Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email?
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
Home
Forum
Help
Search
Calendar
Login
Register
News
: De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta !
December 13, 2007, 06:15:29 AM
AnimeFan
|
Jocuri
|
Jocuri
| Topic:
Gothic 3
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
« previous
next »
Topic Tools
Search this topic
Pages
1
Author
Topic: Gothic 3 (Read 66 times)
adrianrbs
Ninja student (no ranked mission)
Chakra: 4
Gothic 3
«
on:
May 02, 2007, 09:03:03 AM »
General
Seria Gothic continua ceea ce este un lucru foarte bun. Toti fani Gothic sunt foarte fericiti sa stie ca Piranha Bytes lucreaza la Gothic 3. Jocul se va lansa undeva la inceputul anului 2006 si isi propune sa faca din seria Gothic cel mai bun joc.
Pana acum cei de la Piranha Bytes nu au putut impresiona foarte mult pe cei nefamiliari cu Gothic 3 deoarece jocul e in faza pre-alpha, dar pentru cei care au jucat Gothic 1 si Gothic 2, ceea ce isi propune Gothic 3 sa faca ii face foarte nerabdatori. Dupa parerile multora, cu exceptia celor care refuza categoric macar sa incerce Gothic, acest joc e unul din cele mai bune RPG-uri, iar Gothic 3 se spera sa dovedeasca acest lucru tuturor pentru ca multi infocati de RPG-uri au trecut de Gothic fara macar sa stie ca exista... seriile precedente ducand lipsa de o publicitate eficienta.
Jocul in sine s-a impus si a reusit sa invinga lipsa de publicitate si sa ofere experiente de neuitat nu ca multe alte jocuri care sunt numai publicitate si atat. Acum avand prestigiul jocurilor Gothic 1 si Gothic 2, Gothic 3 se va impune foarte usor, iar daca calitatea jocului se va pastra cu siguranta Gothic 3 va fi RPG-ul anului 2006.
Story
Baza povesti este facut, dar in mare parte nu este inca terminata deoarece intai se doreste finalizarea lumii gothic si apoi a aventurii in sine.
Actiunea in Gothic 3 va avea loc pe continentul Myrthana format din patru regiuni: Myrthana, Varant, Nordmar si insulele din sud. Insulele nu vor fi accesibile in Gothic 3. Aceste regiuni au fost unite de regele Rhobar al II-lea, numai ca regatul se destrama datorita orcilor care au cucerit regatul si il domina.
Eroul va ajunge pe continent cu corabia din Gothic 2 si se va intalni cu vechii prieteni din Gothic 1 si 2. Acum orci nu sunt doar niste simple animale cu armuri ci au o adevarata cultura la care poti sa te alaturi si sa lupti impotriva oamenilor, se pare ca acum pe orci nu ii mai preocupa asa de mult oameni.
Gameplay & world
Eroul - continuare nu va fi lipsit de puteri ca in Gothic 2, ci va fi destul de capabil sa infrunte creaturi mai puternice inca de la inceput. In Gothic 3 eroul va putea juca si de partea raului, jocul putand avea trei sfarsituri acestea depinzand de actiunile si deciziile pe care la va face jucatorul.
Lumea va fi de trei ori mai mare decat Gothic 2 + Addon-ul Night of the Raven ajungandu-se la o cifra estimativa de circa 70 km². Aceasta lume vasta va fi impartia in diferite regiuni geografice (desert, munte, padure, coasta, etc…). Pentru a umple aceasta lume producatorii vor realiza circa 20 de orase/sate. Aceste zone diferite vor fi populate de oameni cu trasaturi diferite de exemplu oamenii de la munte vor fi mai robusti. Astfel se va ajunge la 6 tipuri de "oameni", dar sa nu va asteptati la dwarfi, elfi sau alte rase de prin alte lumi fantastice.
O mare atentie este data atmosferei jocului care se doreste a fi mai mult gen Gothic 1. Numarul de profesii si de guilde a crescut precum si libertatea eroului, el ne mai fiind limitat de guilda in care se afla. In Gothic 3 daca esti magician asta nu te opreste sa devii si un luptator cu sabia desavarsit sau vice versa.
Acum pana si animalele au rutine ca NPC-urile acestea mergand la vanatoare in haita sau alte actiuni. Rutinele NPC-urilor au fost mult inbunatatite si facute mult mai complexe.
O idee mult discutata este cea de a introduce caii in joc ca mijloc de transport mai rapid prin lume. Daca se vor dovedii eficienti si nu vor strica gameplay-ul vor fi introdusi.
Controlul va fi si acesta modificat, acum mous-ul avand rolul principal, dar pentru cei care prefera vechiul control va exista optiunea.
Acum jocul nu va mai fi structurat in capitole, vor fi introduse si scuturi acum crescand numarul de combinatii posibile si tactici de lupta.
Other sutff
Versiunea engleza a jocului se va lansa dupa 4 saptamani de la lansarea versiunii germane.
Muzica din Gothic 3 va fi realizata de o orchestra profesionista si aceasta - continuare se va baza mult pe tema din Gothic 1. Numarul de voci pentru personaje este asteptat sa creasca si mult inbunatatit in special cel pentru varianta engleza.
In continuare nu se stie numele eroului sau cine este el si nu vei putea sa te intorci pe Khorinis, lumea din Gothic 1 si 2.
Gothic 3 nu va avea multiplayer deoarece echipa de la Piranha Bytes vrea sa se concentreze in totalitate asupra jocului pentru ca lumea nu e realizata aleatoriu ci fiecare parte din harta este realizata cat mai realistic si autentic posibil.
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 299
Don't make me use the eye !
Re: Gothic 3
«
Reply #1 on:
May 02, 2007, 02:36:35 PM »
cool stuff
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin
Chakra: 117
Dark Avenger FTW
«
Reply #2 on:
May 02, 2007, 04:27:20 PM »
Gothic 3 nu am jucat deoarece m-am lasat de jocuri single player dar Gothic 1 l-am terminat iar Gothic 2 de 3 ori.
Este cel mai misto RPG pe care l-am jucat vreodata.
Romanian Girls are HOOOOOOT and the boys are NOOOOOOOT
jupy
Fanclub Digimon
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 160
- may the rock be with you -
«
Reply #3 on:
July 02, 2007, 12:47:04 PM »
e un super RPG
smasher
drama setter
Fanclub Kakashi
Missing-nin
Chakra: 338
loved by few hated by many respected by all
«
Reply #4 on:
July 02, 2007, 12:53:54 PM »
mi-a placut pana am dat de mmorpg am terminat si 1 si 2
Hardstyle
is the music i cant explain
Hardstyle
is the music running throu my veins
Hardstyle
is the music i cant explain
Hardstyle
is the music that makes me INSANE !
Forever
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 2
«
Reply #5 on:
October 03, 2007, 02:55:49 PM »
Am terminat 1,2 mi au lasat o impresie deosebita dar 3 din pacate nu l am putut juca pe sistemul meu inapoiat!
Dreams of steel, always reveal
The heroes of your fantasy
Dreams of steel
Can become real
Believe in the dream
And you will win...
kenshin
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 5
I don't know why,but he said one word,"Farewell"
«
Reply #6 on:
November 13, 2007, 09:02:58 PM »
Eu am jocat Gothic 1,2 dar 3 nu pot sa joc deoarece numi pot permite cu RAM-ul meu.
Apropo cine stie ce inseamna Gotihic?!
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin
Chakra: 117
Dark Avenger FTW
«
Reply #7 on:
November 15, 2007, 01:46:14 AM »
Nici eu nu am jucat 3 din cauza sistemului. Un alt motiv au fost jocurile pe net dar am auzit ca ultima parte este o dezamagire.
Romanian Girls are HOOOOOOT and the boys are NOOOOOOOT
Yazoo
Do I look like I care?
Become Hidden-nin
Chakra: 180
~ [Singrave Legacy] ~
«
Reply #8 on:
November 15, 2007, 11:02:42 AM »
Quote from: RagnaroK on November 15, 2007, 01:46:14 AM
Nici eu nu am jucat 3 din cauza sistemului. Un alt motiv au fost jocurile pe net
dar am auzit ca ultima parte este o dezamagire
.
Doamne fereste, musca-ti limba. Gothic 3 bate cu usurinta primele doua parti. Este un joc epic, un adevarat clasic al genului. Un joc revolutionar pe care din pacate nu am apucat sa-l termin (ca e lung ca naiba), insa din cat am jucat pot spune ca in nici un caz nu e o dezamagire. Wtf, mai intai jucati-le si dupaia comentati-le.
E adevarat ca cere de te innebuneste, insa l-am vazut jucat de un comp mediu, cu totul la low, fara efecte, fara nimic, si parca isi pierdea din farmec. Trust me, jocul asa e facut pentru calitate. You haven't lived until you've seen the lands in Gothic 3. Parca nici cele din Oblivion sau TwoWorlds nu aratau asa de bine. Stiu ca aveam si un screenshot cu luna reflectata in apa iar in fundal o padure si niste munti pusa ca wallpaper odata.
Povestea e rupere; cu mult mai multe complicati decat cea din 1 sau 2. Mult mai diversificata, plus, pe parcurs ce joci ai impresia ca tu o creezi alegand diferite path-uri. Ceea ce creste enorm rejucabilitatea.
Deci jocul este fantastic si imi pare rau ca multa lume nu il poate juca. Merita deplin.
Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 47
Death awaits those who oppose
«
Reply #9 on:
November 18, 2007, 06:09:48 PM »
Eu sunt un mare fan gothic si ca sa-ti raspund la intrebare gothic insemna intuneric in germana ca jocul e facut de germani.
Jocul e super cu conditia sa joci alaturi de Beliar sau Adanos,nu cu ratatu ala de Innos.
«
Last Edit: November 18, 2007, 06:15:15 PM by Death_Angel_Apocalipse
»
Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price
http://i41.photobucket.com/albums/e286/Brolly_AF/122.jpg
Pages
1
AnimeFan
|
Jocuri
|
Jocuri
| Topic:
Gothic 3
« previous
next »
Jump to:
Please select a destination:
-----------------------------
AnimeFan Media
=> Media
===> Animefan Media
===> Reportati Linkurile Stricate
===> Cereri Media
=> Revista Animefan
Sectiunea Principala
=> Reguli
=> Anunturi
=> Introduceri
=> Discutii Generale
=> Feedback
=> Quiz
=> Voteaza
Anime/Manga
=> Discutii Generale Despre Animeuri
=> Discutii Generale Despre Manga
=> Serii Anime
===> Alte animeuri
===> . hack//
===> Bleach
===> Death Note
===> Devil May Cry
===> D.Gray-man
===> Dragon Ball
===> History's Strongest Disciple Kenichi
===> Inuyasha
===> Naruto
===> Rurouni Kenshin/Samurai X
===> Shakugan no Shana
===> Yuyu Hakusho
GFX
=> Ajutor GFX
=> Rendere
=> Semnaturi
=> Avataruri
=> AMV-uri
=> Wallpapere
=> Artwork & Fanfiction
=> Foto
Muzica/Filme
=> Muzica din Animeuri
=> Muzica - Generalitati
=> Filme
Jocuri
=> Competitiile AF
=> Jocuri
=> Jocuri pe Forum
=> Provocari
=> Role Play
Fan-Cluburi
=> Discutii generale despre FanCluburi
=> FanClubs
Cereri
=> Cereri
Ichisoarea AF
=> Shinobi Capturati
Print
Advanced search
Page created in 0.128 seconds with 16 queries.