yuki
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 14
102.00 ryo
View Inventory
Send Money to yuki
~*ã¦ã‚“ã—-ファン*~
|
|
« Reply #30 on: December 22, 2007, 03:55:59 PM » |
|
That doesn't seem alright to me >_> Nu, pe bune, adik...in ce concurs se tine cont de footage? Rog ca voturile de mai inainte sa nu fie luate in considerare. Nu din rautate spun asta, dar footage-ul nu trebuie sa influenteze votul. Daca ati spune asa ceva intr-un concurs gen alea de pe amv.org, v-ar expedia automat. Again, daca vreti sa mai votati, nu votati pentru footage. Votati pentru TEHNICA, dupa cum zicea maestrul Kyo.
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 171
127.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #31 on: December 22, 2007, 04:18:36 PM » |
|
acum am inteles de ce nu se poate promova notiunea de amv pe animefan.ro.... trist :-<
am si zis la inceput... daca nu stii sau nu le ai, nu vota frate!
|
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 129
94.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #32 on: December 23, 2007, 12:54:17 AM » |
|
ok ... i'm the first to redraw my vote ... (dar am mentionat k e doar un motiv in plus faptul k amv-ul pe care l-am votat s-a axat pe un singur anime ... nu principalul motiv ... si daca e pana acolo trebuie sa recunosc k mi s-a parut interesanta abordarea amv-ului lui kyo si felul in care a combinat scence din jocuri si anime ... dar daca e sa ma iau dupa vb unui dirijior pt kre orice "floare" era "ghiveci" (si nu ma refer la falseturi ... pt k atunci ne zicea sa nu mai cantam in flas major sau ceva de genu ci in gama in care suntem) ... motivul in plus mentionat era faptul k nu era un "ghiveci" ... ok recunosc nu suntem la ora de muzik ... so i want to apologize) ... si da e adevarat k nu ma pricep ... asa k, sincer nu o sa mai votez in astfel de concursuri cel putin atat vreme kt nu o sa fac si eu un amv cap-coada (iar eu una sunt chiar interesata de amv-uri ... si vreau sa invatz mai multe ... si chiar sa fac unul (am incercat ... dar nu am facut mai mult de 40 de secunde ... and it was a real mess ... de atunci nu am mai incercat dar o sa incerc din nou)) dar cred k spre deosebire de altii m-am argumentat ... please accept my apologies ... i'll never ever interfere in something like this ...
|
|
« Last Edit: December 23, 2007, 01:10:40 AM by sakura »
|
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 171
127.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #33 on: December 23, 2007, 02:51:16 AM » |
|
stai linistita, in coparatie cu altii , macar tu ai aratat interes. votul este binevenit, si acceptat, in contextul concursului.
|
|
|
|
Aquarius
ANBU doesn't forgive nor forget... Watch your back
A N B U
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 830
114.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aquarius
When the night comes that's when i'll come for you
|
|
« Reply #34 on: December 26, 2007, 06:58:07 PM » |
|
ce sa zic.mi-au placut amandoua amv-urile. imi inchipui ca ati depus multa munca amandoi. am votat pentru yuki pentru ca sunt adeptul ideii daca faci un amv sa aiba o continuitate sa nu fie shpe animeuri sau jocuri sau ce-or fi. mi-a placut cum a imbinat secventele si sincer, un amv trebuie sa placa ochiului daca vrei sa fie votat.indiferent de cata munca a depus autorul.
PS:"Lumea poate ar fi mai interesata de amv-uri daca ar eista putina modestie printre cei care le fac"
|
|
|
|
Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Hidden-nin
Chakra: 73
65.00 ryo
View Inventory
Send Money to Death_Angel_Apocalipse
Death awaits those who oppose
|
|
« Reply #35 on: December 27, 2007, 07:20:42 PM » |
|
mie mi-au placut amandoua dar mai degraba imi place a lui yuki deoarece cum a spus aquarius are o continuitate mai aparte,mai degraba poti sa urmaresti actiunea asa si dak iei totul pe ansamblu mai mult imi place cel al lui yuki. Oricum felicitari la amandoi imi imaginez ce mult ati munci la ele.
|
Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price
|
|
|
DeeDee
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 1031
102.00 ryo
View Inventory
Send Money to DeeDee
sugar high- Pepsi addict - :D
|
|
« Reply #36 on: December 27, 2007, 11:04:05 PM » |
|
Am urmarit cu mult interes ambele AMV-uri si vreau sa va felicit pentru ce a iesit, a meritat sa va asteptam atat Se pare ca pe melodia asta nu aveati de ales decat sa mizati totul pe beat sync Din punctul acesta de vedere, cred ca Yuki s-a sincronizatperfect pe toata durata clipului, iar Kyo a avut momente putin mai slabe pe la inceput si aproape de sfarsit. In al doilea rand, imi place ca un AMV sa spuna o poveste, oricare ar fi aceea, iar continuitatea din clipul lui Yuki mi-a vorbit cate ceva:P zborul petalelor si momentele cand ea il gaseste zacand in iarba sunt absolut superbe. Nu sunt nici fana a jocurilor pe muzica , asa ca fara suparare Yuki ia votul meu. Sper ca am argumentat destul.
|
The Force is with me!
|
|
|
anarazell
somebody: i have big boobz | anaraxell: ho know i have boobz?? | me: everybody knowz :))
Hidden-nin
Chakra: 103
OfflineFlag:
97.00 ryo
View Inventory
Send Money to anarazell
i like candy ^_^
|
|
« Reply #37 on: December 28, 2007, 01:55:53 AM » |
|
am vazut amvurile d 3 ori k sa pot sa fac o comparatie sincron au avut aman2 dar nu tot timpul yuki p la inceput si kyo p la sfarsit dar foarte putin... votul meu mere spre kyo pt k treaba p care a faq el sa combine si din jokuri si din animeuri e o treaba destul de compicata si sa mai aibe si forma si un inteles...desi si yuki chiar daka a folosit doar final fantasy a avut grija ca scenele p care si lea ales sa fie cat mai potrivite...dar qm a spus si aquariu ochiului meu ia plaq mai mult cel a lui kyo;)
|
|
|
|
Aquarius
ANBU doesn't forgive nor forget... Watch your back
A N B U
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 830
114.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aquarius
When the night comes that's when i'll come for you
|
|
« Reply #38 on: December 29, 2007, 12:44:45 PM » |
|
cred ca-i evident cine este castigatorul acestei provocari.
sorry kyo. ROCK ON, YUKI!!!
|
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 1002
81.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #39 on: January 06, 2008, 09:28:42 PM » |
|
topic unlocked k sa pot sa zic si eu ceva scurt si la obiect: votul meu ar fi mers catre kyo desi nu ar fi contat. nu pt k al lui e super ci pt k yuki iar nu a stiut sa potriveasca melodia cu clipul si a muls FF8 in asa hal k nu vreau sa mai aud de el...asta e doar parerea mea k amv-ist, si nu o insulta...din pct de vedere sincron al lui yuki e mai bun, pt k kyo a dat kix la solo ala de chitara...cam atat topic reclosed!
|
|
|
|
|