Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! December 10, 2007, 07:37:26 PM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Arte martiale
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3
Author
Topic: Arte martiale  (Read 200 times)
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 298

Don't make me use the eye !

« on: June 13, 2007, 07:56:39 AM »

daca tot suntem pe un forum cu specific oriental, ca orice forum care se respecta ar trebui sa avem si un topic despre arte martiale.

Cine practica, a practivat sau vrea sa practice; ce inseamna pt el arte martiale & stuff like that sa spunem aici

Daca tot eu sunt cel care a inceput topicul, hai sa incep cu un scurt review al istoriei mele in lumea artelor martiale

incepand cu varsta de 3 ani stateam noaptea la 2-3 si vedeam filme cu arte martiale pe casete video.
Eram fascinat de ninja dar in deva nu era asa ceva asa ca a trebuit sa ma multumesc cu ce era si la 7 ani m-am inscris la Karate do (shotokan) si am practicat asta timp de 7 ani
dupa care doi ani m-am oprit pt ca simtam ca ceva nu este inregula cu stilul asta si ma plictisea.

la 16-17 ani am inceput sa invat kyokushin.  Imi place atat de mult incat nu ma pot opri. Cred ca acest sttil mi se potriveste cel mai mult si nu mai vreau sa incerc altceva. Am participat dupa vreun an jumate folosind bagajul de cunostiinte din shotokan si convertit la kyokushin la prima mea competitie unde am luat locul 2. Un inceput promitator. A urmat mai tarziu si locul 1, am intrat in lotuL romaniei si am participat la 2 campionate europene, cel mai bun loc fiind locul 5.  Practic kyokushin de aproape 7 ani si am participat la peste 17 competitii avand peste 35 de meciuri oficiale.

O scurta descriere a kyokushinului in vederea mea ar fi: real,scurt si la obiect
Am vb mai pe larg despre kyokuhin in revista numarul 2 animefan, incepand cu fighter in the wind si continuand cu fondatorul stilului si istoric asa ca citit acolo mai multe

De ce cred eu ca este real?..pt ca asa cum zicea si Oyama "daca vrei sa innoti, inoti..daca vrei sa te bati, te bati"...nu folosim protectii in competitii, se loveste cu toata forta...da chiar poti sa mori, asta e.

Gata cu vorbaria, as vrea sa vedeti toate videoclipurile urmatoare sa va faceti o idee.

This is Kyokushin
http://www.youtube.com/watch?v=3-bjEP0uE_A

Shokei Matsui
http://www.youtube.com/watch?v=hKKkYAVF-lc&mode=user&search=
http://www.youtube.com/watch?v=h1C0eEpUmYU&NR=1

Kenji Midori
http://www.youtube.com/watch?v=FS3xTV0NCuc&mode=related&search=

OSU!
« Last Edit: June 13, 2007, 08:00:05 AM by adicrst » Logged

smasher
drama setter
Fanclub Kakashi
Missing-nin

Chakra: 338

loved by few hated by many respected by all

« Reply #1 on: June 13, 2007, 08:09:11 AM »

potzi sa spargi caramizi cu pumnu?
ai dat/ai luat un picior d'ala in cap? 
e super tare filmuletzu de la kyokushin mai ales al sfarsit ... da' nu vreau sa fiu in pielea lu ala care ia un picior in cap XD

Hardstyle is the music i cant explain
Hardstyle is the music running throu my veins
Hardstyle is the music that makes me INSANE !

LaDy_D3viL
...Shut up....
Missing-nin

Chakra: 10

My life behinde a mask....

« Reply #2 on: June 13, 2007, 08:14:42 AM »

foarte interesant... felicitari, nu stiam ca avem un luptator printre noi.... si video`urile mi`au placut mult... si tu poti opri un bou dinacela, asa mare?

~Best friends are brothers that destiny forgot to give you~

adicrst
Legendary Sannin

« Reply #3 on: June 13, 2007, 08:14:51 AM »

nu am incercat sa sparg pt ca nu am fost nevoit, dar daca sunt pus in fata unui astfel de test ceva tot se rupe: ori caramida ori oasele mele...orice--ar fi nu ma dau inapoi

referitor la picioare..da am dat de toate pe care le vezi acolo in filmulete pt ca sunt destul de specifice stilului, dar recunosc ca am si luat si stiu cum se simt.

PAi cine crezi ca-i ala din semnatura
lol...fara tauri pt mine.
« Last Edit: June 13, 2007, 08:23:02 AM by adicrst » Logged

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U

Chakra: 134

Gamehamster

« Reply #4 on: June 14, 2007, 12:09:43 AM »

parerea mea? trebuie sa ai multa tarie de caracter sa practici un sport de arte martiale... mie nu imi permite fizicul asa ceva 

sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 117

I am the powerfull

« Reply #5 on: June 14, 2007, 04:08:47 PM »

AI DREPTATE ANDEMON DAR DACA TE ANTREZI OTI SA PRCTICI CCE  SPORT VREI TU DAR ORICU AVEM CINE SA NE APERE

Aquarius
Stop Copying Me
A N B U

Chakra: 578

When the night comes that's when i'll come for you

« Reply #6 on: June 14, 2007, 11:12:10 PM »

mah si mie imi plac artele martiale.
pacat ca a trebuit sa ma las.probleme medicale.
dar imi aduc aminte ca veni vorba de picioare in cap , eram odata la un antrenament si eram intr-o lupta cu arch si aud pe cineva din sala ca ma striga si intorc capul.cand ma intorc la lupta...arch imi daduse o palma cu picioru.ce s amai zic?!se invartea sala cu mine.vedeam stelute.
asta e riscul meseriei.oricum artele martiale te formeaza nu numai fizic ci si mental.

adicrst
Legendary Sannin

« Reply #7 on: June 18, 2007, 09:42:16 PM »

true...true

sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 117

I am the powerfull

« Reply #8 on: June 22, 2007, 08:59:32 AM »

cat timp o trebit sa  stai la pamant oricumsunt de acord c artele martiale de formeaa si psihic si fiicsi iti intareste caracterul

smasher
drama setter
Fanclub Kakashi
Missing-nin

Chakra: 338

loved by few hated by many respected by all

« Reply #9 on: July 06, 2007, 06:19:48 AM »

azi noapte (am vazut eu , nuj cand a fost live ) a fost k1 geeeeeeeez ce mi-a placut bonjasky (taibox sau cum se scrie :DD ) vs golde nu mai retzin numele (kyokushin ) ... a castigat bonjasky exagerat ce ma amuza cum isi dau genunchi/picioare in cap ...

Hardstyle is the music running throu my veins
Hardstyle is the music that makes me INSANE !

Aquarius
Stop Copying Me
A N B U

Chakra: 578

When the night comes that's when i'll come for you

« Reply #10 on: July 06, 2007, 10:06:46 PM »

mi se par prea brutali aia d ela k1.
zici ca e pe viata si pe moarte.
de fapt se lupta pentru bani.
am auzit la stiri ca unul n-a vrut sa lupte canu i-a dat cat a cerut.
ce sa mai zici?

adicrst
Legendary Sannin

« Reply #11 on: July 07, 2007, 06:41:05 PM »

ala a fost ratatul de bob sap...A trebuit sa lupte cu Mr Perfect (ernesto host) la meciul lui de retragere si tota lumea stia ca si-o va lua rau de tot pt atitudinea lui, si de frica a ceru mai multi bani, ca deh..ori moare pt ceva bani ori nu-i da si atunci scapa.

Oboro Bell
Necesity of love
Fanclub Yaoi
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 8

I StAnD uP fOr My MaStEr

« Reply #12 on: July 08, 2007, 12:35:39 PM »

:))):))) adictrist si asa esti din deva si stai la 5 min de mine:))):))) asa poate fac rost de o lectie de la u....mi-ar placea mult sa invatz si u:P pt k nu am ocazia uneva....k nu ma interesez...

my hero never came back:-<
But my master is still here

erter
baieti fara glume proaste
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 5

« Reply #13 on: July 09, 2007, 10:37:51 AM »

da e cool sa practici artele martiale
as vrea sa practic kendo
dar nu prea stiu pe unde se practica asa ceva prin bucuresti
oricum cred ca practicarea kendoului te ajuta la coordonare
dar in general cand practici artele martiale trebuie sa fii in primul rand serios si ceea ce conteaza cel mai mult e onoarea

XxSharukaxX
*~Arctic Goddess~*
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 10

"Cand voi fi mare, vreau sa devin un Pokemon!"

« Reply #14 on: September 20, 2007, 07:10:40 PM »

Aha...topic special... abia acum am vazut

So, primul film cu arte martiale pe care l-am vazut a fost "Pumnul de fier" cu "Bruce Lee" cica xD. In fine, m-a fascinat mult acest film, iar a doua zi cand m-am trezit i-am zis lu tati ca vreau sa practic karate (aveam 6 ani jum). Prima data am practicat Shotokan ca si adi, iar pe la 8 ani m-am apucat de kyokushin . M-a atras foarte mult acest stil, este mult mai complicat si mai interesant decat artele martiale traditionale care imi implica in general foarte multa meditatie si kata. De curand am facut o mare realizare... Am reusit sa iau centura neagra, ravnita de atatia ani. Insa nu a fost chiar ushor. Pe langa faptul ca senseiul meu m-a pus sa ma lupt cu 20 de persoane in acelasi timp, cu centuri mai mici decat maro, am ajuns acasa plina de vanatai, insa am fost cea mai bucuroasa fiintza dp planeta, si inca sunt. Acum, sunt ajutor de sensei, si ador cand pustanii care vin la antrenament imi zic "senpai". Oricum, nu ma voi lasa niciodata de artele martiale!! Kyokushin rocks 4 life xD.

Pages 1 2 3
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Arte martiale « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne