe japoneza, bazata tot pe aceeasi poveste, acelasi gameplay.
Acum, nu-mi ramane decat sa astept KH3, dupa filmele ascunse din KH2 si KH2Final Mix+ pare sa fie mult mai interesant. Btw, Keyblade knights apar si in KH2FM+, odata ca boss-battle (foarte grea deasemenea) si ca un cutscene cu Xemnas care are unul prins in baza lui, pe care il numeste "old friend". Abia astept sa se clarifice totul si sa vad ce si cum. Insa pana atunci mai e de asteptat...and I'll need a PS3 too.

~ bored ~
andemon
A N B U
Sennin

75.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #9 on: July 08, 2007, 11:49:27 AM »

i envy this dude...
sa iti traiasca PS2-ul.
scena aia q cei 3 keyblade warriors in arumura si q campul de keyblades e ausome....

Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

115.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #10 on: July 08, 2007, 11:56:53 AM »

i envy this dude...
sa iti traiasca PS2-ul.
scena aia q cei 3 keyblade warriors in arumura si q campul de keyblades e ausome....

Scena din KH2 Final Mix + ai vazut-o? Daca nu, arunca un ochi aici:
http://www.youtube.com/watch?v=8wtQ_72JwIE
Its pure eye candy!

~ bored ~
andemon
A N B U
Sennin

75.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #11 on: July 08, 2007, 12:12:17 PM »

ms...luasem si eu filmele de pe net k kiar erau tari!
dar tre sa mai astept pana sa le joc pe cele 2..ma multumesc q chain of memories unde pot sa joc si q riku

Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

115.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #12 on: July 08, 2007, 12:49:01 PM »

dar tre sa mai astept pana sa le joc pe cele 2..ma multumesc q chain of memories unde pot sa joc si q riku

Partea cu Riku mi s-a parut mult mai slaba fata de cea cu Sora. Tot ce o mai salva, defapt datorita acestui fapt am si jucat-o, este completarea povestii Organizatiei XIII, planurile lui Zexion, Larxeus si Vexen. In rest, cam monotona si plictisitoare, lumile Disney aproape ca nu mai au nici o poveste, doar acelasi boss la final, iar totul se rezuma doar la lupta, experienta, carti noi, si trecerea la nivelul urmator. Partea cu Sora a fost mult-MULT mai buna si mai faina, iar Marluxia mi s-a parut un villain foarte tare, din pacate, in ultima lupta a fost cam slab (penultima a fost ai grea). Ce mi-a mai placuut in COM a fost chiar sistemul de lupta, pe carti, care a deranjat pe multi, insa impunea un pic mai multa stategie si o mai buna alegere a miscarilor, decat continua apasare a butonului de atac din versinuea pentru PS2.

~ bored ~
andemon
A N B U
Sennin

75.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #13 on: July 08, 2007, 12:55:48 PM »

de acord...COM iti mai punea si mintea la contributie..mai ales in lumea q winnie the pooh.
sora mi se pare penibil k personaj si erou...sincer..o fi vocea de vina sau freaza...nush. riku e mult mai complex. si in reverse/rebirth, ma bat q ansem,...de 2 ori....aia da distractie.

Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

115.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #14 on: July 08, 2007, 01:03:09 PM »

sora mi se pare penibil k personaj si erou...sincer..o fi vocea de vina sau freaza...nush. riku e mult mai complex. si in reverse/rebirth, ma bat q ansem,...de 2 ori....aia da distractie.

Se vede ca nu ai jucat KH2, altfel nu ai zice asta despre Sora. De acord, in KH1 era un copil mic si neexperimentat, insa pe parcursul jocului, creste, invata si evolueaza cum in multe jocuri de genu nu intalnesti. In COM se face trecerea, pentru ca acolo este criogenat de Namine pentru ai reface amintirile. Deja in KH2 este mult mai matur. Insa un pic din personalitatea lui tot ramane, si e foarte bine.

~ bored ~
Pages: [1] 2 3 4   Go Up
  Print  

Jump to: