Ce ziceti ati vrea sa facem un manga al siteului/forumului sau nu?
Nu cred ca ar fi prea greu dar totusi nici prea usor....
Near trebui:
5 oameni care sa se ocupe de story
5 oameni cu un talent destul de mare la desen
3 oameni PS artist
S-au ceva de genu...
voi ce parere aveti???ar fi chiar interesant sa avem un Manga propriu....poate mai atragem si useri....si nu trebuie neaparat sa fie un manga de 300+ capitole ca naruto...mic si bun....calitate nu cantitate...
Nush daca a mai fost ideea asta...daca a mai fost srry:D...
interesanta ideea ... in leg cu story-ul poate s-ar putea folosi unele fan fic-uri de pe forum (daca autorii vor asta) in fine ... totusi ar fi super daca s-ar veni cu ceva nou ... idei sa fie ... and people determined to do a good work ...
well, anul asta termin faculta (bine e adev k o sa ma preg de master) so ... daca oferta va mai fi valabila ... sper sa ma luati si pe mine in calcul i'd like to help (poate cu un story sau la desen, daca consid k am talentul necesar pt asta)
eu ma ofer sa ajut cu povestea...la coloring, avem pe sakura-dono, angel-san si kiar si heoky, dak au timp si bunavointa.
propunerea mea e sa facem ceva gen holy zen...adik sa luam poze manga deja existente, sa le coloram si sa le editam si sa facem o manga.
k oameni k yazoo si nagato, kiar dak au talent, nu cred k pot desena KIAR atat de mult...dak e vb de pagini si cadre, putem sa le cerem lor doar sa faca sprite-uri, si cei ce se ocupa de PS le pot pune in cadre si sa adauge replicile din poveste.
IDEEA E PREA FAINA SA MOARA!