Archangel
Legendary Sannin
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 1661
Evilish
|
|
« on: April 11, 2007, 07:55:10 PM » |
|
deci? ce credeti? ar trebui reintrodusa pedeapsa capitala? de ce?
|
Ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa iti mearga mintea.
|
|
|
Aquarius
GET LOST
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 591
When the night comes that's when i'll come for you
|
|
« Reply #1 on: April 11, 2007, 10:19:25 PM » |
|
Mah, toata lumea merita a doua sansa si cred ca inchisoarea e de-ajuns. dar cand vine vorba de criminali in serie, psihopati asi altii de genu' mai bine pusi la zid si impuscati. desigur prin asta am demonstra ca nu am evoluat nu cnimic fata de evul mediu. dar nicaieri nu exista societate perfecta
|
|
|
|
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin
Chakra: 117
Dark Avenger FTW
|
|
« Reply #2 on: April 11, 2007, 10:32:13 PM » |
|
Sunt total impotriva...multi oameni mor nevinovati din cauza asta..sau multi se schimba si moartea nu le mai poate da o a doua sansa.
|
Romanian Girls are HOOOOOOT and the boys are NOOOOOOOT
|
|
|
Archangel
Legendary Sannin
Chakra: 1661
Evilish
|
|
« Reply #3 on: April 11, 2007, 11:09:56 PM » |
|
Sunt total impotriva...multi oameni mor nevinovati din cauza asta..sau multi se schimba si moartea nu le mai poate da o a doua sansa.
dar dak cineva iti omoara familia sau alte persoane de care te-aia atashat? nu ai vrea razbunare?
|
Ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa iti mearga mintea.
|
|
|
Aquarius
GET LOST
A N B U
|
|
« Reply #4 on: April 11, 2007, 11:14:29 PM » |
|
eu sigur as vrea... si aici tin sa te contrazic ragnarok, o data ce ai omorat pe cineva, poti sa zici ca te-ai schimbat, ca nu stiu ce, omul ala tot mort a ramas.nu-l maiaduce nimeni inapoi.
|
|
|
|
purple_angel
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 174
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #5 on: April 11, 2007, 11:40:48 PM » |
|
Eu sunt PENTRU! daca s-a trezit un cretin sa omoare din senin oameni pe strada merita ucis!NU ma intereseaza ca are probleme cu capul ,sau ca ar fi posedat de cine stie cine TREBUIE sa fie pedepsit! Nu cred ca ar fi o idee buna sa fie introdus in Romania pt ca multi nevinovati o sa fie pedepsiti pt tampeniile oamenilor bogati!(dupa ce se face ordine in sistem atunci poate fi introdusa) Am auzit ca unele state din America ar vrea sa scoata aceasta pedeapsa...pai tocmai aia s-au gasit?aia care il au pe Bundy si pe alti psihopati?! lumea a inebunit cu totul... In fine sunt PENTRU
|
|
|
|
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Chakra: 382
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #6 on: April 12, 2007, 06:12:41 AM » |
|
ha ha ..ce frumos ca toata lumea condamna "terorismul si crimele", si cand l-or prins pe saddam i-au dat pedeaspa capitala. Intrebare: cu ce or fost mai buni judecatorii decat "teroristii si criminalii" ?... Omule, da-i inchisoare pe viata, baga-l intr-o cusca de 2X2 metri patrati pana moare singur, dar nu te apuca tu acuma sa omori. Inloc sa progresam, o sa alunecam draq azi maine inapoi in Ocean.
|
|
|
|
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin
Dark Avenger FTW
|
|
« Reply #7 on: April 12, 2007, 08:06:46 AM » |
|
Daca tu spui k nimic nu il mai poate aduce pe omul mort inapoi,atunci dc sa fie pedepsit si ucigasul cu moartea.Ar insemna sa distrugi si alte vieti doar asa,degeaba.Inchisoarea pe viata e o pedeapsa destul de aspra. Si daca cineva omoara dintr-un accident...fara intentie si este condamnat la moarte,Nu ar fi pe nedrept? asta se poate intampla oricui.
|
|
|
|
Akate
Lving like a puppet
Fanclub Kakashi
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 57
I don`t cry, I don`t smile, I`m cold like ice
|
|
« Reply #8 on: April 12, 2007, 12:02:57 PM » |
|
Eu sant impotriva pedepsei capitale si sa spun de ce. In primul rand daca un violator si un ucigas ar primi pedeapsa cu moarte ar fi fericit si ar scapa de inchisoare. Pe cand daca ar primi pedeapsa cu inchisoarea pe viata,acesta ar trei chinuit de constiinta si toata viata s-ar cai pentru ceea ce a facut si pentru chinurile si conditiile mizere din inchisoare. Deci in concluzie pedeapsa cu inchisoarea pe viata e mai buna decat moarte...pentru ca, criminalul este supus mai mult la un chin de natura spihologica si in final ajunge sa isi doreasca moartea. Nu ca mie tare mi-ar place sa vad un om chinuiduse, dar cei care violeaza pentru propria lor distractie si omoara la fel, nu merita nici macar moartea.
|
|
|
|
purple_angel
ANBU (S-rank mission)
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #9 on: April 12, 2007, 08:50:13 PM » |
|
ok....m-am mai gandit si in final am realizat ca are dreptate Akate si Adicrst!nu merita ticalosii aia moartea...e o pedeapsa prea usoara.sa fie chinuiti...lasati sa moara singuri intr-o camera mica!sa fie torturatii pana ajung sa simta ce au simtit si victimele lor! si poate sa li s epermita o mica pauza si dupa aceea sa inceapa din nou.
|
|
|
|
Jiraya
Heil Stalin
Chakra: 71
Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!
|
|
« Reply #10 on: April 12, 2007, 10:44:45 PM » |
|
kiiiill them all Nehahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
*ahem* deisgur, cui ii pasa ca nu suntem mai buni, da cine a zis de zid si impuscat, eu ii aruncam de la 20 de etaje, ori le legam o bomba de ei si ii aruncam intr'o cusca la 200m sub apa
|
They call me Craazy Looop Gotta be Craazy Looop Gotta get a LIFE
|
|
|
Aquarius
GET LOST
A N B U
|
|
« Reply #11 on: April 13, 2007, 11:16:06 AM » |
|
putin cam dur. gandeste-te la urmari:daca il arunci de la etaj cine strange creierii si resturile? daca il arunci sub apa te critica aia de la Greenpeace ca poluezi. asa ca si daca adoptam pedeapsa cu moartea trebuie sa gasim o solutie mai usoara de ai kilari. LETHAL INJECTION
|
|
|
|
purple_angel
ANBU (S-rank mission)
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #12 on: April 13, 2007, 05:22:19 PM » |
|
Hmmm te pricepi sa rezolvi o situatie Aquarius...la toare ideile (freeky) ale lui Jiraya ai gasit o scapare... Chestia aia cu injectia letala....iar o scapare usoara. A slow-painful death...aia merita...si daca se poate fara sa fie hratiti (economie la mancare)
|
|
|
|
Jiraya
Heil Stalin
Chakra: 71
Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!
|
|
« Reply #13 on: April 14, 2007, 10:54:18 AM » |
|
le punem cianura in mancare si ii aruncam intr'un rau
Nehahahahahahahahahahahahahahaha
|
They call me Craazy Looop Gotta be Craazy Looop Gotta get a LIFE
|
|
|
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin
Dark Avenger FTW
|
|
« Reply #14 on: April 14, 2007, 01:21:22 PM » |
|
Exilati pe luna sa-si formeze propria societate :)
|
|
|
|
|