Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! October 20, 2007, 05:28:34 AM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Voteaza | Topic: Extraterestrii
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Poll
Question: Credeti in existenta extraterestirlor ?
Da 12 (46.2%)
Nu 6 (23.1%)
Nu stiu/Nu ma pronunt 8 (30.8%)
Total Voters: 26

Pages 1 2 3
Author
Topic: Extraterestrii  (Read 236 times)
arikito
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 2

« Reply #30 on: August 27, 2007, 05:13:23 PM »

nu cred ca exista extraterestrii.......
   depe alta parte...

poza asta e modificata nu e adeverata!!

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 177

He0ky nu imi face pe plac cu avatarul :P

« Reply #31 on: August 29, 2007, 01:16:02 AM »

Mdaaa...cam ne-am dat seama...

SHINIGAMI..PISICA TA NU E UN EXTRATERESTRU...E PUR SI SIMPLU URATA FOC
« Last Edit: August 29, 2007, 01:16:33 AM by purple_angel » Logged

Ryuzaki
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 4

« Reply #32 on: September 02, 2007, 11:35:15 PM »

sar putea sa fie niste creaturi / sisteme organice in toata imensitatea asta de lume k galaxia noastra e imensa siti ia cam 90 de ani sa ajungi pe saturn uranus.. dar existand alte mi de galaxi k aceasta sigur trebe sa fie acolo niste sisteme de viata dar aproape sigur nu o sa vine pe pamant

The people say i'm weird but no one knows me ! I'm L

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

« Reply #33 on: September 02, 2007, 11:39:56 PM »

aproape sigur nu o sa vine pe pamant

Eh?cum adica nu o sa vina?de ce nu?...la cate stiri despre rapiri si operatii pe creier se tot aud...sigurat au trecut pe la noi 

kana_chan
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 3

« Reply #34 on: September 13, 2007, 10:21:10 PM »

posibil..eu nu prea cred...Dumnezeu a creat universul si omul...zei si alte prostii nu sunt decat inveniti de-le omului...mintea umana poate fi mai mare ca un ocean. si mai proasta/desteapta ca cerul...am vazut atatea clipuri si filmulete si emisiuni si documanetare...incat nu ma duce decat la un singur gand...ori omul a inventat navetele spatiale...ori e posibil sa existe..pana ce nu se intampla ceva in genu sa aterizese pe paman si unu sa filmeze cu camera de la telefon si sa apara la tv...nu ma pronunt mai deloc 

autumn monologue..

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 256

« Reply #35 on: September 20, 2007, 12:02:06 PM »

kana_chan ele au aterizat de mult doar ca nu recunoastem si daca teriza unu noi muream de frica pt ca noi ne imaginam ce vedem la TV deci nu santem pregatiti NE ESTE FRICA DE NECUNOSCUT exemplu(daca eu fac parte dintrun grup de puscariasi taiati pe fata si alte chisti tu nu ai fi avut curaj sa mi zici date mai incolo )

si ca sa fie vb despre extraterestri ne punem intrebarea daca nu ar fi fost asa ceva de ce mai tr sa exploram spatiu si alte planete la cate miliarde de stele chiar nu credeti ca exista o civilizatie mai mult/putin dezvoltata

† † †Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.† † †

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

« Reply #36 on: September 20, 2007, 04:47:27 PM »

Mai...eu cred ca in orce legenda exista o farama de adevar...asa e si cu povestile cu extrateresti...poate nu sunt ei super frumosi si au 4 maini si zboara...dar trebuie sa existe...acum...la faza cu filmele...poate au si ele dreptate..nu puteam incepe de la presupunerea ca toti extraterestri (ca nu o fi doar o rasa de pe o sg planeta!) sunt pasnici...poate eunul la fel de feroce ca si Alienul...sau poate fi cineva ca si E.T. ...

Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 14

Death awaits those who oppose

« Reply #37 on: September 21, 2007, 08:10:12 PM »

Depinde si de mediul in care a evoluat,daca traiesc intr-un mediu primitor at ele vor fi probabil pasnice.Deoarece ele nu ar avea nevoie de mult agresivitate ca sa supravietuiasca,dar daca vin de pe o planeta care ar face ca desrtul Shara sa para un paradis va dati seama ce traieste acolo.

Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price

Dante
Genin (D-rank mission)

Chakra: 4

am schimbat....

« Reply #38 on: September 22, 2007, 10:15:59 PM »

cand ziceti extraterestri va referiti la omuletii aia mici de jumate-un metru...cu capu mare...fara nas...ochi mari...si care au o tehnologie super avansata si calatoresc in spatiu dintr-un capat in altu al universului in doar cateva secunde....daca da...atunci nu cred in ei...adik nush ce sa zic.....daca exista bravo lor...daca ne invadeaza bravo lor...chiar ar fi prea tare sa apara din senin OZN-uri cateva mii-miliarde si din ele sa coboare niste chestii de juma de ora care vor sterge viata umana de pe pamant....creca as face pe mn de ras=)))si ias arata cu degetu pe americani,rusi,japonezi cu tot cu apararea lor de rahat...

Sa fii Domn e o'ntamplare,sa fii Om e lucru mare!

Pages 1 2 3
AnimeFan | Sectiunea Principala | Voteaza | Topic: Extraterestrii « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne