Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! January 26, 2008, 06:29:50 PM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Death Penalty?? For it? Against it? Why??
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3
Author
Topic: Death Penalty?? For it? Against it? Why??  (Read 221 times)
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 511

Nici prea personal...

« Reply #30 on: June 07, 2007, 10:59:20 AM »

oamenii kre judeca criminalii nu sunt victimele lor...deci intelegerea e limitata. desi au fost si niste abuzuri ale executiei, cum a fost in cazul lui saddam, al lui ceausescu etc.

gabitzu
Fanclub Sailor Moon

Chakra: 100

Kinky devil

« Reply #31 on: June 07, 2007, 11:02:59 AM »

pai normal ca cei care judeca nu sunt victimele lor... sa fim seriosi...ar insemna ca judecatoru sa fie mort..cand os reusi sa aduc zombie la viata o sa o fac si pe asta ..
de acord cu saddam si ceausescu iar in ambele cazuri a fost vb de doua lucruri mari si tari:banii si puterea!
ma rog petrolu in cazu lui Saddam..
da sa lasam mortii sa se odihneasca in pace

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #32 on: June 07, 2007, 04:36:07 PM »

ok...atunci ma refer la sutele de cazuri din america de oameni condamnati la moarte pe nedrept...asta ar fi un argument contra....si apoi ma refer la miile de criminali executati....asta ar fi pro.

Aquarius
GET LOST
A N B U

Chakra: 591

When the night comes that's when i'll come for you

« Reply #33 on: June 10, 2007, 12:14:28 AM »

multi criminali merita sa moara.in chinuri daca s-ar putea.
sa simta si ei durerea ce au simtit-o cei carora le-au pricinuit-o ei.

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #34 on: June 10, 2007, 12:19:34 AM »

moartea lor nu rezolva nik in afara de a-i preveni sa mai ucida...acum e asta destul pt a le lua viata?

euuu
agan the blue dragon
Uploading Staff
Hidden-nin

Chakra: -3

« Reply #35 on: June 10, 2007, 11:28:29 AM »

puscariile au devenit adevarate schooli de invatat criminali, condamnati pe viata ajung adevarati profesori pt cei ce au mai putin de servit in puscarie, este un fel de regula nescrisa in lumea interlopa si aia find "nu esti infractor pana nu ai fost la inchisoare" de acea cei mai periculosi infractori trebue opriti prin orice mijloace propi, de ar fii dupa mine as da pedeapsa cu moartea si la violatori !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sunt 1000% de acord cu reintroducerea pedepsei capitale

he0ky
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 158

Jabberwock

« Reply #36 on: November 22, 2007, 04:04:34 PM »

Warning: this topic has not been posted in for at least 100 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
 dap si asta chear e un topic interesant acuma nu stiu care sunt pro si contra si ce au zis k sa nu repet aceias chestie ,zic parerea mea

Death Penalt - cei care ucid fara sentimente , cei care schinjuesc victina inainte sa moara , sunt persoane delegrate mintal , bolnave ,asfel de persoane nu au pic de logica in cea ce privesc actiunea lor , si restul vieti lor in puscarie ar fi inutil , omul nu o sa realizeze k cea ce a facut e gresit , nici nare rost sa il ti atatia ani in puscarie k el orcum nu il intereseaza , parerea nu sio schimba , adika pedeapsa ar fi putin cam inutila , pai atunci dak nici nu il chinui si nici nu ii dai o lectie bagandul intr-o celula nu are nici un efect , si atunci ce rost mai ar avea  ? poti sa il ucizi ,k sia sia pe el nu il intereseaza , si cu ocazia asta se potoleste si setea de razbunare a famililor victimilelor

Against it - omul care nu e bolnav mintal adika e perfect constient de cea ce face , nu este lipsit de sentimente , atunci inchidel intr-o celula  si omul ala sufera acolo , nu este indiferent ,omul ala simte pedeapsa , poate invatza k cea ce a facut este gresit si k astea sunt consecintzele atunci inchiderea lui pe viata intr-o celula are un efect

Crow
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 24

I am darkness, I am your end

« Reply #37 on: November 22, 2007, 04:15:16 PM »

i'm not exactly a religious guy, dar sunt impotriva sentintei la moarte. nu-mi pasa cine ce a facut, omul nu are dreptul sa ia viata altuia. chiar daca respectivul exact asta a facut, va fi pedepsti dupa moarte.

Pages 1 2 3
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Death Penalty?? For it? Against it? Why?? « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne