Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! November 03, 2007, 12:37:25 PM
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: ce nu iti place la jocu .......
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: ce nu iti place la jocu .......  (Read 58 times)
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Hidden-nin

Chakra: 26

Jabberwock

« on: August 24, 2007, 05:01:43 PM »

sunt atatea jocuri pe care leai jucat , ok te cred
dar sunt si jocuri pe care nu lai jucat k ti sau parut naspa inainte sa le instalezi si deaia nici nu ai facuto cum e in cazul meu fifa si cs
aicea poti abera de ce jocuri ai jucat si ce nu tia placut la ele

kAtA_ssj6
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 100

« Reply #1 on: August 24, 2007, 05:08:43 PM »

MUGEN Edition >> naspa . l-am downloadat cu Micro Torrent si dupa aia nu mergea nici macar dezarhivat sau nici macar downloadat cateodata (se oprea la 99%)

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 528

Nici prea personal...

« Reply #2 on: August 25, 2007, 04:45:52 PM »

lol....naspa, frate.
mie mi se pare naspa CS...serios...fara suparare pt cei kre il joaca, dar e joc de minte limitata.
si mi se par naspa shooterele in general. cum sa stai q tinta aia pe ecran si sa impusti k mamelucu toaaata ziua?!

kAtA_ssj6
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 100

« Reply #3 on: August 25, 2007, 04:57:03 PM »

ba , shooterele sunt cele mai tari . astea chiar sunt jocuri . in special half-life , fiindca este un joc foarte bine construit (nu din punct de vedere al grafiici poate , dar din punct de vedere al povestii)

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Chakra: 178

Wanted ~ Dead or Alive

« Reply #4 on: August 26, 2007, 01:43:08 AM »

MUGEN Edition >> naspa . l-am downloadat cu Micro Torrent si dupa aia nu mergea nici macar dezarhivat sau nici macar downloadat cateodata (se oprea la 99%)

Si asta il face naspa???? ca nu s-a download-at calumea???? frate, tu gandesti in timp ce scri? Asa pot zice si eu ca God of War a fost naspa ca ocupa un dvd-double-layer si nu l-am putut juca decat ripp-uit, sau mai stiu eu ce joc, ca avea kit-ul bulit si nu rula. Jeez!

CS da, mi se pare aiurea. Este un joc de skill mult si gandire deloc. Si in plus, este creat pentru a fi un shooter de echipa, insa nu, toti cs-isti "buni" sunt frag-eri; si ii mai auzi cateodata: cand dam unu-la-unu sa te dovedesc? CS 1la1 este ce-a mai mare tampenie posibila.
Jocurile care nu-mi plac, sunt deobicei cele fara poveste; simulatoare in general: sport, masini, managere etc.

in special half-life , fiindca este un joc foarte bine construit (nu din punct de vedere al grafiici poate , dar din punct de vedere al povestii)

Intr-un joc ca Half-Life, care are o poveste geniala, grafica nici nu mai conteaza; putea sa aibe si grafica de DOOM2, crezi ca conta?
Eu sunt un fan inrait Final Fantasy; daca as fi pus asa mare pret pe grafica, mi-as fi scos ochii demult. Pentru mine cele mai importante chestii la un joc sunt povestea, gameplay-ul si feeling-ul. Uneori una din ele poate fi mai stralucita, compensand pentru restul. Si aia face un joc bun.

~ The Great Age of Pirates ~

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 154

Gamehamster

« Reply #5 on: August 26, 2007, 01:53:11 AM »

Intr-un joc ca Half-Life, care are o poveste geniala, grafica nici nu mai conteaza; putea sa aibe si grafica de DOOM2, crezi ca conta?
Eu sunt un fan inrait Final Fantasy; daca as fi pus asa mare pret pe grafica, mi-as fi scos ochii demult. Pentru mine cele mai importante chestii la un joc sunt povestea, gameplay-ul si feeling-ul. Uneori una din ele poate fi mai stralucita, compensand pentru restul. Si aia face un joc bun.

i second this.. am renuntat la a privi grafica , in favoarea unui gameplay si plot senzational...
Desigur, cine ar intra in soul reaver 1 ar iesi de urgenta cand ar vedea grafica patratoasa... asta daca nu i'a atras atentia movie intro-ul... la fel si cu blood omenh 1, care seamana senzational de mult cu... bomberman

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Chakra: 178

Wanted ~ Dead or Alive

« Reply #6 on: August 26, 2007, 02:02:36 AM »

Desigur, cine ar intra in soul reaver 1 ar iesi de urgenta cand ar vedea grafica patratoasa... asta daca nu i'a atras atentia movie intro-ul... la fel si cu blood omenh 1, care seamana senzational de mult cu... bomberman

Seria Soul Reaver/Blood Omen nu a primit atatea premii pentru grafica, ci pentru altceva.
Best story of the Year in repetate randuri zice multe.

~ The Great Age of Pirates ~

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #7 on: August 26, 2007, 12:07:12 PM »

story story...dar ti-e sila sa le joci!
pe bune...adik sa te chinui in SR1 sa dai in vampirii lui zephon sau sa sari in drowned abbey sa ajungi la rahab q grafica aia e chin!

he0ky
Fanclub Dragon Ball
Hidden-nin

Chakra: 26

Jabberwock

« Reply #8 on: August 26, 2007, 03:47:48 PM »

hai cati saritu cu gura pe mine dak zic k si eu ca cs e napa , da mai naspa k fifa nu exista pe pamantul asta

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #9 on: August 26, 2007, 05:19:54 PM »

FIFA a dat si rateuri...de acord...da tot nu e mai naspa k CS.
in fifa macar se implica creieru....

sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 108

I am the powerfull

« Reply #10 on: August 26, 2007, 06:10:07 PM »

sincer nici mie nu prea-mi place cs dar asta nu inseamna ca nu-l joc dar il joc numai cand ma plictisesc

Jiraya
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 90

Pliciman,J-Pliciman,here i come to take the gunoi!

« Reply #11 on: October 03, 2007, 08:20:05 PM »

iote iote.. time to post something

pentru aia care sustineti cu tarie si cu "ceva" ridicata ca jocurile cu grafica infecta nu isi merita timpul.. va sugerez sa cititi ce a avut de zis nea' Mitza, fostu' redactor de la revista LEVEL.. care acuma lucreaza la EA Games Mobile Romania:

"Nu grafica face jocul.. ci gameplay-ul. Daca acum cativa ani ne minunam cand vedeam un sprite cum exploda in milioane de bucatele.. astazi am ajuns sa ne minunam pe grafica din Bioshock, S.T.A.L.K.E.R., si multe altele. Dar tineti minte:

JOCUL va conta intotdeauna mai mult."

asa ca.. daca sunteti comunisti din aia care sunt pro-grafica, jos-gameplay bun, va sugerez sa va lasati de jocuri si sa mirositi florile.

uaaau... tocmai ai dat dovada ca esti un retardat...
Ba tu vrei sa il vezi pe dracu'?

Pages 1
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: ce nu iti place la jocu ....... « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne