Eu va recomand urmatoarea chestie: datorita faptului ca, asa cum ati remarcat si voi, exista deja si alte grupuri de traducatori care se ocupa de volume manga (si fara a incerca sa le fac reclama, numesc aici grupurile Shinobi Fansub si Sannins), cred ca cel mai bine ar fi sa oferiti publicului roman ceva ce nu i se ofera momentan. Dupa cum o sa observati, Sannins traduc de ceva vreme Bleach si Naruto si mai nou si Claymore, iar Shinobi au de asemenea ca proiecte manga seriile Bleach, Naruto si One Piece.
Acum stiu ca exista un foarte mare hype legat de Bleach si Naruto, sunt doua serii care atat in varianta manga cat si cea anime sunt recunoscute ca fiind titlurile momentului...cel putin asa sustin unii. Eu sunt de parere ca exista destule alte titluri care ar merita deschidere catre publicul roman si m-as bucura foarte mult sa vad ceva ce nu se gaseste pe toate drumurile si care sa ofere ceva nou cititorilor de manga din tara.
Chiar astept cu interes decizia si apreciez initiativa. Peace!
Andy ave! te gasesc si aici acum xD
prima oara cand am vazut mesajul am zis "altii care vor sa se apuce de fan sub"... no offence adi... dar in ultimul timp vad din ce in ce mai multe siteuri care vor sa faca fan sub...andy a zis de saninns si shinobi.... adevarul e ca citesc manga tradusa de sanins si fac o treaba buna... acum ca sa nu fiu prea off propun niste manga..care nu sunt ongoing... cum ar fi Da Capo sau Death Note.... o sa revin cu alte manga-uri pt ca amniste idei..si poate hiar ma bag in proiect ...daca se poate.. xD