News: Daca aveti articole pentru Revista Animefan, va rugam sa le trimiteti la [email protected]

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
June 12, 2008, 01:44:28 PM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12   Go Down
  Print  
Author Topic: massuri tampite  (Read 1715 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jiraya
One Piece Fan
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 6

121.00 ryo

View Inventory
Send Money to Jiraya

Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!

« Reply #45 on: October 06, 2007, 05:32:55 PM »

ooof.. doamne..

sincer.. alte massuri stupide nu mai gasesti sa dai? si tu.. si aia cu rbd... amandoua..:sigh:

They call me Craazy Looop
Gotta be Craazy Looop
Gotta get a LIFE

he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 242

25.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #46 on: October 06, 2007, 09:49:19 PM »

discutie intre dumnezeu si dracu.dracudoamne ajutama sa imi gasesc si eu o nevasta dar sa n fie curva....dumnezeudute si u p pamant si fluiera dupa ele si care se intoarce insemna ca e curva...se duce dracu p pamant si fluiera dupa o tipa super buna imbracata sexy la care tipa se intoarce...vede o alta fata fluiera el o data tipa nimic,mai fluiera el o data asta nimic...o ia de nevasta si traiesc fericiti pana la adanci batraneti :morala -fetelor facetiva curve ca altfel va ia dracu1

Ichimaru Gin, uhhh prea hot
adicrst
One Piece Fan
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 442

82.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #47 on: October 06, 2007, 10:52:33 PM »

cred ca asta merge la topicul de banCuri nu la massuri
« Last Edit: October 07, 2007, 01:44:06 PM by adicrst » Logged

Jiraya
One Piece Fan
ANBU (S-rank mission)

121.00 ryo

View Inventory
Send Money to Jiraya

« Reply #48 on: October 06, 2007, 11:25:51 PM »

creca o sa iau toti prostii care imi dau massuri.. le fac o lista separata si apoi incep si eu cu massuri de genu "m**e", "sugi p**a" si alte chestii de genu.. ei dau chestii inutile, eu dau chestii FOARTE utile

Gotta be Craazy Looop
Gotta get a LIFE

Aleera
nya nya, not for you :P
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin

Chakra: 81

47.00 ryo

View Inventory
Send Money to Aleera

nyhappy ^_^

« Reply #49 on: October 06, 2007, 11:37:33 PM »

cel mai tare mass primit vreodata pentru mine
ha ha ha A dat la stiri pe tvr 1 ,prima si pro tv ,atunci cand vom intra in UE ,manelele vor fii interzise au spus ca maneaua reprezinta lipsa de cultura ,iar asa ceva nu va fi acceptat in cadrul Uniunii Europene ...asa ca 70% din Romania tre sa se reprofileze... da mai departe dak NU iubeshti manelele! exista un Dumnezeu!!![mass]
nu credeti

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U

Chakra: 126

106.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #50 on: October 07, 2007, 05:12:33 PM »

cel mai tare mass primit vreodata pentru mine
ha ha ha A dat la stiri pe tvr 1 ,prima si pro tv ,atunci cand vom intra in UE ,manelele vor fii interzise au spus ca maneaua reprezinta lipsa de cultura ,iar asa ceva nu va fi acceptat in cadrul Uniunii Europene ...asa ca 70% din Romania tre sa se reprofileze... da mai departe dak NU iubeshti manelele! exista un Dumnezeu!!![mass]
nu credeti

ca sa vezi cat de usor paote pune cineva botu . nu exista asa ceva ma. in primul rand, nu mai posta prostiile astea, mai ales daca crezi in ele, ca te faci singura de ras.

spre informatia ta, Romania a intrat in UE la 1 Ianuarie 2007, anul curent.
si daca s'ar interzice manelele, guvernul european si'ar pune in cap toata ONU, deoarece ar face discriminare la greu!

ba copii, nu mai puneti botu la asa ceva!

adicrst
One Piece Fan
Legendary Sannin

Chakra: 442

82.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #51 on: October 07, 2007, 07:45:42 PM »

"prosti dar multi" daca cineva intelege ce vreau sa spun...daca nu, atunci inseamna ca asculta o manea la ora de romana
« Last Edit: October 07, 2007, 07:45:58 PM by adicrst » Logged

sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 50

15.00 ryo

View Inventory
Send Money to sasuke

i'm an avenger

« Reply #52 on: October 07, 2007, 08:46:32 PM »

priviti aici un mess tampit dar trebuie sa recunosc este haios dar oricat de haios ar fi tot mass tampit ramane 
 Un soarece alergat de o pisica intra innebunit intr-un grajd. Da aici de o vaca:
- Vaco, vaco, ajuta-ma, ascunde-ma repede, te rog !
- Unde sa te ascund ma soarece?
Ii vine vacii o idee si se balega pe soarece. Intra pisica:
- Vaco, zi-mi repede unde e nenorocitul ala de soarece !
- Nu am vazut nici un soarece dar daca vrei uita-te si tu p-aici.
Se uita pisica prin zona si vede codita soricelului iesind din gramada de balega.
Morala 1: Nu oricine te baga in rahat iti vrea raul.
Morala 2: Nu oricine te scoate din rahat iti vrea binele.
Morala 3: Daca te bagi in rahat macar baga-te cu totul

anarazell
somebody: i have big boobz | anaraxell: ho know i have boobz?? | me: everybody knowz :))
Hidden-nin

Chakra: 103

Flag:
10.00 ryo

View Inventory
Send Money to anarazell

i like candy ^_^

« Reply #53 on: October 07, 2007, 10:03:17 PM »

Vand Dacia 1310 Break 2000 decembrie.GPL+BENZINA.LINIE AUDIO JBL(STATIE WOOFER 200W RMS.BOXE 70W FATA+70W SPATE)EVACUARE SPORT.FILTRU SPORT.TUNNIG CHIP.SI ALTE IMBUNATATIRI.1700Euro .MASS DA SI U MAI DEPARTE .ID ANGEL4YOU_ADY
astea sunt cee mai cretine massuri existente si daka caut va dau si dala k isi vinde kilotii si ciorapii dar imi ai f mult:))

sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 50

15.00 ryo

View Inventory
Send Money to sasuke

i'm an avenger

« Reply #54 on: October 08, 2007, 08:45:53 PM »

asta ar fi cchiar romantic daca nu ar avea caracter de mass tampit
Fata l-a întreabat pe iubitul ei: "Iti plac ?'' El a raspuns: ''Nu'', Ea l-a intrebat: ''Ma gasesti draguta ?'',El a raspuns: ''Nu'' ,Ea l-a intrebat: ''Ma aflu in inima ta ?'' El a raspuns: ''Nu'' ,Pentru ultima data, ea l-a intrebat: ''Daca plec, vei plange dupa mine ?'' El a raspuns: ''Nu''. Ea a plecat trista. Si atunci el a prins-o de mina, spunandu-i: ''Eu nu te plac, eu te iubesc. Nu te gasesc draguta, te gasesc superba. Tu nu esti in inima mea, tu esti insasi inima mea. Eu nu voi plange dupa tine daca pleci, eu voi muri dupa tine.'' (In aceasta seara, la miezul noptii, dragostea ta iti va spune ca te iubeste ! DA MAI DEPARTE DAK IUBESTI

he0ky
Fanclub Dragon Ball

25.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #55 on: October 08, 2007, 10:46:07 PM »

bancul zilei : Sotul isi ia inima in dinti si se hotaraste sa-i spuna sotiei ca are o amanta. Ii cumpara flori, pregateste o cina romantica, dupa care trec la o partida de s*x. Cand era placerea mai mare el ii spune: - Stii, draga, eu mai am una... La care sotia raspunde: - B***-mi-o in f***...

1 este cel mai naspa banc al zilei
2 binentzeles e un banc cu sex , cu alceva parca nu gasesc , sunt incurajatzi de zeci de prosti care au ras la bancul asta
3 doamne ce lume am in lista 

he0ky
Fanclub Dragon Ball

25.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #56 on: October 13, 2007, 11:16:47 PM »

ATENÅ¢IE cititi acest mesaj cu grija si dak nu crezi incearca sa scri la status 50 de caractere si ai sa vezi ca nici statusurile nu mai merg .......care a fost trimis de presedintele yahoo Coman Vasile...aici este presedintele Coman Vasile: Imi pare rau sa va anuntz ca yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Daca vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la toti din lista ta. In acest mod vom sti care sunt folosite si care nu, le vom sterge. Trimite acest mesaj timp de 8 zile si contul tau va ramane gratis. Inca o data imi pare sincer rau ca trebuie sa fac aceasta. Te rog incepe sa trimiti!! Cine nu trimite acest mesaj, contul lui va fii deletat....sorry de mass

retard ppl

Jiraya
One Piece Fan
ANBU (S-rank mission)

121.00 ryo

View Inventory
Send Money to Jiraya

« Reply #57 on: October 14, 2007, 02:54:19 PM »

mda.. trebuia sa le dai massu ala cum sa repare prostia cu statusu :) 

Gotta be Craazy Looop
Gotta get a LIFE

~Ayumi~
Shinobi (D-rank mission)

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to ~Ayumi~

~No feelings~

« Reply #58 on: October 18, 2007, 09:19:08 AM »

Cel mai stresant mass pe care pot sa-l primesc e unu cu conferintza..ceva in "genu care e in conferinta sa dea buzz!" WTF!Nu poti sa-ti faci singura o conferinta ?Trebuie sa intrii peste altii?!

Iar acu ca a-nceput scoala incep si masurile...

"Ala, Bala, Portocala, Mortzii masii, vine scoala!!!O sa iei in continuare.....3 si 4 la purtare.....Numai Domnul sa ne'ajute..... cu chibrituri Multe, Multe.....Cu cisterne de benzina.....Si acum daca doritzi, scoala sa o potolitzi....sa se duca dracului.....Luati si voi cate'o bricheta.....hai sa facem toti o cheta....si de Luni incepand,.....ducem scoala in mormant....kre urati scoala dati si voi massul mai departe!!!!......>>>>>!!!!!!!!! ANTI SCOOOOALLAA!))..... srry dar la prim si eu super tare"

sau

"a inceput de ieri sa cada Cate un elev pe strada Si mai cad in continuare De a tezelor teroare. Ca au profa la romana O vaca nebuna, Si la mate un mistret, O clasa ca un cotet. La fizica si chimie, Cate-o sperietoare vie, Numa trei stiu ca sa puna Si sa urle pan’ la luna. Ca la teze si lucrari Da note la “domnitori”. Iara al’ de geografie, Dobitoc de cand se stie. La civica un magar Vanzator la aprozar, Vine ca sa ii invete Ca-n guvern sunt numa zdrente. La muzica un tembel, Canta numa pentru el, La desen o sclerozata, Vrea doar opere de arta. La latina au o ciuma, Mananca doar matraguna, Se uita la tine-o data Ai cosmaruri viata toata dak nu esty dinala cu capu`n carte da-l mai departe"

Si asta e un mass..care sa zicem ca mie imi place

"Foaie verde, un' ti-e capu? Tu dai mass ca tolomacu? Foaie verde, mintea-ti arde / de tot dai massuri retarde... Foaie verde de manea / baga-ti mass-ul undeva, Foaie verde, moare ratza / mai dai mass si iti sparg fatza. Foaie verde, massu-i cald / mai dai mass ca un retard ??(datzi mai departe dak suntetzi animassuri idioate)"

Si cam astea ar fi..sa vedem ce le mai trece astora din lista de la mine sa trimita....

No more pain inside my heart,
All the feelings fell apart,
And there's only just a mark
Left inside by the dark.
Archangel
Legendary Sannin
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 1711

Flag:
44.00 ryo

View Inventory
Send Money to Archangel

Evilish

« Reply #59 on: October 19, 2007, 08:34:19 PM »

Pt. Fanii Masurilor:
« Last Edit: October 19, 2007, 08:34:54 PM by Archangel » Logged

If the musics to loud B*TCH GET THE F*CK OUT.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12   Go Up
  Print  

Jump to: