News: Cu cat aveti mai multe posturi cu atat veti avea acces la mai multe sectiuni

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 19, 2008, 05:24:21 PM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Poll
Question: Credeti in existenta extraterestirlor ?
Da 14 (43.8%)
Nu 6 (18.8%)
Nu stiu/Nu ma pronunt 12 (37.5%)
Total Voters: 32

Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Extraterestrii  (Read 298 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
arikito
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 2

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to arikito

« Reply #30 on: August 27, 2007, 04:13:23 PM »

nu cred ca exista extraterestrii.......
   depe alta parte...

poza asta e modificata nu e adeverata!!

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 172

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to purple_angel

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #31 on: August 29, 2007, 12:16:02 AM »

Mdaaa...cam ne-am dat seama...

SHINIGAMI..PISICA TA NU E UN EXTRATERESTRU...E PUR SI SIMPLU URATA FOC
« Last Edit: August 29, 2007, 12:16:33 AM by purple_angel » Logged

Ryuzaki
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 1

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Ryuzaki

« Reply #32 on: September 02, 2007, 10:35:15 PM »

sar putea sa fie niste creaturi / sisteme organice in toata imensitatea asta de lume k galaxia noastra e imensa siti ia cam 90 de ani sa ajungi pe saturn uranus.. dar existand alte mi de galaxi k aceasta sigur trebe sa fie acolo niste sisteme de viata dar aproape sigur nu o sa vine pe pamant

The people say i'm weird but no one knows me ! I'm L
purple_angel
ANBU (S-rank mission)

0.00 ryo

View Inventory

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #33 on: September 02, 2007, 10:39:56 PM »

aproape sigur nu o sa vine pe pamant

Eh?cum adica nu o sa vina?de ce nu?...la cate stiri despre rapiri si operatii pe creier se tot aud...sigurat au trecut pe la noi 

kana_chan
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 3

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to kana_chan

« Reply #34 on: September 13, 2007, 09:21:10 PM »

posibil..eu nu prea cred...Dumnezeu a creat universul si omul...zei si alte prostii nu sunt decat inveniti de-le omului...mintea umana poate fi mai mare ca un ocean. si mai proasta/desteapta ca cerul...am vazut atatea clipuri si filmulete si emisiuni si documanetare...incat nu ma duce decat la un singur gand...ori omul a inventat navetele spatiale...ori e posibil sa existe..pana ce nu se intampla ceva in genu sa aterizese pe paman si unu sa filmeze cu camera de la telefon si sa apara la tv...nu ma pronunt mai deloc 

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 213

25.00 ryo

View Inventory
Send Money to DreamsKeeper

« Reply #35 on: September 20, 2007, 11:02:06 AM »

kana_chan ele au aterizat de mult doar ca nu recunoastem si daca teriza unu noi muream de frica pt ca noi ne imaginam ce vedem la TV deci nu santem pregatiti NE ESTE FRICA DE NECUNOSCUT exemplu(daca eu fac parte dintrun grup de puscariasi taiati pe fata si alte chisti tu nu ai fi avut curaj sa mi zici date mai incolo )

si ca sa fie vb despre extraterestri ne punem intrebarea daca nu ar fi fost asa ceva de ce mai tr sa exploram spatiu si alte planete la cate miliarde de stele chiar nu credeti ca exista o civilizatie mai mult/putin dezvoltata

† † †Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.† † †
Profilul meu cica.. !??
purple_angel
ANBU (S-rank mission)

0.00 ryo

View Inventory

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #36 on: September 20, 2007, 03:47:27 PM »

Mai...eu cred ca in orce legenda exista o farama de adevar...asa e si cu povestile cu extrateresti...poate nu sunt ei super frumosi si au 4 maini si zboara...dar trebuie sa existe...acum...la faza cu filmele...poate au si ele dreptate..nu puteam incepe de la presupunerea ca toti extraterestri (ca nu o fi doar o rasa de pe o sg planeta!) sunt pasnici...poate eunul la fel de feroce ca si Alienul...sau poate fi cineva ca si E.T. ...

Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Missing-nin

Chakra: 72

45.00 ryo

View Inventory
Send Money to Death_Angel_Apocalipse

Death awaits those who oppose

« Reply #37 on: September 21, 2007, 07:10:12 PM »

Depinde si de mediul in care a evoluat,daca traiesc intr-un mediu primitor at ele vor fi probabil pasnice.Deoarece ele nu ar avea nevoie de mult agresivitate ca sa supravietuiasca,dar daca vin de pe o planeta care ar face ca desrtul Shara sa para un paradis va dati seama ce traieste acolo.

Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price

Dante
Genin (D-rank mission)

Chakra: 9

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Dante

am schimbat....

« Reply #38 on: September 22, 2007, 09:15:59 PM »

cand ziceti extraterestri va referiti la omuletii aia mici de jumate-un metru...cu capu mare...fara nas...ochi mari...si care au o tehnologie super avansata si calatoresc in spatiu dintr-un capat in altu al universului in doar cateva secunde....daca da...atunci nu cred in ei...adik nush ce sa zic.....daca exista bravo lor...daca ne invadeaza bravo lor...chiar ar fi prea tare sa apara din senin OZN-uri cateva mii-miliarde si din ele sa coboare niste chestii de juma de ora care vor sterge viata umana de pe pamant....creca as face pe mn de ras=)))si ias arata cu degetu pe americani,rusi,japonezi cu tot cu apararea lor de rahat...

akimoto
Shinobi (D-rank mission)

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to akimoto

« Reply #39 on: November 02, 2007, 05:04:33 PM »

Nu cred ca exista extraterestrii dar cred k exista suflete care bantuie locuriile in care au stat...mai ales dak au murit din accidente sau crime etc.
« Last Edit: November 02, 2007, 05:07:14 PM by akimoto » Logged

Crow
Missing-nin

Chakra: 55

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to Crow

Don't fear the dark, fear me

« Reply #40 on: November 07, 2007, 01:55:45 PM »

pai nu vom sti niciodata pana cand nu vom putea calatori prin spatiu ca sa aflam

hitmanasasin
my job, my curse ; member of Akatsuki club , KAkashi club
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 31

2.00 ryo

View Inventory
Send Money to hitmanasasin

I will purify this planet and destroy humanity

« Reply #41 on: December 26, 2007, 09:39:22 AM »

stiti cred totusi nus sigur dar imaginativa cum o putut oamenii face o piramida fix la meridianul sau latitidinea 0

l3o_gaby0
Genin (D-rank mission)

50.00 ryo

View Inventory
Send Money to l3o_gaby0

« Reply #42 on: January 19, 2008, 01:16:06 PM »

extraterestrii?...nuj ce sa zic despre ei...nu cunosc nici un caz vazut q ochii mei...nuj dak exista

The Dark One
New promoted Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 0

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to The Dark One

The King of Darknes

« Reply #43 on: January 20, 2008, 12:41:04 AM »

Asta e un subiect la care nu m-am putut abtine sa nu postez....

Parerea mea este ca exista viatza pe alte planete cu sigurantza. Fenomenele care au dus la formarea vietii pe pamant sunt mult prea comune in galaxie, si luand in calcul faptul ca probabilitatea aparitiei acestor conditii si pe alte planete e foarte mare, si considerand si dimensiunea galaxiei, nu mai e o intrebare de DACA ci mai degraba de CAND vom intalni viaza extraterestra. In afara de asta, exista teorii destul de credibile cum ca primii compusi organici ce au dus la formarea structurii ADN(bazele viatii) au venit chiar din spatiu prin metoriti. In alte cuvinte, NOI SUNTEM EXTRATERESTRII!!!

- o mica paranteza -
Nu stiu daca voi sunteti constienti cu adevarat cat de mare e galaxia.Este estimat ca si daca am reusi sa calatorim la viteze ce depasesc viteza luminii ne-ar lua mii de ani sa calatorim pana la marginea galaxiei. E mai probabil ca specia noastra sa dispara in intregime pana sa reusim noi sa parasim galaxia noastra. Ea fiind asa de mare, e aproape improbabil ca doua civilizatii avansate sa si ajunga sa se intalneasca. Cel mai probabil, primii extraterestrii peste care vom da vreodata vor fi bacterii si alte microorganisme.

Fazele cu rapirile nu-mi inspira catusi de putina incredere. Personal consider ca majoritatea fie sunt povesti degenerate, fie sunt halucinatii si alte fenomene naturale interpretate gresit. Sa luam un exemplu. Fulgerul globular - este un fenomen rar de fulger in care acesta ia forma unei sfere ce poate trece prin obiecte solide (si isi mentine aceasta forma cateva minute, este des intalnita pe submarine si in furtuni cu descarcari electrice puternice). Este un fenomen demonstrat, natural si acceptat de comunitatea stiintifica. Daca un om oarecare vede o mince de lumina plimbandu-se prin casa lui, el ce o sa creada? Daca e un om paranoic si credul, o sa creada ca e o fiintza de pe alta planeta sau dintr-o alta dimensiune. O persoana religioasa o sa spuna ca e bunica intoarsa din morti Iar un om cu ceva pregatire in fizica ar vedea doar un glob de energie.

Pe de alta parte sa nu uitam ca Creierul uman este un organ ce functioneaza pe baza de impulsuri electrice, deci e puternic influentzat de campuri electromagnetice puternice(cum se gasesc in jurul liniilor de inalta tensiune). Cum majoritatea povestilor au loc noaptea(cand creierul e obosit si susceptibil) multe povesti se pot dovedi ca fiind halucinatii provocate de stari de somnolentza combinate cu efectele produse de campuri magnetice.

Si fazele cu vacile taiate...Aia e o alt poveste.S-a dovedit cum ca era armata americana ce facea sondari ca sa vada efectele testelor nucleare asupra animalelor din zona. Clinton cred ca a declasificat si recunoscut in public povestea cand inca era presedinte

sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 336

115.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

devils may cry....woot woot nero-kun

« Reply #44 on: January 21, 2008, 06:47:51 PM »

Hmmm...este un subiect extrem de delicat..dar raspunsul meu este...''da' cred in extraterestrii...insa nu cred ca sunt omuletii verzi care...''mananca muci''?    nu...consider ca intr-adevar Universul este infinit de mare pentru a da nas in nas cu e...dar cu siguranta nu suntem singuri...acum...se zice ca noi ne tragem chiar din extraterestrii..ca planeta Pamant a fost colonizata de extraterestrii..is multe teorii care se bat cap in cap cu cele religioase..{evident... ] dar nu suntem singuri....de asta sunt siura...si ceva tot ne controleaza..poate inconstient...dar ceva este acolo mult mai maret ca noi..noi suntem doar niste furnici intr-un musuroi...cam asta suntem...sau cv de genu...cn a vazut barbatii in negru....stie faza de la final..cand..un extraterestru se juca cu sute de bilutze in care erau defapt alaxiile noastre..cam asa ma simt io in fatra unei puteri necunoscute...

always...
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: