purple_angel
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 172
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to purple_angel
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #15 on: June 28, 2007, 01:44:49 AM » |
|
Ummm aha pai de ce nu ar exista?adica..ar fi foarte plictisitor universul daca ar fi doar "pamantenii" in el...Si noah...sa zic ca si Ragna :in biblie CHIAR apare o relatare cam blury despre nava unui extraterestu (ce misto de mine..nu am citit niciodata Biblia decat atunci cand am vz la Discovery ca in Biblie apare ceva despre ei.. ). Nu cred in tampeniile alea..in care niste tarani prosti din SUA ar fi fost vizitati de OZN si little green men..aha siguuuuur. Aia cred ca au vazut un avion pe cer sau un elicopter la 3 dimineaza si or fi crezut ca e o "farfurie zburatoare" Ok..treaba cu semnele din lanurile de porumb sunt chiar MISTO! adica...WoW! am vazut ca anul trecut au aparut semen asemanatoare in Romania...pe undeva prin Oltenia ( ...tipic ) Desigur erau naspa in comparatie cu alea din UK...mai au omuleti verzi din Romania multe de invata de la fratii din Vest... Alta chestie pe care nu o accept..imaginile cu extraterestrii BRUIATE!adica de ce nu este nici macar o poza CLARA!ca asta (apropo de ce au zis Dream si Adi) Noah..cam atat am acuma de spus...exista omuleti "mici si versi " aveti grija pe unde mergeti sa furati porumb ca au ajuns si in Romania!
|
|
|
|
shinigami
i`m the new death of soul society
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 84
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to shinigami
.S H I N I G A M I.
|
|
« Reply #16 on: June 28, 2007, 05:21:57 PM » |
|
Defapt p_a are dreptate ... chiar eu am vazut unul cu ochii mei
AICI E DOVADA
|
|
|
|
purple_angel
ANBU (S-rank mission)
0.00 ryo
View Inventory
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #17 on: June 29, 2007, 12:35:13 AM » |
|
Daca aia e pisica ta Shinigami atunci BEWARE popor roman!cum am mai spus: au ajuns omuletzi mici si verzi si la noi!!!
|
|
|
|
smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Missing-nin
Chakra: 345
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to smasher
loved by few hated by many respected by all
|
|
« Reply #18 on: July 05, 2007, 10:15:34 AM » |
|
Ok..treaba cu semnele din lanurile de porumb sunt chiar MISTO! adica...WoW! am vazut ca anul trecut au aparut semen asemanatoare in Romania...pe undeva prin Oltenia ( ...tipic ) Desigur erau naspa in comparatie cu alea din UK...mai au omuleti verzi din Romania multe de invata de la fratii din Vest... datorita undelor magnetice se formeaza alea ... ne-a explicat profu de fizica da' nu am retzinut ... d'aia au si forma bine conturata
|
Hardstyle is the music i cant explain Hardstyle is the music running throu my veins Hardstyle is the music i cant explain Hardstyle is the music that makes me INSANE !
|
|
|
purple_angel
ANBU (S-rank mission)
0.00 ryo
View Inventory
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #19 on: July 05, 2007, 06:23:23 PM » |
|
Huh?cum adica??deci..semnele in lanurile de porumb nu sunt facute..de aliens? sau macar de oameni..?ce vrei sa spui?ca sunt efecte naturale...??
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 130
5.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #20 on: July 05, 2007, 06:31:19 PM » |
|
da sunt efecte naturale, smasher are dreptate. si eu stiu asta
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
purple_angel
ANBU (S-rank mission)
0.00 ryo
View Inventory
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #21 on: July 05, 2007, 07:01:57 PM » |
|
Mai..acuma sincer!! chiar sunt facute de natura?! eu una nu cred!! Ah!de ce trebuia sa joc eu carti si sa ascult muzica la ora de fizica!! Explicati!!!
|
|
|
|
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 186
111.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #22 on: July 11, 2007, 01:34:54 PM » |
|
eu sunt de parere k da trebuie sa existe de ce ? pai atata stiintza mi sa urcat la cap cu au evoluat micro organismele , mutati genetice , ne tragem din maimuta , mama natura sistemul ei e atat de perfect si firesc , de ci sa nu se fi intamplat aceias chestie si pe alte planete , universul e mareeeeee
|
adanc in sufletul tau e un fan yaoi , hai recunoste your checking out kakashi
|
|
|
dark_leon
love is in the air.. dar nu si la mine....
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 240
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
pierduta in noaptea unei vieti de poezie
|
|
« Reply #23 on: July 11, 2007, 01:39:40 PM » |
|
eu zic ca poate exista, poate nu.... nimeni nu stie daca exista viata pe alte planete....nu ma pronunt.....
|
|
|
|
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX
DiE...DiE...
New promoted Jounin (B-rank mission)
Chakra: 6
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to xXxA-LiL-BuTtErFlYxX
mdaa....pliktiseala ..ma omoara.. :-|
|
|
« Reply #24 on: August 04, 2007, 09:15:05 PM » |
|
extraterestri .. ..sincer n'as vrea sa vad asa cv..sa aterizeze..langa mine ..cu nava uriasha ..:))) si sa'mi ia capul ..cu o chestie magicaO.o ..lol :))) ..nu prea vreau sa cred in astfel de ciudatenii ..nimik nu se stie..oricum..asa k pana acum daka e totul in regula si nu ne'a " invadat " nimeni ...dn alta galaxie..e bine :)
|
FaCI paRtE dN DeCoR .. DeCoRuLL ..NU cONTeaZA..
|
|
|
uciha sasuke
Uciha Sasuke
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 7
5.00 ryo
View Inventory
Send Money to uciha sasuke
Blood and pain are left in my WAKE
|
|
« Reply #25 on: August 05, 2007, 04:28:01 PM » |
|
sincer sa fiu imi vine greu sa cred k suntem singurele fiintr din univers
|
|
|
|
purple_angel
ANBU (S-rank mission)
0.00 ryo
View Inventory
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #26 on: August 05, 2007, 10:13:50 PM » |
|
Eh..voi ce parere aveti despre...chestiile alea care le tot zic americani..ca vin aliens si ii rapesc..ii duc in spatiu..si opereaza la ei pe creier Asta ma cam deranjeaza...nu am nimic cu existenta extraterestilor...dar prefer sa nu existe decat sa se intample asa ceva... INteleg ca sunt interesati de noi..cum "functionam"...dar noah..pot intreba!!!avem spitale!..cu analize and stuf..nu trebuie sa ne taie pe viu! OK..si care e faza cu vacile?...ce interes pot prezenta alea? vor lapte in spatiu ?
|
|
|
|
-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin
Chakra: 201
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to -sinedd-
Sunt un ninja de elita ...credeti-ma
|
|
« Reply #27 on: August 05, 2007, 11:11:58 PM » |
|
Nu este o sentinta clara daca exista sau nu...eu cred ca nu exista asa ceva ...cica s-ar fi descoperit forme de viata pe Marte posibil,dar eu nu cred.
|
|
|
|
ciresica
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 16
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to ciresica
|
|
« Reply #28 on: August 07, 2007, 01:34:45 PM » |
|
extraterestur= orice vietate care nu apartzine trerei universul este infinit , deci..or mai fi planete la mii de ani lumina de noi cu mici sau mari vietatzi, ca nu le-am descoperi noi sau ca nu ne-au invadat ei,nu inseamna ca nu exista..adica..cine ar vrea sa invadeze terra ???eu ash lua o racheta shi m-ash duce sa traiesc in armonie cu ei:X
|
|
|
|
kAtA_ssj6
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 99
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to kAtA_ssj6
|
|
« Reply #29 on: August 16, 2007, 08:13:18 AM » |
|
cred ca exista extracterestrii dar in alta galaxie . it's not a joke . i'm sure .
|
|
|
|
|