purple_angel
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 174
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #15 on: April 14, 2007, 05:26:44 PM » |
|
???? propria lor societate?Naspa! eu vreau sa stau pe Luna ,intr-un apartament SF misto! De ce sa plece ei acolo?! Ei ar trebui sa raman pe Pamant ,care imediat o sa fie nelocuibil... ...Sau ar putea fi trimisi pe Luna si fortati sa-mi construiasca mie apartamentul...asta da idee
|
|
|
|
Jiraya
Heil Stalin
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 71
Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!
|
|
« Reply #16 on: April 14, 2007, 11:35:26 PM » |
|
nu prea sunt pt a slow painfull death pt k se vor gandi asa:
"a... plm, nu mai am mult de trait, ia sa fac tot ce am vrut:
1.jaf armat 2.sa violez pe cineva 3.alt jaf armat 4.etc
|
They call me Craazy Looop Gotta be Craazy Looop Gotta get a LIFE
|
|
|
WindShadow
Mda...
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: -2
Mystic Witch of The Red Rose Society
|
|
« Reply #17 on: April 15, 2007, 12:49:26 PM » |
|
Death penalty? Sunt pro! De ce? In primul rand pentru ca asa poate scapam de persoane care nu fac altceva decat sa consume oxigenul, care si-asa e pe terminate, si ocupa loc in spatiu fara sa-l foloseasca in scopuri utile societatii. Si cine a zis ca moartea trebuie sa fie rapida si nedureroasa? Sincer, prefer sa-l infometez, sa-l torturez psihic si apoi sa-i injectez mercur in artere, ca dupa aia sa moara in agonie. Stiu, sunt cam deregllata mintal, dar hey!, it's my oppinion!
|
Nu sunt nebuna, realitatea mea e diferita de a voastra!
|
|
|
Aquarius
GET LOST
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 591
When the night comes that's when i'll come for you
|
|
« Reply #18 on: April 15, 2007, 04:45:33 PM » |
|
mercur in artere ?! imi place ideea. bine ai venit in clubul dereglatilor mintal
|
|
|
|
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin
Chakra: 117
Dark Avenger FTW
|
|
« Reply #19 on: April 15, 2007, 07:13:56 PM » |
|
Daca vrei sa omori pe cineva? cu ce esti mai bun ca el. Nu poti lua viata altei persoane,indiferent ce a facut, nu ai dreptul.Cat despre moartea lenta...mai bine nu zic nimic.
|
Romanian Girls are HOOOOOOT and the boys are NOOOOOOOT
|
|
|
euuu
agan the blue dragon
Uploading Staff
Hidden-nin
Chakra: -3
|
|
« Reply #20 on: April 17, 2007, 11:51:01 AM » |
|
cand primesti pedeapsa cu moartea o primesti pt. ca ai omorat pe unu sau mai multi oameni (de obicei asta e motivul) asa ca in modul in care si-a ucis victimele asa sa moara si ala fericit voi fi cand Death Penalty va deveni o realitate (daca se va intampla asa ceva vre-o data)
|
|
|
|
Magikano
Fanclub Kakashi
Jounin (B-rank mission)
Chakra: -3
the tensay Magikano
|
|
« Reply #21 on: April 19, 2007, 10:47:31 AM » |
|
ba si eu sunt de acord cu pedeapsa capitala din cauza ca aud la televizor pe net de tot felul de chesti si singurul lucru care in vine in cap e sai rada de pe fata pamantului pe toti ,,oameni" astia care nu stiu ce inseamna compasiune generozitate iubire etc.
|
|
« Last Edit: May 30, 2007, 04:58:22 PM by adicrst »
|
|
|
|
|
gabitzu
Fanclub Sailor Moon
Chakra: 100
Kinky devil
|
|
« Reply #22 on: May 30, 2007, 04:48:21 PM » |
|
Tocmai am vaziut un mic documentar despre o inchisoare din Bangok(Thailanda) si m-am gandit la chestia cu pedeapsa capitala.Acolo pentru trafic cu droguri nu primesti ca aici 6 ani si aia cu suspendare..acolo risti pedeapsa cu moartea.. Subiectul era pedesirea europenilor sau americanilor;doi englezi erau condamnati la 50 ani de inchisoare pentru trafic de droguri iar dak nu ar fi fost din alta tara iar ambasada nu s-ar fi interesat de ei ar fi fost sigur executati; mai erau in discutie si alte pedepse capitale ale unor oameni nevinovati care se jurasera fata de ceilalti prizonieri k nu au facut nik dar in urma unui proces inexistent au fost condamnati la moarte.. cu alte cuvinte sa ne bucuram de liberatea si de legile f usoare de la noi din tara.. Astept opinii...
|
|
|
|
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Chakra: 382
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #23 on: May 30, 2007, 05:00:54 PM » |
|
am lipit topicul deschis de tine cu asta.
|
|
|
|
smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Missing-nin
Chakra: 340
loved by few hated by many respected by all
|
|
« Reply #24 on: May 30, 2007, 05:28:36 PM » |
|
in unele cazuri da. eye for eye tooth for tooth ;)
|
Hardstyle is the music i cant explain Hardstyle is the music running throu my veins Hardstyle is the music i cant explain Hardstyle is the music that makes me INSANE !
|
|
|
EvilPeach
Pick Me Pick Meeeeeee...Ugh...NOT The Pickle...
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 3
I'd Kiss me But I'd Fall In Love
|
|
« Reply #25 on: May 30, 2007, 10:01:23 PM » |
|
e total anticrestin ceea ce zis eu aci dar cred ca my evil side is kickin in ...pai DA domnule sunt de acord da da da de 1000 ori de 3 ori da! unii chiar merita... si chiar daca sunt o persoana pasnica ... ii omor de 3 ori in gand >:) [se pune?]
|
Hrmpf... Yeh...Size Can be Daunting...But Don't Be Afraid...I Lerve You
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Chakra: 511
Nici prea personal...
|
|
« Reply #26 on: June 07, 2007, 09:41:34 AM » |
|
eu sunt de acord sa omoram pe cei kre sunt vinovati de crime atat de grave, decat sa ii lasam sa putrezeasca in inchisoare. dar asta numai dak as avea incredere in sistemul de justitie ceea ce NU AM! si ma uit la americani si vad cum folosesc metode asa de scumpe k sa ii execute: scaun electric, injectie letala etc. E UN FEL DE FITZA! adik "noi avem destui bani k sa ii omoram cu stil"....sa fim seriosi, spanzura-l, impusca-l....ce dumnezeu te complici atat?!
|
|
|
|
gabitzu
Fanclub Sailor Moon
Kinky devil
|
|
« Reply #27 on: June 07, 2007, 09:54:13 AM » |
|
spanzuratu numai ce s-a folosit in cazu lu saddam oh si e inuman chestia cu impuscatu.. asa zic aia de sus...cik incep sa planga inainte de executie sau nu mor din primu glonte si trebuie sa ii mai impuste odata poate nu nimer..se varsa sange si le e lene sa curete dupaia.. sunt de acord cu injectia ca pe aia nu o simt si e cel mai uman dak putem spune asa..
|
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Chakra: 511
Nici prea personal...
|
|
« Reply #28 on: June 07, 2007, 10:43:19 AM » |
|
adik esti de acord sa ii iei viata...da nu vrei sa sufere....buna logica. adik omu o sa moara in 5 minute, si tot ce vrea el e sa nu sufere...aha. sa fim seriosi, nu poti lasa criminalii nepedepsiti. si nici sa umpli inchisorile nu poti...dar problema dak institutiile decid corect cine e vinovat si cine nu.
|
|
|
|
gabitzu
Fanclub Sailor Moon
Kinky devil
|
|
« Reply #29 on: June 07, 2007, 10:55:21 AM » |
|
pai nu e parerea mea..e parerea celor in functii mari..din partea mea unii criminali ar trebuiu chiar torurati inainte de a fi omorati a simta macar o parte din oroarea pe care au simtit-o victimele lor.. asa stau vreo 10 ani la parnaie apoi ies mai fura de aici de colo mai ia gatu la doi oameni si ajunge la inchisoare din nou..e grea chestia cu justitia asta nu degeaba se spune ca e oarba...
|
|
|
|
|