Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Revista Animefan 3 a fost lansata, luati-o cat e calda !!! January 01, 2008, 07:36:40 PM
AnimeFan | Jocuri | Provocari | Topic: 1st AMV Challenge! Kyo Vs Yuki
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Poll
Question: Who Wins The Challenge?
Kyo
Yuki

Pages 1 2 3
Author
Topic: 1st AMV Challenge! Kyo Vs Yuki  (Read 316 times)
yuki
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 10

~*てんし-ファン*~

« Reply #30 on: December 22, 2007, 02:55:59 PM »

That doesn't seem alright to me >_>
Nu, pe bune, adik...in ce concurs se tine cont de footage? Rog ca voturile de mai inainte sa nu fie luate in considerare. Nu din rautate spun asta, dar footage-ul nu trebuie sa influenteze votul. Daca ati spune asa ceva intr-un concurs gen alea de pe amv.org, v-ar expedia automat.
Again, daca vreti sa mai votati, nu votati pentru footage. Votati pentru TEHNICA, dupa cum zicea maestrul Kyo.

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 147

Gamehamster

« Reply #31 on: December 22, 2007, 03:18:36 PM »

acum am inteles de ce nu se poate promova notiunea de amv pe animefan.ro.... trist :-<

am si zis la inceput... daca nu stii sau nu le ai, nu vota frate!

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 119

« Reply #32 on: December 22, 2007, 11:54:17 PM »

ok ... i'm the first to redraw my vote ... (dar am mentionat k e doar un motiv in plus faptul k amv-ul pe care l-am votat s-a axat pe un singur anime ... nu principalul motiv ... si daca e pana acolo trebuie sa recunosc k mi s-a parut interesanta abordarea amv-ului lui kyo si felul in care a combinat scence din jocuri si anime ... dar daca e sa ma iau dupa vb unui dirijior pt kre orice "floare" era "ghiveci" (si nu ma refer la falseturi ... pt k atunci ne zicea sa nu mai cantam in flas major sau ceva de genu ci in gama in care suntem) ... motivul in plus mentionat era faptul k nu era un "ghiveci" ... ok recunosc nu suntem la ora de muzik ... so i want to apologize) ... si da e adevarat k nu ma pricep ... asa k, sincer nu o sa mai votez in astfel de concursuri cel putin atat vreme kt nu o sa fac si eu un amv cap-coada
(iar eu una sunt chiar interesata de amv-uri ... si vreau sa invatz mai multe ... si chiar sa fac unul (am incercat ... dar nu am facut mai mult de 40 de secunde ... and it was a real mess ... de atunci nu am mai incercat dar o sa incerc din nou)) dar cred k spre deosebire de altii m-am argumentat ...
please accept my apologies ... i'll never ever interfere in something like this ...
« Last Edit: December 23, 2007, 12:10:40 AM by sakura » Logged

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U

Chakra: 147

Gamehamster

« Reply #33 on: December 23, 2007, 01:51:16 AM »

stai linistita, in coparatie cu altii , macar tu ai aratat interes. votul este binevenit, si acceptat, in contextul concursului.

Aquarius
GET LOST
A N B U

Chakra: 589

When the night comes that's when i'll come for you

« Reply #34 on: December 26, 2007, 05:58:07 PM »

ce sa zic.mi-au placut amandoua amv-urile.
imi inchipui ca ati depus multa munca amandoi.
am votat pentru yuki pentru ca sunt adeptul ideii daca faci un amv sa aiba o continuitate sa nu fie shpe animeuri sau jocuri sau ce-or fi.
mi-a placut cum a imbinat secventele si sincer, un amv trebuie sa placa ochiului daca vrei sa fie votat.indiferent de cata munca a depus autorul.

PS:"Lumea poate ar fi mai interesata de amv-uri daca ar eista putina modestie printre cei care le fac"

Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Missing-nin

Chakra: 58

Death awaits those who oppose

« Reply #35 on: December 27, 2007, 06:20:42 PM »

mie mi-au placut amandoua dar mai degraba imi place a lui yuki deoarece cum a spus aquarius are o continuitate mai aparte,mai degraba poti sa urmaresti actiunea asa si dak iei totul pe ansamblu mai mult imi place cel al lui yuki.
Oricum felicitari la amandoi imi imaginez ce mult ati munci la ele.

Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price

DeeDee
Genin (D-rank mission)

Chakra: 5

sugar high- Pepsi addict - :D

« Reply #36 on: December 27, 2007, 10:04:05 PM »

Am urmarit cu mult interes ambele AMV-uri si vreau sa va felicit pentru ce a iesit, a meritat sa va asteptam atat
Se pare ca pe melodia asta nu aveati de ales decat sa mizati totul pe beat sync 
Din punctul acesta de vedere, cred ca Yuki s-a sincronizatperfect pe toata durata clipului, iar Kyo a avut momente putin mai slabe pe la inceput si aproape de sfarsit. In al doilea rand, imi place ca un AMV sa spuna o poveste, oricare ar fi aceea, iar continuitatea din clipul lui Yuki mi-a vorbit cate ceva:P zborul petalelor si momentele cand ea il gaseste zacand in iarba sunt absolut superbe. Nu sunt nici fana a jocurilor pe muzica  , asa ca fara suparare Yuki ia votul meu. Sper ca am argumentat destul.

anarazell
Missing-nin

Chakra: 45

« Reply #37 on: December 28, 2007, 12:55:53 AM »

am vazut amvurile d 3 ori k sa pot sa fac o comparatie
sincron au avut aman2 dar nu tot timpul yuki p la inceput si kyo p la sfarsit dar foarte putin...
votul meu mere spre kyo pt k treaba p care a faq el sa combine si din jokuri si din animeuri e o treaba destul de compicata si sa mai aibe si forma si un inteles...desi si yuki chiar daka a folosit doar final fantasy a avut grija ca scenele p care si lea ales sa fie cat mai potrivite...dar qm a spus si aquariu ochiului meu ia plaq mai mult cel a lui kyo;)

Aquarius
GET LOST
A N B U

Chakra: 589

When the night comes that's when i'll come for you

« Reply #38 on: December 29, 2007, 11:44:45 AM »

cred ca-i evident cine este castigatorul acestei provocari.

sorry kyo. ROCK ON, YUKI!!!

Pages 1 2 3
AnimeFan | Jocuri | Provocari | Topic: 1st AMV Challenge! Kyo Vs Yuki « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne