andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 501
Nici prea personal...
|
|
« Reply #30 on: July 16, 2007, 11:54:08 AM » |
|
stiam si eu k pe langa Anima(X) mai e un post...da nu am idee de nume sau de frecventa. desi eu am mai mult respect pt canale tv normale kre transmit anime intregi: antena, AXN, tvr2, protv.
|
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 87
Jabberwock
|
|
« Reply #31 on: July 16, 2007, 12:02:44 PM » |
|
mi se pare aceias chestie k a - , cu alta sigla , defapt e o firma mai mare bla ,bla bla
Ma gucur k genul asta de compani se gandesc la romania k la o piatza de desfacere in materie de anime Pana nu vad manga de vanzare si in alte locuri decat diverta si cartulesti , tot in epoca de piatra suntem cu "animeul"
|
|
|
|
gabitzu
Fanclub Sailor Moon
Chakra: 97
Kinky devil
|
|
« Reply #32 on: July 16, 2007, 12:07:50 PM » |
|
cam asta e un lucru bun la posturile ce mai difuzeaza niste animeuri:deschid ochii celor care poate nu stiu prea multe despre animeuri si ii ajuta pe cei care nu dispun de internet;e f greu sa obtii animeuri chiar dak ai calc dar nu si internet..va spun din experientza..
|
|
|
|
andemon
A N B U
Nici prea personal...
|
|
« Reply #33 on: July 16, 2007, 12:15:55 PM » |
|
off topic: da! aia era cea mai mica manga din lume cik.... on: stiu si eu....eu cumparam cd q anime de la altii...patetic.
|
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Chakra: 87
Jabberwock
|
|
« Reply #34 on: July 16, 2007, 12:24:48 PM » |
|
mie sincer chear ma bucur k la inceput nu a fost usor cu descarcatul animeurilor de pe net , am cunoscut un tip pe a - , si mam intalnit cu el sa imi dea dvd cu inuyasha , k vroiam toata seria , si pot sa zic k sunt happy k sunt impreuna cu tipul ala de un an jumate
deci on topic, dak nu ar fi fost posturi tv gen a - , mai nou Anima(X), nu ar fii lumea asa interesata de animeuri si nu ar intra pe saituri de genu asta si nu si ar mai fii gasit perechea
|
|
|
|
jupy
Fanclub Digimon
Chakra: 161
- may the rock be with you -
|
|
« Reply #35 on: July 24, 2007, 02:55:14 PM » |
|
ok...deci, din ce-ati scris voi pana acum, inteleg ca vor difuza anime-uri mai misto...anyway, nu cred ca o sa puna ceva nou pana la anu'...so...we should wait
|
|
|
|
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 118
I am the powerfull
|
|
« Reply #36 on: July 25, 2007, 01:50:18 PM » |
|
Ai dreptate si eu am fost la fel mi lace inca si acum sa povestesc faze dar oricum abia apuc sa vad ce anime or sa dea la anul sper ca vor fi misto
|
|
|
|
smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Missing-nin
Chakra: 338
loved by few hated by many respected by all
|
|
« Reply #37 on: July 25, 2007, 02:04:22 PM » |
|
poi era normal sa nu bage animeuri de calitate ... cat ai net ce conteaza? piraterie 4 life \m/
|
Hardstyle is the music i cant explain Hardstyle is the music running throu my veins Hardstyle is the music i cant explain Hardstyle is the music that makes me INSANE !
|
|
|
andemon
A N B U
Nici prea personal...
|
|
« Reply #38 on: July 29, 2007, 08:25:16 PM » |
|
da....dar ar fi super sa pot sa regasesc farmecul de a vedea un anime la tv....
|
|
|
|
-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin
Chakra: 202
Sunt un ninja de elita ...credeti-ma
|
|
« Reply #39 on: August 08, 2007, 12:26:59 PM » |
|
Dragut pacat ca nu a lasat a - ...era frumos ...dupa cum vezi difuzeaza cam aceleasi anime-uri cu mici excepti...da parca le pronunta altfel.
|
|
|
|
kAtA_ssj6
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 100
|
|
« Reply #40 on: August 15, 2007, 10:28:46 PM » |
|
este foarte slab (nu se prinde decat pe Digi Tv am inteles) chiar l-am vazut la un prieten care avea Digi--Tv si mi s-a parut slab . Transmite Cubix , Yu-Gi-oh ! GX si Kaleido Star , serialele care ma enerveaza cel mai rau , vedeti aici : http://www.animaxtv.ro
|
|
|
|
jupy
Fanclub Digimon
|
|
« Reply #41 on: August 28, 2007, 09:33:23 PM » |
|
am citi ca o sa pastreze animeurile mai populare si o sa difuzeze animeuri ca FMA, death note, Honey & clover si bleach. cred ca ne fac o surpriza de anu' nou
|
|
|
|
sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Chakra: 277
''even a devil may cry if he loses a loved one''
|
|
« Reply #42 on: August 28, 2007, 09:38:57 PM » |
|
Poate ca vor incepe sa le difuzeze..dar vor face ca la inuyasha...desi animeul are 167 episoade...dupa 2 ani..au ajuns la 100 si pana acolo..si ei zic ca doar 100 sunt..va dati seama la bleach care are deja 137 si e on-going...nu cred c-o sa vedem mai mult decat primele 26 de episoade..la fel si la fma,si death note...
|
|
|
|
jupy
Fanclub Digimon
|
|
« Reply #43 on: August 28, 2007, 10:23:16 PM » |
|
eu snt incantata chiar dak nu e toata seria...oricum n'am vzt nici death note, nici bleach, nici fma
|
|
|
|
sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Chakra: 277
''even a devil may cry if he loses a loved one''
|
|
« Reply #44 on: August 28, 2007, 11:30:35 PM » |
|
Crede-ma...cand incepi sa vezi un anime asa bun...si deodata se opresc si nu-l mai termina..o sa-ti rupi parul din cap de nervi..fiindca mori de curiozitate ce urmeaza...
|
|
|
|
|