-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin
Chakra: 205
55.00 ryo
View Inventory
Send Money to -sinedd-
Sunt un ninja de elita ...credeti-ma
|
|
« on: August 07, 2007, 03:07:35 PM » |
|
Ce parere aveti despre acest topic.........hai sa discutam in preuna aceasta tema care omoara oameni chiar si pe un site anime.NU am sa fumez si nici nu am facut-o cred ca aduce rau tuturor si nici nimeni de la mine din familie nu face asa ceva.
|
|
|
|
voltaire
3-1, in deplasare
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 117
18.00 ryo
View Inventory
Send Money to voltaire
In stresiune
|
|
« Reply #1 on: August 07, 2007, 03:12:38 PM » |
|
Bun topic Am fumat 2 luni prin anul I de liceu, nu m-a ajutat cu nimic (doar sa miros ca draq), m-am lasat. Lucrez intr-un mediu in care (din pacate) se fumeaza si pot spune cu mana pe inima ca e f f f naspa :). Se va interzice deplin fumatul in locuri publice (slava domnului) si din pacate suntem o tara in care peste jumatate din populatie fumeaza, si inca de la o varsta frageda, pentru ca suntem cool cu un pai fumegand in gura.
|
|
« Last Edit: August 07, 2007, 03:13:37 PM by voltaire »
|
|
|
|
|
dark_leon
AS rulez!!!
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 223
45.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
pierduta in noaptea unei vieti de poezie
|
|
« Reply #2 on: August 07, 2007, 04:58:18 PM » |
|
nu am fumat niciodata si nici nu cred ca am sa fumez..... in primul rand este foarte nashpa si creeaza dependenta , iar in al doilea rand iti cheltuiesti banii de buzunar ca sa te omori.. dar eu pot sa spun ca am incercat sa fumez cand am avut 3 ani... mi-a dat cineva o tigara si mi-a aprins-o iar eu am tras din ea si m-am inecat, dar nu am mai incercat de atunci..
|
|
|
|
Aleera
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin
Chakra: 70
110.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aleera
|
|
« Reply #3 on: August 07, 2007, 05:03:11 PM » |
|
Nu fumez si nici nu am degand sa incep vreodata sa fumez,mi se pare un lucru prostesc sa fumezi numai ca sa creda alti despre tine ca esti mai cool cand adevarul este ca singur iti scurtezi viata cu ele.Am vazut ce poate face tigarile din om si in ce stare il duce la sfarsit multi au facut cancer,siau distrus plamani din cauza lor si tot nu renunta la tigari,plus de asta tigarile sunt un viciu care costa bani,cand cu bani aia poti sa ii strnagi si sa ii folosesti pentru ceva mai sanatos si mai putin daunator.Dupa mine as distruge toate tigarile de pe pamant sa nu mai dauneze omului si naturei.
|
|
|
|
ciresica
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 16
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to ciresica
|
|
« Reply #4 on: August 07, 2007, 06:13:09 PM » |
|
eu sunt fumatoare shi va sfatuiesc sa nu va apucatzi:)) eu incerc sa ma las ,dar sunt mai slaba cu duhul shi-mi ia mai mult sa ma dezobishnuiesc de acest viciu.pe langa mirosuri nashpa fumatul itzi scade conditzia fizica,reduce calitatea celulelor din corp= ten mai gras,piele deshidratata de cancer nici nu mai vb... cea mai toxica parte a unei tzigari eshte filtrul...contzine foarte multe chimicale pt a ushurasenzatzia de greu asupra plamanilor provocata de tutun. eshte un viciu urat care dauneaza nu numai fumatorului ci shi persoanelor din jur.
|
|
|
|
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin
Chakra: 103
80.00 ryo
View Inventory
Send Money to RagnaroK
Dark Avenger FTW
|
|
« Reply #5 on: August 07, 2007, 06:32:39 PM » |
|
Sunt Anti Fumator de cand ma stiu, e aproape ca o obsesie..nu SUPORT cand lumea fumeaza si pe toti ii bat la cap sa se lase....pana acum nu am reusit
|
Romanian Girls are HOOOOOOT and the boys are NOOOOOOOT
|
|
|
DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 214
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to DreamsKeeper
|
|
« Reply #6 on: August 07, 2007, 06:36:42 PM » |
|
Sunt Anti Fumator de cand ma stiu, e aproape ca o obsesie..nu SUPORT cand lumea fumeaza si pe toti ii bat la cap sa se lase....pana acum nu am reusit
fa cum fac eu le sufli in bricheta pana cand incep sa si iasa din pepeni e foarte distractiv sa vezi un fumator nervos . cu mine nu mai fumeaza nimeni ca le sting tigarile ile rup in afara de bar ca acolo sar putea sa fie alceva
|
|
|
|
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin
80.00 ryo
View Inventory
Send Money to RagnaroK
Dark Avenger FTW
|
|
« Reply #7 on: August 07, 2007, 06:41:13 PM » |
|
Mereu am spus ca daca as avea puterea as face sa dispara toate tigarile! Le-as stinge si le-as rupe si eu.......dar unde?!?! din 7 baieti cu care stau de obicei pe afara sunt singurul nefumator.
|
|
|
|
DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 214
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to DreamsKeeper
|
|
« Reply #8 on: August 07, 2007, 06:45:57 PM » |
|
si ce ma eu nu sant singurul dar un singura chestie si cred ca ti sa intaplat si tie o fi un mister nu stiu sa vina fumul de tigara spre tine indiferent ca bate vantu casa te protejeze ca tot la tine vine si nu stiu de ce indiferent unde ma mut acolo vine la mine
|
|
|
|
uciha sasuke
Uciha Sasuke
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 7
5.00 ryo
View Inventory
Send Money to uciha sasuke
Blood and pain are left in my WAKE
|
|
« Reply #9 on: August 07, 2007, 08:22:42 PM » |
|
eu desi am 15 ani am fumat cand eram mai mic si atunci odata cu varsta nu cred k gandeam logic si acum numai cand simt fum de tigara ma indepartez de cel kre fumeaza oricum tin sa va anunt k atunci cand am fumat nu fumam cu pachetele sau cu tigarle o luam incet un fum azi maine 2 si tot asa pana am incerkt odata sa termin k mi se facuse frik sa nu fiu prins si asa m-am lasat
|
|
|
|
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin
80.00 ryo
View Inventory
Send Money to RagnaroK
Dark Avenger FTW
|
|
« Reply #10 on: August 07, 2007, 10:00:15 PM » |
|
si ce ma eu nu sant singurul dar un singura chestie si cred ca ti sa intaplat si tie o fi un mister nu stiu sa vina fumul de tigara spre tine indiferent ca bate vantu casa te protejeze ca tot la tine vine si nu stiu de ce indiferent unde ma mut acolo vine la mine
Exact )))))) Poate suntem mai sensibili si simtim fumul de tigara in aer la fel cum simte rechinul sangele in apa :))) Ma si doare capul de la fum... PS : Cand eram mic (8-9) ani am fumat vreo saptamana paie..pana m-a prins mama
|
|
|
|
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 416
198.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #11 on: August 10, 2007, 03:31:40 AM » |
|
ma credeti sau nu, nu am tras nici macar un fum in viata mea. Adevarul este ca ma deranjeaza daca se fumeaza langa mine si sunt total de-acord cu legea care oricum nu o mai respecta nimeni si adica sa nu fumezi in locurile publice, decat un cele amenajate pt fumat. Acum o sa vina un fumator si o sa-mi tranteasca faza cu "e viata mea, si fac ce vreau". Raspunsul meu este urmatorul: "Foarte bine prietene, dar fa ce vrei cu viata ta atata timp cat nu ma deranjezi si pe mine care sunt in jurul tau". Nu-mi convine sa trec pe strada si sa inghit fumul unui care tocmai a trecut cu o tigare aprinsa. Puteti face ce vreti atata timp cat nu-i faci rau celui e langa tine, si prin faptul ca fumezi in public incalci regula asta. Omoara-te singur, dar nu ma imbolnavi si pe mine doar pt ca nu te poti abtine.
|
|
|
|
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 129
21.00 ryo
View Inventory
Send Money to sasuke
I am the powerfull
|
|
« Reply #12 on: August 10, 2007, 09:27:06 AM » |
|
am ascultat parerile vostrea sau mai bine zis am citit si sunt complet de acord cu ce a-ti zis trebuie sa recunosc am tras doar doua fumuri de tigara darn-o sa mai pun tigara in gura cat traiesc pentru ca stiu ca nu face bine si a trebui amendati toti cei care fumeaza in locuri publice cu 100 de milioane de lei sa se gandeasca bine data viitoare unde fumeaza
|
|
|
|
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 186
111.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #13 on: August 10, 2007, 09:39:54 AM » |
|
bun ce e mai naspa e k parinti nostri fumeaza , si din cate am intzeles dauneaza mai mult unui nefumator funul din aer decat celui care sudeaza tigara dupa tigara
Spre ex tata fumeaza 2 pachete pe zii in casa , fara restricti de genu , in alta camera , izolat cu geamu deschis ....... dak fumeaza carela langa mine ma deranjeaza enorm , dar dak fumeaza ce fumeaza taicamiu nici nu simt , k mam obijnuit cu marca aia din nefericire
De ce sa fumezi , cand am incercat eu in generala am tras concluzia k de ce sa imi dau bani mei de cips si suc pe tigari care sia asa ma fac sa tusesc Sa nu mai zic de cluburi , petreceri unde te ustura ochi de la cat fum e in aer Stiu pe o matusa de a unei prietene care ia iesit la analize plamani sanatosi , roz , fiinca ea in fiecare dimineatza nustiu ce ou crud cu lapte si numai stiu ce bea pe stomacu gol si cika aia ii curata organismul de nicotina si celalante tampeni care sunt in tigara
|
adanc in sufletul tau e un fan yaoi , hai recunoste your checking out kakashi
|
|
|
Aleera
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin
Chakra: 70
110.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aleera
|
|
« Reply #14 on: August 10, 2007, 09:47:06 AM » |
|
Spre ex tata fumeaza 2 pachete pe zii in casa , fara restricti de genu , in alta camera , izolat cu geamu deschis
stiu cum e ca si la mine parinti fumeaza mult,mai ales mama dar eu nu ii las sa fumeze decat pe balcon sau in bucatarie cu geamul deschis sau sub hota aprinsa,pur si simplu nu suport mirosul ala si chiar daca mai tipa mama la mine uneori sa o las sa fumeze unde vreu ii iau tigarea si o rup in bucati in fata ei asa cum mai fac si la cei de afara cand ma enerveaza
|
|
|
|
|