Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! December 18, 2007, 03:13:29 PM
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Animeuri | Topic: Primul anime pe care l-ati vazut....si cum ati ajuns sa va uitati la anime
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 ... 3 4 5
Author
Topic: Primul anime pe care l-ati vazut....si cum ati ajuns sa va uitati la anime  (Read 456 times)
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX
DiE...DiE...
New promoted Jounin (B-rank mission)

Chakra: 5

mdaa....pliktiseala ..ma omoara.. :-|

« Reply #60 on: August 04, 2007, 12:20:58 PM »

primul anime vazut : sailor moon ..desigur ..eram mika ..mika ..nici nu am inteles mare lucru din el ..:)..eram la bunici ..cand am vazut prima data inuyasha ..iar apoi am retzinut canalul a
  • ..si am continuat acasa cu vizionarea lor ..

FaCI paRtE dN DeCoR ..
    DeCoRuLL ..NU cONTeaZA..  

kana_chan
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 1

« Reply #61 on: August 05, 2007, 06:40:39 PM »

in decembrie 2004 am iesit de la dush si am schimbat canalele la tv plictisita si aproape adormita am nimerit pe a
  • la inuyasha si asa am inceput sa ma uti in fiecare seara la a
  • uitand sami mai fac temele :))[/i]

subarashii_hito
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 4

« Reply #62 on: September 08, 2007, 10:21:18 PM »

primul meu anime a fost sailor moon......... atunci nu stiam de animeuri......ci de desene.... ce vremuri frumoase......................

jupy
Fanclub Digimon
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 161

- may the rock be with you -

« Reply #63 on: September 09, 2007, 04:03:49 PM »

db sau dbz... am vazut un episod, si apoi pur si simplu am urmarit in continoare...

criss_suzana
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 10

« Reply #64 on: September 09, 2007, 11:49:15 PM »

Weel...primul anime vazut de mine vreodata a fost Sailor Moon...l-am vazut kand aveam vreo 5 ani...tzin minte k de fiecare data cand mancam de pranz fugeam repede la tv sa vad anime-ul... :(pakat k nu mai tzin minte ce se intampla in el....insa anime-urile au devenit o pasiune abia din aceasta vara...din plictiseala am inceput sa ma uit la ele...iar akuma imi plak la nebunie

Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 8

My hat is sooo cool...XD

« Reply #65 on: September 22, 2007, 12:52:02 AM »

Wow,vad k aproape toti au vazut prima oara Dragon Ball Z shi Sailor Moon,deci nu cred k mai e o noutate s spun k shi eu tot p'astea le-am vazut prima oara  shi nici eu nu shtiam k-s anime-uri,k eram mik shi oriqm nu cred k mi-ar fi pasat d asha ceva,da' aqm m uit non-stop l anime-uri.
« Last Edit: October 07, 2007, 09:33:52 AM by Cr1571n4 » Logged

DeeDee
Genin (D-rank mission)

Chakra: 2

sugar high- Pepsi addict - :D

« Reply #66 on: November 27, 2007, 12:59:19 PM »

DBZ si Sailor Moon, da' pe vremea aia nu stiam ca-s animeuri.
Asa ca...mai recent, Shaman King pe Jet*x ar fi primul anime vazut in cunostinta de cauza si...am continuat sa-l urmaresc 

anarazell
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 34

« Reply #67 on: November 27, 2007, 09:29:28 PM »

primu a fost sailor moon dbz nu mia plakut si nu mam uitat la el...fratimiu era innebunit dupa el si ma tot punea sa ma uit la el da nu ma pasionat p urma a fost pokemon la care mam uitat k o disperata p urma regele saman p urma naruto si aku vad din toate:D

Pages 1 ... 3 4 5
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Animeuri | Topic: Primul anime pe care l-ati vazut....si cum ati ajuns sa va uitati la anime « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne