News: Shop-ul a fost reinstalat, va rugam sa aveti grija la furtul banilor si la chakra

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 10, 2008, 07:57:27 AM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Go Down
  Print  
Author Topic: massuri tampite  (Read 980 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 63

60.00 ryo

View Inventory
Send Money to Jiraya

Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!

« Reply #30 on: September 17, 2007, 09:02:24 PM »

spre informarea ta foruul meu nu este cu RBD este cu alceva...este cu anime-uri si sa sti ca exista si un site! daca vrei sa intri pe un forum cu rebelde iti recomand fanclubul oficial rbelde romania.. daca vreau sa vb despre rbd intru acolo k mai sunt nca 6693 de useri care vb despre rbd dau poze melodii etc....

daca vroiam sa discut despre cel mai mare esec muzical al anului 2007.. as fii intrat pe forumul ala.. dar raman la metalele si pietrele mele :)

si oricum.. daca vroiam sa vad adolescente cum se indragostesc de un gay ma duceam la scoala.. sau deveneam eu gay.. cam tot aia.. prefer prima varianta totusi.

They call me Craazy Looop
Gotta be Craazy Looop
Gotta get a LIFE

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 133

25.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #31 on: September 17, 2007, 09:24:38 PM »

1. thumbs up aditza
2.

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world dom
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 186

106.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

Jabberwock

« Reply #32 on: September 17, 2007, 11:04:50 PM »

mass-uri tampite primesc si eu.. mai ales cand se plictisesc uni sau cand intra pe mess sau cand pleaca
atunci de ce dai si ti massrui dalea cand iesi?

serios dark_leon nu exista seara in care sa nu dai mass k iesite culci k pupi toata lista
orice modalitate de a face reclama la forum o folosesc.. asa k mai tra sa trmit un mesaj dinala daca ati citi massu pana la capat vedeti  si acuma pe bune chiar crezi k pup toata lista?? fi serioasa..o singura persoana...

mia luat jiraya vb din gura , carui forum faci reclama ,af sau al tau ? 
si hai sa zice k nu ar conta asta e vb de cealanta jumatate aia in care zici "va pup lume eu am iesit k ma luat somnu vb maine bla bla bla nu uitati sa intrati pe forumu ....... "ceva de genu , nu salvez mass la oameni
de ce simti nevoia sa inpartasesti listei momentul sing out ,de ce nu dai masuri brb k ma duc la buda etc ,e acelas lucru!!!!!!

adanc in sufletul tau e un fan yaoi , hai recunoste your checking out kakashi
kAtA_ssj6
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 99

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to kAtA_ssj6

« Reply #33 on: September 17, 2007, 11:49:51 PM »

anti-mas si anti-telefoane ! nu se mai poarta de 100 de ani ! 
Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)

60.00 ryo

View Inventory
Send Money to Jiraya

« Reply #34 on: September 18, 2007, 08:58:49 PM »

say hello to the no. 1 most retarded mass of anul 2007!!!

dynu_raluca: buaaaaa dati buzz!!! plzzzzz vreau sa vad cate buzzuri primesc ) de plictiseala nam ce face ))  sry de mass

Gotta be Craazy Looop
Gotta get a LIFE

Kyo
A N B U

25.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #35 on: September 19, 2007, 10:38:40 AM »

ziceai k ala e mass penibil? check this out:

subzero:bhwhahahahahahahahhaahhaahah :)))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) opritima draq din rass (mass :)))))))))))))

altu:

subzero: repede baaaaaaaaaaaa

(\__/)
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

106.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

Jabberwock

« Reply #36 on: September 19, 2007, 11:21:36 AM »

uite un mass lenes

Ilieeeeeeeee ,f************* , da buzz dak esti on line

am un coleg hoban care vrea sa vb cu alt coleg Ilie ,lu holban ii e lene sa dea Ctrl+F si vrea sa ii dea buzz lu ilie care e pe invizibil mereu , asa k toata vara numai massuri din astea acuma a inceput scoala o sa fie mai dese , "massuri lenese" , mai simplu te duci in lista si dai la tot grupu de colegi 

-----------
visul meu este sa va calc cu masina!!!

colecul care a trimis acest mass na luat carnetu de 3 ori  nu mor eu asa usor , dar wtf ce mass naspa

-------------

foaie verde si-o lalea,pe profi sa ii ia naiba,foaie verde tufanica,ashtia creieru ne strica,foaie verde liliac,profu' e aurolac,foaie verde frunza-n dunga,cand ii vad borasc in punga,foaie verde ghiocel,diriga-i caa un purcel,foaie verde hop-si-asa,asta-i viata in shcoala mea!(dak nu eshti tocilar da-l mai departe)

mdaaaaaaaa............ mai bine zicea in paranteza dak esti prost dal mai departe 

.::edit:adicrst::.
nu mai posta topicurile una dupa alta (topic bump) decat daca este la interval mai mare de 2 saptamani, in rest foloseste editul

Dacă primeşti acest mesaj înseamnă k eşti o persoană iubită.....trimite acest mesaj in 4 min. la toţi din lista ta şi mâine o sa fie cea mai frumoasă zi din viaţa ta pt. că în această seară o persoană va realiza k te iubeşte. Daca nu trimiti vei avea ghinion in dragoste....(scz de masss lam primit si eu )
« Last Edit: September 22, 2007, 09:31:44 PM by he0ky » Logged

Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)

60.00 ryo

View Inventory
Send Money to Jiraya

« Reply #37 on: September 28, 2007, 09:12:13 PM »

Would you like to join a fun new awesome site, that needs members to make some posts? We need some ADMINS and MODERATORS so please join and try to help the site. I am asking because I think you could help me make the site popular!

http://kokw.proboards57.com/index.cgi

si raspunsu meu:

Would you like to shut the hell up and stop spamming? I'm asking because I know that YOU are completely worthless right now.

www.shutthehellup.com

Gotta be Craazy Looop
Gotta get a LIFE

he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

106.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

Jabberwock

« Reply #38 on: October 01, 2007, 03:42:47 PM »

crazy_swe3ety: O fetita extrem de mica (minuscula chiar) de 83 de ani din Yugospania are nevoie urgenta de transplant de unghii. Yahoo va dona cate o unghiera unor voluntari daca trimiti acest mesaj la toti prostii din lista ta (ca sa fii sigur ca-l dau mai departe). Daca nu o sa trimiti, seful de la Yahoo isi ia jucariile si isi baga p*!a in afacerea care ii aduce milioane de dolari si o va inchide (ca asa vrea el). Ba mai mult, daca nu o sa trimiti, eu o sa incep sa plang si sa ma dau cu curu de pamant, si o sa ma rog la doamne-doamne sa patesti ceva nasol in urmatorii 60-70 de ani. Si daca nici acum nu ma crezi, inseamna ca n-ai inima baaaa unghie-n gat ce esti !

aoleu ce retardatzi 

Forever
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 3

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Forever

« Reply #39 on: October 01, 2007, 05:14:00 PM »

massuri tampite = pleonsam,toate massurile sunt tampite!

Dreams of steel, always reveal
The heroes of your fantasy
Dreams of steel
Can become real
Believe in the dream
And you will win...
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

106.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

Jabberwock

« Reply #40 on: October 01, 2007, 10:45:23 PM »

mass tampit
kAtA JJS6: care are Galaxy Tv ? ce mortal ii . acu is niste manele misto rau )))) nu mai pot de ras

dap pustiul asta il am de pe forum nimeni altul decat un manelist deghizat care da massuri cu uitatziva pe postul ....... k are manele misto 

unul cu wtf,k ce e asta .........
fan_th_aleera (04-Oct-07 08:25:03): pt ANTI-RBD si pt PRO-RBD:1.Blondul e homosexual(ceea ce e total ciudat) 2.Cretu ala (Uker cum i se zice ),arata ca venit de pe marte 3.Ponchito al fetelor e un increzut si se crede tare. trecem la fete... 1.Roscata...are numai fite si are o foce...canta mai mult pe nas:lolcredeti-ma stiu ce e muzica de aceea stiu sa ii apreciez cum trebuie...adica sa fac reclamatii) 2.Blonda nu stie cum sa iasa in evidenta si cum sa fie mai celebra. 3.Bruneta e prea serioasa,fara spirit de gluma...Stiu,stiu...cam multe informatii pt. un fan anti-rbd

e aceias situatzie k: eu ii zic si incerc sa il conving pe kyo de garvitation k ar fi un anime marfa

si unul destept
BA VA M AI ZIC O DATA ASTA-I PENTRU CEI CE DAU MESSURI AIUREA CE DRACU SUNTETI ASA CREDULI DACA V-AR ZICE CINEVA CAS-O TRANSFORMAT UNU INTR-O PISICA A-TI CREDE U? HAI MAI LASA-TIMA CU MASSURILE ASTEA DE-AM P****

sasuke vad k im impartasesti parerea ,dale copy si paste pe topic ;)

alt mas destept
bah nu mai facetzi p prosti ... nu e nici un presedinte al yahooului kare a zis o tampeniie , stausurile nu mai merg fiindk nu mai merg... si dak va intreaba cineva mie imi merge status mai lung de 50 caratere... nu mai fizi prosti k nici un presedinte no sa inchiuda nici un cont de yahoo, scrie in Terms of Agreedment. (mass)
« Last Edit: October 05, 2007, 08:40:37 PM by he0ky » Logged

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin

Chakra: 415

468.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #41 on: October 06, 2007, 02:54:40 PM »

massuri tampite = pleonsam,toate massurile sunt tampite!

deacord cu tine

Aleera
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin

Chakra: 70

105.00 ryo

View Inventory
Send Money to Aleera

« Reply #42 on: October 06, 2007, 03:11:02 PM »

unul cu wtf,k ce e asta .........
fan_th_aleera (04-Oct-07 08:25:03): pt ANTI-RBD si pt PRO-RBD:1.Blondul e homosexual(ceea ce e total ciudat) 2.Cretu ala (Uker cum i se zice ),arata ca venit de pe marte 3.Ponchito al fetelor e un increzut si se crede tare. trecem la fete... 1.Roscata...are numai fite si are o foce...canta mai mult pe nas:lolcredeti-ma stiu ce e muzica de aceea stiu sa ii apreciez cum trebuie...adica sa fac reclamatii) 2.Blonda nu stie cum sa iasa in evidenta si cum sa fie mai celebra. 3.Bruneta e prea serioasa,fara spirit de gluma...Stiu,stiu...cam multe informatii pt. un fan anti-rbd
defapt massul ala lam dat ca in ziua aceea mau ofticat cam molti fani rbd cu massurile lor ca eminem sau alte formati sunt de 2 lei si rbd sunt cei mai buni >.>
mdea cel mai prost mass primit vreodata
*)(*Mymysorth*)(* ...yo...: ATENŢIE cititi acest mesaj cu grija si dak nu crezi incearca sa scri la status 50 de caractere si ai sa vezi ca nici statusurile nu mai merg .......care a fost trimis de presedintele yahoo Coman Vasile...aici este presedintele Coman Vasile: Imi pare rau sa va anuntz ca yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Daca vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la toti din lista ta. In acest mod vom sti care sunt folosite si care nu, le vom sterge. Trimite acest mesaj timp de 8 zile si contul tau va ramane gratis. Inca o data imi pare sincer rau ca trebuie sa fac aceasta. Te rog incepe sa trimiti!! eu nu ma risc<mass>

daca cineva mai primeste acest mass de 20 de ori in aceeasi zi injurati ca trebuie doar bifat ceva la setari si merge normal iar

Kyo
A N B U

25.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #43 on: October 06, 2007, 03:34:25 PM »

defapt massul ala lam dat ca in ziua aceea mau ofticat cam molti fani rbd cu massurile lor ca eminem sau alte formati sunt de 2 lei si rbd sunt cei mai buni >.>

atunci de ce ii tii in lista, daca tot dau mass-uri?

(\__/)
Aleera
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin

Chakra: 70

105.00 ryo

View Inventory
Send Money to Aleera

« Reply #44 on: October 06, 2007, 03:41:00 PM »

atunci de ce ii tii in lista, daca tot dau mass-uri?
offtopic: pe uni ii am la ignore acuma dar mai sunt si colege pe acolo din nefericire
ontopic
alt mass tampit de la o scumpa colega
yo dulce maria 2: esti indragostit........trimite acest mesaj tuturor din lista ta inclusiv mie.....................si acel care iti va da un buzz inseamna k e indragostit de tine sau ii place de tine..."srry de mass dar l-am primit ji yo..
« Last Edit: October 06, 2007, 03:41:21 PM by Aleera » Logged

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Go Up
  Print  

Jump to: