RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin
Chakra: 74
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to RagnaroK
Dark Avenger FTW
|
|
« on: May 28, 2007, 12:05:39 AM » |
|
Daca tot v-ati apucat toti de scris poezii,am decis sa compun si eu una. E prima de acest gen si nu am deloc experienta asa ca nu fiti prea duri cu mine. Am incercat sa descriu ceea ce simt si probail ca vor urma si altele sau daca nu voi mai adauga strofe.
Speranta
O lacrima uscata curge, Pe-oglinda sufletului meu, Tu n-o sa-ntelegi niciodata Ca eu te voi iubi mereu.
Singuratatea ma apasa Cand stiu ca tu nu ma iubesti, Singur am fost o viata-ntreaga Fara iubire nu traiesti.
Si cerul negru plange ne-ncetat Cu lacrimi calde,mari,pustii Ce am facut ca sa ma simt uitat Te tot astept,oare de ce nu vii.
Prin praful galben ce apare Ca un desert de mult apus, A ta imagine o pierd in zare, Acum te simt,acum te-ai dus.
Oare de ce sa fie-asa? De ce-ai ales ca sa dispari, Vreau ca sa vii si sa repari Caci eu te-astept iubirea mea.
Si stau si tremur tot in frig Mereu te chem,mereu te strig Dar tu nu vii ci m-ai uitat Si tot ce-a fost s-a terminat.
|
Romanian Girls are HOOOOOOT and the boys are NOOOOOOOT
|
|
|
Grazy
Sad Clown
Genin (D-rank mission)
Chakra: -11
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Grazy
i'm the best! f*ck the rest!
|
|
« Reply #1 on: May 28, 2007, 12:16:55 AM » |
|
kiar imi place,foarte profundele sentimentele de iubire si melancolie m'a atins as putea spune,bravo...[eu sg lucru care cica e poetic,l'am facut ieri in metrou dupa ce o fata m'a sacait cu iubire si s*x.."Agata-ma in cuie,dezleaga-mi lung siretul,tresari cand noaptea urla,hai sa iubim parchetul]
|
-click pe imagine A,da,numele meu e Grazy nu Crazy,vine de la Graziella!!! Si vezi profilul inainte sa ma faci baiat!sunt FATA!!
|
|
|
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to RagnaroK
Dark Avenger FTW
|
|
« Reply #2 on: May 28, 2007, 12:26:51 AM » |
|
Stiu ca nu e reusita si apreciez ca totusi incerci sa ma incurajezi. Eu nu eram asa "Sensibil" si inainte cam tot aia as fi spus ca e poetic.Acum m-am schimbat putin si asta datorita unei persoane careia ii multumesc foarte mult.Tot ea e si muza care m-a inspirat sa scriu poezia
|
|
|
|
Jane
....
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 348
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jane
There is no failure. Only feedback.
|
|
« Reply #3 on: May 29, 2007, 01:10:08 PM » |
|
e f dragutza poezia,ar trebui sa mai scrii..pt un incepator...hm..iti zic eu ca-i destul de reusita ce zace in tine Ragna si noi nu stiam anyway,poate ne mai arati
|
|
|
|
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to RagnaroK
Dark Avenger FTW
|
|
« Reply #4 on: May 29, 2007, 01:53:07 PM » |
|
e f dragutza poezia,ar trebui sa mai scrii..pt un incepator...hm..iti zic eu ca-i destul de reusita ce zace in tine Ragna si noi nu stiam anyway,poate ne mai arati
Crede-ma ca nici eu nu stiam Ms pentru aprecieri,poate o sa mai scot una cand am timp :) EDIT :Ma dezamagesti! nu imi dai sugestii,nu spui ce nu iti place? ce am gresit?
|
|
« Last Edit: May 29, 2007, 02:04:45 PM by RagnaroK »
|
|
|
|
|
Akate
Lving like a puppet
Fanclub Kakashi
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 56
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Akate
I don`t cry, I don`t smile, I`m cold like ice
|
|
« Reply #5 on: May 29, 2007, 02:12:24 PM » |
|
Bv RagnaroK...chiar imi place, eu am un spirit critic destul de dezvoltat insa la tine nu prea am ce sa zic. O singura obervatie am...parca tu ziceai ca eu scriu poezie trista...insa a ta ce e, ti se pare prea vesela ...oricum astept si alte poezii si am sa iti dau mai multe sugestii atunci. App, am uitat de o chestie, la versul "Te tot astept,oare de ce nu vii." ar fi mers mai bine parca "Te tot astept, dar tu nu vii"...insa asta e doar parerea mea si nu tre` sa tii cot de ea
|
|
|
|
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to RagnaroK
Dark Avenger FTW
|
|
« Reply #6 on: May 29, 2007, 02:35:20 PM » |
|
Bv RagnaroK...chiar imi place, eu am un spirit critic destul de dezvoltat insa la tine nu prea am ce sa zic. O singura obervatie am...parca tu ziceai ca eu scriu poezie trista...insa a ta ce e, ti se pare prea vesela ...oricum astept si alte poezii si am sa iti dau mai multe sugestii atunci. App, am uitat de o chestie, la versul "Te tot astept,oare de ce nu vii." ar fi mers mai bine parca "Te tot astept, dar tu nu vii"...insa asta e doar parerea mea si nu tre` sa tii cot de ea
Ma bucur ca iti place si ca "nu ai ce corecta". Cand ziceam ca scrii doar poezii triste,eram eu mai happy Acum 2 zile cand am scris poezia chiar simteam ce am zis in ea "Oare de ce nu vii" - am formulat-o sub forma unei intrebari,care reprezinta incapacitatea poetului(eu) de a realiza motivul pentru care ea("iubita") nu mai vine. Asta vroiam sa subliniez,nu faptul ca nu e prezenta Ms oricum pentru sugestie.
|
|
|
|
purple_angel
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 172
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to purple_angel
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #7 on: May 30, 2007, 05:42:58 PM » |
|
Wow! e perfecta! Nici nu stiam.....ca ai un asa mare talent!!!!!!!!!!!! Frumost raspuns la intrebarea lui Akate!
|
|
|
|
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to RagnaroK
Dark Avenger FTW
|
|
« Reply #8 on: May 31, 2007, 06:00:40 PM » |
|
Nu prea mi-a reusit asta,dar m-am chinuit sa mai scot una. Trebuie sa fiu intr-o anumita stare ca sa pot sa fac cat de cat ceva.... Anyway Here it is
In chip de inger ai venit Pe-o raza de lumina, In suflet te-am adapostit Sa nu te simti straina.
Esti un motiv ca sa traiesc Si sa raman in lume, Tu nu poti sti cat de iubesc Si nici nu iti pot spune.
Ai fost un gand,un vis frumos Ce-mi da mereu speranta, Un spirit foarte luminos Si plin de toleranta.
Acum privesc neincetat La vremea ce-a trecut, Si simt ca mor caci m-ai uitat Si asta m-a durut.
Te-am asteptat o viata-ntreaga Sa vii sa-mi spui ca ma iubesti Chiar si acum imi esti prea draga Cu toate ca ma parasesti.
Un univers intreg se prabuseste Cand spui ca nu insemn nimic Dar inima mea te doreste Macar in gand,macar un pic.
Sufletul meu e inecat In lacrimi de durere, Tu ai ales si ai plecat Acum e doar tacere.
|
|
« Last Edit: May 31, 2007, 08:01:08 PM by RagnaroK »
|
|
|
|
|
gabitzu
Fanclub Sailor Moon
Chakra: 100
20.00 ryo
View Inventory
Send Money to gabitzu
Kinky devil
|
|
« Reply #9 on: May 31, 2007, 06:27:44 PM » |
|
geez man....dar tu esti chiar indragostit .....poezia ta nu exprima decat dragoste neimpartasita.... anyawy dak gresec trage-ma de urechi si keep on going
|
|
|
|
smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Missing-nin
Chakra: 350
20.00 ryo
View Inventory
Send Money to smasher
loved by few hated by many respected by all
|
|
« Reply #10 on: May 31, 2007, 06:35:21 PM » |
|
poezia ta nu exprima decat dragoste neimpartasita.... citest sig-u lui ;)) aia mi-a zis si mie esti talentat bah... cand tzi-am zis k pui suflet u nu k batman zbura ... stiu eu ce zic stai relax... fa o poezie de scuze ptr ADDA pls . ms np \m/ clar clar... era clar k te oftici ... wa pe tine nu cred k te mai stie ... da' pe mine cred k inca mai are coshmaruri cu mine cum ii sparg capu
|
|
« Last Edit: May 31, 2007, 07:01:46 PM by smasher »
|
|
Hardstyle is the music i cant explain Hardstyle is the music running throu my veins Hardstyle is the music i cant explain Hardstyle is the music that makes me INSANE !
|
|
|
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to RagnaroK
Dark Avenger FTW
|
|
« Reply #11 on: May 31, 2007, 06:53:06 PM » |
|
Ms pentru aprecieri ^^,dar sunt interesat si de critici poezia ta nu exprima decat dragoste neimpartasita.... citest sig-u lui ;)) aia mi-a zis si mie esti talentat bah... cand tzi-am zis k pui suflet u nu k batman zbura ... stiu eu ce zic stai relax... fa o poezie de scuze ptr ADDA pls . ms np \m/ De ce sa fac o poezie de scuze pentru ea? :)) cred ca nici nu ma mai stie
|
|
|
|
purple_angel
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 172
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to purple_angel
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #12 on: May 31, 2007, 07:17:09 PM » |
|
Prima strofa imi place foarte mult...e foarte romantica.ii oferi adapost...sweet.Parca m-as uita la o poezie publicata de un poet foarte cunoscut!
Stofa a doua exprima foarte bine ce simte un indragostit!si cand este intrebat de persoana de care este indragostit "cat ma iubesti" nu poate exprima in cuvinte...ce simte: "Tu nu poti sti cat de iubesc Si nici nu iti pot spune."
In strofa 5 :Chiar si acum imi esti prea draga Cu toate ca ma parasesti. "Ma parasesti"...imi exprima ..ca chiar daca te-a parasit odata...in inima ta durerea se repeta de fiacare data cand te gandesti la ea...asa ca ea te parasesti in continuu
Um....mai trebuie sa licrezi la ultima strofa...
Gata gata !nu mai comentez...ca mai mult scriu prostii! Super poezier mai Emi mai!
|
|
|
|
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to RagnaroK
Dark Avenger FTW
|
|
« Reply #13 on: May 31, 2007, 07:24:43 PM » |
|
Prima strofa imi place foarte mult...e foarte romantica.ii oferi adapost...sweet.Parca m-as uita la o poezie publicata de un poet foarte cunoscut!
Stofa a doua exprima foarte bine ce simte un indragostit!si cand este intrebat de persoana de care este indragostit "cat ma iubesti" nu poate exprima in cuvinte...ce simte: "Tu nu poti sti cat de iubesc Si nici nu iti pot spune."
In strofa 5 :Chiar si acum imi esti prea draga Cu toate ca ma parasesti. "Ma parasesti"...imi exprima ..ca chiar daca te-a parasit odata...in inima ta durerea se repeta de fiacare data cand te gandesti la ea...asa ca ea te parasesti in continuu
Um....mai trebuie sa licrezi la ultima strofa...
Gata gata !nu mai comentez...ca mai mult scriu prostii! Super poezier mai Emi mai!
Ms,vad ca ai surprins cam ce am vrut sa spun,se pare ca e evident :))))
|
|
|
|
Jane
....
Chakra: 348
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jane
There is no failure. Only feedback.
|
|
« Reply #14 on: May 31, 2007, 07:59:40 PM » |
|
Macar in gand,macar umpic.
era un pic,ne? in fine..poezia e super..este cam sad..d-nu' Ragna,nu spuneai tu ca poeziile userilor is sad? sa nu-mi spui ca asta e happy anyway,bafta in continuare
|
|
|
|
|