Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! December 15, 2007, 02:29:18 AM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Dragostea intre minori...in Romania.
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3 4 5
Author
Topic: Dragostea intre minori...in Romania.  (Read 470 times)
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 79

Jabberwock

« Reply #45 on: September 04, 2007, 10:25:43 AM »

sincer dak stai cu unu cu bani pe interes , poate k dupa cativa ani , incepi sa ti la el , deoarece poate ala nu de prost arunca cu bani , si poate o face sa te tina langa el ,k te iubeste
Eu gasesc k e o chestie buna , ala vrea fata o momeste cu bani , fata vrea bani si incaseaza bani , toata lumea e fericita 

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 222

« Reply #46 on: September 04, 2007, 11:03:49 AM »

cate persoane care stau nu mai pt intres

ia punetiva intrebarea cum de cele mai frumoase fete satu pe langa cei care au bani si isi permit si cred ca ati vazut si voi.

am o prietena care sa maritat nu mai pt intrese ''stau cu el 10 ani pana imi cresc copilul si apoi la revedere stiu ca ii ramane lu fimea avere''

si nu numai asta si dc ati vazut fete frumoase si cu avere se combina cu baieti care au tot avere

as dori sa mi aratati si mie o fata bogata care se cupleaza cu un baiat sarac din dragoste
« Last Edit: September 04, 2007, 11:08:08 AM by DreamsKeeper » Logged

† † †Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.† † †

-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin

Chakra: 202

Sunt un ninja de elita ...credeti-ma

« Reply #47 on: September 04, 2007, 10:04:14 PM »

Mi se pare corect ce spuneti .....alea sunt pognitori la cules de parizer...... vati dus cam departe acuma sunt cautati smecheri ......care fata nu vrea sa fie gagica lu boby batausul....???!!???

ciresica
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 15

« Reply #48 on: September 05, 2007, 02:56:48 PM »

"dragostea intre minori..in romania" eshte numele topicului
daca vretzi un topic "dragoste vs interes" creatzi-l de la 0

....white trash beautiful....

www.TrupaCaramel.ro

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 222

« Reply #49 on: September 05, 2007, 04:42:55 PM »

ciresica asta e si chesti sa ne spunem parerile ca daca af spus toti:

''da santem deacord sau nu ne pasa cine cu cine se iubeste si nu conteaza varsta ''

sar fi inchis topicul

dar se leaga ce am spus eu mai sus pana acum cu titlul

† † †Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.† † †

ciresica
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 15

« Reply #50 on: September 06, 2007, 11:08:43 AM »

o.O ok hai sa deviem!

as dori sa mi aratati si mie o fata bogata care se cupleaza cu un baiat sarac din dragoste
am 2 amice mai ..instarite care s-au cuplat , una chiar maritat, fiecare cu cate un tip care "produceau" mai putzini bani.
shi eu cashtig mai bine decat prietenul meu shi de foarte multe ori eu platesc consumatzia sau il oblig sa facem macar jumate jumate....shi este o relatzie frumoasa, nici unul dintre noi nu se uita la banii celuilalt...din contra aproape ca ii avem la gramada!

chiar nu te intzeleg de ce trebuie sa legi totul de bani
(sincer, ma urashti?)

....white trash beautiful....

www.TrupaCaramel.ro

smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Missing-nin

Chakra: 338

loved by few hated by many respected by all

« Reply #51 on: September 06, 2007, 07:25:34 PM »

love=sex sex=money love=money money=money ?!   

aberatzi degeaba ... lasa-i wa daca vor sa o faca la 13 ...

ce vina am eu k la 13 ani tu vrei sa pozezi in playboy? :)))

Hardstyle is the music i cant explain
Hardstyle is the music running throu my veins
Hardstyle is the music i cant explain
Hardstyle is the music that makes me INSANE !

ioni220
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 26

« Reply #52 on: September 07, 2007, 11:11:07 AM »

a deviat rau topicu.

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 300

Don't make me use the eye !

« Reply #53 on: September 07, 2007, 11:14:02 AM »

Opriti spamul

Jiraya
Heil Stalin

Chakra: 76

Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!

« Reply #54 on: September 07, 2007, 10:28:12 PM »

in orice caz... subiectu s'a discutat si crek topicu ar trebui inchis... deja se deviaza prea mult

uaaau... tocmai ai dat dovada ca esti un retardat...
Ba tu vrei sa il vezi pe dracu'?

-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin

Chakra: 202

Sunt un ninja de elita ...credeti-ma

« Reply #55 on: September 10, 2007, 02:04:44 AM »

Pai uni membri deviaza subiectul....mah ce nu intelegeti ca este vb despre dragostea intre minori....de raluca din fata blocului care are numai 13-14 ani si este gagica lu boby s-a dus pe la el a jucat putin toreadorul si gata asta e subiectul tre sa va spuneti parerile........Mama parca ca vad un moderator cum vine sub mine si inchide topicul deja visez noaptea.

Culy
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 253

« Reply #56 on: October 13, 2007, 07:45:45 PM »

fete pe interes sunt......dar poti profita si tu de ele daca gandesti putin......

dragostea intre minori......pai ce dak?si eu sunt minor.....

Jiraya
Heil Stalin

Chakra: 76

Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!

« Reply #57 on: October 13, 2007, 08:50:29 PM »

fete pe interes sunt......dar poti profita si tu de ele daca gandesti putin......

dragostea intre minori......pai ce dak?si eu sunt minor.....

pe dracu poti... nu'mi iese nimica daca sunt sensibil si ma port frumos cu ele ><... ar trebui sa fiu din ala.. "bewbz and bewbz ONLY..." ...poate atunci imi iese si mie ceva

uaaau... tocmai ai dat dovada ca esti un retardat...
Ba tu vrei sa il vezi pe dracu'?

he0ky
Fanclub Dragon Ball

Chakra: 79

Jabberwock

« Reply #58 on: October 13, 2007, 10:30:11 PM »

acuma pot comenta subiectul din alta perspectiva (sunt majora acum yupiiiiiiiiiiiiii)
minori ,varsta 12-16 ani , pubertate , numiti-o cum vretzi e varsta la care se urca hormoni la cap si luati decizi aiurea ,imi permit sa il dau ex pe jiraya( nu e greu sa iti dai seama ce e in capul lui ,legat de subiectul fete " nu'mi iese nimica" , cum am mai ziso si o repet dak stai si te gandesti la o pers non stop , o visezi sau ai fantezi legate de ea asta nu inseamna k o iubesti ,poate te face un pic cam obsedat , poate chear indragostit , dar sincer la varta aia nu ai cum sa judeci chestile astea incat sa iti dai seama dak e iubire sau nu

Culy
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 253

« Reply #59 on: October 14, 2007, 04:07:08 AM »

pai si mie ar trebui sa mi se urce hormonii la cap.....dar eu am iubit doua persoane pana acum.....prietena mea actuala si o fata cu care am fost anul trecut......dar am avut o gramada de relatii....toate fiind scurte pentru ca nu imi placea sa stau mult cu o fata.....

Jiraya,depinde la ce te referi prin "nu-mi iese nimik"....daca vrei o persoana care sa te iubeasca trebuie sa o astepti,nu o vei alege tu.....daca acum esti obsedat dupa o persoana o sa fii cu alta mai tarziu si o sa iti dai seama cat de prost ai fost ca ai stat in libma dupa o fata......iar daca te referi la "dragoste" e imposibil sa nu iti iese nimic daca prinzi umpic de curaj.....si daca stai cu una care nu te iubeste si tu o iubesti,si o faci cu ea pt prima data o sa fie naspa pentru tine mai tarziu.....sunt sigur ca o sa plangi dupa ea.....si fetele nu merita chestiile astea....decat persoana pe care o vei iubi cu adevarat......asa ca daca fei fi in situatia asta,te asigur ca e mai bine sa o faci cu una pe bani.....

Nu vreau sa zic ca eu iubesc cu adevarat......cica noi nu stim ce e iubirea adevarata.....
probabil feletel vor deduce din postul meu...."baietii sunt insensibili si noi punem suflet in relatii".....nu e chiar asa....am devenit insensibili tot din cauza lor....si stim sa punem si suflet in o relatie dar numai pentru cine ne merita......

Heoky....crezi ca daca acum esti majora poti gandi asa deodata din alta perspectiva?:p.....iti dau dreptate in ce ai zis.....dar eu zic ca mentalitatea ti-o schimba experienta nu varsta....

Pages 1 2 3 4 5
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Dragostea intre minori...in Romania. « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne