Culy
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 256
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Culy
|
|
« Reply #15 on: October 13, 2007, 07:47:34 PM » |
|
eu fumez.....partea proasta e ca te cam lasa fara bani dar cu o situatie financiara mai buna,iti poti permite.....ps:am 16 ani
|
|
|
|
anarazell
Become Hidden-nin
Chakra: 45
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to anarazell
|
|
« Reply #16 on: October 14, 2007, 03:55:27 PM » |
|
sincer nui o targedie eu fumez d 1 an si ma pot lasa oricand iti tr doar vointa si sa nuti ntre in kap k cere plamanu o tigare...si ink o chestie fumatu e o chestie psihika deci orice invat are si dezvat;)
|
|
|
|
Culy
Jounin (B-rank mission)
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Culy
|
|
« Reply #17 on: October 15, 2007, 12:05:39 AM » |
|
ha?fumezi de un an si te poti lasa oricand?intr-adevar fumatul e si o chestie psihica,dar tu macar ai incercat sa te lasi? sa-ti zic ceva...."ma pot lasa oricand" e doar o iluzie dupa care te ascunzi sau o impresie..... Din moment ce te apuci de fumat sunt slabe sansele sa te lasi.....eu m-am lasat 3 saptamani si m-am apucat iar.....un prieten s-a lasat un an jumate si s-a apucat iar.... Atata timp cat zici "ma pot lasa oricand" e bine pentru ca cel putin privesti pozitiv....dar nu te lasi asa usor..... si inca ceva...nu merge chestia cu "mai fumez saptamana asta" sau "asta e ultimul pachet" si nici macar "asta e ultima tigare".....va functiona numai cand vei zice "de ACUM nu mai fumez!"....sunt sigur de chestie pentru ca am incercat si altele....incomparabile cu tigarile.....
|
|
|
|
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 186
111.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #18 on: October 16, 2007, 03:54:21 PM » |
|
ce pot sa zic cunosc un caz , una care fuma de ani de zile serios acuma pe la vreo 15 ani sau 14 sa apucat , acuma are 22 si recent sa lasat dupa 7-8 ani , totul tine de auto sugestie sincer nu fumez ,k sa pot sa ma contrazic cu voi , am incercat dar mi sa parut o pierdere de bani aiurea care e intrebarea mea : De ce va apucati ? mai toti au zis de plictiseala dintr-o prostie etc Acuma sincer ce era in capul vostru ? curiozitate ? ai tinuto asa o sapt , o luna, 2 luni , te ai obisnuit, ai continuat ,a trecut anul si ai in cap k nu poti sa te lasi? si de aceea o ti pana chear ajungi sa te obisnuiesti cu tigara, incat parca nu mai poti renuntza ?
|
|
« Last Edit: October 16, 2007, 03:57:42 PM by he0ky »
|
|
adanc in sufletul tau e un fan yaoi , hai recunoste your checking out kakashi
|
|
|
Culy
Jounin (B-rank mission)
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Culy
|
|
« Reply #19 on: October 16, 2007, 05:14:07 PM » |
|
heh....pun pariu ca sunt singurul care o sa iti dea un astfel de raspuns.....m-am apucat de fumat pentru a vedea cum e sa nu te poti lasa de fumat....pentru a vedea cat de puternica e dependenta si pentru a-mi demonstra ca pot face orice cu vointa mea......stiu ca ti se pare stupid dar asa sunt eu....am o fire mai filozofica..... fumez de o jumate de an si m-am lasat 3 sapt dupa cum am mai zis.....m-am apucat iar din cauza ca vroiam sa fumez nu pentru ca imi cerea organismul.....si dupa ce te-ai apucat te apuci iar foarte usor..... Nu mi-a ajuns chestia cu tigarile asa ca am incercat si iarba.....si marijuana.....pana si extasy......intr-adevar te simti bine dar nu e ceva de care sa fii dependent,avand in vedere cum arati in viata reala.....nu am nevoie de asa ceva pentru ca nu sunt ultimul om de pe strada si nu decad asa mult pentru a se droga......dar asta e.....am incercat:p Si sa va dau un sfat.....nu luati droguri....nici macar sa incercati......e adevarat ca spui "Odata si gata....doar nu produce dependenta de prima data".....asa e...iei odata si vezi cum e apoi nu mai iei.....dar ce faci daca ai psihicul slab si ti se intampla ceva naspa in viata?prietena mea mi-a zis ca daca o sa ma despart de ea asta va fi primul ei refugiu:"cel putin nu o sa imi mai pese de nimic...." Asa ca....grija mare ca nu e joaca....
Si in mod sigur o sa imi demonstrez ca ma pot lasa de fumat si de orice altceva daca vreau....:d Fumatul e la moda.....asa se apuca toti tinerii....iar cei mai multi o sa se lase de fumat peste cativa ani....cand o sa le mai vina mintea la cap....
|
|
|
|
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 186
111.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #20 on: October 16, 2007, 05:36:50 PM » |
|
pe langa faptul k eu luni de zile am crezut k posteaza parerea o fata si defapt esti baiat gandul ala cu sa ma apuc sa vad dak chear nu pot sa ma las lam avut si eu , adica what the hell ce poate fi asa greu , pana sa citesc postu pana la capat vroiam sa te intreb , dak ai face aceias chestie cu drogurile , aparent da
cu faza k e la moda , serios acuma , e napaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , de ce , pai pt k nu fumez , nu am motiv sa ma duc in spatele lic la fumat , si raman in clasa , ma uit in jur numai , ma uit pe pereti , am chef de vb dar nu am cu cine , multi din chestia asta sau si apcat sa fie si ei cu grupu , acuma dupa parerea mea tampenia se cam justifica , pt uni viatza sociala reprezinta tot
|
adanc in sufletul tau e un fan yaoi , hai recunoste your checking out kakashi
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 135
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #21 on: October 16, 2007, 07:20:12 PM » |
|
care e intrebarea mea : De ce va apucati ?
sa iti raspund si eu, de data asta cred k e cel mai justificabil raspuns care cineva il paote da pt k fumeaza, si anume: toti colegii mei fumeaza, toti imi sunt prieteni buni, colegi buni [doar cei cu care umblu evident: majoritatea baietilor: Fratele dodan, aurica, edy, si fetele, mai multe. tribute to you guys , fumeaza. asa se intampla si in generala. asta m'a determinat pe mine sa fumez, pt ca si ceilalti fumeaza. iar eu, stand pe langa ei, ei fumand in permanenta, eu stand pe langa ei inhalam fumul ala de tigara expirat de ei. si fumul de tigara din aer este cu 150% mai daunator decat fumul de tigara care il inspiri din tigara. deci am facut'o pt propria'mi sanatate, si in afara scolii, cand fumam cu ei, nu prea fumez. intentionam sa o fac la niji . ideea e ca de ieri am zis k ma las cu fratele Dodan . si ne'am tinut de promisiune so far. . de data asta nu mai zic: "Poimaine se fac 2 zile de cand ma las de fumat "
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
Culy
Jounin (B-rank mission)
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Culy
|
|
« Reply #22 on: October 16, 2007, 07:29:12 PM » |
|
cea mai banala scuza.....da deh....sa nu uit ce am vrut sa zic....ceea ce ai zis tu e corect.....exista si fumat activ(cand tragi din tigare) si pasiv(cand inhalezi fumul altora),si e adevarat ca cel pasiv e mai daunator dar tu esti si fumator activ si pasiv pentru ca tragi si din tigarea ta,inhalezi si fumul altora.....asa ca daca ai facut-o pentru sanatatea ta,nu-i de bine:p
|
|
|
|
Kyo
A N B U
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #23 on: October 16, 2007, 07:31:05 PM » |
|
intr'adevar, dak fumez in grup macar nu ma pretez la facut posta . poanta e k m'am lasat de ieri. vreau sa iti daram teoria aia a ta cu nu am fumat mai mult de 3 sapt! vreau sa ii dau tare kt sunt la niji, apoi sa o las moarta anu asta. asa de vointa. sa vad dak imi iese.
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
Miku
Meow! X3
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 7
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Miku
Mikurianism, `tis a bliss :3
|
|
« Reply #24 on: October 16, 2007, 07:56:26 PM » |
|
dar eu pot sa spun ca am incercat sa fumez cand am avut 3 ani... superba afirmatie asa acum ontopic...well, Culy, man, ai pierdut pariul si eu am avut aceeasi curiozitate... "bha frate...de ce zic astia ca nu se pot lasa..ce poate fi asa greu, la naiba?!" si m`am apucat, si am fumat de am rupt 6 luni, de mi`am distrus orice fond posibil pe care il mai puteam avea. apoi, intr`o zi, dupa ce deja devenise o obisnuinta treaba, imi scot pachetul, si vad ca mai e o singura tigara. o scot, o aprind, trag un fum lung, apoi o calc in picioare, si imi iau "adios, amigo!" de la ea. si cu asta, mi`am demonstrat mie ca am vointa necesara sa fac asta. plus ca le`am dat o palma eleganta tuturor care au zis ca nu am cum sa ma las X3
|
It all changes when you make it purr >.O Meow!~
|
|
|
Culy
Jounin (B-rank mission)
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Culy
|
|
« Reply #25 on: October 17, 2007, 01:13:02 AM » |
|
bro....nu am pierdut pariul......dependenta nu e destul de puternica pentru a imi demonstra ca ma pot lasa de orice daca vreau......deci m-am lasat 3 sapt si m-am apucat iar pentru ca asa vroiam....sa fumez mai mult si apoi sa ma las....nu e pentru ca nu am putut sa ma las....sa fiu sincer.....dupa 4 zile nu am mai simtit nevoia de a fuma....:p si eu am incercat sa fumez cand eram mic....dar aveam 4-5 ani....si am luat o tigare din un pachet de la tata,NEINCEPUT si i-am dat-o unui prieten iar ala mi-a dat si mie sa fumez.....pfoai ce m-am inecat....de atunci nu am mai pus gura pe tigare pana la 15 ani....nici nu stiam daca trebuie sa suflu sau sa trag fumul de tigare:p
|
|
|
|
~Ayumi~
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 6
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to ~Ayumi~
~No feelings~
|
|
« Reply #26 on: October 17, 2007, 08:39:41 AM » |
|
Ahem..treaba asta cu fumatul sta cam asa...unii fumeaza din plictiseala si lipsa de ocupatie,altii din cauza anturajului iar altii din cauza stresului.Si chiar mi se pare o prostie din partea lor.Acum pe bune nu vreau sa jignesc pe nimeni insa pe langa faptul ca-ti faci rau tie ii fac si celui de langa tine.Cel mai mult ma streseaza cei care s-au apucat sa fumeze din cauza ca Xulescu vai draga s-a apucat de fumat !Chiar nu pot sa-i inteleg!>.< Oricum parerea mea nu e ca hai sa ma apuc de fumat sa vad cum e ci hai sa vad daca reusesc sa nu fac asta chiar daca toti din jurul meu o fac...
|
No more pain inside my heart, All the feelings fell apart, And there's only just a mark Left inside by the dark.
|
|
|
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX
DiE...DiE...
New promoted Jounin (B-rank mission)
Chakra: 6
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to xXxA-LiL-BuTtErFlYxX
mdaa....pliktiseala ..ma omoara.. :-|
|
|
« Reply #27 on: October 17, 2007, 08:54:30 AM » |
|
mda...am si eu un prieten : 18 ani ..kre ..hmm..fumeaza..de la 13 ani .. a venit vorba intr'o seara de aja cv ..si mi'a zis ..k tot a incerkat sa se lese..dar nu a putut .. a zis k cel mai bun medicament pt el ..e o fata ..adika sa aiba o prietena ..( nu amica.. ) ..deoarece stand si vorbind cu ea ..uita de fumat..si incepe dn ce in ce mai rar... a zis k aproape totzi banii lui sunt datzi pe tzigari ..stand in baruri cu prietenii la un suc ..nu are ce sa faca si mai consuma un pachet... asta e ..te'ai apucat ..greu sa te mai lashi .. shi sigur nu te apuci de fumat dn pliktiseala .. lol .. n'am c face si i'a sa trag un fum ..e penal ..ma rog...eu cred k totul e din influentza prietenilor .. eu nu fumez..si sper sa nu incep ..
|
FaCI paRtE dN DeCoR .. DeCoRuLL ..NU cONTeaZA..
|
|
|
anarazell
Become Hidden-nin
Chakra: 45
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to anarazell
|
|
« Reply #28 on: October 17, 2007, 07:37:58 PM » |
|
Culy sati zik eu sunt de parere k nimeni sau nimik nu am controleaza am f multe zile in kare nu fumez o tigare(nu am fonduri si nici nu ma kinui sa le faq chiar daka as putea sau prefer sa dau banii p altcv mai util) dar eu fumez d placere cand placerea o sa dispara nu o sa mai fumez dar mom imi okupa timpu iar cand ies la o bere sau o kafea o tigare mere bn:P
|
|
|
|
Kyo
A N B U
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #29 on: October 17, 2007, 07:51:11 PM » |
|
lol, fumezi de placere.... ce anume iti genereaza placere?
|
|
|
|
|