jupy
Demon Hunter
Fanclub Digimon
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 386
30.00 ryo
View Inventory
Send Money to jupy
may the rock be with you
|
|
« on: July 02, 2007, 10:36:34 PM » |
|
din moment ce s-a lansat Anima(X), vreau sa stiu si eu ce anime-uri va plac si pareri...
e sunt super fericita si pana acum n-am de unde sa stiu ce animeuri immi plac ca nu am vazut... anyway....ce credeti ca vor difuza???
|
|
|
|
purple_angel
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 173
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to purple_angel
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #1 on: July 03, 2007, 01:33:45 AM » |
|
Inuyasha..sigurat vor da Inuyasha!...si poate...hmmm...POkemon ar fi un vis extrem de frumos..sa bage Naruto..asa ma vor scuti pe mine de deranjul de al lua de pe net
|
|
|
|
Archangel
Legendary Sannin
Chakra: 1711
OfflineFlag:
44.00 ryo
View Inventory
Send Money to Archangel
Evilish
|
|
« Reply #2 on: July 03, 2007, 01:36:49 AM » |
|
hai sa fim serioshi...de abia a terminat Cartoon Network de difuzat prima parte a seriei Naruto...shi nu cred k inafara de nume Anima(X) va produce mari schimbari..m-am uitat azi 5 min la ei shi nu am mai suportat,,,un anime vechi...adevaratele rebuturi anime
shi pt cei care chiar cred k acest Anima(X) e cel din japonia aflatzi ca aceasta este o filiala diferita a celei japoneze care ocupa doar cateva tzari din centrul europei (# Ungaria, România, Republica Cehă şi Slovacia) urmand sa se extinda shi in putzine tzari din vest (Marea Britanie, Germania, Italia, Spania şi Franţa)
parerea mea...aici ajung marile ratari in materie de anime.
Atata timp cat avetzi internet nu vad d c sa va uitatzi la animeuri vechi de cel putzin 5 ani la TV.
|
|
« Last Edit: July 03, 2007, 01:44:56 AM by Archangel »
|
|
If the musics to loud B*TCH GET THE F*CK OUT.
|
|
|
sungoddess
ignited!!!
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 377
75.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
never say ever
|
|
« Reply #3 on: July 03, 2007, 06:41:14 PM » |
|
De acord..si eu m-am uitat si..inafara de sigla si reclama....programul este acelasi ca la aplus..ce mai....e aplus toata ziua..nu inteleg de ce i-au schimbat numele? e si pe aceeasi frecventa pe deasupra...
|
|
|
|
sunnymelon
Ninja student (no ranked mission)
Chakra: 2
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to sunnymelon
|
|
« Reply #4 on: July 04, 2007, 04:30:57 PM » |
|
Dupa cate am inteles, Aplus a fost preluat de AXN si s-a transformat in Anima(X). Nu e vorba de un alt post de televiziune pe aceeasi frecventa, ci e acelasi, dar cu alta fata. Si probabil cu mai multi bani.
|
|
|
|
kaname
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 26
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to kaname
|
|
« Reply #5 on: July 04, 2007, 09:02:45 PM » |
|
mam uitat si eu la Anima(X), dar ceva mai mult decit ceilalti... aveti dreptate, aproape nimic nu sa schimbat. aceleasi animeuri ....... au pus din nou yogioh!gx, rod tv, inuyasha. cit despre ceva animeuri noi.....am vazut doar reclama la hell girl, care la prima vedere pare o plagiere la death note. oricum, am sa ma uit in week-end, poate au ceva mai nou... ca de nu, mau cam dezamagit.
|
|
|
|
DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
Chakra: 34
20.00 ryo
View Inventory
Send Money to DreamsKeeper
|
|
« Reply #6 on: July 04, 2007, 09:21:54 PM » |
|
eu mam uitat aseara si nu mai puteam pt ca era prezentatorul ala si ziceai ca are 70 de ani, de loc nu stia cum sa zica si mai ales nici nu are o tenata de prezentator de anime mai bine ar fi lucreat la animal planetar sau stiu si eu ce ! si inca ceva prezenatoru e acela de la AX..
asa sa mai zic inca o chestie am intrat pe site si mi am pus mainile in cap e facut in flash/java si abia imi incarca (o fi fost de la mine ) si nici nu mai are forum deocamdata
O chestie nu stiam ca ''ANIPAX'' (sa nu facem reklama) a fost cumparat de sonic ... aici imi schimb parerea stiu ca sant buni cei de la soni ce sa mai zic ca romani fraieri a vandut ei postul la straini o sa faca japonezi o dubla avere pt ca romania este in stadiul de ''dezvoltare'' animeului abia sant erau 2 posturi anime romanesti si acum 1 a ramas (o sal vanda si pala ca e mafia ) Si tot legat de site este ca deocamdata nu are forum si lumea o sa aleaga dintre cele 5 situri puternice inclusiv noi EU inca sper ca o sa mai modernizeze cu noi animati si primul o sa fie HELL GIRL (am vazut reclama )
|
|
« Last Edit: July 04, 2007, 09:24:09 PM by DreamsKeeper »
|
|
† † † Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium. † † †
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 119
116.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #7 on: July 04, 2007, 11:20:43 PM » |
|
all right, go us! sa vedeti ce tare o sa fie!
|
|
|
|
sungoddess
ignited!!!
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 377
75.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
never say ever
|
|
« Reply #8 on: July 05, 2007, 11:17:59 AM » |
|
Macar de ar avea mai multi bani cum zici sunnymelon....in felul asta poate cumpara animeuri intregi nu doar jumatati.SI inca ceva....am inteles....vezi draga ca intentioneaza sa dea Bleach si Full metal Alchemist....mai scria de inca unu dar nu mai tin minte...undeva acolo..unde se prezinta ei cu noul canal.Da...sigur..cand am auzit...m-a bufnit rasul....din bleach o sa dea vreo 20 ep si din full la fel...
|
|
|
|
dark_leon
ideal pierdut in noaptea unei lumi ce nu mai este....
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 232
23.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
pierduta in noaptea unei vieti de poezie
|
|
« Reply #9 on: July 06, 2007, 04:09:02 PM » |
|
Dupa cate am inteles, Aplus a fost preluat de AXN si s-a transformat in Anima(X). Nu e vorba de un alt post de televiziune pe aceeasi frecventa, ci e acelasi, dar cu alta fata. Si probabil cu mai multi bani.
eu cred k sunnymelon are dreptate si eu tot asa am auzit de undeva, dar daca te uiti au site-uri diferit site-ul a - a ramas dar Anima(X) acum isi face numai site-ul... si din ce am auzit e de la Sony bmg...cam asa... dar nu imi place ca iar da Inuyasha numai in weekend si u in fiecare zi..... dupa parerea mea ar fi mai bnine sa dea naruto pe Anima(X) nu pe nush ce program...
am vazut pe Utv reclama la Anima(X).... am facut cu alta culoare pt k nu am vrut sa fac double posting
|
|
« Last Edit: July 11, 2007, 05:11:52 PM by dark_leon »
|
|
|
|
|
blueobelix
Anime-Fan
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 6
5.00 ryo
View Inventory
Send Money to blueobelix
|
|
« Reply #10 on: July 14, 2007, 10:49:02 AM » |
|
Mie unu nu imi surade... Naratoru ala care citeste numele le citeste iarasi gresit IU iu hocusho LOL Iar anime-urile sunt total vechi.. ma rog cu exceptia alora care cad in WC si a fetei iadului. Sigla si prezentarea mai sunt noi ca in rest... Pe site nici macar nu au dat drumu la forum iar ei nu fac reclama la site cum faceau la aplus. X_X.Voi ce credeti despre Enimex ? LOOL
|
|
|
|
gabitzu
Fanclub Sailor Moon
Hidden-nin
Chakra: 101
75.00 ryo
View Inventory
Send Money to gabitzu
Kinky devil
|
|
« Reply #11 on: July 14, 2007, 10:58:08 AM » |
|
nu-l prind nu ma intereseaza am net intrebari??
|
Sa fii roman e lucru mare;la propriu!
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 1000
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #12 on: July 14, 2007, 11:15:45 AM » |
|
nici eu nu il prind...dam auzit k o sa trtansmita bleach....si asa tot de pe net il iau, da asa k fapt divers. ce anime vechi transmit astia?
|
|
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 1000
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #14 on: July 14, 2007, 11:27:32 AM » |
|
damn...inuyasha e vechi si nasol...macar dak bagau berserk sau samurai x....
|
|
|
|
|