News: Daca vreti sa ajutati site-ul animefan, va rugam sa faceti o mica donatie...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 10, 2008, 05:14:30 AM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: Un nou poet,neinsemnat  (Read 377 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin

Chakra: 103

65.00 ryo

View Inventory
Send Money to RagnaroK

Dark Avenger FTW

« Reply #45 on: November 21, 2007, 03:24:12 AM »

Hahahha ce am mai ras dupa ce le-am citit acum...au trecut 100 de zile de cand am scris distrus eram doamne >.<

Romanian Girls are HOOOOOOT and the boys are NOOOOOOOT
DeeDee
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 4

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to DeeDee

sugar high- Pepsi addict - :D

« Reply #46 on: November 25, 2007, 12:03:37 AM »

Naaaah, nu ar trebui sa gandesti asa...acum m-am pripasit si eu pe aici, altfel as fi comentat mai demult. Biiiiiiiiiine, am citit numai ultima ta poezie,iar daca tu zici ca ti-a disparut "starea" si celelate sunt mai bune, well ce pot spune? Felicitarile mele.

Multi poeti din ziua de azi se bucura ca pot face poezie sau pretinde ca fac poezie la adapostul versurilor albe. Faptul ca tu reusesti inca sa te exprimi prin cuvinte "ce in coada au sa sune" e remarcabil si te deosebeste de multi pe care i-am auzit. Deci, de ce sa razi cand te uiti in urma? Distrus in niciun caz nu esti, multi baieti pierd de pe urma faptului ca nu isi pot exprima sentimentele.

Stilul tau imi aminteste de cel al lui Eminescu (repet, am citit doar o poezie de-a ta, asa ca s-ar putea sa ma insel) dar tot ce am de comentat din poezia aceea (BTW, da-le si titlu, please, ca sa le pot zice pe nume ) este ca trecerea de la iubirea nebuna care te orbeste la indiferenta se face cam prea brusc si fara explicatii.

De asemenea, stii ce imi mai place? Faptul ca poti scrie poezii lungi. Daca te duci sa le vezi pe ale mele, in comparatie cu alte tale...

Keep up da good work...cine stie,poate rasul tau fata de poeziile din trecut reprezinta semnul unei evolutii...
Uimeste-ma 

Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  

Jump to: