Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! December 11, 2007, 02:51:04 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Alte animeuri | Topic: Kaleido Star
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3
Author
Topic: Kaleido Star  (Read 269 times)
XxSharukaxX
*~Arctic Goddess~*
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 10

"Cand voi fi mare, vreau sa devin un Pokemon!"

« Reply #30 on: August 13, 2007, 09:17:08 AM »

Hmmm... Kaleido Star, unul din anime-urile mele preferate. Are o poveste interesanta si dragutza, iar combinatia acestei povesti cu circul si acrobatiile periculoase (uneori sinucigase), m-au facut sa vad acest anime cu sufletul la gura, pur si simplu este original.

Nagato
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: -2

« Reply #31 on: August 29, 2007, 09:54:19 PM »

Yeah yeah, si mie mi-a plcut foarte mult. Ideea acestui tip de "circ" sau cum s-o chemae pur si simplu geniala, costumele si reprezentatiile foarte frumoase, ca sa nu mai zic actiunea... intr-adevar abia asteptam sa vad cum decurge, dar cel mai mult m-a impresionat puterea Sorei, o vointa uimitoare, firea ei luptatoare, niciodata nu seda batuta si nu renunta orice ar fi. Ce as vrea sa am si eu asa un spirit...
Intr-adevar, frumoasa serie, scurta si la obiect!

he0ky
Fanclub Dragon Ball
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 69

Jabberwock

« Reply #32 on: September 03, 2007, 09:07:53 AM »

am incercat sa ma uit la el , sincer nu mia placut 

Crow
New promoted Jounin (B-rank mission)

Chakra: 17

I am vengeance, I am death

« Reply #33 on: November 16, 2007, 02:05:43 PM »

mi-a placut, chiar foarte mult. nu poti spune ca nu a fost cat de cat realist pentru ca Sora se impingea la antrenamente de cadea jumatate moarta noaptea in pat. grafica cel putin a fost foarte buna si povestea sa zicem buna, nu a fost chiar grozava, dar ma tinea in fata TV-ului ca sa vad ce se intampla mai departe. un lucru nu mi-a placut la el, parul ala albastru a ... nu mai tin minte cum o cheama. nu puteau sa-l faca mai mic? era ridicol de mare, macar Leon avea o tunsoiare mai buna.

Pages 1 2 3
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Alte animeuri | Topic: Kaleido Star « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne