dark_leon
ideal pierdut in noaptea unei lumi ce nu mai este....
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 232
23.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
pierduta in noaptea unei vieti de poezie
|
|
« Reply #45 on: July 06, 2007, 04:21:30 PM » |
|
care este primul anime pe care l-ati vazut?cum ati ajuns sa va uitati la anime? primul meu anime pe care l-am vazut era capitanul tsubasa si am ajuns sa ma uit la animeuri pt k eram tare plictisita si mutam pe diferite canale si am ajuns pe a - si asa m-am uitat la primul meu anime...
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 119
116.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #46 on: July 06, 2007, 04:39:48 PM » |
|
cred ca orice copil din romania a pasit in copilarie alaturi de Cartoon Network... acolo am vazut multe desene animate, eram fan inrait, ca deh, doar eram copil. apoi am vazut db pe tvr 1... care mi'a placut mult, apoi sailor moon... apoi am vazut cateva episoade din gundam wing, de care nu imi amintesc... ma uit la anime'uri deoarece eu sunt mai fantezist din fire, si imi place sa ma despart de realitate, iar acest mijloc este cel ce satisface cerintele mele.!
|
|
|
|
Hell-girl
New promoted Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 5
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Hell-girl
|
|
« Reply #47 on: July 06, 2007, 07:25:42 PM » |
|
primul anime pe care l-am vazut a fost sailor moon,dupa aceea am vazut shaman king,pe vremea ai nu stiam ce sunt animeurile,shi intr-o zi schimbam canalele la tv shi am dat de a - shi tocmai era primul ep din inuyasha.asta a fost cam acum 3 ani
|
i live whit my pain in the darkness
|
|
|
Archangel
Legendary Sannin
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 1711
OfflineFlag:
44.00 ryo
View Inventory
Send Money to Archangel
Evilish
|
|
« Reply #48 on: July 06, 2007, 07:27:34 PM » |
|
-Topic Merged-
|
If the musics to loud B*TCH GET THE F*CK OUT.
|
|
|
dark_leon
ideal pierdut in noaptea unei lumi ce nu mai este....
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 232
23.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
pierduta in noaptea unei vieti de poezie
|
|
« Reply #49 on: July 07, 2007, 10:38:04 PM » |
|
am o intrebare... acest topic nu l-am facut eu???????????????
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 119
116.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #50 on: July 08, 2007, 01:27:39 AM » |
|
deoarece s'a postat in acest topic, si ca mai exista unul mult mai vechi decat al tau, athreadul tau a fost unit cu celalalt vechi, pt a nu se pierde post-urile.
|
|
|
|
emo_girl
Genin (D-rank mission)
Chakra: 16
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to emo_girl
hate is a form of love<3
|
|
« Reply #51 on: July 08, 2007, 02:43:34 PM » |
|
primul anime p kre lam vazut este sailoor moon dar desigur k nu shtiam k se num anime ...dupa aia era un anime kre se numea DO RE MI shi mia placut f mult dupa aia am descoperit canalul a - (Anima(X))shi de atunci tot ma uit
|
|
|
|
**love**
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 54
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to **love**
little demon
|
|
« Reply #52 on: July 08, 2007, 06:27:40 PM » |
|
primul anime care l-am vazut este inuyasha,cum am aflat de acest anime,totul s-a intamplat int-o seara intamplator,schimband programele la tv am dat pe a- si am nimerit primul episod din inuyasha,ce m-a determinat sa ma uit la acest anime,cand am vazut-o pe kagome prinsa de un monstru si inuyasha a salvat-o, mi-a stranit curiozitatea sa urmaresc animeul pana la capat^^si urmarind inuyasha am vazut si alte animeuri super cute x_X[/b]
|
|
|
|
Yazoo
Stop stealing my ryo!
Hidden-nin
Chakra: 312
110.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #53 on: July 10, 2007, 11:08:39 AM » |
|
Primele anime-uri pe care le-a vazut, insa fara sa stiu ca sunt anime si nu cartoons, au fost: Saber Rider, MacRon1, Grandizer, Sailor Moon, Nadia, AstroBoy si altele, nu le mai tin minte pe toate. Insa primul care l-am vazut ca "anime cu acte", a fost Dragon Ball, si el a fost cel care m-a atras sper acest univers al animatiilor japoneze.
|
~ stresiune ~ ~
|
|
|
sungoddess
ignited!!!
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 377
75.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
never say ever
|
|
« Reply #54 on: July 11, 2007, 06:58:47 PM » |
|
Sailor moon...nu stiam ca e anime atunci...dar imi amintesc clar...ma trezeam in fiecare dimineata la 8 sa-l vad..inca sunt uimita ca tin minte si acum melodiile de inceput..desi a trecut atat de mult timp...pur si simplu..tin minte ca si cum era ieri..tin minte pana si ce lumina era afara cand ma uitam...apoi lady lin si eu..de asemenea..si ala mi-a placut super mult...DB,mila superstar...l-am iubit...el e motivul ptr care joc volei si e sportul meu favorit...si cardcaptro sakura de asemenea....
|
|
|
|
eurunik
Genin (D-rank mission)
Chakra: 15
45.00 ryo
View Inventory
Send Money to eurunik
Haruhi Stalker
|
|
« Reply #55 on: July 14, 2007, 10:11:53 AM » |
|
Primul Anime care lam vaz a fost un OVA ....Blood The last Vampire ... dp care la indicatiile unui veteran otak >.> miam dl Hellsing ...sshi am ramas O.o ... de atunci am dev un otak for life ^.^
|
|
|
|
Yamashita Mioshi
New promoted Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 4
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yamashita Mioshi
|
|
« Reply #56 on: July 15, 2007, 07:55:49 PM » |
|
Sailor Moon , parca ...x_x stiu ca m-am uitat pe Tvr1 dap ...imi zise o prietena cu putin mai mare ca mine ca este un anime :d/ pentru mine in continuare acela ramanea "desen animat" asta pana pe la 9 ani cand m-am desteptat . Anime-ul mi-a placut si me-a starnit interesul de a mai vedea si altele.
|
|
|
|
ciresica
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 15
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to ciresica
|
|
« Reply #57 on: July 22, 2007, 03:05:57 PM » |
|
am inceput cu Macron1,saber rider,Sandy bell ,candy shi altele de pe vremea respectiva..sailor moon,dragon ball dupa care am continuat cu animeruri gen akira,ghost in the shell...
|
|
|
|
-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin
Chakra: 198
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to -sinedd-
Sunt un ninja de elita ...credeti-ma
|
|
« Reply #58 on: August 03, 2007, 09:41:09 PM » |
|
Bun topic pai cred ca primul anime pe care l-am vazut a fost Dragon ball ...eram foarte mix...oho vremuri mijto...tin minte ca se difuza pe TVR 1 parca.Si dupa aia a urmat a - care m-a facut sa ma uit la Mega man dupa aia a inceput sa vina Inuyasha si multe alte animeuri.Dupa aceea a venit internetul si stiti voi.....forumuri anime....site-uri anime si multe alte chesti.
Si pana in prezent cand a venit Anima(X) un produs sony pictures.......e ceva mai bine decat a
|
|
|
|
uciha sasuke
Bleach FC & Tu-Gi-Oh FC
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 16
11.00 ryo
View Inventory
Send Money to uciha sasuke
Blood and pain are left in my WAKE
|
|
« Reply #59 on: August 03, 2007, 10:16:32 PM » |
|
primul meu anime a fost sigur sailor moon si apoi db apoi deth note si cele de pe /+
|
|
|
|
|