Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! November 06, 2007, 08:49:24 AM
AnimeFan | GFX | Artwork & Fanfiction | Topic: Blood tear
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3
Author
Topic: Blood tear  (Read 329 times)
Akate
Lving like a puppet
Fanclub Kakashi
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 57

I don`t cry, I don`t smile, I`m cold like ice

« on: March 23, 2007, 07:54:33 PM »

"Blood tear" se intituleaza un nou proiect al meu...va fi o poveste menita sa imbine toate stilurile(sa nu credeti ca daca m-am apucat de asta las balta Shadow Dance)...ramene sa decideti voi daca mai vreti sau nu din poveste.
                                                     Blood tear
CapI- Scurta prezentare
            In camera era intuneric. Se putea distinge doua siluete imbratisate in lumina slaba a lunii. El o strangea pe ea la pieptul sau cu o putere incredibila. Ea rasufla greu...insa isi ridica usor ochi catre ai lui, era probabil ultima lor imbratisare, desi el nu stia asta. Fata il saruta usor dupa care isi cobora buzele trandafirii si reci ca gheata spre gatul sau. Un singur scancet se auzi si acum ea se infrupta ca o fiara din gatul partenerului sau. Picatura cu picatura sangele lui se scurgea in gura ei si cearsafurile albe ca spuma laptelui acum deveneau tot mai rosii. Cand considera ca e de ajuns, fata isi ridica trupul gratios si se imbraca rapid in uniforma ei de scoala. Se indrepta catre fereastra si lumina slaba a lunii pica peste pielea ei de un alb cadavric. Ochii de un verde inchis stralucea ca si gheata, iar parul lung si negru ii pica neglijent pe spate. Inca murdara de sange pe fata isi duse o mana peste buze. Era atat de perfecta in macabritatea ei. Era frumoasa si gratioasa, nu era nici demon, nici inger, nici vampir. Perfectiunea ei era dusa insa pana la cea a unui inger, colti albi si pofta de sange era ca a unui vampir...insa senzualitatea si puterea era asemenea unui demon. Era  rezultatul unei iubiri interzise intre un inger si un demon. O chema Kumori Bara si numele i se potrivea pe deplin. Era rafinata si gingasa ca un trandafir...insa originile nu ii permiteau sa fie dect o umbra. Se mai apleca odata catre pritenul sau si isi ceru scuze de la acesta dupa care se indrepta cu pasi repezi catre usa. Cand iesi din casa frigul o izbi ca o lance in fata si ploaia cadea amenintator din cer peste fata ei neteda. Nu mai voia sa intre in acea casa. Kumori desi era o fire rece tinu la acel baiat care acum il lasa inconstient pe podeaua camerei sale. Avu grija sa nu il omoare. Nu ii placea sa faca victime...avea un sentiment de vinovatie permanent atunci cand ucidea si nu ii placea sa se simta vinovata.
          Kumori reusi in acea seara sa se adaposteasca de ploaie si dimineata oricum sosi repede. Fata se indrepta acum spre scoala unde invata. Era o institutie respectata in orasul in care locuia, Ogaki. Liceul a fost modernizat insa isi pastra inca fata antica construita in stil european, punctat de modificarile aduse in favoarea influentelor asiatice. Ea considera scoala un amestec de frumos cu grotesc...desi nu era cel mai perfect lucru, ei ii placea.
-Kumori! Stai, asteapta-ma si pe mine. Striga din spate o fata. Era cam la fel de inalta ca si Kumori, cu ochi caprui si parul semana mai mult cu un blond murdar decat cu saten...cum ii placea ei sa sustina. Nu avea aspect asiatic si asta pentru ca tatal ei era englez. O chema Hinita si ar fi trebuit sa fie cea mai buna prietena a lui Kumori.
-Buna Hinita. Ce mai faci? Spuse fata usor distrasa de tot ce se intampla pe holul scolii. Activitati umane care pentru mare parte insemnau atat de mul...Pe ea insa o lasau rece, chiar daca ii placea sa priveasca certurile fetelor pentru nu stiu ce baiat si de multe ori prefera sa se bage in discutie sau sa le "fure" baiatul celor doua ceratrete. O dezgusta invidia oamenilor si pentru perfectiunea ei avea parte de multa invidie. Cateodata pana si pe Hinita  o simtea distanta, insa prefera sa rada si sa nu isi bata capul cu asa ceva.
-Bine...mi se pare mie sau hainele tale sunt un pic ude.
-Ah...nu, cred ca ti se pare, acum hai sa intram in clasa. 

---Va urma---

Jane
..::Angel::..
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 352

There is no failure. Only feedback.

« Reply #1 on: March 23, 2007, 08:58:46 PM »

Destul de interesant Btw,asteptam continuarea

Sharra Naght
*HIGHT HOPE*
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 100

I'm a Dark Angel.I kill you.You will be dead.

« Reply #2 on: March 24, 2007, 12:59:52 AM »

super si yo

buniku
New promoted Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 2

« Reply #3 on: March 24, 2007, 01:05:49 AM »

e chiar faina plus k e genu de povestire kre imi place mie  ..tineo tot asa 

Cand muncesti, joaca-te. Munca, daca este o datorie, te ucide.

Akate
Lving like a puppet
Fanclub Kakashi
Jounin (B-rank mission)

« Reply #4 on: March 24, 2007, 11:32:19 AM »

Va multumesc pentru apreciere...sper sa va placa si acest capitol desi nu se intampla nimic prea spectaculos in el
CapII-Putere

Cele doua fete au intrat in clasa...aproape toti elevi venisera la scoala cu exceptia unuia si Kumori stia foarte bine unde se afla el.Se misca usor printre banci si se aseza in a treia banca de pe randul din mijloc. Alaturi de ea nu mai statea nimeni acum. O alta fata trecu pe langa ea si ii dadu cartile jos in mod intentionat.
-De ce ai facut asta? Intreba Kumori foarte calma.
-De ce nu...crezi ca imi voi cere scuze si ma voi apuca sa iti ridic cartile? spuse Hina, caci acesta ii era numele, pe un ton ingamfat. Hina era o fata destul de frumoasa, avea parul saten inchis si ochii aveau culoarea cerului. Avea un corp bine proportionat si pielea alb-rozie. Se considera una dintre cele mai populare fete din liceu si ii placea sa creada ca e cea mai mare rivala a lui Kumori. Desi pe aceasta din urma nu o preocupa deloc moda sau orice alta activitate de acest gen. Ea le considera lucruri puierile si spunea ca doar cei care nu au lucruri mai bune de facut se limiteaza la asa ceva.
-Din partea ta nu ma astept la nimic, imi voi ridica singura cartile , iar tu vei ramane cu atitudinea ta Hina, cu care nu vei avea nimic de castigat.
-Hai mai lasa-ma cu predicile tale Kumori. Fata isi intoarse spatele si pleca mai departe spre "prietenele ei".
       Acea zi decurse normal, fara alte evenimente  sau certuri. Acum toti elevi ieseau rand pe rand din liceu si isi asteptau parinti sa vina sa ii ia cu masina. Kumori mergea pe jos, ea nu avea parinti si nici nu avea nevoie de ei. Locuia intr-o casa de pe la periferia orasului. Casa ei avea mai mult aspectul unui conac antic atat pe exterior cat si pe interior. Fatada era una tipic boiereasca cu o gradina mare si multi trandafiri rosii ca sangele. O poteca destul de larga ducea la intrarea principala. Kumori strabatu aleea si intra in casa, care te coplesea cu frumusetea si eleganta in care era decorata. Tapiserii vechi tronau linistite pe periti si balustrada de la scari avea incrustate tot felul de modele. Totusi, in ciuda acestor lucruri casa avea un aspect sumbru, macabru si ii reflecta intocmai personalitatea fetei. Aceasta isi lasa ghiozdanul pe o canapea si se grabi la un dulap pentru a se sachimba. Isi trase repede o bluza neagra si o perche de blugi de aceeasi culoare, dupa care iesi in gradina. Fata iubea trandafirii. Acestia o induceau intr-o stare de liniste si o faceau sa se simta importanta. Rupse un trandafir si il lua in mana...insa din neatentie se intepa si o picatura de sange cazu peste petalele unui alt trandafir. Floare se facu imediat neagra insa nu se ofili. Era mai frumoasa ca oricand, iar petalele mari si sanatoase sclipeau in lumina soarelui. Kumori rupse si floare inegrita. O analiza cu atentie, iar ochi ei versi erau atenti la spinii ei. Acestia devenisera ca niste lame de cutit, nu mai aveau aspectul unor spini obisntuiti...aratau mai degraba ca niste coase miniaturale. Fata se sperie putin la inceput cand vazu ce face sangele ei...insa incepea sa ii placa din ce in ce mai mult ideea si avea sa afle ca nu doar sangele ei putea face asa ceva.

---Va urma---

Sharra Naght
*HIGHT HOPE*

« Reply #5 on: March 24, 2007, 01:04:17 PM »

super sa continui dar vreau si cap urmator la shadow dance

ank_noh_minowara
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 55

House me. feed me, love me..

« Reply #6 on: March 24, 2007, 08:54:40 PM »

E bine pt inceput.Si timpurile tale sunt cam suie...Descrierea e cam saracuta...dar e bine.Sa fii atent(a) la repetitii..ai spus inger si vampir si demon de enspe ori ;).Have fun writing next..

Tanar si nelinistit

shinigami
i`m the new death of soul society
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 86

.S H I N I G A M I.

« Reply #7 on: March 24, 2007, 10:19:42 PM »

E foarte faina povestea, abia astept sa vad ce se intampla mai incolo. 

Ranma
Guest
« Reply #8 on: March 24, 2007, 10:33:01 PM »

Interesanta poveste

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 174

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #9 on: March 24, 2007, 11:35:34 PM »

Te-ai plictisit de Shadow Dance sau ce? 
Imi place mai mult povestea asta! Ideea de un copil dintre un inger si un demon e foarte interesanta!
Totul e perfect! abia astept sa vad urmatorul capitol! post soon!

Brolly_AF
the First Kage and the Fan Club Akatsuki Leader Tobi - Obito
Kage

Chakra: 1656

I am Kyuubi.

« Reply #10 on: March 24, 2007, 11:41:02 PM »

Pai nu are voie sa scrie doua povesti sau ce !!!

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 174

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #11 on: March 24, 2007, 11:47:48 PM »

Hei ,nu aia vroiam sa zic.Era doar o gluma...Jesus

Akate
Lving like a puppet
Fanclub Kakashi
Jounin (B-rank mission)

« Reply #12 on: March 28, 2007, 07:12:50 PM »

Un nou capitol am sa il pun acum...sper sa va placa si astept noi pareri
CapIII-O noua prezenta

Dimineata se asternea agale peste orasul obosit. Oameni se trezeau cu greu din asternuturile lor calde si se pregateau pentru servici sau scoala. Kumori inca dormea linistita in patul ei imbracat in matase rosie. Parul ei negru se revarsa usor peste umerii dezgoliti ce luceau in bataia soarelui. Fata isi deschise ochi la auzul ceasului desteptator. Injura printre dinti insa se ridica fara ezitare din pat. Se ridica cu o miscare usuoara si cu o rapiditate uluitoare. Camasa pe care o purta ii ajungea pana peste genunchi si ii scotea in evidenta picioarele gratioase insa puternice. Fata se duse in bucatarie si isi pregati rapid o gustare. Dupa ce isi termina micul dejun se imbraca si pleca cu pasi grabiti spre scoala. Nu facu mult pana la institutie...trase o privire prin curte si se linisti. Era nervoasa atunci cand vedea imbulzeala din curte. Toti elevi care vorbea maruntisuri de-ale lor si radeau zgomotos. Toate acele fete care se uitau numai in oglinda si cautau un loc bun, unde soarele sa le scoata in evidenta frumusetea. Toate aceste lucruri o dezgustau si se trezi brusc ca aproape tot ce e uman o dezgusta...si asta pentru ca ea nu stia sa fie umana si in interior, nu doar in exteior. Se trezi brusc din ganduri la auzul strident al numelui ei. Un baiat o striga...se intoarse sa vada cine e insa se pomeni in fata cu un strain. Un baiat cu ochi argintii si parul negru cu usoare tente albastre. Aveau un corp foarte bine facut, cu pielea alba si vocea cristalina. Ii adresa fetei un zambet jucaus si aceasta se dadu un spate inapoi.
-Tu esti Kumori nu?
-Da...eu sunt, da tu cine esti si de unde imi stii numele?
-Pai m-am mutat de curand in oras si sunt in clasa cu tine, directorul mi-a dat o fisa cu poza fiecarui coleg de-al meu si numele sau. Te-am recunoscut din poza si sincer nu credeam ca poti fi atat de frumoasa in realitate.
-Te pricepi la liguseli sau iti place sa crezi asta nu?
-Nu vroiam sa te lingusesc, am spus doar adevarul...defapt mi-ai atras atentia prin ochi tai ci corpul tau atat de perfect sculptat.
-Da...bine, daca zici tu. Fata facu o intoarcere de 90 de grade si dadu usor ochi peste cap spunandu-si in gand "Da ce se mai cred si astia...oricum el ar putea fi urmatoarea mea victima"...gandi fata desi isi impunea sa refuze ca simte o usoara atractie pentru acest baiat. Se intoarse brusc spre el insa isi dadu seama ca disparuse.
       In clasa toti erau in bancile lor si Kumori avu surpriza sa vada ca alaturi de ea statea baiatul cel nou. Acesta isi ridica ochi spre ea si pentru un moment privirile celor doi s-au intalnit...insa baiatul isi dezlipi imediat ochi de ai ei dandu-si seama ca simte o usoara durere in cap. Fata se aseza in banca fara sa ii mai ofere vreo atentie celui de langa ea...oricumimediat intra si profesorul de engleza asa ca nu aveau timp sa vorbeasca.
-Elevi am un anunt de facut-spuse profesorul vizibil iritat de zgomotul ce trona acum peste clasa- Avem un elev nou si m sa il invit in fata sa se prezinte.
       Baiatul se ridica din banca si cu pasi usori se deplasa spre catedra. Fetele care pana in acel moment nu il observasera, acum isi aruncau priviri curioase intre ele, rosind putin in momentul in care baiatul le adresa un zambet.
-Eu ma numesc Akino Mitsutori si m-am mutat la scoala asta din vointa alor mei parinti. Sper ca prezenta mea sa nu fie neacceptata si sper sa nu creez prea multe probleme profesorilor.
-Iti multumesc Akino pentru prezentare, acum te poti aseza in locul tau, vei sta cu Kumori pana la sfarsitul anului scolar.
       Si cu acestea fiind spuse baiatul se indrepta spre locul sau. Kumori se uita ironic la el insa nu spuse nimic. In pauza de masa Akino o invita pe fata sa manace impreuna si surprinzator Kumori accepta.Cand se aseza la masa cu acesta, fata primi tot felul de priviri dispretuitoare insa le inapoie inapoi cu superioritate.
-De ce vrei sa mancam impreuna...intreba fata rece.
-Nu imi trebuie motiv, imi place prezenta ta si tu in special.
-Uite ce e, te vei convinge ca eu nu sunt asa cum te astepti asa ca daca nu vrei sa sfarsesti rau mai bine te-ai orienta spre alta persoana. Kumori obisnuia sa isi avertizeze victimele sau persoanele la care tinea.
-Si tu ai sa te convingi ca nici eu nu sunt asa cum par...insa eu nu iti cer sa te indepartezi de mine. Si in momentul urmator o prinse pe fata de mana si se uita provocator in ochi ei. Ea ii impartasea aceleasi priviri insa cu o raceala greu de strabatut. Baiatul zambi usor, de data aceasta dand la iveala canini ascutiti si prelungiti la fel ca niste colti. 

---Va urma---

Sharra Naght
*HIGHT HOPE*

« Reply #13 on: March 29, 2007, 11:19:25 AM »

wow...super....

Ranma
Guest
« Reply #14 on: March 31, 2007, 01:20:12 AM »

Interesant dar cred ca voi ramane cu Shadow dance

Pages 1 2 3
AnimeFan | GFX | Artwork & Fanfiction | Topic: Blood tear « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne