Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! December 24, 2007, 01:36:07 AM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Dragostea intre minori...in Romania.
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 ... 3 4 5
Author
Topic: Dragostea intre minori...in Romania.  (Read 479 times)
voltaire
I see dead ppl...
Hidden-nin

Chakra: 104

Is it power you seek?....

« Reply #60 on: October 14, 2007, 07:59:03 AM »

....am devenit insensibili tot din cauza lor....

cuvinte mari si...adevarate

To see a world in a grain of sand,
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour.

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.

anarazell
Missing-nin

Chakra: 41

« Reply #61 on: October 14, 2007, 03:47:17 PM »

la 13-14 ani nui vb numai d atractie fizik ci si d obisnuinta singuratate sau fudulie gandinduse k daka are un prieten mai mare k ea ea e super frumoasa daka unu sa uitat la ea fara sasti dea seama k tipu poate are o obsesie pt virgine si mai ales k e un mare nesimtit vrajindo si zikandui k o ia d nevasta fata cedeaza si p urma te miri dc la tv sunt atatea fete care se omoara din dragoste sau mai vezi altete kare se maltrateaza si puiii mei... oriqm daka tipi sunt apropiati d varssta nu vad nimik rau in "dragostea" lor

Culy
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 254

« Reply #62 on: October 14, 2007, 11:58:48 PM »

cam ai dreptate....o colega de clasa de a mea a nascut pe a 9-a si a mai facut un avort inainte.....dar eu zic ca fetele aste se numesc PROASTE si CURVE......da....inteleg ca vor sa o faca,si un tip mai mare o poate fraieri....dar dumnezeu nu ti-a dat capul k sa nu-ti ploua in gat.....trebuie folosit.....asa ca in cazul asta sunt doar putine fete,care nu gandesc.....

dar threadul se numeste "Dragostea INTRE minori" nu CU minori.....:p

mooney
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 3

« Reply #63 on: October 20, 2007, 08:47:40 AM »

Parerea mea este (fiind minora pana nu de mult si acu fiind prietena unui profesor ce este diriginte la o clasa de a noua) ca adolescentii din ziua de azi sunt ceea ce sunt datorita parintilor si mass-mediei. Nu putem numi fetele curve si nici nu ii putem judeca asa de usor, caci "celfara de pacat sa arunce primul cu piatra".
Apropierea dintre minori se datoreaza faptului ca in copilarie au fost privati de dragoste. Nu zic ca nu au fost iubiti de parinti, dar in societatea nostra parintii acestor copii muncesc cel putin 8 ore pe zi, mai dorm 8, deci mai raman 8 ore pentru mesciuri, ore suplimentare, curatenie, mancare, etc.
Normal ca adolescentii cauta altundeva iubire. Dar pentru ei iubirea capata alte valori.Adolescentii vor sa fie maturi cat mai repede si vor sa iubeasca precum adultii. Iar asta include si partea fizica. Dupa o luna iubirea se duce, pana se indragostesc din nou s.a.m.d..
In ultimii ani s-au facut campanii pe tema, dar nu in sensul care trebuie. In loc sa spunem unui adolescent ca dragostea pe care o simt nu este adevarata dragoste, noi(societatea) ii aratam metode de contraceptie....Iar singurul lucru pe care eu il pot face (si oricare dintre noi) este ca atunci cand o sa am eu copii sa ma asigur ca nu o sa ajunga in situatia asta....

Culy
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 254

« Reply #64 on: October 20, 2007, 12:56:59 PM »

dar nu inteleg ce este rau in chestia asta....doi minori se iubesc si o fac.....What's the big deal?de ce sa se fereasca....unde scrie ca o poti face numai dupa 18 ani?
Eu zic ca atata timp cat esti cu capul pe umeri si ai grija sa nu te trezesti mamica,nu e nici o problema.....eu chiar ii incurajez pe toti sa o faca......
Si ce dak parintii lucreaza prea mult si nu au timp de copii?doar nu o sa fii fetitza mamei pana la 18 ani si atunci cand esti mai libera te freiereste unu foarte usor,neavand experienta.....asa e cu fetele de la sate.....sunt fetitele mamei cat timp sunt acolo,dar cand vin la liceu gaseste unu si le f....iar dupa ce a prins gustul vietzii devin PHP in 3 sapt.....e o prostie chestia asta.....
Parintii nu tb sa zica "fata mami nu te f..." tb sa zica,ai grija cu cine o faci si sa nu ramai gravida......ca doar oricum o faci daca vrei tu.....sau ii asculti la pana la un moment si dupa asta,neavand deloc experienta.....se poate intampla ce e mai rau si iti dai seama ca devii mamica.....sunt destule fete in situatia asta......

Si nu inteleg ce este asa greu si de ce incearca toti sa ne opreasca......in loc sa ne faca sa ne gandim la consecinte si atunci cand o facem sa fim cu capul pe umeri....

Pages 1 ... 3 4 5
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Dragostea intre minori...in Romania. « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne