Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! December 15, 2007, 02:29:13 AM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Dragostea intre minori...in Romania.
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3 4 5
Author
Topic: Dragostea intre minori...in Romania.  (Read 470 times)
angelik_engel_angel
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 3

« Reply #30 on: August 26, 2007, 01:26:40 PM »

bine zis jiraya...dragoste faci cu persoana iubita.....dar trebuie mai intai sa te gandesti bine inainte sa faci pasul asta...cred ca fetele acum isi incep viatza sexuala prea devreme....sunt impotriva dragostei consumate intre minori daca ma intelegetzi....

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 222

« Reply #31 on: August 26, 2007, 02:59:07 PM »

ma... uite ca raspuns iti vine din partea unei persoane de 13 ani

asa, nu... nu mai radeti, deci diferenta e ca la sex, poate fii o aventura de o noapte (ex. prostituate), si la dragoste, partenerul este persoana iubita (sotie, iubita)

happy?

Jiraya  mia placut raspunsul si curajul tau de cand am pus intrebarea acea toti au fugit nimeni nu a mai dat pe aici asa ca iti dau 1000 ryo

† † †Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.† † †

he0ky
Fanclub Dragon Ball
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 79

Jabberwock

« Reply #32 on: August 26, 2007, 03:44:21 PM »

finca acel lucru era off topic  ,deaia na raspuns nimeni

Jiraya
Heil Stalin

Chakra: 76

Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!

« Reply #33 on: August 26, 2007, 03:51:31 PM »

ba... nu era off topic

uaaau... tocmai ai dat dovada ca esti un retardat...
Ba tu vrei sa il vezi pe dracu'?

he0ky
Fanclub Dragon Ball

Jabberwock

« Reply #34 on: August 26, 2007, 04:02:06 PM »

e vb dak la 13 ani e ok sa te ......., nu despre ce reprezinta sexul in comparatie cu dragostea
sa zicem k se leaga un pic de subiect , spre ex la 13 ani o copila nare experientza de viatza ca sa poata sa diferentieze dragostea de sex , la vasta aia , vai , ma bagat ala in seama , vai ce mult imi place de el , cum hormoni sunt agitati la varsta aia , numai la bait si la ce a facut cu el se gandeste , asta nu inseamna k dak te gandesti intruna la un baiat il iubesti , dar ele nu pot sa faca diferentza sunt prea copile 

Jiraya
Heil Stalin

Chakra: 76

Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!

« Reply #35 on: August 26, 2007, 04:03:29 PM »

hexactly

uaaau... tocmai ai dat dovada ca esti un retardat...
Ba tu vrei sa il vezi pe dracu'?

LaDy_D3viL
...Shut up....
Missing-nin

Chakra: 10

My life behinde a mask....

« Reply #36 on: August 26, 2007, 04:06:00 PM »

Ceea ce ati scris inainte era off topic.. Nu va mai certati...

Revenind: Si eu ii dau dreptate lui Jiraya. Dragostea faci cu persoana iubita, dar cate fete au facut prostia de a crede intr-un baiat, care pana la urma s-a dezvaluit a fii unul care vrea doar o noapte cu fiecare? Aici deja intram in naivitatea fetelor de varsta mea. Cunosc multe fete care au facut deja sex cu baieti mult mai mari decat ele si sincer, imi dau seama in ce fel de lume traim si in ce lume o sa traim. Daca se mai continua asa, nu vom mai ajunge nicaieri. Iar faza cu prostituatele.... no coment... ori nu au fost crescute cum trebuie de parinti, ori s-au prostit de parcurs, ori sunt batute pentru asa ceva... Sunt mai multe cazuri.

He0ky, nu sunt chiar de parere cu tine. Eu de exemplu nu fac ceea ce ai scris tu mai sus. Desi nu stiu ce e aceea dragoste, stiu sa diferentiez dragostea de sex. Si nu toate fetele sunt copile la varsta aceasta. Nu m-am apucat niciodata sa zic ceva de genul: "m-a bagat ala in seama, vai ce mult imi place de el", ba din contra, spuneam :"mda, zice ca-i place de mine, bun... maine o sa ma uite, ca ce naiba, dragostea la varsta aceasta este doar o simpla simpatie"... Si nu numai eu gandesc asa, desigur ca sunt putine, cele pe care le cunosc, dar nu trebuie sa te iei asa de cele mai mici, doar fiindca crezi ca toate sunt asa...
« Last Edit: August 26, 2007, 04:10:59 PM by LaDy_D3viL » Logged

~Best friends are brothers that destiny forgot to give you~

he0ky
Fanclub Dragon Ball

Jabberwock

« Reply #37 on: August 26, 2007, 04:06:26 PM »

mersi "ba" k acuma nu ma contrazici

acuma ma bucur k exista si o reprezentantza a persoanelor barfite , care ia parte la discutzi
LaDy_D3viL , gen : feminin , varsta : 13 ani
« Last Edit: August 26, 2007, 04:10:02 PM by he0ky » Logged

smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Missing-nin

Chakra: 338

loved by few hated by many respected by all

« Reply #38 on: August 26, 2007, 04:18:24 PM »

lasatzi-o balta ... k atzi deviat enorm 

Hardstyle is the music i cant explain
Hardstyle is the music running throu my veins
Hardstyle is the music i cant explain
Hardstyle is the music that makes me INSANE !

euuu
agan the blue dragon
Uploading Staff
Hidden-nin

Chakra: -4

« Reply #39 on: September 02, 2007, 03:41:48 PM »

dragoste nu cred ca exista la copii sub 16 ani (peste 16 exista) ce exista pt acestie e pozitia sociala ,adica ,cand esti in generala si esti pintre primi care a o prieten/a , primesti multa atentie de la restul colegilor,desigur aici vin si intrebarile ,lai sarutat ,vati tinut de mana, vati inbratisat,pipait etc. de cate ori zici nu colegi vor spune da ce prieten/a ai tu, asa de forma!!!, desigur respectivul se va simte nevoit sa implineasca cerintele colegilor. ( dupa ce deschide calea cateva cupluri toti vor fi pe cuplaje ca sa nu ramana in urma celor ce deja au prieten/a) asa ca poti spune ca la astia mai mici dragostea e inlocuita cu "moda " de a avea un preten  (PAREREA MEA)

kana_chan
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 1

« Reply #40 on: September 03, 2007, 01:51:50 PM »

mai mai...dragostea asta dintre minori si majori...sau minori si minori...sau profesori si elevi...hmmm..

ce pot spune la acest topic...e ca aceasta "dragoste dintre minro in romania" nu e dragostea aia "lovely dovey". majoritatea fetelor cauta baietii mari de 17-18 ani cand ele au numai 13-14 ani si se lauda ca se uita cei mai mari la ele si nu se gandesc ca poate acei baieti (unii nu zic de toti) vor sex, peeting, iesiri in cluburi noaptea, plecari la mare/munte etc. si cand alfa aceste lucruri, incep sa planga si sa se smiorcae si sa spuna ca dragostea e o tampenie si alte prostii cand colo e vina lor ca ele flirteaza cu cei mari.

Odata ce ajungi la varsta de peste 16 ani gandesti cu totul altfel. si baietii care se uita la fetele mai mici par cam stupizi...ei nu cautand dragoste si placere si ditractie stiind ca parintii fetelor mai mici nu le dau atata libertate (ma refer in cazul celor care nu au parintii plecati peste hotare).

Un alt comentariu pe care il adaug  este ca sunt de acord cu diferenta de 2-3 ani intre o fata si un baiat dar deja cand se aude de 4-5 sau chiar mai mult e absurd nu se poate numi relatie(decat de prietenie/amicala)
 acum relatiile din ziua de azi (majoritatea) se rezuma la violeta si sex. dar sunt si unele persoane care sunt cu adevarat indragostite si aleg persoana potrivita. Acum nu mai e asa multa rusine ca inainte; toti se pupacesc pe strada ba chiar foarte gretos...o sa fac poze si o sa va arat ....sau se pipaie in mijlocul strazii sau la party-uri. poate ca am eu 14 ani dar nu ma uit la baieti de 20 de ani. oricum eu ma onsider o persoana sociabila is matura si pot sa fiu prietena uc persoanele mai mari cam ine dar nu mai mult decat o simpla relatie amicala.

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

« Reply #41 on: September 03, 2007, 07:26:02 PM »

asa ca niste intrebari care include si baieti ;

1.Ce persoana ati iubi ? o persoana frumosa si bogata sau o persoana frumoasa si saraca ?
2.Ce persoana ati iubi ? o persoana urata si bogata sau o persoana urata si saraca ?
3.Ce persoana ati iubi ? o persoana urata si bogata sau o persoana frumoasa si saraca ?
4.Ce persoana ati iubi ? o persoana frumoasa si bogata sau o persoana urata si saraca ?

sincer eu as alege

1.frumoasa si bogata
2.urata si bogata
3.frumoasa si saraca
4.frumoasa si bogata

-------------------------------------------
sa revenim..

Sincer sa fiu si pe mine ma atrage si imi place o fata de 16-18 ani decat o persoana de 20-23 ani
de ce as alege 16-18 pt ca o pers de 20-23 se crede prea matura si mie nu imi place persoana care se cred mature mai bine as alege ceva copilaros care pur si simplu ma inteleg mai bine cu persoane mai mici cu 3-4 ani decat persoana care au aceasi varsta cu mine sau mai mare sau mai mica cu 3 ani
De ex mama avea 16 ani cand sa maritat deci era alti ani decat acum acum daca umbli cu o minora te mai baga si la parnaie ca nu stiu ce o pacalesti ...

Un alt exemplu mis e pare prin ardeal in sus sant femei care se marita cu barbati mai mici decat ele cu 6-5 ani dece pt ca ele le este frica decat sa moara sotul si ele nu se vor descurca dupa deces mai bine mor ele primele asa au ele mentalitatea 

ciresica
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 15

« Reply #42 on: September 03, 2007, 07:35:12 PM »

de ce trebuie sa legi toate problemele de bani??

....white trash beautiful....

www.TrupaCaramel.ro

voltaire
I see dead ppl...
Hidden-nin

Chakra: 102

Is it power you seek?....

« Reply #43 on: September 03, 2007, 08:29:43 PM »

poate pentru ca ei invart lumea, dragostea de frumusete o fi buna dar pe stomacul gol nu e sanatoasa

To see a world in a grain of sand,
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour.

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

« Reply #44 on: September 04, 2007, 10:07:45 AM »

de ce trebuie sa legi toate problemele de bani??

pt ca 20% din populatia noastra se iubesc cu adevarat restul ca sa mai bubleze din avere

Pages 1 2 3 4 5
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Dragostea intre minori...in Romania. « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne