AnimeFan

Jocuri => Jocuri => Topic started by: andemon on June 03, 2007, 07:48:29 PM

Title: Topicul cel q King Of Fighters pe kre il fac peste tot
Post by: andemon on June 03, 2007, 07:48:29 PM
deci, este jocul fighting preferat de mine...si de Kyo.
incepe din 1995 si nu se termina...
am vazut k sunt fani pe forum asa k ikuze!

Title: Re: Topicul cel q King Of Fighters pe kre il fac peste tot
Post by: Brolly_AF on June 03, 2007, 07:55:39 PM
Poti sa imi spui si mie mai multe despre jocul asta, daca pui niste poze ar fi si mai bine !!!

Post by: andemon on June 03, 2007, 08:11:24 PM
(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/00/The_King_of_Fighters_-_Cast2.jpg)
ok...asta q distributia...
(http://uploadimages.down.yxdown.com/kof2002-1.jpg)
si asta e din joc....
iti alegi un caracter si il bati pe celelalt...da....buna explicatie..e bazat pe combinatii de taste si viteza de reactie...e un fel de Mortal Kombat la a patra!

Post by: Kyo on June 04, 2007, 01:15:14 PM
tipul jocului este Arcade. stil acele jocuri electronice cu maneta, de la baruri, in care te bati cu COM-ul pana iti sar capacele!

numa ca oricat de mult ma tot bat io cu andemon, nu iese niciunul cu o victorie concludenta.... :cool:

Post by: andemon on June 04, 2007, 07:04:51 PM
mai prinzi tu cate o umilinta q mary si eu cate una q K'...da cam atat...suntem cam de acelasi nivel.
hai da gata
personaj preferat: K'
echipa preferata: Team kusanagi-Kyo, Iori, Shingo

Post by: Kyo on June 05, 2007, 12:14:56 AM
Player Preferat: Mary :D
Team Preferat: Nests Team [oricare]

Post by: andemon on June 05, 2007, 08:07:59 AM
eh, eu zic k mary iti place k gameplay, dar k personaj iti place altcineva...hai recunoaste.
la mine, K' e prea tare si k story si k stil de lupta[pure violence].
pe langa faptul k poate contraataca usor q Crow bites, se misca repede q Black out, iar combo-ul q lovitura cu foc, lovitura de picior, heat drive e devastator.
si are si un SDM de invidiat...kiar dak din 2003, chain drive dispare k DM.
DM=desperation move[consumi 1/2 gauge pt a-l face si e o combinatie mai lunga de taste]

Post by: Kyo on June 05, 2007, 11:11:57 AM
asa e, Mai a fost prima cu care am jucat, si Mai rapame preferata :D . desi toti imi plac, cu f putine exceptii... ca de ex Clark, pe care nu il suport, desi are potential, dar nu scot nici o faza cu el >.<

Post by: andemon on June 05, 2007, 11:27:15 AM
pai clark e apucoid[adik se bazeaza pe tehnici de apucat], si unul din DM lui nici nu poate fi blocat...si iese usor.
eu nu il suport pe Daimon

Post by: Kyo on June 05, 2007, 12:16:35 PM
ti'o furi de la mine cu daimon mai mereu cand jucam. nu pt k ar avea faze, dar da foarte mult damage cu un kick sau cu un punch!

Post by: andemon on June 05, 2007, 12:19:31 PM
de aia nu imi place!
si are si faze da suntem noi prea noobi sa le facem.
faze=DM

Post by: Kyo on June 05, 2007, 12:21:37 PM
aoleu mi'e si frica sa ma gandesc cum sunt altii de sub noi, dak noi suntem newbs :roll:

Post by: andemon on June 05, 2007, 12:40:56 PM
pai hai sa facem turneu sa vedem....ar fi misto.

Post by: Kyo on June 05, 2007, 06:47:02 PM
deci, chestia asta e posibila.

se baga cineva?..........anyone?.......someone :?:

Post by: andemon on June 05, 2007, 07:04:54 PM
putem sa jucam kof pe kaillera...kyo stie ce e
e un program kre ruleaza ROMs si permite net play....

Post by: Jiraya on June 05, 2007, 07:53:48 PM
suna interesant, de unde imi iau jocul?

Post by: andemon on June 05, 2007, 11:32:59 PM
jocurile le gasesti pe Romztower...kaillera gasesti pe http://www.kaillera.com/download.php

Post by: MajinSenpai on June 06, 2007, 08:58:19 PM
buyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!  i`m in foo`s ! bring it one !
am cativa ani buni de kof la bord ,  si sunt curios cam la ce lvl sunteti voi.eu unu nu mai am cu cine juca....lumea se oftica cand isi ia bataie constant. pot juca cu altii doar pe random . no, cand facem turneu` ? :D

Post by: andemon on June 07, 2007, 09:22:39 AM
Senpai, it'll be an honnor....
pai cred k aici in bucuresti...cand? asta om vedea...eu as putea si in vacanta....si unde? poate kiar la mine acasa...putem juca KOF Maximpact dak imi iau laptop...o sa va tin la curent.
senpai, tu joci si pe kaillera?

Post by: Kyo on June 07, 2007, 12:48:11 PM
am cativa ani buni de kof la bord ,  si sunt curios cam la ce lvl sunteti voi.eu unu nu mai am cu cine juca....lumea se oftica cand isi ia bataie constant. pot juca cu altii doar pe random . no, cand facem turneu` ? :D

vere vezi k te intinzi. te crezi prea zeu, trebe sa iti primesti lectia!

Post by: andemon on June 07, 2007, 04:24:25 PM
pai ori i-o dai tu q mary sau mai, ori i-o dau eu q kyo sau iori...ori ne-o da el....nici tu sa nu te crezi mare, k face rau la degete.

Post by: Kyo on June 07, 2007, 04:28:35 PM
pf, nu am intalnit om pe lumea asta care sa ma invete vreo lectie la kof in afara de tine! cel putin noi ne invatam reciproc :lol:

Post by: andemon on June 07, 2007, 04:56:31 PM
depinde acum si cum joaca respectivul....adik nu "marsaveste"[o singura miscare, numai pe contraatac...etc]

Post by: smasher on June 07, 2007, 08:56:51 PM
merge pe net?

Post by: andemon on June 08, 2007, 12:04:40 AM
teoretic da....insa nu am gasit decat variante mai vechi KOF kre sa mearga...merge q Kaillera si q emulatorul MAME...kyo stie mai bine.

Post by: Kyo on June 08, 2007, 12:10:24 AM
merge si cu win Kawaks

Post by: MajinSenpai on June 08, 2007, 03:19:03 AM
mame e sfant la capitolul asta !  si nu ma cred zeu , dar pus si simplu nu mai am cu cine juca, asa ca orice provocare e bine venita.dar pot spune un lucru : am facut fatza celui mai bun kof player din romania. si individu jopaca cu o singura mana si rupe tot...asa ca... :)) no, cred ca o a tragem un kof pe net.

Post by: andemon on June 08, 2007, 09:25:54 AM
pai dak ziceai asa de la inceput, nu cred k mai comenta cineva...desi frica de provocari nu mi-e. sa mai vb q ceilalti KOF-eri si sa organizam.

Post by: Kyo on June 08, 2007, 11:03:45 AM
pai baieti, unul care stii totul: emulatoru', versiunea de kaileera, serverul unde intram: upload-ati pe un filesharing tot kitu arhivat, iar ceilalti sa luam de acolo. cu tot cu ROM-ul de KOF. recomand KOF 2001 ca e cel mai stabil. asa ne vom putea organiza turneul de KOF online.

Post by: andemon on June 08, 2007, 11:15:55 AM
yes! in KOF 2001 e cel mai bine! macar acolo varianta saishu kessen ougi e mai originala...si yami barai e la fel mai q limita...pacat k g phantom a lui ralf nu mai e DM

Post by: Yazoo on July 07, 2007, 08:15:06 PM

vere vezi k te intinzi. te crezi prea zeu, trebe sa iti primesti lectia!
Fool, if anyone is going to defeat Majin at KoF its gonna be me. Si daca indrazneste sa piarda pana joaca cu mine, than he's not worth my tine! :twisted:
Eu o sa trec pe la sfarsitul lunii asteia prin Bucuresti, cine vrea sa joaca sa ma anunte.
Maximum Impact 2 joaca careva?
[other on-topic stuff]
Joc KoF de cativa ani buni, personaje preferate: Iori Yagami, K', Terry Bogard (liked him since Fatal Fury), Shen Woo. Favorite saga, NESTS, cu toate ca ultima, Sacred Treasures, se dovedeste a fi foarte interesanta. Favorite boss, Rugal, The allmighty Ignitz si Magaki.
[/other on-topic stuff]

Post by: Kyo on July 08, 2007, 12:30:43 AM
ca saga, preferata mea este sacred treasures, care ete continuata in manga, in kof zillion, alaturi de nests. max impact 1,2 si XI sunt jocuri de umplutura parerea mea, desi au o grafica de invidiat. un adevarat KOF gamer isi dovedeste skill-ul la un kof cuprins intre '99 si 2003.

Post by: Yazoo on July 08, 2007, 10:46:10 AM
Daca te referi la povestea din saga Maximum Impact, atunci da, sunt de acord cu tine, e de umplutura, deoarece chiar producatorii zic ca e un spin-off de la original, care avanseaza un pic cam greoi (insa bine). Story-ul MaxImp seamana la prima vedere cu originalul din Fatal Fury, insa cu extrateresti strecurati pe acolo.
Ca gameplay, orice fan KoF ar trebui sa observe ca e intr-un fel superior din cele 2D, mult mai rapid, insa bine echilibrat, faze legate mult mai realistic, mult mai antrenant, fara a se ajunge la button mashing. Iar din personajele din MI, mi-ar place sa vad versiunile 2D ale fratilor Meira si a lui Duke. Odata cu MaxImp, seria KoF a ridicat un pic stafeta gameplay-ului, care dupa cateva zeci de meciuri de KoF normal, devenea extrem de repetitiv.
Cat despre KoF XI fiind de umplutura?! Riiight...! Poate doar personajele ascunse, Jazu, Silver, Gai si restul, insa ca story si gameplay e continuarea perfecta.

Post by: andemon on July 08, 2007, 11:53:00 AM
de umplutura sunt kof 98, kof 2002, kof 2004
sunt dream match...
kof XI nu am jucat da stiu k am citit...se continua perfect q 2003, desi nush dak iori isi recpata puterea de black flame.
vad k yazoo e fascinat de adel si rugal...cat m-au enervat astia doi...

Post by: Yazoo on July 08, 2007, 12:05:18 PM
kof XI nu am jucat da stiu k am citit...se continua perfect q 2003, desi nush dak iori isi recpata puterea de black flame.
vad k yazoo e fascinat de adel si rugal...cat m-au enervat astia doi...

Despre ce va face Iori acum, cred ca cel mai probabil va fi ca adn-ul Orochi va pune stapanire pe el inca odata, asa cum se vede in ending-ul team-ului sau (Kyo, Iori, Shingo), cand devine berserk si il ataca pe Kyo.
Cat despre Rugal si Adelheid, Rugal a fost primul boss din KoF, si a pus noi standarde de boss imba, cei intalniti pana atunci prin Street Fighter, Art of Fighting etc, erau mici mielusei. Iar reintoarcerile lui erau din ce in ce mai puternice, insa odata ce-i inveti miscarile tipice lui Rugal, deja nu mai e mare problema. Mai rau e spamarea cu ultimate, ceva la ordinea zilei la boss-ii SNK. Adel imi place, pentru ca inafara de costum si miscari, nu seamana deloc cu tatal sau. Are o putere uriasa, insa nu tanjeste la si mai multa cum facea Rugal. Plus este un luptator cu onoare, isi recunoaste infrangerea atunci cand e cazul. Iar stilul lui de lupta, desi e bazat pe cel a lui Rugal, are si un pic de originalitate, si nu mai e atat de spam.   

Post by: andemon on July 08, 2007, 12:10:38 PM
da...dar mi-a plact cel mai mult igniz din toti bossi...desi era usor de batut

Mi-a parut rau knd am vazut k iori isi pierde puterea, si m-a enervat Ash la faza asta....desi noua saga q orochi promite multe sper sa nu fie copie dupa prima...

Post by: Yazoo on July 08, 2007, 12:40:03 PM
da...dar mi-a plact cel mai mult igniz din toti bossi...desi era usor de batut

Intr-adevar, Igniz este unul dintre cei mai faini bossi KoF, iar daca ai jucat vreodata KoF NESTS Saga pt PS2, unde ai optiuni de dificultate, sa joci contra lui si a lui Original Zero pe Hard e nebunie curata. La fel e si cu Rugal, Goenitz si Orochi in KoF Orochi Collection tot pentru PS2.

Mi-a parut rau knd am vazut k iori isi pierde puterea, si m-a enervat Ash la faza asta....desi noua saga q orochi promite multe sper sa nu fie copie dupa prima...

Nu cred ca va fi o copie, poate doar la o eventuala reaparitie a lui Orochi Iori in ultimul episod, si apote si a lui Orochi Leona (dupa cum se vede in KoF 2003), fix in ultimul episod al saga-ului. In plus, mai e Ash, care a devenit un pic cam prea puternic pentru un simplu personaj, asa ca il vad disparand din scena dupa XII, probabil de mana lui Kyo, sigurul din care zice el, la care mai are "bucurii", sau invins de Elizabeth, care e pe urmele lui. Sunt totusi curios ce echipa va mai avea Ash? In XI DouLon deja se aliaza cu Elizabeth sa-l opreasca, iar pe Shen si pe Oswald ii trge pe sfoara la sfarsitul XI-lui. In plus, mai sunt demonii aceia copii care apar in sediul Ikari in ending-ul acestora. Cred ca acesto viitor KoF va fi pe departe cel mai interesant, si cu toate ca nu-mi place sa recunosc, datorita lui Ash.

Post by: andemon on July 08, 2007, 12:45:32 PM
Ash is wierd!...really...da dak mai aduna multa putere o sa fie el boss final.
sa reapara orochi iori sau leona ar fi penibil...dar dak ar fi modificat putin caracterul, as accepta. din kof 97 pana acum s-a avansat mult si ar fi pacat sa strice tot reintroducand pers vechi si depasite.

Post by: Yazoo on July 08, 2007, 12:58:01 PM
Ash is wierd!...really...da dak mai aduna multa putere o sa fie el boss final.
sa reapara orochi iori sau leona ar fi penibil...dar dak ar fi modificat putin caracterul, as accepta. din kof 97 pana acum s-a avansat mult si ar fi pacat sa strice tot reintroducand pers vechi si depasite.

Exact ca boss final il vad si eu. Insa va trebui un pic tras de par, pentru a se ridica la nivelul boss-ilor din serie.
Cat despre Iori si Leona, SNK iar putea lasa deoparte pana la sfarsitul saga-ului, cum deja a facut cu Leona, care nu mai apare si in XI. Totusi, cand am zis Orochi Iori, nu m-am gandit la bestia din '97, poate un new'n'impoved version.
Oricum, daca Ash nu pierde de mana lui Kyo, universul KoF are si alti eroi care sunt destul de puternici si l-ar putea opr, cum ar fi Terry (the legendary Lone Wolf) sau K' (caruia din pacate nu prea pare sa-i pese de ce se intampla in turneu, hehe, nimic nou aici). Insa acestia se inclesteza deja in manga-ul KoF 2003, pacat ca nu o am toata sa vad si cum se termina. Stiu doar ca Maxima si Whip sunt batuti de DouLon si Shen, deci probabil si K' ia cade in fata lui Ash. Plus am vazut imagini cu Terry vs Shen, deci probabil ca si echipele lor se vor fi batut deja.

Post by: Kyo on July 10, 2007, 02:00:58 AM
 din kof 11 imi este total necunsocuta mie, desi am jocul pe dvd, nu am consola pe care sa il joc :)

K' e desigur cel mai smecher, si mai repede cred ca daca i'ar lua puterea si lui, ash va deveni de neoprit... trebuie sa recunoastem ca flacarile lui Kyo sunt similare cu cele ale lui K', adik au acelasi grad de putere, numai ca tehnicile lor difera foarte mult. deci, dupa parerea mea, daca Ash ar reusi sa ii ia puterile lui K, totul ar fi aranjat pt ca Ash sa fie boss final in urmatorul joc KOF>

Post by: Yazoo on July 10, 2007, 09:14:15 AM
K' e desigur cel mai smecher, si mai repede cred ca daca i'ar lua puterea si lui, ash va deveni de neoprit... trebuie sa recunoastem ca flacarile lui Kyo sunt similare cu cele ale lui K', adik au acelasi grad de putere, numai ca tehnicile lor difera foarte mult. deci, dupa parerea mea, daca Ash ar reusi sa ii ia puterile lui K, totul ar fi aranjat pt ca Ash sa fie boss final in urmatorul joc KOF>

Normal ca seamana flacarile lor, din moment ce sunt aceleasi. K' este pana la urma urmei o clona de a lui Kyo, asadar are si el flacarle Kusanagi. Insa nu le poate controla, aici intervine manusa si tehnicile diferite. Insa, parca dupa KoF 2000, sau in 2001 (nu mai stiu sigur), la final isi rupe manusa si flacarile nu-i mai ardeau mana a.k.a invatase sa le controleze (insa pastreaza manusa pentru look).
Si din cate il stiu pe Ash, nu cred ca s-ar multumi doar cu o clona, fie ea si foarte puternica, sunt sigur ca ar dori puterile originalului, altfel cum ai zis si tu, le-ar putea si lua de mult de la K' sau de la Kusanagi (remember him as mid boss in 2003 - si el e tot o clona de Kyo care a supravietuit). Hai poate cu K' i-ar fi mai greu, dar pe Kusanagi sigur l-ar bate usor.

Post by: andemon on July 10, 2007, 11:56:03 AM
kusanagi apare din kof 2002, dar ala e dream match asa k nu se pune.
K' nu are aceleasi flacari k Kyo, el fiind doar clona, si kyo avanda "sacred flames"....si K' nu le poate controla pana in 2000 knd isi da jos manusa. dupa aceea, pastreaza manusa daor k asa se obsinuise.

as e stressssss, ma enerveaza tot la el...da e usor de batut in joc.

Post by: Yazoo on July 10, 2007, 11:16:53 PM
kusanagi apare din kof 2002, dar ala e dream match asa k nu se pune.

Da, imi amintesc si eu acum. Probabil a fost bagat sa-i inlocuiasca pe cei 2 clone-Kyos din KoF'99.

K' nu are aceleasi flacari k Kyo, el fiind doar clona, si kyo avanda "sacred flames"....si K' nu le poate controla pana in 2000 knd isi da jos manusa. dupa aceea, pastreaza manusa daor k asa se obsinuise.

Are aceleasi flacari, a.k.a. the Kusanagi Flame, ca nu le poate folosi la putere maxima din cauza ca nu e of Kusanagi blood, e altceva. Si doar pentru ca e o clona asta nu inseamna ca nu poate ajunge sa le poate manuiasca la putere maxima. Asa cum a invatat sa le controleze fara manusa, o sa reuseasca si asta.
Ceva de genu e si in Dragon Ball Z, faza cu super saiyan-ii. Chiar si cei pe jumatate saiyani se puteau face SSJ, ceea ce in teorie nu ar fi fost posibil.

as e stressssss, ma enerveaza tot la el...da e usor de batut in joc.

Daca te referi la modul cum joaca compul, in jocurile emulate de pe NeoGeo, dificultatea e Normal...variantele pentru PS2 ar schimba asta. Totusi, inca nu am intalnit vroun player care sa joace calumea cu Ash. Nu cred ca sunt fani. Nici ai personajului, nici ai move-urilor (care sunt si ele cam gay). Fetele joaca in general cu astfel de caractere, si am auzit de pe alte forumurica multora le place sa joace cu el. "He's such a bishie-wft crap like that". Dupa parerea mea, Ash are cele mai slabe miscari pentru un erou principal pana acum. Poate doar ce i-au mai bagat in Maximum Impact 2 Regulation A, insa nici alea nu ma incanta prea mult. Ash sucks, thats a fact.

Post by: andemon on July 12, 2007, 11:58:17 AM
deci fetelor kre ne provocati la KOf..ash e numai al vostru.
pe de alta parte duo lon si shen woo sunt kiar misto....duo lon preia un pic de la Lin dar are si miscari noi...ia shen woo e pumnagiul nostru! p[acat k toti trei din 2003 au acelasi LDM[leader desp move].

Post by: Yazoo on July 12, 2007, 03:09:55 PM
pe de alta parte duo lon si shen woo sunt kiar misto....duo lon preia un pic de la Lin dar are si miscari noi...ia shen woo e pumnagiul nostru! p[acat k toti trei din 2003 au acelasi LDM[leader desp move].

DouLon nu mi se pare atat de tare. Miscarile lui nu mi se par deloc bine gandite, si par mai mult de spectacol decat eficiente.
Shen pe de alta parte, e unul din eroii mei preferatii, fiind foarte echilibrat in miscari.
Si Oswald in KoFXI (noul partener al lui Ash si a lu Shen) este destul de bunicel, insa miscarile lui usoare il fac mai mult sa para un noob-character. Eh, acum fiecare cu preferintele lui.

Post by: andemon on July 14, 2007, 10:25:04 AM
yazoo, cum e stilul de joc al lui kyo din XI? revine la aruncat flacari cum am vazut in clip, sau ramane tot pe pumni?

Post by: Yazoo on July 14, 2007, 10:38:46 AM
yazoo, cum e stilul de joc al lui kyo din XI? revine la aruncat flacari cum am vazut in clip, sau ramane tot pe pumni?

Kyo original e pe pumni. Cum era si in 2003.
Insa printre personajele ascunse este si Yourng Kyo-classic, care, cu toate ca e imbracat ca in saga-ul NESTS (ce-a mai tare imbracaminte a lui), foloseste miscarile clasice pe care le avea in primele jocuri, sau cum zici tu, aruncatu cu flacari.

Un alt personaj ascuns in KoF XI, dar care apare in 2003, este Robert Garcia. Sunt un mare fan al lui, stilul lui este foarte bine centrat pe viteza si lovituri multiple, insa varianta din KoFXI este chiar imba. Este ce-a a lui care apare si in NeoGeo Battle Colliseum. Intr-un cuvant RUPE.

La fel si celalalte personaje ascunse, Silver (cred ca il intrece pe Goro Daimon la damage-ul in pumni si picioare si are si combo-uri tari), sau Jazu (care e cam aiurea introdus, insa este un personaj interesant, cu miscari ciudate, si cam prea tari.). Mai e si Gai, Mai si Geese, insa nu am jucat foarte mult cu ei sa vad ce e nou si ce nu.

Post by: andemon on July 14, 2007, 10:40:27 AM
aha...ms de info!
in 94-95, kyo era mai mult pe aruncat flacari, k si iori...dar mi-a placut schimbarea din 96!

Post by: Yazoo on July 14, 2007, 10:55:41 AM
in 94-95, kyo era mai mult pe aruncat flacari, k si iori...

Sincer, la Iori nu m-a suparat niciodata acest lucru. Flacarile, cu toate ca sunt destul de tembele, sunt un bun distraction, mai ales atunci cand vrei sa te apropii de adversar sau vrei sa il faci sa sara. Iori e prea tare, nu ma plictisesc niciodata de stilul lui, pure pwnge, nu degeaba e caracterul meu preferat.

Post by: andemon on July 14, 2007, 10:58:11 AM
pure pwnge e knd cineva anume, nu zic cine, joaca q daimon impotriva mea....ma enerveaza apucoidul ala!

Post by: Yazoo on July 14, 2007, 11:04:16 AM
pure pwnge e knd cineva anume, nu zic cine, joaca q daimon impotriva mea....ma enerveaza apucoidul ala!

Goro Daimon chiar nu mi se pare atat de puternic. Atata timp cat il ti la distanta si il executi cu miscari rapide si bine centrate (adica sa-l atinga, nu sa tina garda) poate fi usor doborat. Cat de apucaturile lui, nu barezi, dai si fugi. Dodge-ul face minuni in cazul peronajelor de genu (Clark sau Mary).

Post by: andemon on July 14, 2007, 11:08:03 AM
asa e..traiasca emergency escape! dar dak si celalat stie cum sa te apuce si cum sa se foloseasca da range=ul mare al pumnilor si picioarelor lui daimon...ouch!

Post by: Yazoo on July 14, 2007, 11:12:23 AM
Acum tre sa recunosti, meciurile adevarate se dau intre doi jucatori exparimentari. Its no fun beating newbies. Iar intr-o lupta egala iti creezi strategia pe loc, nu dinaintea luptei.

Post by: andemon on July 14, 2007, 11:18:11 AM
de acord..am eu o trauma knd vine vb de apucoizi: daimon, clark, hinako, kasumi.

Post by: Yazoo on July 24, 2007, 08:57:56 AM
de acord..am eu o trauma knd vine vb de apucoizi: daimon, clark, hinako, kasumi.

Stiu ca e un pic off-topic, dar tre sa recunosc ca personajele bazate pe prinzaturi din KoF palesc in fata adevaratului rege al stilului acesta, care este nimeni altul decat King din seria Tekken (o alta iubire veche de-a mea). De la King incoace, nu am vazut un persoanj de genu mai puternic si mai echilibrat in miscari. Restul or avea stiluri diferite, insa nu se compara.
Clark ar un set nou si destul de frumusel de miscari si prinzaturi in MaxImp2. Insa nu sunt fan, never was, never will.

Post by: andemon on July 25, 2007, 08:10:55 PM
e off topic, da are si legatura.
o sa caut sa joc si eu tekken, dak tot sunt asa misto facute chara.
kof a fost original la vremea sa...iar tekken a preluat si a imbunatatit...go them.

Post by: ciresica on August 10, 2007, 06:42:17 PM
cea mai trista am fost knd au daramat salide de play station de la big berceni :(
acolo am jucat in disperare kof shi tekken, mai jucam shi soul calibur pe sega.
il citez de andemon kof a deschis calea..tekkenul a preluat shi a continuat!
ca personaje din kof imi plac gagicile logic..mai ales mai cu tzatzanele ei babane :))) shi ca baietzi imi place kyo :D
din tekken pe langa gagici :)) imi place howarang(sper ca am scris bine:D) shi jin:X

Post by: Kyo on August 10, 2007, 10:41:38 PM
suntem putini jucatori de kof buni in tara asta... din cati am cunoscut eu pana acum... sunt eu , yazoo, andemon, majin sempai si cam atat :| . uuu, mai nau si ciresica! eci amintiti'mi sa ma razbun pe ea intr'un meci de kof, in caz de se creeaza disensiuni realtime! si asta s'ar intampla daca am bea amandoi peste masura :lol:

cheers!

Post by: andemon on August 11, 2007, 03:39:32 PM
sa joci kof beat...tre sa fii de-a dreptu peste stangu sa faci asta...
parca vad k va ies DM-urile mai bine...

Post by: Yazoo on August 11, 2007, 08:03:21 PM
sa joci kof beat...tre sa fii de-a dreptu peste stangu sa faci asta...
parca vad k va ies DM-urile mai bine...

Hahaha, cred ca ar fi o experiente pe cinste. Singurul joc pe care l-am jucat sub influenta alcoolului a fost Mortal Kombat Shaolin Monks. Unde, impreuna cu un amic (si el ciupit) ne intrebam de ce naiba nu mor mostrii aia, pana am primit un picior in cap (pe bune) de la alt prieten care ne-a zis sa nu mai lovim peretii atat ca monstrii erau in partea cealalta.

Cat despre jucatori de KoF; aici in Brasov sunt cativa, a cu cine juca. Iar din ce ai stiu de prin tara, mai e Majin, Muad si Shingo (ultimii doi de pe anime-club). Ar merge un campionat ceva, m-am mai jucat de mult. In ultima vreme bag Tekken 5 si Guilty Gear XX la greu. Abia astept sa apara KoF XII. La cat de revolutionar se anunta...
Iar in mare parte, nu sunt fani pentru ca e cam tarziu sa devii fan daca nu te-ai apucat de el acum cativa ani. Poate mai ajuta Maximum Impact 1 si 2, insa greu. Stiu o singura persoana care a devenit fan innebunit dupa ce a jucat MaxImp2.

Post by: Kyo on August 11, 2007, 10:29:51 PM
poate ne intalnim la otaku festival in octmbrie si ii dam un campionat de kof! eu, unul, sunt mai mult decat pregatit sa va incerc! in afara de andemon, nu prea am intalnit o provocare, sau cineva care sa fie macar atat de bun ca mine si andemon...

Post by: Yazoo on August 11, 2007, 10:52:31 PM
poate ne intalnim la otaku festival in octmbrie si ii dam un campionat de kof! eu, unul, sunt mai mult decat pregatit sa va incerc!

Nu suna rau. Si asa aveam de gand sa fac o aparitie pe acolo, ca anul trecut nu am apucat. Daca e mai aduc carne de tocat. Insa unde am putea juca? Mai e vreoun arcade pe acolo, sau sala de PS-uri? Si ce KoF sa jucam? Nu ar strica si un Maximum Impact 2 asa de distractie. Trust me, once you play it, you'll love it.

Post by: Kyo on August 12, 2007, 12:05:33 AM
sincer prefer un kof 2001. si ne trebuie doar un pc si o tastatura pregatita pt masacru :lol: . jocurile de PS si PS2 nu am reusit sa le joc nicaieri [deh, nu exista posbilitati...]

Post by: andemon on August 12, 2007, 04:31:01 PM
fratii mei albi, la otaku aduc organizatorii ps2-uri...asa k avem unde, va zic eu.

Post by: Yazoo on August 12, 2007, 04:56:59 PM
fratii mei albi, la otaku aduc organizatorii ps2-uri...asa k avem unde, va zic eu.

Daca sunt chipate si vor, pot aduce eu KoF-urile. Am OrochiSaga (95,96,97) si NESTS Saga (99,00,01), KoF 2003, NeoWave, XI si Maximum Impact 2, toate versiuni pentru PS2.
Singurele KoF-uri care nu le am pentru PS2 sunt 94, 94 cel nou si 2002. KoF Kyo il am pentru PS1 insa nu imi place stilul de joc.

Post by: andemon on August 12, 2007, 05:23:44 PM
nah, lasa-le acasa. neo geo nu o sa jucam. mai bine maximpact 1 si 2....

Post by: Yazoo on August 12, 2007, 05:29:46 PM
mai bine maximpact 1 si 2....

Asta ziceam si eu. Cred ca singurul motiv pentru care Kyo vrea KoF 2001 este pentru ca n-a jucat pana acum MaxImp. :roll:  Si credema, iti pune la incercare skill-urile de KoF-er, in ciuda schimarilor suferite. Deci nu poti zice ca nu e acelasi lucru sau ca, 'stiu KoF dar MI nu am jucat niciodata deci de aia nu joc calumea'. Iar MaxImp ofera o mai mare rejucabilitate, chiar si dupa ore-si-ore de joc, si credeti-ma ca stiu mult prea bine asta. Am reusit si performanta alturi de un amic sa jucam 5-6 ore, meciuri numai cu aceleasi doua personaje; eu cu K', el cu Leona. Deci plictiseala este un lucru care nu se intalneste in MI2.

Post by: andemon on August 12, 2007, 06:14:29 PM
nice....de jucat am jucat putin...dar sunt de acord k plictiseala si KOF sunt paralele.
eu q K', tu...q  cine vrei..nu zic k castig, dar o sa imi placa meciul.
Chain Drive!

Post by: Yazoo on August 12, 2007, 08:15:23 PM
eu q K', tu...q  cine vrei..nu zic k castig, dar o sa imi placa meciul.
Chain Drive!

Eu cu cine vreau? Ultimul care a zis asta a regretat. :lol: Lets say a K' versus Terry match should be very interesting! Sau Alba Meira ori Kyo Kusanagi clasic, mwaha!
Si apropo, in MI2, Crimson Star Ride este mult mai devastatoare decat Chain Drive, si e de level 3.

Post by: andemon on August 13, 2007, 10:00:18 AM
terry e f bun, dar are miscari kre dak rateaza il lasa foarte descoperit...si dak folosesc eu crow bites cum trebuie[slabe sanse]...
in rest, kiar nu am idee cum e alba..stiu k rupe, dar nu stiu combouri q el..iar kyo...sa zicem doar k nu e pers principal in kof 95-98 degeaba.

Post by: Yazoo on August 13, 2007, 10:14:36 AM
in rest, kiar nu am idee cum e alba..stiu k rupe, dar nu stiu combouri q el..

Este foarte tare. Am reusit sa-l bat si pe Armored Ralf pe Hard cu el (al nivel mai ridicat ar fi masochism curat, nu degeaba e imba caracterul). Imi place ca are combo-uri usoare in care poti strecura DM-uri foarte usor. DOA-urile se fac iara usor si sunt foarte eficiente, mai ales ce-a de level 3 (Fury of Thunder God parca se chema) care o face printr-o piedica...deci daca oponentul nu tine garda jos adio. Si in plus, poti sa-l iei cu piedica aia si sa-l bagi in atat, chiar si daca e intins pe jos. Apoi mai are si counter-e, separate, sau ca final de combo, pentru orice retaliere a adversarului. Deci tipul rupe.