he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 188
216.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #30 on: October 17, 2007, 08:13:34 PM » |
|
stim noi ce fumeaza ea
|
adanc in sufletul tau e un fan yaoi , hai recunoste your checking out kakashi
|
|
|
anarazell
Become Hidden-nin
Chakra: 45
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to anarazell
|
|
« Reply #31 on: October 17, 2007, 08:39:23 PM » |
|
placerea e la altfel d tigare reali dar placerea nuj sa o exprim sincer in kuvinte imi palce chestia asta q fumatu k atunci cand nam c face mai aprind cate o tigare si ma linistesc si am gandesc si puii mei....seara p balkon q o tigare in mana ma uit la stele si am gandesc...puii mei ma relaxeaza f tare o tigare
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 130
25.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #32 on: October 17, 2007, 08:43:54 PM » |
|
a, deci fumezi k nu ai ce face, nu ca iti face placere.
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 188
216.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #33 on: October 17, 2007, 08:48:17 PM » |
|
dupa mine e pe creer cand mie rau am in cap k nu ma lasa dak nu iau nurofen , poti sa imi dai ceva mai bun ,nui nurofen parca nu ma lasa , o data imi era asa de rau incat mama mia dat alta pastila si gandul k gata am luoat nurofenul trece ,mam linistit si am inceput parca sa ma simt un pic mai bine , cea mai importanta e auto sugestia , dak u ai pe creer k tragand un fum te linisteste , asta nu inseamna neaparat k fumatul iti orera o stare de relaxare , uite vb deastea determina lumea sa se apuce , e bine sa fumezi marihoana k iti da o stare de nustiu cum , si uite asa se apuca lume asa si u ai auzit faza cu relaxarea si acuma mai mult auto sugestia te relaxeaza , am tigara gata ma linistesc
|
|
« Last Edit: October 17, 2007, 08:49:50 PM by he0ky »
|
|
adanc in sufletul tau e un fan yaoi , hai recunoste your checking out kakashi
|
|
|
anarazell
Become Hidden-nin
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to anarazell
|
|
« Reply #34 on: October 17, 2007, 09:25:03 PM » |
|
SINCER P NIMENI NU RELAXEAZA O TIGARE NUMAI K LA MN E ALTFEL IAR LA FAZA Q AUTO SUGESTIA AI DREPTATE DA NUI NEAPARAT CAZU MEU ... SICER O SA FUMEZ PANA ORI MURI, MOI PLICTISI SAU ORI SARACI...SI INK O CHESTIE NU DORESC NIMANUI SLAB D INGERI SA SE APUCE D FUMAT DAKA NU ARE VOINTA SA SE LASE D APUKAT SE VA APUKA F USOR LASATU VA FI O PROBLEMA P CARE SIO VA PUNE MAI DEVREME SAU MAI TARZIU
|
|
|
|
Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Missing-nin
Chakra: 72
20.00 ryo
View Inventory
Send Money to Death_Angel_Apocalipse
Death awaits those who oppose
|
|
« Reply #35 on: October 18, 2007, 10:31:00 AM » |
|
Stii poate pe tine te r4elaxeaza dar nu pot spune acelasi lucru despre plamanii tai,imagineazati dak ar putea vorbi ce ar spune cand ai fuma.Sigur ar avea muuuuuuuulte bipuri
|
Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price
|
|
|
anarazell
Become Hidden-nin
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to anarazell
|
|
« Reply #36 on: October 18, 2007, 06:03:28 PM » |
|
mei tata fumeaza d la vreo 6 ani<aku avnd 42> si cand a fost la doctor doctora la intrebat dka mai poate respira q plamanii aia...deci...:-ss...poate noi ajunge si eu chiar asa...mio veni vreodata mintea la cap?
|
|
|
|
Culy
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 256
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Culy
|
|
« Reply #37 on: October 18, 2007, 09:05:52 PM » |
|
o tigare te relaxeaza......la inceput chiar te ameteste,dupa ceva timp nu mai are efect asa puternic ci e atat de subtil incat nu il observi.....asta e relaxarea oferita de tigari
din cate stiu eu chestia asta se intampla pt ca sangele se coaguleaza.......daca tii 7 sec fumul in piept pana termini o tigare o sa fii foarte ametit.......
|
|
|
|
Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 60
60.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jiraya
Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!
|
|
« Reply #38 on: October 18, 2007, 09:43:37 PM » |
|
no bun...
Regula de baza: Aprinde joint-ul si inhaleaza o cantitate nesanatoasa de fum si repeta aceasta actiune cat este necesar !!! nerespectarea acestei reguli se pedepseste cu moartea !!
|
They call me Craazy Looop Gotta be Craazy Looop Gotta get a LIFE
|
|
|
anarazell
Become Hidden-nin
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to anarazell
|
|
« Reply #39 on: October 19, 2007, 06:31:31 PM » |
|
nuj sa va explik k sa intelegeti in c fel va calmeaza si releaxeaza o tigare(sper k nici nu vreti sa vedeti p pielea voastra) da uite daka sunt f stresata de o anumita chestie fumez o tigare si ma linistesc brusk...nu cred k se poate explica qm vine chestia asta dar cred k e mai la toti fumatorii...
|
|
|
|
Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Missing-nin
Chakra: 72
20.00 ryo
View Inventory
Send Money to Death_Angel_Apocalipse
Death awaits those who oppose
|
|
« Reply #40 on: October 19, 2007, 07:09:52 PM » |
|
Tehnic vorbin nicotina inlocuieste enzimele din creier si accelereaza activitatea acestuia,astefel efectul de relaxare vine tocmai de la aceasta accelerare/marire temporala a capacitatii de procesare.Doar ca pacatosu asta de creier se obisnuieste cu aceasta viteza si nu vrea sa se intoarca la ritmul lui normal si daci dependenta.Problema n-ar fi asta ci faptul ca pe langa nicotina mai vin vreo 4000 de substante toxice ce o acompaniaza.
|
Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price
|
|
|
|