trebuie sa se stie ca-i spoiler din moment ce am zis in cerinta sa descrieti personaje deci he0 daca nu-ti plac spoilerele fara sa ne certam nu intra in topic.am zis clar daca nu te intereseaza nu ntra ( scuze daca crezi ca am fost prea dur)
nustiu poate sunt singura care isi bate capu cu ce a zis sasuke ,adika dak nu intru in topic nu am cum sa citesc cerintza ,sau ce zic eu nu este logic ,sasuke k sa vad cerintza tre sa intru pe topic , dar zici k nu tre sa intru , poate eu sunt ^%&#@$%^! de nu intzeleg ce vrei u , sau poate ..........
Deobicei cand fac eu un topic care contine Spoiler, mentionez asta in titlu !!!
si apreciez foarte mult asta
credema k nu am nimic cu u , dak aveam aveam grija sa afli
eu tot ce cer e sa fie un semn sa nu dau clik pe titlul topicului , ATAT! nu ii cer lu adi sau orcarui moderator sa stea sa verifice fiecare topic in parte si sa puna semnul respectiv , vreu doar sa se stabileasca un semn si o regula conform careia dak nu aplici semnul pe un topic cu spoilar risti ban , poate suna prea drastic ,gresesti de 2 ori si iei ban , sincer trebuie sa fie ceva care sa sperie lumea altfel tot o sa sufar ,serios pt mine spoilarele reprezinta o mare problema