Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! October 13, 2007, 05:57:45 PM
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: Topicul cel q King Of Fighters pe kre il fac peste tot
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3 4 5
Author
Topic: Topicul cel q King Of Fighters pe kre il fac peste tot  (Read 251 times)
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 526

Nici prea personal...

« Reply #45 on: July 14, 2007, 11:25:04 AM »

yazoo, cum e stilul de joc al lui kyo din XI? revine la aruncat flacari cum am vazut in clip, sau ramane tot pe pumni?

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Chakra: 174

Devils Never Cry!

« Reply #46 on: July 14, 2007, 11:38:46 AM »

yazoo, cum e stilul de joc al lui kyo din XI? revine la aruncat flacari cum am vazut in clip, sau ramane tot pe pumni?

Kyo original e pe pumni. Cum era si in 2003.
Insa printre personajele ascunse este si Yourng Kyo-classic, care, cu toate ca e imbracat ca in saga-ul NESTS (ce-a mai tare imbracaminte a lui), foloseste miscarile clasice pe care le avea in primele jocuri, sau cum zici tu, aruncatu cu flacari.

Un alt personaj ascuns in KoF XI, dar care apare in 2003, este Robert Garcia. Sunt un mare fan al lui, stilul lui este foarte bine centrat pe viteza si lovituri multiple, insa varianta din KoFXI este chiar imba. Este ce-a a lui care apare si in NeoGeo Battle Colliseum. Intr-un cuvant RUPE.

La fel si celalalte personaje ascunse, Silver (cred ca il intrece pe Goro Daimon la damage-ul in pumni si picioare si are si combo-uri tari), sau Jazu (care e cam aiurea introdus, insa este un personaj interesant, cu miscari ciudate, si cam prea tari.). Mai e si Gai, Mai si Geese, insa nu am jucat foarte mult cu ei sa vad ce e nou si ce nu.

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #47 on: July 14, 2007, 11:40:27 AM »

aha...ms de info!
in 94-95, kyo era mai mult pe aruncat flacari, k si iori...dar mi-a placut schimbarea din 96!

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Devils Never Cry!

« Reply #48 on: July 14, 2007, 11:55:41 AM »

in 94-95, kyo era mai mult pe aruncat flacari, k si iori...

Sincer, la Iori nu m-a suparat niciodata acest lucru. Flacarile, cu toate ca sunt destul de tembele, sunt un bun distraction, mai ales atunci cand vrei sa te apropii de adversar sau vrei sa il faci sa sara. Iori e prea tare, nu ma plictisesc niciodata de stilul lui, pure pwnge, nu degeaba e caracterul meu preferat.

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #49 on: July 14, 2007, 11:58:11 AM »

pure pwnge e knd cineva anume, nu zic cine, joaca q daimon impotriva mea....ma enerveaza apucoidul ala!

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Devils Never Cry!

« Reply #50 on: July 14, 2007, 12:04:16 PM »

pure pwnge e knd cineva anume, nu zic cine, joaca q daimon impotriva mea....ma enerveaza apucoidul ala!

Goro Daimon chiar nu mi se pare atat de puternic. Atata timp cat il ti la distanta si il executi cu miscari rapide si bine centrate (adica sa-l atinga, nu sa tina garda) poate fi usor doborat. Cat de apucaturile lui, nu barezi, dai si fugi. Dodge-ul face minuni in cazul peronajelor de genu (Clark sau Mary).

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #51 on: July 14, 2007, 12:08:03 PM »

asa e..traiasca emergency escape! dar dak si celalat stie cum sa te apuce si cum sa se foloseasca da range=ul mare al pumnilor si picioarelor lui daimon...ouch!

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Devils Never Cry!

« Reply #52 on: July 14, 2007, 12:12:23 PM »

Acum tre sa recunosti, meciurile adevarate se dau intre doi jucatori exparimentari. Its no fun beating newbies. Iar intr-o lupta egala iti creezi strategia pe loc, nu dinaintea luptei.

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #53 on: July 14, 2007, 12:18:11 PM »

de acord..am eu o trauma knd vine vb de apucoizi: daimon, clark, hinako, kasumi.

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Devils Never Cry!

« Reply #54 on: July 24, 2007, 09:57:56 AM »

de acord..am eu o trauma knd vine vb de apucoizi: daimon, clark, hinako, kasumi.

Stiu ca e un pic off-topic, dar tre sa recunosc ca personajele bazate pe prinzaturi din KoF palesc in fata adevaratului rege al stilului acesta, care este nimeni altul decat King din seria Tekken (o alta iubire veche de-a mea). De la King incoace, nu am vazut un persoanj de genu mai puternic si mai echilibrat in miscari. Restul or avea stiluri diferite, insa nu se compara.
Clark ar un set nou si destul de frumusel de miscari si prinzaturi in MaxImp2. Insa nu sunt fan, never was, never will.

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #55 on: July 25, 2007, 09:10:55 PM »

e off topic, da are si legatura.
o sa caut sa joc si eu tekken, dak tot sunt asa misto facute chara.
kof a fost original la vremea sa...iar tekken a preluat si a imbunatatit...go them.

ciresica
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 15

« Reply #56 on: August 10, 2007, 07:42:17 PM »

cea mai trista am fost knd au daramat salide de play station de la big berceni
acolo am jucat in disperare kof shi tekken, mai jucam shi soul calibur pe sega.
il citez de andemon kof a deschis calea..tekkenul a preluat shi a continuat!
ca personaje din kof imi plac gagicile logic..mai ales mai cu tzatzanele ei babane :))) shi ca baietzi imi place kyo
din tekken pe langa gagici :)) imi place howarang(sper ca am scris bine:D) shi jin:X

....white trash beautiful....

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U

Chakra: 170

Gamehamster

« Reply #57 on: August 10, 2007, 11:41:38 PM »

suntem putini jucatori de kof buni in tara asta... din cati am cunoscut eu pana acum... sunt eu , yazoo, andemon, majin sempai si cam atat . uuu, mai nau si ciresica! eci amintiti'mi sa ma razbun pe ea intr'un meci de kof, in caz de se creeaza disensiuni realtime! si asta s'ar intampla daca am bea amandoi peste masura

cheers!

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #58 on: August 11, 2007, 04:39:32 PM »

sa joci kof beat...tre sa fii de-a dreptu peste stangu sa faci asta...
parca vad k va ies DM-urile mai bine...

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Devils Never Cry!

« Reply #59 on: August 11, 2007, 09:03:21 PM »

sa joci kof beat...tre sa fii de-a dreptu peste stangu sa faci asta...
parca vad k va ies DM-urile mai bine...

Hahaha, cred ca ar fi o experiente pe cinste. Singurul joc pe care l-am jucat sub influenta alcoolului a fost Mortal Kombat Shaolin Monks. Unde, impreuna cu un amic (si el ciupit) ne intrebam de ce naiba nu mor mostrii aia, pana am primit un picior in cap (pe bune) de la alt prieten care ne-a zis sa nu mai lovim peretii atat ca monstrii erau in partea cealalta.

Cat despre jucatori de KoF; aici in Brasov sunt cativa, a cu cine juca. Iar din ce ai stiu de prin tara, mai e Majin, Muad si Shingo (ultimii doi de pe anime-club). Ar merge un campionat ceva, m-am mai jucat de mult. In ultima vreme bag Tekken 5 si Guilty Gear XX la greu. Abia astept sa apara KoF XII. La cat de revolutionar se anunta...
Iar in mare parte, nu sunt fani pentru ca e cam tarziu sa devii fan daca nu te-ai apucat de el acum cativa ani. Poate mai ajuta Maximum Impact 1 si 2, insa greu. Stiu o singura persoana care a devenit fan innebunit dupa ce a jucat MaxImp2.

Pages 1 2 3 4 5
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: Topicul cel q King Of Fighters pe kre il fac peste tot « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne