Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! December 11, 2007, 10:02:36 AM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Unde ati calatori daca s-ar putea calatori in timp? ^^
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3
Author
Topic: Unde ati calatori daca s-ar putea calatori in timp? ^^  (Read 237 times)
Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 46

Death awaits those who oppose

« Reply #30 on: November 17, 2007, 02:31:16 PM »

Eu as merge in Roma antica si ias convinge "frumos" cu niste tehnologie moderna pe senatori sa ma voteze imparat dupa care as cuceri toata lumea,astfel ar fi un singur stat si dak as putea sa fol masina pt a ma tine inafara continuumului temporal as sta pana in vremea de astazi ca sa ma asgigur ca imperiul nu se destrama.Astfel toate razboaiele ulterioare nu ar mai fi avut loc.

Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price

http://i41.photobucket.com/albums/e286/Brolly_AF/122.jpg

DeeDee
New promoted Genin (D-rank mission)

Chakra: 1

sugar high- Pepsi addict - :D

« Reply #31 on: November 26, 2007, 06:08:41 PM »

Eu chiar sunt curioasa cum si cu ce scop a fost construit Stonehenge-ul... si mai am si alte curiozitati, dar acum nu-mi mai vin in minte. Asa ca m-as tot intoarce pana aflu raspunsul;)) as in...uriasi, druizi, sclavi sau extraterestri 

tatakai
Genin (D-rank mission)

Chakra: 5

« Reply #32 on: December 06, 2007, 03:13:56 PM »

Pai eu sincer m-as duce doar in trecut pentru ca, daca as stii viitorul nu prea mi-ar placea mai ales daca nu as avea vreun viitor prea strlucit.
As merge pe vremea romanilor sa dau mana  cu, Caius Iulius Cezar si Octavian Augustus, in Egiptul antic pe vremea lui Menna(primul faraon), Ramses II si Imhotep,
in timpul, lui Decebal si Traian sa vad razboaiele care au dus la romanizarea Daciei, pe vremea lui Basarab I, Vlad Tepes, Stefan cel Mare, Mihai Viteazu, sa vad Razboiul de independenta, Mica Unire, Primul Razboi Mondial, Marea Unire si al II Razboi Mondial.
Cam mult nu, dar asta e toate aceste evenimente istorice pe langa multe altele ma fascineaza si as vrea sa le vad in desfasurare.

anarazell
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 29

« Reply #33 on: December 06, 2007, 10:25:37 PM »

eu as vrea in timpu cand se purtau rochii q creolina si fetele erau q bucle si q permanent si se beau ciaiu d la ora cinci:D

Pages 1 2 3
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Unde ati calatori daca s-ar putea calatori in timp? ^^ « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne