News: Revista Animefan 3 a fost lansata, luati-o cat e calda !!!

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 10, 2008, 08:00:39 AM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Kaleido Star  (Read 289 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Nefertiti
Arashi Kigen
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 190

5.00 ryo

View Inventory
Send Money to Nefertiti

Nihil sine Deo !

« Reply #15 on: June 29, 2007, 05:36:01 PM »

Mi-a placut serialul asta. Mai ales Acrobatia Ingerului. E ceva special la serialul asta. Cel putin asa mi se pare mie. M-as uita cu placere la Kaleido ori de cate ori l-ar da cei de pe a

sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball

Chakra: 129

25.00 ryo

View Inventory
Send Money to sasuke

I am the powerfull

« Reply #16 on: June 30, 2007, 11:02:34 AM »

Nefe nu uita de Sparala demonlui sau cum ii zice este singura acrodatie care poate concura cu cea a ingerului si oricum executata de sora aceasta acrobatie a ingerului este magica

jupy
Demon Hunter
Fanclub Digimon
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 173

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to jupy

may the rock be with you

« Reply #17 on: July 02, 2007, 12:51:49 PM »

e chiar interesant da' nu e nici cel mai bun anime pe care l-am vazut vrodat'.....mere

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 172

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to purple_angel

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #18 on: July 02, 2007, 09:20:03 PM »

Eu ma uitam la acest anime..pt ca imi placea...incredere Sorei..determinarea si ambitia ei! In tot serialul nu a cazut doar odata..ci de mai multe ori...dar de fiecare data se ridica mai puternica!
Fool ala era si el interesant...un afemeiat si un pervest...moahma...intodeauna ma facea sa rad... mai ales cand il batea Sora
Tipul ala care se tot tinea dupa Sora ma cam enerva...ca nu facea nimic decat se holba la ea...dar era un prieten formidabil..care o ajuta la greu!Nu o lasa sa planga sau sa se dea batuta...ci o facea sa lupte..uite acolo uin prieten adevarat!

**love**
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 54

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to **love**

little demon

« Reply #19 on: July 04, 2007, 07:22:46 PM »

kaleido star este unul dintre animeurile mele preferate,m-a impresionat foarte mult povestea sorei cum ajunge la kaleido star pentru a-si indeplini visul desi multi au fost impotriva sa,dar in final sora a reusit sa demostreze tuturor ca iubeste scena cu adevarat si ca este o adevarata ks,mi-a placut foarte mult acest anime desi m-au enervat unele personaje care erau f arogante dar avand in vedere ca s-au schimbat nu mai am ce spune^^
in concluzie kaleido star este un anime foarte reusit si cel mai mult imi place, acrobatiile facute de sora,layla,leon,yuri..etc^^
dark_leon
AS rulez!!!
Advertising Staff

Chakra: 218

55.00 ryo

View Inventory
Send Money to dark_leon

pierduta in noaptea uni vieti de poezie

« Reply #20 on: July 05, 2007, 06:30:04 PM »

Nu e plictisitor! e chiar foarteeeee interesant! Ultima serie e cea mai reusita! Soundtrack-ul e perfect! Personajele sunt total diferite ,fiecare avand propriile lor vise si idei (Mia vrea sa devina scriitoare ,Anna vrea sa devina un clovn de succes si Sora vrea sa incante publicul pt totdeauna )
 Mie mi-a placut acest anime pt ca e despre circ si acrobatii (pe care pur si simplu le ador! )
Poate te-a plictisit Adicrst pt ca e prea girly 4 U
si mie mi-a placut din aceasi motiv care i-a placut lui purple_angel, Kaleido Star este unul dintre animeurile mele preferate...si mie imi plac si circurile si acrobatii si eu as vrea sa fiu un acrobat dar ii prea tarziu.Mi-a placut potentialul Sorei de a nu se da niciodata batuta....si de a deveni cea mai buna indiferent de ce va fi sau va pati... . Mi-a placut si spiritul scenei care era destul de pervers si ii propunea Sorei tot felul de prostii , ii umbla printre lenjeria intima, se ascundea la ea in bagaje:)) si dupaia cu Rosetta la fel..... norocul ei ca era Sora acolo...:))
« Last Edit: July 05, 2007, 06:33:06 PM by dark_leon » Logged

AddaMoon
Genin (D-rank mission)

Chakra: 8

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to AddaMoon

iarta greseala,uita raul...fii fericit!

« Reply #21 on: July 05, 2007, 08:17:23 PM »

foarte dragut animeul,imi place chiar mult...povestea este,intr-adevar interesanta...imi place cel mai mult faptul ca sora mereu este optimista,chiar daca mai face si unele mici greseli care pot fi trecute cu vederea

Hell-girl
New promoted Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 5

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Hell-girl

« Reply #22 on: July 06, 2007, 12:54:16 PM »

un anime  foarte bun!imi place personajul sora pentru ka  si-a urmat visele shi a ajuns o adevarata kageido star.povestea e foarte buna!shi imi mai place acrobatia ingerului!a fost grozava shi uimitoare!

i live whit my pain in the darkness
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball

Chakra: 129

25.00 ryo

View Inventory
Send Money to sasuke

I am the powerfull

« Reply #23 on: July 06, 2007, 03:45:25 PM »

da intr-adevar a fost uimitoare mai ales atunci cand o facut spectacolul acela dar nu mai stu cum se numeste sau in duelul cu layla

Kaori
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 7

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kaori

« Reply #24 on: July 13, 2007, 10:36:39 PM »

Si mie imi place acest anime  mai ales ca Sora are mult talent si o vointa tare ca plumbul ce nu poate fi daramata  la Kaleido Star, din fericire are un adversar numit May aceasta crede ca poate deveni viitoarea Layla.  Este prea inganfata si nu stie cand sa se opreasca din ceea ce face  ea crede ca totul este destinat numai ei .
Oricum  povestea este excelenta si ne exprima dreptul de a avea cat mai mult curaj si de a ne face visurile realitate...

AnimeNG Studios
NewGroundsXXXXXXXXXX
Genin (D-rank mission)

Chakra: 3

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to AnimeNG Studios

« Reply #25 on: July 16, 2007, 02:36:06 PM »

Este un anime super chiar vreau sa fac un amv dar nu gasesc clipuri oricum am gasit pe youtube un amv super cu kaleido star cuprinde toata seria 

http://www.youtube.com/watch?v=C0xMPdstj9U

Shot at 2024-07-30
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi

Chakra: 333

50.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

devils may cry....woot woot nero-kun

« Reply #26 on: July 16, 2007, 09:11:15 PM »

Este dragut animeul,inainte sa am net bun ma uitam la el cu placere.....grafica buna,insa ce mi-a placut este faptul ca un lucru atat de obisnuit ca circul ne-a dus n spatele scenei,unde este multa munca si sacrificiu,si ca trebuie sa iubesti cu adevarat oamenii si sa-ti doresti din tot sufletul sa-i incanti ptr a avea succes.Calatoria si schimbarile din sufletul personajelor m-i sa parut fascinanta.Greutatile pe care le intampinau,si faptul ca nu se dadeau batuti.Foarte interesant din punctul asta de vedere.

always...
dark_leon
AS rulez!!!
Advertising Staff

Chakra: 218

55.00 ryo

View Inventory
Send Money to dark_leon

pierduta in noaptea uni vieti de poezie

« Reply #27 on: July 16, 2007, 09:46:30 PM »

deci e super, as vrea sa vad mai multe ovauri, daca intereseaza pe cineva eu am un fic cu kaleido star, pe cine intereseaza sa imi trimita un pm si il voi pune la fan fiction....

xXxA-LiL-BuTtErFlYxX
DiE...DiE...
New promoted Jounin (B-rank mission)

Chakra: 6

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to xXxA-LiL-BuTtErFlYxX

mdaa....pliktiseala ..ma omoara.. :-|

« Reply #28 on: August 04, 2007, 01:37:50 PM »

am vazut anime'ul ..e destul de dragutz ..dar nu se compara cu altele O.o ..povestea destul de nice ^.^ ..cu visul sorei ..e si putin amuzant ..dar park ..s'a km dus vremea..nuj c sa zik ..oricum ..ramane destul de kawai ..

FaCI paRtE dN DeCoR ..
    DeCoRuLL ..NU cONTeaZA..  

-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin

Chakra: 205

5.00 ryo

View Inventory
Send Money to -sinedd-

Sunt un ninja de elita ...credeti-ma

« Reply #29 on: August 05, 2007, 10:29:12 PM »

Da imi place acest anime.....acrobatia mea preferata este manevra legendara....este super..personajul meu favorit este Layla......cred ca daca am sa ies pe salariu am sa ma duc prima oara la un circ....,dar pana la urma nu e destul circ in Romania.....chiar ca la mine in oras a venit circul.

Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to: