Dante
Genin (D-rank mission)
Chakra: 9
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Dante
am schimbat....
|
|
« on: January 05, 2008, 03:14:23 PM » |
|
Ce ziceti ati vrea sa facem un manga al siteului/forumului sau nu? Nu cred ca ar fi prea greu dar totusi nici prea usor.... Near trebui: 5 oameni care sa se ocupe de story 5 oameni cu un talent destul de mare la desen 3 oameni PS artist S-au ceva de genu... voi ce parere aveti???ar fi chiar interesant sa avem un Manga propriu....poate mai atragem si useri....si nu trebuie neaparat sa fie un manga de 300+ capitole ca naruto...mic si bun....calitate nu cantitate... Nush daca a mai fost ideea asta...daca a mai fost srry:D...
|
|
|
|
Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 56
240.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jiraya
Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!
|
|
« Reply #1 on: January 05, 2008, 08:07:46 PM » |
|
mai bine zis exact ce fac eu in GMod, doar ca mult mai greu, cu mai multe batai de cap si care implica un crew. nu cred ca o sa mearga, si sa iti zic de ce:
daca nu lucreaza toti oamenii aia din diverse motive (nau timp, incepe scoala si etc.), o sa stati la o singura editie. sfatu meu, try one, daca nu merge, kill the project.
ca tot veni vorba
RECRUTEZ CREW PENTRU FORUM COMICS Am nevoie de: 1-2 scenaristi 1 photoshop editor. (poate chiar doi, depinde) 1-2 persoane care sa monitorizeze activitatile de pe forum pentru a le propune scenaristilor.
sa nu credeti ca iau pe orisicine.. cei care vor va trebui sa imi prezinte o mostra cu ce pot face ei, pentru domeniul respectiv.
ex. la Photoshoperi s'ar putea sa le cer sa imi editeze o anumita poza, sa'mi faca un skin deosebit pentru personaj (nu va faceti griji aici, eu va dau fisierul in format ".tga", si acolo aveti aspectul general al torso-ului si al fetei, iar voi va trebui sa va eliberati imaginatia)
PENTRU PROBE PM ME
|
They call me Craazy Looop Gotta be Craazy Looop Gotta get a LIFE
|
|
|
Dante
Genin (D-rank mission)
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Dante
am schimbat....
|
|
« Reply #2 on: January 05, 2008, 09:09:05 PM » |
|
as putea aplica eu pt scenarist:))) george_gl_93 id-ul meu
|
|
|
|
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 186
111.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #3 on: January 06, 2008, 12:44:43 PM » |
|
interesanta ideea , chear suna bine , cat de ralizabila e nu stiu cum a zis jiry incepe scoala , sunt uni care nu au prea mult tip la dispozitie , si pt asta iti trebuie o echipa , si pana se formeaza o echipa ...... pt mine nu prea conteaza dak e vb de un manga sau pur si simplu niste poze in genul cum a mai postat jiry alea din jocuri , sau dak ar fi cazul de o poveste captivanta sau pur si simplu niste aberati amuzante cum era pov forumului a lu jiry
|
adanc in sufletul tau e un fan yaoi , hai recunoste your checking out kakashi
|
|
|
Dante
Genin (D-rank mission)
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Dante
am schimbat....
|
|
« Reply #4 on: January 06, 2008, 12:45:54 PM » |
|
eu ma gandeam la ceva serios...o poveste captivanta..
|
|
|
|
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
111.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #5 on: January 06, 2008, 12:51:25 PM » |
|
avem destui fanfic pe forum , dar sa se formeze o echipa e multa munka :)) poti folosi role play-ul
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 133
35.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #6 on: January 07, 2008, 12:27:39 PM » |
|
ba, buna idee aveti cu roleplay-ul! ia sa imi summonez membrii echipei
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
111.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #7 on: January 07, 2008, 01:46:54 PM » |
|
mie mie groaza la cat e de citit , de aceea nu ma atrage roleplayul tre sa am mult timp la dispozitie , asa un fel de manga , super tare , sau nu neaparat manga , poze pur si simplu ,cu buline dealea cu scris
|
|
|
|
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Chakra: 423
1373.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #8 on: January 07, 2008, 01:59:25 PM » |
|
mi se pare foate buna ideea dar este greu de pus in practica. Exista programe specializate in care poti face desene gen manga, dar nu-mi mai amintesc numele pt ca nu m-a interesat. Oricum ideea este buna si eu va sprijin cu ce se poate.
|
Urasc iarna !
|
|
|
|
XxXAngelXxX
don't worry..don't cry.. take Ecstazy and fly
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: -24
6.00 ryo
View Inventory
Send Money to XxXAngelXxX
|
|
« Reply #10 on: January 07, 2008, 07:25:30 PM » |
|
mai bine zis exact ce fac eu in GMod, doar ca mult mai greu, cu mai multe batai de cap si care implica un crew. nu cred ca o sa mearga, si sa iti zic de ce:
daca nu lucreaza toti oamenii aia din diverse motive (nau timp, incepe scoala si etc.), o sa stati la o singura editie. sfatu meu, try one, daca nu merge, kill the project.
ca tot veni vorba
RECRUTEZ CREW PENTRU FORUM COMICS Am nevoie de: 1-2 scenaristi 1 photoshop editor. (poate chiar doi, depinde) 1-2 persoane care sa monitorizeze activitatile de pe forum pentru a le propune scenaristilor.
sa nu credeti ca iau pe orisicine.. cei care vor va trebui sa imi prezinte o mostra cu ce pot face ei, pentru domeniul respectiv.
ex. la Photoshoperi s'ar putea sa le cer sa imi editeze o anumita poza, sa'mi faca un skin deosebit pentru personaj (nu va faceti griji aici, eu va dau fisierul in format ".tga", si acolo aveti aspectul general al torso-ului si al fetei, iar voi va trebui sa va eliberati imaginatia)
PENTRU PROBE PM ME
deci as putea sa ma bag pt photoshop ?
|
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 123
40.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #11 on: January 07, 2008, 10:43:03 PM » |
|
Ce ziceti ati vrea sa facem un manga al siteului/forumului sau nu? Nu cred ca ar fi prea greu dar totusi nici prea usor.... Near trebui: 5 oameni care sa se ocupe de story 5 oameni cu un talent destul de mare la desen 3 oameni PS artist S-au ceva de genu... voi ce parere aveti???ar fi chiar interesant sa avem un Manga propriu....poate mai atragem si useri....si nu trebuie neaparat sa fie un manga de 300+ capitole ca naruto...mic si bun....calitate nu cantitate... Nush daca a mai fost ideea asta...daca a mai fost srry:D...
interesanta ideea ... in leg cu story-ul poate s-ar putea folosi unele fan fic-uri de pe forum (daca autorii vor asta) in fine ... totusi ar fi super daca s-ar veni cu ceva nou ... idei sa fie ... and people determined to do a good work ... well, anul asta termin faculta (bine e adev k o sa ma preg de master) so ... daca oferta va mai fi valabila ... sper sa ma luati si pe mine in calcul i'd like to help (poate cu un story sau la desen, daca consid k am talentul necesar pt asta)
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Chakra: 423
1373.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !