Title: Anima(X) Post by: jupy on July 02, 2007, 10:36:34 PM din moment ce s-a lansat Anima(X), vreau sa stiu si eu ce anime-uri va plac si pareri...
e sunt super fericita si pana acum n-am de unde sa stiu ce animeuri immi plac ca nu am vazut... anyway....ce credeti ca vor difuza??? Title: Re: Anima(X) Post by: purple_angel on July 03, 2007, 01:33:45 AM Inuyasha..sigurat vor da Inuyasha!...si poate...hmmm...POkemon :D
ar fi un vis extrem de frumos..sa bage Naruto..asa ma vor scuti pe mine de deranjul de al lua de pe net :P Title: Re: Anima(X) Post by: Archangel on July 03, 2007, 01:36:49 AM :lol: hai sa fim serioshi...de abia a terminat Cartoon Network de difuzat prima parte a seriei Naruto...shi nu cred k inafara de nume Anima(X) va produce mari schimbari..m-am uitat azi 5 min la ei shi nu am mai suportat,,,un anime vechi...adevaratele rebuturi anime
shi pt cei care chiar cred k acest Anima(X) e cel din japonia aflatzi ca aceasta este o filiala diferita a celei japoneze care ocupa doar cateva tzari din centrul europei (# Ungaria, România, Republica Cehă şi Slovacia) urmand sa se extinda shi in putzine tzari din vest (Marea Britanie, Germania, Italia, Spania şi Franţa) parerea mea...aici ajung marile ratari in materie de anime. Atata timp cat avetzi internet nu vad d c sa va uitatzi la animeuri vechi de cel putzin 5 ani la TV. Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on July 03, 2007, 06:41:14 PM De acord..si eu m-am uitat si..inafara de sigla si reclama....programul este acelasi ca la aplus..ce mai....e aplus toata ziua..nu inteleg de ce i-au schimbat numele? e si pe aceeasi frecventa pe deasupra...
Title: Re: Anima(X) Post by: sunnymelon on July 04, 2007, 04:30:57 PM Dupa cate am inteles, Aplus a fost preluat de AXN si s-a transformat in Anima(X). Nu e vorba de un alt post de televiziune pe aceeasi frecventa, ci e acelasi, dar cu alta fata. Si probabil cu mai multi bani.
Title: Re: Anima(X) Post by: kaname on July 04, 2007, 09:02:45 PM mam uitat si eu la Anima(X), dar ceva mai mult decit ceilalti... aveti dreptate, aproape nimic nu sa schimbat. aceleasi animeuri :(....... au pus din nou yogioh!gx, rod tv, inuyasha. cit despre ceva animeuri noi.....am vazut doar reclama la hell girl, care la prima vedere pare o plagiere la death note. oricum, am sa ma uit in week-end, poate au ceva mai nou... ca de nu, mau cam dezamagit.
Title: Re: Anima(X) Post by: DreamsKeeper on July 04, 2007, 09:21:54 PM eu mam uitat aseara si =)) nu mai puteam pt ca era prezentatorul ala si ziceai ca are 70 de ani, de loc nu stia cum sa zica si mai ales nici nu are o tenata de prezentator de anime mai bine ar fi lucreat la animal planetar sau stiu si eu ce ! si inca ceva prezenatoru e acela de la AX..
asa sa mai zic inca o chestie am intrat pe site si mi am pus mainile in cap e facut in flash/java si abia imi incarca (o fi fost de la mine ) si nici nu mai are forum deocamdata O chestie nu stiam ca ''ANIPAX'' (sa nu facem reklama) a fost cumparat de sonic ... aici imi schimb parerea stiu ca sant buni cei de la soni ce sa mai zic ca romani fraieri a vandut ei postul la straini o sa faca japonezi o dubla avere pt ca romania este in stadiul de ''dezvoltare'' animeului abia sant erau 2 posturi anime romanesti si acum 1 a ramas (o sal vanda si pala ca e mafia ) Si tot legat de site este ca deocamdata nu are forum si lumea o sa aleaga dintre cele 5 situri puternice inclusiv noi EU inca sper ca o sa mai modernizeze cu noi animati si primul o sa fie HELL GIRL (am vazut reclama ) Title: Re: Anima(X) Post by: Kyo on July 04, 2007, 11:20:43 PM all right, go us! sa vedeti ce tare o sa fie!
Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on July 05, 2007, 11:17:59 AM Macar de ar avea mai multi bani cum zici sunnymelon....in felul asta poate cumpara animeuri intregi nu doar jumatati.SI inca ceva....am inteles....vezi draga :lol: ca intentioneaza sa dea Bleach si Full metal Alchemist....mai scria de inca unu dar nu mai tin minte...undeva acolo..unde se prezinta ei cu noul canal.Da...sigur..cand am auzit...m-a bufnit rasul....din bleach o sa dea vreo 20 ep si din full la fel...
Title: Re: Anima(X) Post by: dark_leon on July 06, 2007, 04:09:02 PM Dupa cate am inteles, Aplus a fost preluat de AXN si s-a transformat in Anima(X). Nu e vorba de un alt post de televiziune pe aceeasi frecventa, ci e acelasi, dar cu alta fata. Si probabil cu mai multi bani. eu cred k sunnymelon are dreptate si eu tot asa am auzit de undeva, dar daca te uiti au site-uri diferit site-ul a
Title: Cum va place Anima(X) Post by: blueobelix on July 14, 2007, 10:49:02 AM Mie unu nu imi surade... Naratoru ala care citeste numele le citeste iarasi gresit IU iu hocusho LOL Iar anime-urile sunt total vechi.. ma rog cu exceptia alora care cad in WC si a fetei iadului.
Sigla si prezentarea mai sunt noi ca in rest... Pe site nici macar nu au dat drumu la forum iar ei nu fac reclama la site cum faceau la aplus. X_X.Voi ce credeti despre Enimex ? LOOL Title: Re: Cum va place Anima(X) Post by: gabitzu on July 14, 2007, 10:58:08 AM nu-l prind
nu ma intereseaza am net intrebari?? Title: Re: Cum va place Anima(X) Post by: andemon on July 14, 2007, 11:15:45 AM nici eu nu il prind...dam auzit k o sa trtansmita bleach....si asa tot de pe net il iau, da asa k fapt divers.
ce anime vechi transmit astia? Title: Re: Cum va place Anima(X) Post by: blueobelix on July 14, 2007, 11:22:46 AM Pai alea care erau pe a
Title: Re: Cum va place Anima(X) Post by: andemon on July 14, 2007, 11:27:32 AM damn...inuyasha e vechi si nasol...macar dak bagau berserk sau samurai x....
Title: Re: Cum va place Anima(X) Post by: gabitzu on July 14, 2007, 12:27:23 PM e acelasi program doar k are alt nume....
mai bine iei animeurile de pe net ;nu depinzi de ei si sunt alegerea ta...si mult mai bune desigur :roll: Title: Re: Cum va place Anima(X) Post by: andemon on July 14, 2007, 12:51:08 PM ofc...dar e bine k cei kre nu au net sa aibe si ei un canal sa vada anime, nu?
Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on July 14, 2007, 02:28:24 PM Normal..insa la noi e prea mare bataie de joc...in alte tari mai merge..insa la noi nu..
Title: Re: Anima(X) Post by: gabitzu on July 14, 2007, 02:48:06 PM pai da e bine pt cei care nu au net dar numai sa nu dea atat de multe reluari..
ii inteleg animeurile sunt scumpe dar nu cred k le merge asa rau avand in vedere k Anima(X) a fost interesat de psotu nostru de animeuri...un anime pe luna macar ;)) Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on July 14, 2007, 02:53:21 PM Au bani cu nemiluita..doar ca nu vor sa investeasca...
Title: Re: Anima(X) Post by: blueobelix on July 14, 2007, 08:26:45 PM LOL Ati vazut concursu organizat pe site-ul lor? LOL de tot!
Pentru titluri m-am uitat la rubrica seriale tot de pe site-ull lor. E un concurs de cuvinte.. de titluri deale lor si covantu ala de la mijloc e Anima(X).. in fine o sa vedetzi .. cik nu au bani LOL premiile au costat 1700 de euro isi perd banii in loc sa cumpere anime-uri ei organizeaza "bal-uri" de caritate Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on July 15, 2007, 11:43:09 AM ok...nu e kiar nici un canal anime serios in romania?!
Title: Re: Anima(X) Post by: DreamsKeeper on July 15, 2007, 11:48:54 AM 1.daca va vede un administrator ca faceti reklama o incurcam incercati si voi sa ziceti Anipax
2. oricum partonu are destiu bani pt asa ceva la ei 1700 e ca la noi 50 bani Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on July 15, 2007, 11:51:22 AM bani sa fie, dar sa fie si un mod de a tine legatura q publicu.,..k asa dak cumpara ei ce anime ii taie capu, nu ii vad bine.
Title: Re: Anima(X) Post by: gabitzu on July 15, 2007, 11:52:46 AM mai da-i incolo de anifals k nush dak au 2 serii bune intre toate rebuturile de pe acolo..
Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on July 15, 2007, 11:53:43 AM era un zvon cum k ar trasnmite bleach si jigoku shoujo...cred k astea sunt alea 2.
Title: Re: Anima(X) Post by: gabitzu on July 15, 2007, 11:55:02 AM zvonurile sunt luate duap programele din alte state..poate or aduce si la noi acum nush..tot degeaba dak nu il prind :D
in alte tari mai emite si 24 din 24..la noi acelasi program dupa cate am inteles... Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on July 15, 2007, 11:57:21 AM nici eu nu il prind....dar dak l-as prinde m-as uita....pt mine tot are farmec sa ma uit la TV la anime.
Title: Re: Anima(X) Post by: DreamsKeeper on July 15, 2007, 12:03:53 PM era un zvon cum k ar trasnmite bleach si jigoku shoujo...cred k astea sunt alea 2. zvonul este la celalat post anime din romania si mise pare cal prin astia de la Campulung postul si dau 24/24 Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on July 15, 2007, 09:24:03 PM Cum celalat post?io am obs ca aplus a devenit Anima(X)...sau ma insel?io nu vad decat pe al doilea..mai e unul?? :?
Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on July 16, 2007, 12:54:08 PM stiam si eu k pe langa Anima(X) mai e un post...da nu am idee de nume sau de frecventa.
desi eu am mai mult respect pt canale tv normale kre transmit anime intregi: antena, AXN, tvr2, protv. Title: Re: Anima(X) Post by: he0ky on July 16, 2007, 01:02:44 PM mi se pare aceias chestie k a
Pana nu vad manga de vanzare si in alte locuri decat diverta si cartulesti , tot in epoca de piatra suntem cu "animeul" Title: Re: Anima(X) Post by: gabitzu on July 16, 2007, 01:07:50 PM cam asta e un lucru bun la posturile ce mai difuzeaza niste animeuri:deschid ochii celor care poate nu stiu prea multe despre animeuri si ii ajuta pe cei care nu dispun de internet;e f greu sa obtii animeuri chiar dak ai calc dar nu si internet..va spun din experientza..
Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on July 16, 2007, 01:15:55 PM off topic: da! aia era cea mai mica manga din lume cik....
on: stiu si eu....eu cumparam cd q anime de la altii...patetic. Title: Re: Anima(X) Post by: he0ky on July 16, 2007, 01:24:48 PM mie sincer chear ma bucur k la inceput nu a fost usor cu descarcatul animeurilor de pe net , am cunoscut un tip pe a
Title: Re: Anima(X) Post by: jupy on July 24, 2007, 03:55:14 PM ok...deci, din ce-ati scris voi pana acum, inteleg ca vor difuza anime-uri mai misto...anyway, nu cred ca o sa puna ceva nou pana la anu'...so...we should wait :D
Title: Re: Anima(X) Post by: sasuke on July 25, 2007, 02:50:18 PM Ai dreptate si eu am fost la fel mi lace inca si acum sa povestesc faze dar oricum abia apuc sa vad ce anime or sa dea la anul sper ca vor fi misto
Title: Re: Anima(X) Post by: smasher on July 25, 2007, 03:04:22 PM poi era normal sa nu bage animeuri de calitate :D ... cat ai net ce conteaza? piraterie 4 life \m/
Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on July 29, 2007, 09:25:16 PM da....dar ar fi super sa pot sa regasesc farmecul de a vedea un anime la tv....
Title: Re: Anima(X) Post by: -sinedd- on August 08, 2007, 01:26:59 PM Dragut pacat ca nu a lasat a
Title: Re: Anima(X) Post by: kAtA_ssj6 on August 15, 2007, 11:28:46 PM este foarte slab (nu se prinde decat pe Digi Tv am inteles) chiar l-am vazut la un prieten care avea Digi--Tv si mi s-a parut slab . Transmite Cubix , Yu-Gi-oh ! GX si Kaleido Star , serialele care ma enerveaza cel mai rau , vedeti aici : http://www.animaxtv.ro
Title: Re: Anima(X) Post by: jupy on August 28, 2007, 10:33:23 PM am citi ca o sa pastreze animeurile mai populare si o sa difuzeze animeuri ca FMA, death note, Honey & clover si bleach. cred ca ne fac o surpriza de anu' nou :D
Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on August 28, 2007, 10:38:57 PM Poate ca vor incepe sa le difuzeze..dar vor face ca la inuyasha...desi animeul are 167 episoade...dupa 2 ani..au ajuns la 100 si pana acolo..si ei zic ca doar 100 sunt..va dati seama la bleach care are deja 137 si e on-going...nu cred c-o sa vedem mai mult decat primele 26 de episoade..la fel si la fma,si death note... :(
Title: Re: Anima(X) Post by: jupy on August 28, 2007, 11:23:16 PM eu snt incantata chiar dak nu e toata seria...oricum n'am vzt nici death note, nici bleach, nici fma
Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on August 29, 2007, 12:30:35 AM Crede-ma...cand incepi sa vezi un anime asa bun...si deodata se opresc si nu-l mai termina..o sa-ti rupi parul din cap de nervi..fiindca mori de curiozitate ce urmeaza...
Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on September 04, 2007, 12:52:17 PM si de aia le vad pe pc...desi la shaman king am avut rabdare..si a meritat.
Title: Re: Anima(X) Post by: sasuke on September 04, 2007, 09:52:24 PM este foarte slab (nu se prinde decat pe Digi Tv am inteles) chiar l-am vazut la un prieten care avea Digi--Tv si mi s-a parut slab . Transmite Cubix , Yu-Gi-oh ! GX si Kaleido Star , serialele care ma enerveaza cel mai rau , vedeti aici : http://www.animaxtv.ro se prinde si pe alte dar nu numai pe digi tv Title: Re: Anima(X) Post by: Aquarius on September 06, 2007, 09:05:53 PM se prinde si pe altele dar animeurile mi se par invechite.l-au transmis de atatea ori ca ma mir ca mai au audienta.sa zicem no totusi ca exista fani care chiar vor asa ceva dar ar putea sa bage animeuri mai diverse.a postat undeva DreamsKeeper ca vor da FMA.tare as vrea sa vad...
Title: Re: Anima(X) Post by: DreamsKeeper on September 08, 2007, 11:16:00 AM ce drakului astia isi bat joc de noi la fiecare salyer o aud paia ca zice ceva in ungureste cred ca astia ne cred prosti :?
Title: Re: Anima(X) Post by: Aquarius on September 08, 2007, 12:19:15 PM si tocmai cand credeam ca mai rau nu se putea...
ei cred ca noi acuma vedem primu animeu?! Title: Re: Anima(X) Post by: subarashii_hito on September 08, 2007, 11:28:53 PM acum nu e cine stie ce.........dar a fost extraordinar knd nu aveam net..... =)) plus k, de pe a
Title: Re: Anima(X) Post by: Jiraya on September 08, 2007, 11:30:36 PM they suck! mi'au dat ban ca am pronuntat "download" huoo... b**********
Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on September 08, 2007, 11:37:28 PM Lasa asta..insa...frate..de cate ori au reptat slayers si inuyasha..si aproape toate..devine prea iritant..somebody stop them.. %-(
Title: Re: Anima(X) Post by: criss_suzana on September 08, 2007, 11:57:24 PM Chiar k is enervantzi...m-am inregistrat si nu citisem regulilie...am vazut ca scria kolo Hell Girl...si luasem 2 video-uri d p youtbe si dintr-o data mi-a paruse ban o sapt...si am trim e-mail la mod si cik nu poate face nimik k regulile le are din Ungaria...blah is ratatzi ...da eo ma uit abia in vara asta la anime-uri deci eo nuj cum ara a plus...si nuj c seriale aveau...da pana akuma imi place programu' Anima(X),da forumu si site-ul...lasa de dorit... :> :cool:
Title: Re: Anima(X) Post by: Falcon on September 25, 2007, 05:49:04 PM Eu nici nu stiu cum de vati facut cont pe acolo, gasesti toti fraierii pe acel forum, toti userii care au incalcat regulile pe vechiul forum a
Sa nu mai spun ca sunt useri care nu rezista si incep sa isi spuna parerea, prin mai multe metode, dar fraieri se cred amenintati asa ca dau ban in stanga si in dreapta :lol: Edit: Am citit primul post se pare ca voi vorbiti de Ani....x TV..... Iar eu am sarit pe forumul lor care e de kkat :) (va rog sa ma scuzati dar aceasta e parerea mea) Acum sa nu fiu si eu prea offtopic ... Schimbari noi nu am vazut pe ani..X tv chiar deloc decat imaginea in rest l-a inceput auzeam cica o sa dea anime-uri super interesante blah blah pe majoritatea forumurilor vedeam acest lucru l-a stiri... Pai a trecut ceva timp de atunci , dar eu inca nu vad nimic mai dau si eu asa din 3 in 3 sapt pe ani....X sa vad poate dau si eii ceva nou... De unde ? Acelasi lucru pe care trebuia sa il dea a
Title: Re: Anima(X) Post by: jupy on October 04, 2007, 11:26:02 PM uita mah k am citit bine si baga fma
Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on October 05, 2007, 09:56:29 AM da...da dak veneai anu trecut la otaku fest il vedeai acolo. FMA e un anime super...de fapt o sa fie cel mai bun pe kre l-au bagat pana acum. asta pana baga bleach.
Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on October 08, 2007, 07:36:28 PM Vise vise..poate o sa bage FMA dar sunt in stare sa pun pariu ca mai mult de 20 de episoade nu cumpara..fac cum au facut si cu inuyasha..pei cum..sa vedem noi un anime bun de la inceput pana la sfarsit...si de bleach c sa zic..hai..FMA are 50 de ep..poate cu voia Domnului..in 2 ani le dau pe toate..insa bleach..care e ongoing cu peste 143 ep..fiti seriosi....nici nu o sa pupam mai mult de 50 episoade..
Title: Re: Anima(X) Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 08, 2007, 08:28:45 PM Ar trebui sa dea animeurile de la inceput pana la sfarsit,fara pauze lungi de reluari de inebunesti
Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on October 09, 2007, 08:12:12 AM da, dar e totusi un post roman, asta insemnand k nu au nici bani, nici resurse. desi acum, fiind sponzorizati de Sony nu ar mai avea scuza asta....
Title: Re: Anima(X) Post by: jupy on October 19, 2007, 11:24:20 AM OMG!!! imi smulg paru' din cap oameni dilii au pus FMA in romana...
voi ce ziceti de tampenia asta? Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on October 19, 2007, 11:33:23 AM si eu zic k is cam batuti in tzeasta...de dracu nu l-au subtitrat k pe restu...pana si ninja turtles era subbed!
pacat de serie..eu am vazut-o deja...pana cum traducerea e ok...da preferam originalul. si asa traducerile de pe Anima(X) sunt de un penibil maxim! Title: Re: Anima(X) Post by: jupy on October 19, 2007, 11:41:25 AM era mult mai belea animeu' dak era titrat.. oameni copaci!
Title: Re: Anima(X) Post by: DreamsKeeper on October 19, 2007, 11:53:28 AM cu FMA e .... nu am cuvinte ca sai jignesc cei care vb sant acele persoane care se afla si in desenele cu robotu memo
Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on October 19, 2007, 08:25:05 PM Nici n-am ascultat 2 vorbe ca am si schimbat postul...e clar ca astia rad de noi.. :(
Title: Re: Anima(X) Post by: adicrst on October 20, 2007, 11:27:08 PM ce s-a mai intamplat pe postu asta ? ca eu habar-n-am si nici nu intru pe el
Title: Re: Anima(X) Post by: Jiraya on October 20, 2007, 11:28:05 PM ce s-a mai intamplat pe postu asta ? ca eu habar-n-am si nici nu intru pe el cine te'a educat a facut'o bine.. atat iti zic. Title: Re: Anima(X) Post by: adicrst on October 22, 2007, 03:51:09 AM pai m-am educat singur duca sechelele cu jet(x)
Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on October 22, 2007, 11:08:16 AM da...da de la un post de anime aveam pretentii
Title: Re: Anima(X) Post by: DreamsKeeper on October 22, 2007, 11:11:23 AM cica luna viitoare incepe BLOOD pe animechh(x) si decembrie cred death note
Title: Re: Anima(X) Post by: akimoto on October 27, 2007, 07:15:32 PM Imi place Anima(X)(mai dau si ei ceva nou decat a
Title: Re: Anima(X) Post by: jupy on October 27, 2007, 07:50:43 PM pai si mie imi place Anima(X) da' e varza ca au dublat FMA
Title: Re: Anima(X) Post by: AnimeNG Studios on October 28, 2007, 01:09:55 PM Hey trebuie sa recunoastem ca pentru uni Aplus(Anima(X)) a fost prima legatura cu anime-urile,trebuie sa-i dam niste credit pentru asta.Stiu ca acum e plictisitor dar acu pe bune cum a fost cand l-ati vazut prima oara?
Title: Re: Anima(X) Post by: jupy on October 28, 2007, 02:24:04 PM pentru mine nu e plictisitor!! da' de ce a trebuit sa stice vocile originale cu dublaju' lor de 2 bani
Title: Re: Anima(X) Post by: adicrst on October 28, 2007, 06:00:23 PM Imi place Anima(X)(mai dau si ei ceva nou decat a akimoto, cand nu mai ai la ce te uita iti iei alte serii TOT DE PE INTERNET :wink:
Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on October 28, 2007, 06:55:59 PM Mi-a placut de ei..mai ales la festival..ca ne-au hranit cu jeleuri.. :lol: si de n-am scris la chestionare d-alea de am capatat insigne cu Anima(X)...ocazia sa ii injuram nitzel..cn stie..poate or schimba cv..dar cica am auzit ca de acu vor da numai cu subtitrari...ar fi super..God.. [-O<
Title: Re: Anima(X) Post by: adicrst on October 28, 2007, 06:59:29 PM macar le-ati spus ce porcarie fac ?
Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on October 28, 2007, 07:15:56 PM Io am completat spre ex..la..''cum preferati..subtitrat sau dublat'' am scris SUBTITRAT MARE si am si tras sute de linii si semne de exclamare..si la c vreti sa schimbati la post..am scris...MULTE ANIMEURI NOI...SI NEREPETATE DE 100 DE ORI....again...cu litere mari ..si subliniat si cu multe semne de exclamare..de nu se uita aia la mine.. :lol: si le-am ciordit jeleuri... :twisted:
Title: Re: Anima(X) Post by: criss_suzana on October 28, 2007, 07:50:05 PM c pakat k nu am mai fost si eu.....dak aveam shi eu chestionare aveam c sa le zik...shi bune shi rele,dar mai ales rele %-( :-'...da spunetzi...ce o fost defapt akolo?.....pt mn bucurestiul e fff departe....la capatul opus al tzariiii.......imi plak anime-urile...cel mai tare al fi dak Anima(X) ar da anime-uri k naruto shippuden,sailor moon :kh [-O<....etc....
Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on October 28, 2007, 09:09:21 PM au fost informati despre parerea noastra...am avut grija si eu si kyo...de mai multe ori!
sper k o sa bage la cap acum! Title: Re: Anima(X) Post by: jupy on October 28, 2007, 09:26:24 PM I hope!!
Title: Re: Anima(X) Post by: adicrst on November 05, 2007, 03:18:59 PM de obicei toate chestionarele sunt numai de ochii lumii ca tot cum stiu ei vor face :-j
Title: Re: Anima(X) Post by: voltaire on November 05, 2007, 04:06:41 PM au fost informati despre parerea noastra...am avut grija si eu si kyo...de mai multe ori! nu ati fost singurii, am avut grija sa-si schimbe toata grila :))sper k o sa bage la cap acum! Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on November 05, 2007, 07:42:57 PM trebuie sa fiu de acord cu adi....chestionarele sunt formalitati....dar dak macar o parte din sugestii le iau in seama e ok
Title: Re: Anima(X) Post by: adicrst on November 06, 2007, 10:44:47 PM pai ar trebui sa le trimitem un email cu linkul la topicul asta si poate se conving putin :lol:
Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on November 07, 2007, 08:24:56 PM Hai mah..chiar crezi ca ii doare undeva...nu sunt prosti..stiu si ei..ca doar mai citesc..insa le e lene sa faca ceva cu adevarat tare..mai ales ca putina lume a auzit de animeuri in Romania...daca ati fi vazut zilele trecute cand am vb de anime la scoala..se uitau toti la mine...''ce naiba sunt alea?Exista asa ceva?'' ...am scris la ora de germana si eu ce am facut in weekend..si mi-a depunctat ptr ca am scris anime si manga....ptr ca nu stia ca exista asa ceva...get serious..c tampiti...
Title: Re: Anima(X) Post by: Kyo on November 09, 2007, 12:32:00 PM total gresit =)) . cum poti sa zici k le e lene, knd ar putea sa faca o subtitrare care sa o sincronizeze, decat sa taie vocile lor, sa le sincronizeze, si sa mai si plateasca actori pt voci! e mult mai complicat cu titrari, decat cu subtitrari :lol:
Title: Re: Anima(X) Post by: DreamsKeeper on November 09, 2007, 01:22:36 PM La sai ca ne cred prosti noroc cu ei ca vedem prima data :roll: animeuri daia a mai bagat si ei cateva seriale noi .Iar celalalte vechi ca inuyasha ,slayer... bag titrari in magheara ca cica se aseamana cu japoneza .
Cred ca uni dintre noi au vazut peste 100 de anime -uri Title: Re: Anima(X) Post by: Kyo on November 09, 2007, 06:35:32 PM Io am completat spre ex..la..''cum preferati..subtitrat sau dublat'' am scris SUBTITRAT MARE si am si tras sute de linii si semne de exclamare..si la c vreti sa schimbati la post..am scris...MULTE ANIMEURI NOI...SI NEREPETATE DE 100 DE ORI....again...cu litere mari ..si subliniat si cu multe semne de exclamare..de nu se uita aia la mine.. :lol: si le-am ciordit jeleuri... :twisted: cre k s'a speriat saraca fata de acolo... Title: Re: Anima(X) Post by: kenshin on November 09, 2007, 11:27:36 PM Eu an vazut Anima(X) dar nu ma uit ca nu-l am.
Title: Re: Anima(X) Post by: sasuke on November 15, 2007, 03:12:17 PM eu doar la un anime ma uit acolo si anume acela in care un tanar de 25 de ani este prince in corpul unui baiat de 8 ani tare animeul
da in rest mai mult pe calculatorul ma uit la animeuri Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on November 15, 2007, 08:07:22 PM that would be wild arms TV...e bunicel..si e tradus decent.
avand in vedere k o sa bage ce o sa bage Anima(X) o sa prinda mult la cei ce nu au calc sau net. Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on November 15, 2007, 09:17:13 PM Cica pe 17 noiembrie apare blood+ :lol: ma intreb..il dubleaza si p-asta?
Title: Re: Anima(X) Post by: adicrst on November 25, 2007, 07:55:05 PM cred ca acum ti-ai gasit raspunsul
Title: Re: Anima(X) Post by: jupy on November 25, 2007, 07:58:47 PM a aparut... no subtitle... macar e engleza si nu romana! sau animeu' e in engleza?
Title: Re: Anima(X) Post by: voltaire on November 25, 2007, 08:09:26 PM daca il dubleaza, le pun bomba
Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on November 26, 2007, 11:09:48 PM eu pt blood nu ma sacrific..da dak aflu k traduc in romana bleach le daram cladirea cu agrafa lu mama!
Title: Re: Anima(X) Post by: DeeDee on November 27, 2007, 02:05:26 PM Parca nu mai e ce era...acum cand dau Kyoro, parappa si Sweet Valerians sau cum ii zice %-( God, de ce au trebuit sa scoata anime-uri tari ca sa le faca loc alora L-)
Title: Re: Anima(X) Post by: jupy on November 29, 2007, 09:00:30 PM eu habar nam dak parappa, qbix, Sweet Valerians si kyoro sunt animeuri... pe bune! imi par mai mult tom & jerry... si akuei si gaccimpo la fel
Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on November 29, 2007, 11:05:04 PM do not mess with cubix....kiar merita sa fie anime...kiar dak e mai copilaros...
Title: Re: Anima(X) Post by: Cr1571n4 on November 29, 2007, 11:20:07 PM Este foarte clar ca vreo 90% din anime-urile de pe Anima(X) sunt scoase din tomberon...Shi postul in sine e de mana a 2-a (daca nu mai mult)...Shi au inceput sa dea din nou Yu-Gi-Oh! GX...God, someone must stop them...
Da' ce am vazut mai nou e ca dau "definitzia" anime-urilor...Yeah, right...Aia s-o spuna lu' strabunica... Title: Re: Anima(X) Post by: jupy on November 29, 2007, 11:24:34 PM Oops! andemon is nervos
he's gonna kill me!! WA!!! Este foarte clar ca vreo 90% din anime-urile de pe Anima(X) sunt scoase din tomberon...Shi postul in sine e de mana a 2-a (daca nu mai mult)...Shi au inceput sa dea din nou Yu-Gi-Oh! GX...God, someone must stop them... Da' ce am vazut mai nou e ca dau "definitzia" anime-urilor...Yeah, right...Aia s-o spuna lu' strabunica... ma enervez dak te iei de Yu-Gi-OH GX :evil: Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on November 30, 2007, 01:15:42 AM hey...nu ucid pe nimeni de ziua mea...a numelui and shit...
YGOGX e cam dezamagire...adik prima serie e...hop!...gata k o iau pe calea nesfanta a spamului. Title: Re: Anima(X) Post by: Cr1571n4 on November 30, 2007, 02:36:56 AM ma enervez dak te iei de Yu-Gi-OH GX :evil: Nu ma iau de Yu-Gi-Oh!GX ca l-am vazut shi cat de cat e bun...Eu vroiam sa evidentziez cumva ca ashtia habar n-au ce sunt alea anime-uri (bune, ca sa nu zic foarte bune) shi acum incep sa le repete ca n-au nici resurse... Title: Re: Anima(X) Post by: adicrst on December 08, 2007, 06:44:31 AM cred ca subiectul YGO il puteti discuta intr-un topic dedicat. Asa ca STOP SPAMMING !
Title: Re: Anima(X) Post by: he0ky on December 08, 2007, 11:27:54 AM eu tot nu pot sa imi dau seama dupa ce criteri aleg astia animeurile care sa fie difuzate , adika naruto e fff popular mai popular decat inuyasha , dar nu la difuzat si au prins ocazia aia de la fo*kids , cu toate k cred k merge sa aibe acelas serial ca alt post cate posturi tv nu au facut asa
Title: Re: Anima(X) Post by: adicrst on December 08, 2007, 03:16:36 PM pai
1. pretul 2. odata licentiat in romania de un anume grup, nu mai poti difuza decat daca le platesti si lor drepturi Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on December 09, 2007, 10:23:24 PM eu nu as irosi timpul celor ce se uita la tv cu un anime de mana a 2a k naruto...bleach merita in schimb...si blood+ astept sa devina mai fain. death note iar e bun de vazut...insa naruto si pokemon sunt cam pe acelasi plan la comercialitate...si la calitate...
Title: Re: Anima(X) Post by: voltaire on December 10, 2007, 01:52:06 AM hei hei, daca te referi la naruto 1 da....dar...in sfarsit shippunden-ul aduce ceva matur in serie
Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on December 10, 2007, 02:00:20 AM yeah...bigger ninja with same damn jutsu....
am citit si manga sperand sa gasesc un vis pierdut...de unde atata... nah...naruto sucks for me...si as prefera sa dea pe max serii cum ar fii gundam wing, dragonball z...kre desi sunt super comerciale au substanta....plus, au incercat unii sa ea dbz...da nu le-a iesit...ar putea sa dea si YGO seria originala...da nu depinde de mine sa il rapesc pe sefu Anima(X), sa il torturez 6 saptamani jumate si sa il conving... Title: Re: Anima(X) Post by: jupy on December 12, 2007, 12:52:22 AM o invidiez pe varamea si in acelasi timp imi pare rau de ea... sta in israel si prin la animeuri pe acolo da' problema e k daca apare ceva mai ecchi aia modifica tot in studio!! dau cu negru mazgalesc iese ca naiba doar ca sa nu se vada... ii fac haine negre pe deaspra e naspa rau dar prind mult animeuri asa ca... respect oamenilor!! tampiti aia din studio dar au noroc arabii :D
Title: Re: Anima(X) Post by: kaname on December 12, 2007, 12:30:37 PM vara cind incepuse campania lor cu modificari... mi se paruse ca va fi ceva mai bun... dar de fapt a ramas cam la fel, aceleasi animeuri la care nimeni nu se mai uita. desi incearca ei sa atraga cu full metal alchimist si cu blood...dar nu prea ajuta din motiv ca deja toti leau vazut. si apoi inca nu siau rezolvat problemele pina acum.... poti si astazi sa privesti un anime si sa intelegi ca subtitrele lipsesc difinitiv ori sunt de la alt anime.
alta parte este ca toata publicitatea lor e in van... mai ales ca multi dintre noi avem net si putem oricind sa privim ce dorim noi si nu mai suntem nevoiti sa-i asteptam pe ei ii invidiez pe ceilalti care pot liber privi animeuri la tv, dar imi place mai mult sa le privesc la pc, din motiv ca la privesc cind am timp, si nu mai trebuie sa ma mai conformez dupa programul tv Title: Re: Anima(X) Post by: adicrst on December 17, 2007, 02:36:36 AM Quote Aceeasi Marie cu alta palarie... Title: Re: Anima(X) Post by: adicrst on December 20, 2007, 03:47:02 PM am vazut reclama la bleach si death note, dar daca sunt tot asa ca restul :lol: pot sa se arunce de pe pod. Oricum, nu conteaza ce animeuri o sa dea, nu imi va egala VECI PURUREA internetul si pc-ul :tongue: :tongue:
Title: Re: Anima(X) Post by: Cr1571n4 on December 20, 2007, 03:52:51 PM =)) =)) =)) Bleach shi Death Note pe Anima(X)? :lol: =)) =)) =))
Saracele anime-uri, vor fi patate de jegul acestui post... :lol: Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on December 20, 2007, 04:15:20 PM adi...you double posting fiend....da-ti si tu un edit k eu sunt cam ametit...
e bine macar k serii k B si DN ajung la publicul mai larg si fara net cum eram si eu... Title: Re: Anima(X) Post by: jupy on December 20, 2007, 08:11:16 PM hai ca sunt curioasa ce se intampla in death note... sa vedem ce'o sa iasa :D
Title: Re: Anima(X) Post by: LaDy_D3viL on December 28, 2007, 11:06:19 PM Sincer.. Nu ca nu ma uit la Anima*, dar nici macar la TV :|
Traiasca internetul! Si tot ceea ce se poate downloada de acolo!!! Urasc ceea ce da la TV... sunt multe anime-uri pe care "le-au lasat in gol"... ...adica le-au dus pana la un anumit episod si gata...De parca continuarea nu exista :| Damn it... in loc de Inuyasha, care l-a mai dat odata pe postul lor si pe vor parca sa-l mai reieie.. ... putea simplu sa puna "Naruto", fiindca e cel mai iubit anime... Si in plus... Eram chiar bucuroasa ca incepe "Full Metal Alchemist", dar cand am auzit ca e in romaneste... ..am inchis TV-ul si am aruncat telecomanda... Nu m-am mai uitat de atunci.Acum iau de pe net, tot ce e posibil :D Title: Re: Anima(X) Post by: adicrst on December 31, 2007, 07:23:30 PM Si in plus... Eram chiar bucuroasa ca incepe "Full Metal Alchemist", dar cand am auzit ca e in romaneste... ..am inchis TV-ul si am aruncat telecomanda... Nu m-am mai uitat de atunci.Acum iau de pe net, tot ce e posibil :D aceeasi reactie Title: Re: Anima(X) Post by: jupy on January 03, 2008, 05:29:09 PM am si eu o intrebare: limba originala de la blood+ e engleza? oricum nu ma uit dar sunt curioasa :D
Title: Re: Anima(X) Post by: adicrst on January 03, 2008, 05:55:06 PM este japoneza...dl de pe af si vezi
Title: Re: Anima(X) Post by: jupy on January 03, 2008, 06:05:32 PM ce handicapati daca mai baga un anime dublat facem greva :p
Title: Re: Anima(X) Post by: sakura on January 03, 2008, 09:44:35 PM macar jigoku shoujo nu e dublat ^^
Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on January 04, 2008, 07:42:18 PM Da de bleach c zic..ca vad reclama...daca il dubleaza mooooooor..da..dc imi fac vise..pun pariu c-o sa dea primele 26 episoade apoi urm peste 3 ani de repetat pe alea 26 si apoi zic...''s-a terminat ppl'' poate death note il dau si ei in vreo 2 ani..ca are doar 37 de episoade...da bleach....no chance.
Title: Re: Anima(X) Post by: adicrst on January 04, 2008, 08:19:32 PM eu zic ca din moment ce ai intrat pe forumul asta 90% dintre voi puteti sa uitati de Anima(X) pe veci atat vreme cat aveti net
Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on January 07, 2008, 12:01:50 PM adi zice bine...adik ai net, poti macar sa le vezi stream dak nu le descarci...
legat de ce zicea aia mica de bleach, kiar as fi curios sa vad ce voci baga in eng....adik ruroken era fain si in eng si in jap...la fel si YGO... Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on January 07, 2008, 01:27:46 PM Pentru tara noastra in care f putin vad ca stiu ce e ala un anime/manga Anima(X) este singura legatura cu exteriorul...daca ar baga si ei bleach si death note ca lumea ar creste numarul de fani...asa..intr-adevar..ramai cu netu..ca acolo gasesti totul...da nu faci fani noi decat f f greu..io cred ca e important...ca sa avem mai multe chestii legate de animeuri..sa avem si multi fani..asta ma gandeam.
Title: Re: Anima(X) Post by: adicrst on January 07, 2008, 02:53:48 PM Pentru tara noastra in care f putin vad ca stiu ce e ala un anime/manga Aici vreau sa te contrazic. Deja in romania multa lume stie ce este ala un desen japonez (manga poate mai putin) dar poate nu stie de termunul anime. Deja multi au avut contact si desenele japoneze si chiar sunt placut surprins de asta Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on January 07, 2008, 05:20:37 PM pe de alta parte mai sunt si cei kre cred k animatia japoneza se reduce la Pokemon si o are pe aceasta k exponent...dar asta e alta poveste.
eu am devenit mega fan dbz si ruroken dupa ce le-am vazut titrate in romana...deci seria in sine conteaza mai mult. Title: Re: Anima(X) Post by: akimoto on January 07, 2008, 06:43:37 PM Hmmm...ce sa spun...cat timp am net nu-mi fac griji...am vazut si bleach(dar nu toate episoadele)iar death-note am vazut toate episoadele si chiar nu sunt deloc curioasa ca o sa le dea pe Anima(X),defapt m-am saturat de toate animeurile care le difuzeaza Anima(X)...sunt tot aceleasi care le-am vazut pe a
Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on January 07, 2008, 06:47:10 PM Sa ma bata mama daca in liceul meu e vreun fan anime inafara de mine si colegamea...sau daca sunt...atunci de ce nimeni nu spune...ptr ca mai nou...daca ti plac animeurle esti..''un mare copil''sau un ciudat [da...va vine sa credeti..sunt prvita ciudat ptr ca-mi plac animeurile si chestii de genu.]..lumea te priveste si rade de tine..cam la asta se reduc cei pe care ii cunosc io...is singura..io si cu colegamea care au recunoscut in fata ca is fani anime...restu se ascund de park ar fi cv rau...din tot ce am vazut io pan acu..Romania sucks la capitolul anime...well...Bucurestiul sigur sucks.
Title: Re: Anima(X) Post by: jupy on January 08, 2008, 11:49:44 PM mi se pare mie sau ma uit la FMA nedublat?!
Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on January 08, 2008, 11:55:48 PM wha...ar fi bine...doar sa nu fie vreo scapare de a lor...
Title: Re: Anima(X) Post by: Kyo on January 14, 2008, 10:40:37 PM animaZ a ajuns si in buzau ... kre k imi aloc o seara sa vad ce tampenii difuzeaza oamenii acolo.
Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on January 15, 2008, 08:16:54 AM de parca platim noi pt anime...XD
dar asa sa stim ce sa dld...e kiar idee buna. Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on January 21, 2008, 11:14:22 PM :lol: azi....21.01.2008..Anima(X) a dat primele 2 ep din bleach..buuun...limba japoneza..subtitrat in limba romana..e..ok..cu exceptia faptului ca au tradus Hollow ca gol...ce e adevarat..dar suna penal.....singuru motiv ptr care am vazut..este faptul ca e bleach..si ca mi-era dor de primele episoade...[moama cat a trecut de atunci]...curiozitatea mea este urmatoare..cate ep vor da pan se vor opri..20..sau 26?=)) =)) aaa..si..death note..cica pe 7 februarie...hai sa-l vedem si p-ala..macar death note l-or lua pe tot...nu ca ar conta..ca l-am vazut...dar..poate ami vad si alti care nu erau interesati..la tv se uita mult mai muti..cred..oriq...asa..ca idee.
Title: Re: Anima(X) Post by: andemon on January 22, 2008, 06:35:04 PM .....singuru motiv ptr care am vazut..este faptul ca e bleach..si ca mi-era dor de primele episoade... de fapt motivul e k ti-am zis eu pe mess, si tu ai fugit din camera mancand covorul XD. eu am revazut de curand ep 1...asa k am stat doar 5 min sa ma uit...nice job on the subbing...sort of. Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on January 22, 2008, 07:09:15 PM Quote de fapt motivul e k ti-am zis eu pe mess nu am fugit sa-l vad fiindca u mi-a zis..am fugit fiindca mi-era dor de primele epsoade... :lol: da apreciez ca m-ai zis...da oriq...tot ma doare capaluztu cand ii aud spunand...''Golul...''[la hollow.. :? ] Title: Re: Anima(X) Post by: love_yuki_eiri on March 20, 2008, 03:12:32 AM Bun...am ajuns si aici.Pai in general,imi plac anime-urile difuzate de Anima(X)..chiar daca unele se cam repeta.Insa ma enerveaza acele desene(nu le pot numii anime-uri)gen Cainele-Cartof,Sweet Valerian si inca unu.Nu le vad rostu...dar nu comentez.In rest...totul mi se pare super OK.
Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on April 03, 2008, 10:13:03 PM Pei...pot spune acum ca Anima(X) a luat-o pe drumul cel bun dupa parerea mea..tot mai trebe sa renunte la unele animeuri total aiurea si sa inceteze sa le repete de 1000 de ori..insa..Blood+..serie aproape terminata...Full Metal Alchemist..serie incheiata plus filmul...apoi Bleach..sa vedem cat dau din el avand in vedere ca e on-going...Honey and clover si in curand full metal panic fumoffu...noi avem netul..dar cei care nu stiu au sansa sa descopere chestii f interesante cu FMA Bleach si death note..
Title: Re: Anima(X) Post by: adicrst on April 21, 2008, 01:23:10 AM da, dar dupa parerea mea le-o luat-o inainte astia de al SCI-FI cu blood+ si death note
Title: Re: Anima(X) Post by: Aquarius on April 21, 2008, 09:30:03 AM death note-ul ii pe SCI-FI?! nu pe Anima(x) ?
Title: Re: Anima(X) Post by: sungoddess on April 21, 2008, 07:18:05 PM Hmm..io am sci-fi si nu am vazut death note sau blood +.... :|
Title: Re: Anima(X) Post by: sasuke on April 21, 2008, 08:19:05 PM uita-te seara tarziu ca le da
Title: Re: Anima(X) Post by: adicrst on April 21, 2008, 08:57:22 PM si da si cate 2 episoade unul dupa altul, atata numa ca blood+ este in engleza. Oricum, varianta in engleza este originala, pt ca animeul a fost scos si in jap si eng
Title: Re: Anima(X) Post by: dark_leon on May 16, 2008, 10:16:06 AM death note-ul ii pe SCI-FI?! nu pe Anima(x) ? dap si bood+ si death note e pe AXN SCI-FI de la ora 00:20 :) eu ma uit.... Anima(X) a inceput sa mearga tot mai bine cu a zis si sunngoddes a dat bleach (care acum e la ep 35) tocmai am vazut luni un episod :) si cu death note, poate da toata seria..cine stie k nu e on goging ca si Bleach...ar fi mai bine ca sa ia Anima(X) si NAruto de la jet*x ca aia fac acolo o mare prostie cu traducerea..... + ca sidimedia grup traduce destul de bine, desi nu sunt din romania :) |