AnimeFan

Cereri => Cereri => Topic started by: he0ky on October 30, 2007, 05:43:09 PM

Title: spoilar nazi
Post by: he0ky on October 30, 2007, 05:43:09 PM
spoilar nazi (http://fc01.deviantart.com/images2/i/2004/08/3/a/Nazi_Smiley.gif)
(http://img155.imageshack.us/img155/8466/nazirobotbigvi0.jpg)

ok presupun k tot forumul e constient k detest spoilarele

cererea mea este : faceti fratilor ceva cu spoilarele !!!!!!!!!!!!!!!!!

un nou spoilar e la roleplay mai exact la caracterele naruto , chear nu vroiam sa stiu k pustiul ala cu fatza spiralata are saringan , la modul cel mai serios faceti ceva , niste reguli , o iconitza ceva ca sa stiu si eu k e spoilar sa nu intru ,la faza cu parinti lu naruto era evident k e un spoilar si din moment ce nu am intrat nu a avut ce sa ma deranjeze

propun doar k topicurile cu spoilar sa aibe ceva acolo k averizare pt mine k sa nu le acesez, nimic mai mult

Title: Re: spoilar nazi
Post by: voltaire on October 30, 2007, 07:05:29 PM
propun un cod care o va impiedica pe he0 sa intre in topicurile ce au cuvantul spoiler :D

Post by: Brolly_AF on October 30, 2007, 07:15:26 PM
 Deobicei cand fac eu un topic care contine Spoiler, mentionez asta in titlu !!!

Post by: voltaire on October 30, 2007, 07:22:47 PM
Asa e si normal, dar matsumoto nu citeste titlul si apoi injura

Post by: sasuke on October 30, 2007, 07:37:29 PM
trebuie sa se stie ca-i spoiler din moment ce am zis in cerinta  sa descrieti personaje  deci he0 daca nu-ti plac spoilerele fara sa ne certam nu intra in topic.am zis clar daca nu te intereseaza nu ntra ( scuze daca crezi ca am fost prea dur)

Post by: Kyo on October 30, 2007, 07:57:11 PM
propun sa nu mai viziteze he0 threadurile alea.
thread closed and he0 warned

Post by: he0ky on October 30, 2007, 08:02:14 PM
trebuie sa se stie ca-i spoiler din moment ce am zis in cerinta  sa descrieti personaje  deci he0 daca nu-ti plac spoilerele fara sa ne certam nu intra in topic.am zis clar daca nu te intereseaza nu ntra ( scuze daca crezi ca am fost prea dur)

nustiu poate sunt singura care isi bate capu cu ce a zis sasuke ,adika dak nu intru in topic nu am cum sa citesc cerintza ,sau ce zic eu nu este logic ,sasuke k sa vad cerintza tre sa intru pe topic , dar zici k nu tre sa intru , poate eu sunt ^%&#@$%^! de nu intzeleg ce vrei u , sau poate ..........

Deobicei cand fac eu un topic care contine Spoiler, mentionez asta in titlu !!!
si apreciez foarte mult asta  :-*  =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
credema k nu am nimic cu u , dak aveam aveam grija sa afli

eu tot ce cer e sa fie un semn sa nu dau clik pe titlul topicului , ATAT! nu ii cer lu adi sau orcarui moderator sa stea sa verifice fiecare topic in parte si sa puna semnul respectiv , vreu doar sa se stabileasca un semn si o regula conform careia dak nu aplici semnul pe un topic cu spoilar risti ban , poate suna prea drastic ,gresesti de 2 ori si iei ban , sincer trebuie sa fie ceva care sa sperie lumea altfel tot o sa sufar ,serios pt mine spoilarele reprezinta o mare problema