Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! October 13, 2007, 05:57:41 PM
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: Topicul cel q King Of Fighters pe kre il fac peste tot
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3 4 5
Author
Topic: Topicul cel q King Of Fighters pe kre il fac peste tot  (Read 251 times)
Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Chakra: 174

Devils Never Cry!

« Reply #30 on: July 07, 2007, 09:15:06 PM »

buyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!  i`m in foo`s ! bring it one !
am cativa ani buni de kof la bord ,  si sunt curios cam la ce lvl sunteti voi.eu unu nu mai am cu cine juca....lumea se oftica cand isi ia bataie constant. pot juca cu altii doar pe random . no, cand facem turneu` ?

vere vezi k te intinzi. te crezi prea zeu, trebe sa iti primesti lectia!
Fool, if anyone is going to defeat Majin at KoF its gonna be me. Si daca indrazneste sa piarda pana joaca cu mine, than he's not worth my tine!
Eu o sa trec pe la sfarsitul lunii asteia prin Bucuresti, cine vrea sa joaca sa ma anunte.
Maximum Impact 2 joaca careva?
[other on-topic stuff]
Joc KoF de cativa ani buni, personaje preferate: Iori Yagami, K', Terry Bogard (liked him since Fatal Fury), Shen Woo. Favorite saga, NESTS, cu toate ca ultima, Sacred Treasures, se dovedeste a fi foarte interesanta. Favorite boss, Rugal, The allmighty Ignitz si Magaki.
[/other on-topic stuff]

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 170

Gamehamster

« Reply #31 on: July 08, 2007, 01:30:43 AM »

ca saga, preferata mea este sacred treasures, care ete continuata in manga, in kof zillion, alaturi de nests. max impact 1,2 si XI sunt jocuri de umplutura parerea mea, desi au o grafica de invidiat. un adevarat KOF gamer isi dovedeste skill-ul la un kof cuprins intre '99 si 2003.

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Devils Never Cry!

« Reply #32 on: July 08, 2007, 11:46:10 AM »

Daca te referi la povestea din saga Maximum Impact, atunci da, sunt de acord cu tine, e de umplutura, deoarece chiar producatorii zic ca e un spin-off de la original, care avanseaza un pic cam greoi (insa bine). Story-ul MaxImp seamana la prima vedere cu originalul din Fatal Fury, insa cu extrateresti strecurati pe acolo.
Ca gameplay, orice fan KoF ar trebui sa observe ca e intr-un fel superior din cele 2D, mult mai rapid, insa bine echilibrat, faze legate mult mai realistic, mult mai antrenant, fara a se ajunge la button mashing. Iar din personajele din MI, mi-ar place sa vad versiunile 2D ale fratilor Meira si a lui Duke. Odata cu MaxImp, seria KoF a ridicat un pic stafeta gameplay-ului, care dupa cateva zeci de meciuri de KoF normal, devenea extrem de repetitiv.
Cat despre KoF XI fiind de umplutura?! Riiight...! Poate doar personajele ascunse, Jazu, Silver, Gai si restul, insa ca story si gameplay e continuarea perfecta.

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U

Chakra: 526

Nici prea personal...

« Reply #33 on: July 08, 2007, 12:53:00 PM »

de umplutura sunt kof 98, kof 2002, kof 2004
sunt dream match...
kof XI nu am jucat da stiu k am citit...se continua perfect q 2003, desi nush dak iori isi recpata puterea de black flame.
vad k yazoo e fascinat de adel si rugal...cat m-au enervat astia doi...

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Devils Never Cry!

« Reply #34 on: July 08, 2007, 01:05:18 PM »

kof XI nu am jucat da stiu k am citit...se continua perfect q 2003, desi nush dak iori isi recpata puterea de black flame.
vad k yazoo e fascinat de adel si rugal...cat m-au enervat astia doi...

Despre ce va face Iori acum, cred ca cel mai probabil va fi ca adn-ul Orochi va pune stapanire pe el inca odata, asa cum se vede in ending-ul team-ului sau (Kyo, Iori, Shingo), cand devine berserk si il ataca pe Kyo.
Cat despre Rugal si Adelheid, Rugal a fost primul boss din KoF, si a pus noi standarde de boss imba, cei intalniti pana atunci prin Street Fighter, Art of Fighting etc, erau mici mielusei. Iar reintoarcerile lui erau din ce in ce mai puternice, insa odata ce-i inveti miscarile tipice lui Rugal, deja nu mai e mare problema. Mai rau e spamarea cu ultimate, ceva la ordinea zilei la boss-ii SNK. Adel imi place, pentru ca inafara de costum si miscari, nu seamana deloc cu tatal sau. Are o putere uriasa, insa nu tanjeste la si mai multa cum facea Rugal. Plus este un luptator cu onoare, isi recunoaste infrangerea atunci cand e cazul. Iar stilul lui de lupta, desi e bazat pe cel a lui Rugal, are si un pic de originalitate, si nu mai e atat de spam.   
« Last Edit: July 08, 2007, 01:07:27 PM by Yazoo » Logged

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #35 on: July 08, 2007, 01:10:38 PM »

da...dar mi-a plact cel mai mult igniz din toti bossi...desi era usor de batut

Mi-a parut rau knd am vazut k iori isi pierde puterea, si m-a enervat Ash la faza asta....desi noua saga q orochi promite multe sper sa nu fie copie dupa prima...

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Devils Never Cry!

« Reply #36 on: July 08, 2007, 01:40:03 PM »

da...dar mi-a plact cel mai mult igniz din toti bossi...desi era usor de batut

Intr-adevar, Igniz este unul dintre cei mai faini bossi KoF, iar daca ai jucat vreodata KoF NESTS Saga pt PS2, unde ai optiuni de dificultate, sa joci contra lui si a lui Original Zero pe Hard e nebunie curata. La fel e si cu Rugal, Goenitz si Orochi in KoF Orochi Collection tot pentru PS2.

Mi-a parut rau knd am vazut k iori isi pierde puterea, si m-a enervat Ash la faza asta....desi noua saga q orochi promite multe sper sa nu fie copie dupa prima...

Nu cred ca va fi o copie, poate doar la o eventuala reaparitie a lui Orochi Iori in ultimul episod, si apote si a lui Orochi Leona (dupa cum se vede in KoF 2003), fix in ultimul episod al saga-ului. In plus, mai e Ash, care a devenit un pic cam prea puternic pentru un simplu personaj, asa ca il vad disparand din scena dupa XII, probabil de mana lui Kyo, sigurul din care zice el, la care mai are "bucurii", sau invins de Elizabeth, care e pe urmele lui. Sunt totusi curios ce echipa va mai avea Ash? In XI DouLon deja se aliaza cu Elizabeth sa-l opreasca, iar pe Shen si pe Oswald ii trge pe sfoara la sfarsitul XI-lui. In plus, mai sunt demonii aceia copii care apar in sediul Ikari in ending-ul acestora. Cred ca acesto viitor KoF va fi pe departe cel mai interesant, si cu toate ca nu-mi place sa recunosc, datorita lui Ash.

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #37 on: July 08, 2007, 01:45:32 PM »

Ash is wierd!...really...da dak mai aduna multa putere o sa fie el boss final.
sa reapara orochi iori sau leona ar fi penibil...dar dak ar fi modificat putin caracterul, as accepta. din kof 97 pana acum s-a avansat mult si ar fi pacat sa strice tot reintroducand pers vechi si depasite.

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Devils Never Cry!

« Reply #38 on: July 08, 2007, 01:58:01 PM »

Ash is wierd!...really...da dak mai aduna multa putere o sa fie el boss final.
sa reapara orochi iori sau leona ar fi penibil...dar dak ar fi modificat putin caracterul, as accepta. din kof 97 pana acum s-a avansat mult si ar fi pacat sa strice tot reintroducand pers vechi si depasite.

Exact ca boss final il vad si eu. Insa va trebui un pic tras de par, pentru a se ridica la nivelul boss-ilor din serie.
Cat despre Iori si Leona, SNK iar putea lasa deoparte pana la sfarsitul saga-ului, cum deja a facut cu Leona, care nu mai apare si in XI. Totusi, cand am zis Orochi Iori, nu m-am gandit la bestia din '97, poate un new'n'impoved version.
Oricum, daca Ash nu pierde de mana lui Kyo, universul KoF are si alti eroi care sunt destul de puternici si l-ar putea opr, cum ar fi Terry (the legendary Lone Wolf) sau K' (caruia din pacate nu prea pare sa-i pese de ce se intampla in turneu, hehe, nimic nou aici). Insa acestia se inclesteza deja in manga-ul KoF 2003, pacat ca nu o am toata sa vad si cum se termina. Stiu doar ca Maxima si Whip sunt batuti de DouLon si Shen, deci probabil si K' ia cade in fata lui Ash. Plus am vazut imagini cu Terry vs Shen, deci probabil ca si echipele lor se vor fi batut deja.

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U

Chakra: 170

Gamehamster

« Reply #39 on: July 10, 2007, 03:00:58 AM »

din kof 11 imi este total necunsocuta mie, desi am jocul pe dvd, nu am consola pe care sa il joc :)

K' e desigur cel mai smecher, si mai repede cred ca daca i'ar lua puterea si lui, ash va deveni de neoprit... trebuie sa recunoastem ca flacarile lui Kyo sunt similare cu cele ale lui K', adik au acelasi grad de putere, numai ca tehnicile lor difera foarte mult. deci, dupa parerea mea, daca Ash ar reusi sa ii ia puterile lui K, totul ar fi aranjat pt ca Ash sa fie boss final in urmatorul joc KOF>

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Devils Never Cry!

« Reply #40 on: July 10, 2007, 10:14:15 AM »

K' e desigur cel mai smecher, si mai repede cred ca daca i'ar lua puterea si lui, ash va deveni de neoprit... trebuie sa recunoastem ca flacarile lui Kyo sunt similare cu cele ale lui K', adik au acelasi grad de putere, numai ca tehnicile lor difera foarte mult. deci, dupa parerea mea, daca Ash ar reusi sa ii ia puterile lui K, totul ar fi aranjat pt ca Ash sa fie boss final in urmatorul joc KOF>

Normal ca seamana flacarile lor, din moment ce sunt aceleasi. K' este pana la urma urmei o clona de a lui Kyo, asadar are si el flacarle Kusanagi. Insa nu le poate controla, aici intervine manusa si tehnicile diferite. Insa, parca dupa KoF 2000, sau in 2001 (nu mai stiu sigur), la final isi rupe manusa si flacarile nu-i mai ardeau mana a.k.a invatase sa le controleze (insa pastreaza manusa pentru look).
Si din cate il stiu pe Ash, nu cred ca s-ar multumi doar cu o clona, fie ea si foarte puternica, sunt sigur ca ar dori puterile originalului, altfel cum ai zis si tu, le-ar putea si lua de mult de la K' sau de la Kusanagi (remember him as mid boss in 2003 - si el e tot o clona de Kyo care a supravietuit). Hai poate cu K' i-ar fi mai greu, dar pe Kusanagi sigur l-ar bate usor.

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #41 on: July 10, 2007, 12:56:03 PM »

kusanagi apare din kof 2002, dar ala e dream match asa k nu se pune.
K' nu are aceleasi flacari k Kyo, el fiind doar clona, si kyo avanda "sacred flames"....si K' nu le poate controla pana in 2000 knd isi da jos manusa. dupa aceea, pastreaza manusa daor k asa se obsinuise.

as e stressssss, ma enerveaza tot la el...da e usor de batut in joc.

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Devils Never Cry!

« Reply #42 on: July 11, 2007, 12:16:53 AM »

kusanagi apare din kof 2002, dar ala e dream match asa k nu se pune.

Da, imi amintesc si eu acum. Probabil a fost bagat sa-i inlocuiasca pe cei 2 clone-Kyos din KoF'99.

K' nu are aceleasi flacari k Kyo, el fiind doar clona, si kyo avanda "sacred flames"....si K' nu le poate controla pana in 2000 knd isi da jos manusa. dupa aceea, pastreaza manusa daor k asa se obsinuise.

Are aceleasi flacari, a.k.a. the Kusanagi Flame, ca nu le poate folosi la putere maxima din cauza ca nu e of Kusanagi blood, e altceva. Si doar pentru ca e o clona asta nu inseamna ca nu poate ajunge sa le poate manuiasca la putere maxima. Asa cum a invatat sa le controleze fara manusa, o sa reuseasca si asta.
Ceva de genu e si in Dragon Ball Z, faza cu super saiyan-ii. Chiar si cei pe jumatate saiyani se puteau face SSJ, ceea ce in teorie nu ar fi fost posibil.

as e stressssss, ma enerveaza tot la el...da e usor de batut in joc.

Daca te referi la modul cum joaca compul, in jocurile emulate de pe NeoGeo, dificultatea e Normal...variantele pentru PS2 ar schimba asta. Totusi, inca nu am intalnit vroun player care sa joace calumea cu Ash. Nu cred ca sunt fani. Nici ai personajului, nici ai move-urilor (care sunt si ele cam gay). Fetele joaca in general cu astfel de caractere, si am auzit de pe alte forumurica multora le place sa joace cu el. "He's such a bishie-wft crap like that". Dupa parerea mea, Ash are cele mai slabe miscari pentru un erou principal pana acum. Poate doar ce i-au mai bagat in Maximum Impact 2 Regulation A, insa nici alea nu ma incanta prea mult. Ash sucks, thats a fact.

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #43 on: July 12, 2007, 12:58:17 PM »

deci fetelor kre ne provocati la KOf..ash e numai al vostru.
pe de alta parte duo lon si shen woo sunt kiar misto....duo lon preia un pic de la Lin dar are si miscari noi...ia shen woo e pumnagiul nostru! p[acat k toti trei din 2003 au acelasi LDM[leader desp move].

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Devils Never Cry!

« Reply #44 on: July 12, 2007, 04:09:55 PM »

pe de alta parte duo lon si shen woo sunt kiar misto....duo lon preia un pic de la Lin dar are si miscari noi...ia shen woo e pumnagiul nostru! p[acat k toti trei din 2003 au acelasi LDM[leader desp move].

DouLon nu mi se pare atat de tare. Miscarile lui nu mi se par deloc bine gandite, si par mai mult de spectacol decat eficiente.
Shen pe de alta parte, e unul din eroii mei preferatii, fiind foarte echilibrat in miscari.
Si Oswald in KoFXI (noul partener al lui Ash si a lu Shen) este destul de bunicel, insa miscarile lui usoare il fac mai mult sa para un noob-character. Eh, acum fiecare cu preferintele lui.

Pages 1 2 3 4 5
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: Topicul cel q King Of Fighters pe kre il fac peste tot « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne