adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Sennin
Chakra: 450
206.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !
|
|
« on: June 26, 2008, 12:39:02 PM » |
|
Dupa ce am fost criticati pt ca vrem sa "subtitram" manga, ne recunostem greseala si o vom indrepta. Vom "traduce" manga in limba romana. Da, chiar daca nu suntem primi care fac acest lucru si unii ne recomanda sa "facem altceva cu timpul nostru" si cred ca ne va trece inspiratia in 2 saptamani, vrem sa va anuntam ca acest proiect este cat se poate de serios si va fi pus in aplicare. Asteptam in continuare atat critici pentru a putea remedia greselile, cat si sugestii pentru eventuale imbunatatiri. Multumim !Animefan anunta viitoarea lansarea a unui grup propriu de traducatori care va fi orientat pe traducerea in limba romana a volumelor manga. Acesta va fi sub patronajul direct al site-ului animefan.ro. Dorim sa va stiim parerea in legatura cu volumele care vor fi traduse, de aceea va rugam sa propuneti asupra caror materiale sa ne indreptam atentia. Speram sa sustineti aceasta initiativa, va vom tine la curent in legatura cu deciziile luate. Varianta GresitaAnimefan anunta viitoarea lansarea a unui grup propriu de fansub, si acesta se va numi: AnimeFan-Sub (AF-Sub) si va fi orientat pe traducerea in limba romana a volumelor manga. Acesta va fi sub patronajul direct al site-ului animefan.ro. Dorim sa va stiim parerea in legatura cu volumele care vor fi traduse, de aceea va rugam sa propuneti asupra caror materiale sa ne indreptam atentia.
Speram sa sustineti aceasta initiativa, va vom tine la curent in legatura cu deciziile luate.
|
|
« Last Edit: June 27, 2008, 09:34:28 PM by adicrst »
|
|
Pt toti "razboinicii tastaturii": daca aveti ceva sa-mi spuneti, spuneti-mi in fata ! Realitatea voastra (virtuala) nu ma afecteaza...
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: -54
55.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #1 on: June 26, 2008, 02:15:27 PM » |
|
.....sugestiv, ce ar fi sa ne ocupam de naruto/bleach? asa sugestiv doar...
|
|
|
|
adicrst
Legendary Sannin
Sennin
206.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
|
|
« Reply #2 on: June 26, 2008, 02:28:38 PM » |
|
pai de preferat ar fi volume on-going si cat de cat cunoscute
|
Pt toti "razboinicii tastaturii": daca aveti ceva sa-mi spuneti, spuneti-mi in fata ! Realitatea voastra (virtuala) nu ma afecteaza...
|
|
|
Kyo
A N B U
55.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #3 on: June 26, 2008, 02:32:40 PM » |
|
bleach si naruto nu e doar "cat de cat" cunoscut... i'm in.
|
|
|
|
adicrst
Legendary Sannin
Sennin
206.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
|
|
« Reply #4 on: June 26, 2008, 02:45:58 PM » |
|
oricum vreau sa fac eu site-ul fansubului de la 0, asa ca nu ma voi ocupa de el decat dupa 8 iulie.
Alte idei, cititorii de manga?
|
|
|
|
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 32
25.00 ryo
View Inventory
Send Money to sasuke
i'm an avenger
|
|
« Reply #5 on: June 26, 2008, 02:47:25 PM » |
|
SINCER daca tot ii mania asta ce a-ti zice de vampire knight?
|
|
|
|
DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 82
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to DreamsKeeper
|
|
« Reply #6 on: June 26, 2008, 03:13:52 PM » |
|
.....sugestiv, ce ar fi sa ne ocupam de naruto/bleach? asa sugestiv doar...
NU merge pt ne a luat o alti inainte tr sa fie un ceva cunoscut dar original.
|
† † † Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium. † † †
|
|
|
Reira
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 111
35.00 ryo
View Inventory
Send Money to Reira
|
|
« Reply #7 on: June 26, 2008, 03:52:38 PM » |
|
Dorim sa va stiim parerea in legatura cu volumele care vor fi traduse, de aceea va rugam sa propuneti asupra caror materiale sa ne indreptam atentia.
Ongoing? Hehe..pai eu as propune Nana ..primul sezon s-a terminat cam aiurea iar de al doilea nu se stie mai nimic. Sau de ce nu,Claymore..animeul deja incepe sa o ia pe langa >.< Cam atat..cunostintele mele in materie de manga sunt cam..reduse
|
|
« Last Edit: June 26, 2008, 03:53:12 PM by Reira »
|
|
Good God you're coming up with reasons Good God you're dragging it out Good God it's the changing of the seasons I feel so raped So follow me down!
|
|
|
Kyo
A N B U
55.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #8 on: June 26, 2008, 11:50:12 PM » |
|
daca aveti cu ce, haideti sa facem fansub la anime-uri
|
|
|
|
adicrst
Legendary Sannin
Sennin
206.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
|
|
« Reply #9 on: June 26, 2008, 11:59:29 PM » |
|
kyo, aici am propus traducerea volumelor manga, nu pt anime asa ca sa nu schimbam subiectul. Nu voi intra deocamdata la fansub, dar daca cineva se ofara, este bine-venit. Cred ca AF ofera deja destule pt un fan anime.
De-acum in colo vreau sa vorbiti doar de subiectul deschis si atat. Astept propuneri de MANGA.
|
|
« Last Edit: June 27, 2008, 03:10:20 AM by adicrst »
|
|
|
|
|
adicrst
Legendary Sannin
Sennin
206.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
|
|
« Reply #10 on: June 27, 2008, 02:59:59 AM » |
|
Dupa ce am fost criticati pt ca vrem sa "subtitram" manga, ne recunostem greseala si am indreptat-o. Vom "traduce" manga in limba romana. Da, chiar daca nu suntem primii care fac acest lucru si unii ne recomanda sa "facem altceva cu timpul nostru" si cred ca ne va trece inspiratia in 2 saptamani, vrem sa va anuntam ca acest proiect este cat se poate de serios si va fi pus in aplicare. Asteptam in continuare atat critici pentru a putea remedia greselile, cat si sugestii pentru eventuale imbunatatiri. Multumim !Animefan anunta viitoarea lansarea a unui grup propriu de traducatori care va fi orientat pe traducerea in limba romana a volumelor manga. Acesta va fi sub patronajul direct al site-ului animefan.ro. Dorim sa va stiim parerea in legatura cu volumele care vor fi traduse, de aceea va rugam sa propuneti asupra caror materiale sa ne indreptam atentia. Speram sa sustineti aceasta initiativa, va vom tine la curent in legatura cu deciziile luate. Varianta GresitaAnimefan anunta viitoarea lansarea a unui grup propriu de fansub, si acesta se va numi: AnimeFan-Sub (AF-Sub) si va fi orientat pe traducerea in limba romana a volumelor manga. Acesta va fi sub patronajul direct al site-ului animefan.ro. Dorim sa va stiim parerea in legatura cu volumele care vor fi traduse, de aceea va rugam sa propuneti asupra caror materiale sa ne indreptam atentia.
Speram sa sustineti aceasta initiativa, va vom tine la curent in legatura cu deciziile luate.
|
|
« Last Edit: June 27, 2008, 03:14:48 AM by adicrst »
|
|
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 1000
170.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #11 on: June 27, 2008, 07:43:11 AM » |
|
era doar o greseala de nume adi...dar unii au comentat cam prea mult pe seama asta si cam degeaba. eu unu am intelese ce voiai sa zici, si proiectu merita sustinut.
eu propun un manga destul de mare, dar terminat. destul de cunoscut, dar kre merita revizitat: rurouni kenshin. bine...putem lucra si la naruto sau la bleach, dar la naruto e problema cu scanarile, k nu toate sunt de buna calitate...
|
|
|
|
andyzippo
..:: Visătorul ::..
Ninja student (no ranked mission)
Chakra: 2
5.00 ryo
View Inventory
Send Money to andyzippo
|
|
« Reply #12 on: June 27, 2008, 12:52:40 PM » |
|
Eu va recomand urmatoarea chestie: datorita faptului ca, asa cum ati remarcat si voi, exista deja si alte grupuri de traducatori care se ocupa de volume manga (si fara a incerca sa le fac reclama, numesc aici grupurile Shinobi Fansub si Sannins), cred ca cel mai bine ar fi sa oferiti publicului roman ceva ce nu i se ofera momentan. Dupa cum o sa observati, Sannins traduc de ceva vreme Bleach si Naruto si mai nou si Claymore, iar Shinobi au de asemenea ca proiecte manga seriile Bleach, Naruto si One Piece.
Acum stiu ca exista un foarte mare hype legat de Bleach si Naruto, sunt doua serii care atat in varianta manga cat si cea anime sunt recunoscute ca fiind titlurile momentului...cel putin asa sustin unii. Eu sunt de parere ca exista destule alte titluri care ar merita deschidere catre publicul roman si m-as bucura foarte mult sa vad ceva ce nu se gaseste pe toate drumurile si care sa ofere ceva nou cititorilor de manga din tara.
Chiar astept cu interes decizia si apreciez initiativa. Peace!
|
..::You don't need eyes to see, you need vision::..
|
|
|
adicrst
Legendary Sannin
Sennin
206.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
|
|
« Reply #13 on: June 27, 2008, 03:00:38 PM » |
|
ce spuneti amandoi este adevarat si chiar mi-ar face placere sa lucrez la un manga terminat dar poate necunoscut de cititorii romani sau chiar pt a-l tine la "colectia" lor de volume.
|
|
« Last Edit: June 27, 2008, 03:01:41 PM by adicrst »
|
|
|
|
|
blueobelix
Anime-Fan
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 4
20.00 ryo
View Inventory
Send Money to blueobelix
|
|
« Reply #14 on: June 27, 2008, 03:45:23 PM » |
|
Eu unu propun Vampire Knight At andemon>> criticile mele exagerate = constructive= ajutor si oricum offtopic: Kyo e prea agresiv si ii goneste pe toti
|
|
« Last Edit: June 27, 2008, 04:22:52 PM by blueobelix »
|
|
|
|
|
|